خانه
214K

لذت آشپزی

  • ۱۴:۴۳   ۱۳۹۵/۳/۱۶
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    ته چین گوشت

    ﻣﻮﺍﺩ ﻻ‌ﺯﻡ:

    1.ﺑﺮﻧﺞ: ۳ ﻟﯿﻮﺍﻥ

    2.ﻟﻮﺑﯿﺎ: ۳ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﭘﺎﮎ ﺷﺪﻩ

    3.ﮔﻮﺷﺖ ﭼﺮﺥ ﮐﺮﺩﻩ: ۳۰۰ ﮔﺮﻡ

    5.4.ﭘﯿﺎﺯ: ۱ ﻋﺪﺩ

    5 ﮔﻮﺟﻪ: ۲ ﻋﺪﺩ ﺭﻧﺪﻩ ﺷﺪﻩ

    6.ﺭﺏ: ۲ ﻗﺎﺷﻖ ﻏﺬﺍﺧﻮﺭﯼ

    7.ﻧﻤﮏ، ﻓﻠﻔﻞ، ﺩﺍﺭﭼﯿﻦ ﻭ ﺯﻋﻔﺮﺍﻥ

    ﻃﺮﺯ ﺗﻬﯿﻪ:

    ﺍﺑﺘﺪﺍ ﭘﯿﺎﺯﻫﺎ ﺭﻭ ﺗﻔﺖ ﻣﯿﺪﯾﻢ ﺗﺎ ﻃﻼ‌ﯾﯽ ﺑﺸﻦ ﺑﻌﺪ ﮔﻮﺷﺖ ﭼﺮﺥ ﮐﺮﺩﻩ ﺭﻭ ﺑﻬﺶ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﺗﺎ ﺣﺪﯼ ﮐﻪ ﺭﻧﮓ ﮔﻮﺷﺖ ﺗﻐﯿﯿﺮ ﮐﻨﻪ ﺑﻌﺪ ﻫﻢ ﮔﻮﺟﻪ ﻫﺎﯼ ﺭﻧﺪﻩ ﺷﺪﻩ ﺭﻭ … ﺍﯾﻦ ﻣﻮﺍﺩ ﺑﺎ ﻫﻢ ﺗﻔﺖ ﻣﯿﺨﻮﺭﻥ ﺗﺎ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﺁﺏ ﮔﻮﺟﻪ ﺗﻤﻮﻡ ﺑﺸﻪ ﻭ ﺑﻌﺪ ﺭﺏ ﺭﻭ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﻭ ﻫﻢ ﻣﯿﺰﻧﯿﻢ ﻭ ﺑﻌﺪ ﻫﻢ ﻟﻮﺑﯿﺎ ﻫﺎ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﯿﺸﻪ ﮐﻤﯽ ﮐﻪ ﺗﻔﺖ ﺧﻮﺭﺩ ﻧﻤﮏ، ﻓﻠﻔﻞ ، ﺯﻋﻔﺮﺍﻥ ﺩﻡ ﮐﺸﯿﺪﻩ ﻭ ﯾﮏ ﻟﯿﻮﺍﻥ ﺁﺏ ﺑﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﺍﺿﺎﻓﻪ ﻣﯿﺸﻪ ﺗﺎ ﺑﺎ ﺷﻌﻠﻪ ﮐﻢ ﻣﺎﯾﻊ ﻟﻮﺑﯿﺎ ﭘﻠﻮ ﺟﺎ ﺑﯿﻔﺘﻪ ﻭ ﮐﻢ ﺁﺏ ﺗﺮ ﺑﺸﻪ.

     

    ﺩﺭ ﺍﯾﻦ ﻓﺎﺻﻠﻪ ﺑﺮﻧﺞ ﺭﻭ ﺁﺑﮑﺶ ﻣﯿﮑﻨﯿﻢ ﻭ ﻭﻗﺘﯽ ﻣﺎﯾﻊ ﻟﻮﺑﯿﺎ ﭘﻠﻮ ﺁﻣﺎﺩﻩ ﺷﺪ ﺗﻪ ﺩﯾﮓ ﻟﻮﺑﯿﺎ ﭘﻠﻮ ﺭﻭ ﺑﺎ ﺳﻠﯿﻘﻪ ﺧﻮﺩﺗﻮﻥ ﺑﺬﺍﺭﯾﻦ ﺣﺎﻻ‌ ﯾﮏ ﻻ‌ﯾﻪ ﺍﺯ ﺑﺮﻧﺞ ﺭﻭ ﺩﺭ ﻗﺎﺑﻠﻤﻪ ﺑﺮﯾﺰﯾﻦ ﻭ ﺑﻌﺪ ﯾﮏ ﻻ‌ﯾﻪ ﺍﺯ ﻣﻮﺍﺩ، ﺗﺎ ﺯﻣﺎﻧﯽ ﮐﻪ ﻣﻮﺍﺩ ﺗﻤﺎﻡ ﺑﺸﻪ ، ﺩﺭ ﺁﺧﺮ ﮐﻤﯽ ﭘﻮﺩﺭ ﺩﺍﺭﭼﯿﻦ ﺭﻭ ﺭﻭﯼ ﭘﻠﻮ ﻣﯿﺮﯾﺰﯾﻢ ﻭ ﺍﺟﺎﺯﻩ ﻣﯿﺪﯾﻢ ﺑﺎ ﺷﻌﻠﻪ ﻣﻼ‌ﯾﻢ ﭘﻠﻮ ﺩﻡ ﺑﮑﺸﻪ.

     

    ﻧﮑﺎﺕ ﻣﻬﻢ:

    ۱. ﺍﺿﺎﻓﻪ ﮐﺮﺩﻥ ﮔﻮﺟﻪ ﺗﺎﺯﻩ ﯾﮑﯽ ﺍﺯ ﺭﺍﺯﻫﺎﯼ ﺧﻮﺷﻤﺰﻩ ﺷﺪﻥ ﺍﯾﻦ ﻏﺬﺍﺳﺖ.

    ۲. ﺍﺩﻭﯾﻪ ﻏﺎﻟﺐ ﻟﻮﺑﯿﺎ ﭘﻠﻮ، ﺩﺍﺭﭼﯿﻦ ﻫﺴﺘﺶ … ﻣﯿﺘﻮﻧﯿﻦ ﺑﻨﺎ ﺑﻪ ﺳﻠﯿﻘﻪ ﺧﻮﺩﺗﻮﻥ ﺍﺯ ﺩﺍﺭﭼﯿﻦ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﻦ.

    ۳. ﺩﺭ ﮐﻨﺎﺭ ﺍﯾﻦ ﻏﺬﺍ ، ﺳﺎﻻ‌ﺩ ﺷﯿﺮﺍﺯﯼ ﻣﻌﺮﻭﻑ ﺭﻭ ﻓﺮﺍﻣﻮﺵ ﻧﮑﻨﯿﻦ.

    ۴. ﻟﻮﺑﯿﺎ ﭘﻠﻮ ﺑﺎ ﮔﻮﺷﺖ ﻣﺮﻍ ﻫﻢ ﺑﺴﯿﺎﺭ ﺧﻮﺷﻤﺰﻩ ﺳﺖ ؛ ﺑﺮﺍﯼ ﺍﯾﻦ ﮐﺎﺭ ﻣﯿﺘﻮﻧﯿﻦ ﺍﺯ ﺳﯿﻨﻪ ﻣﺮﻍ ﺍﺳﺘﻔﺎﺩﻩ ﮐﻨﯿﻦ.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان