خانه
214K

لذت آشپزی

  • ۱۰:۰۵   ۱۳۹۵/۳/۳۰
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    خورش_بامیه

    به همراه نکات مهم

    مغز ران گوسفند یا گوساله(خردشده) به مقدار لازم

    پیاز دو عدد/زعفران دم کرده دوقاشق سوپخوری

    رب گوجه فرنگی سه قاشق  غذا خوری

    آب دو پیمانه/استاک گوشت دو پیمانه

    نمک و فلفل،زردچوبه ،روغن سرخ کردنی،آب لیمو به مقدار لازم/بامیه 2پیمانه

    قبل از هر کاری بامیه هارو بشورید و دم اون رو کوتاه کنین. فقط مراقب باشد که اونقد کوتاه نشه که سوراخ یا برشی در بامیه به وجود بیاد چرا که در این صورت لعاب بامیه بیرون میزنه و خورشتتون لیز میشه.  پیازهارو خرد کنین و در مقداری روغن با زردچوبه تفت بدین، کمی که سبک شد گوشتهاروبه همراه فلفل اضافه کنین و تفت بدین تا رنگ گوشت کاملا تغییر کنه و بعد آب و استاک گوشت رو اضافه کنین و فرصت بدین تا روی شعله ملایم بپزه. بامیه ها رو هم در ظرفی جدا تفت بدین و بعد از حدود چهل و پنج دقیقه به همراه زعفران دم کرده به گوشت اضافه کنین. رب گوجه رو هم در ظرفی جداگانه با روغت تفت بدین و بعد از اضافه کردن آبلیمو در خورشت بریزین. میزان نمک را هم اندازه کنید. خورش بعد از اینکه جا افتاد در ظرف مورد نظر ریخته و به همراه برنج سرو کنید.

    نکات مهم 

    ۱.اگه دوست داشته باشید می تونید دو الی سه تا گوجه‌فرنگی‌ را به صورت پوره درآورید و در تابه ای حاوی روغن کمی تفت دهید، در 10 دقیقه آخر پخت به خورش اضافه کنید.

    ۲بامیه ای را انتخاب کنید که بدون لک باشد و زمانی که نوک آن را در دست دو تکه می کنید کاملاً شکننده باشد. بامیه خشک و غیر شکننده بامیه مناسبی نیست. می توانید دور بامیه ها را سفلون بپیچید و تا چند هفته در یخچال نگه داری کنید.

    ۳.بامیه را در هنگام پخت هم نزنید و با گرفتن دسته‌های ظرف، بامیه‌ها را تکان دهید. به این ترتیب خوراک شما لیز و لزج نخواهد شد.

    ۴.ساقه بامیه را نباید از ته کوتاه کنید. زیرا اگر برش یا سوراخی در بامیه ایجاد شود لعاب بامیه بیرون می ریزد و خورش لیز می‌شود. 

    ۵.برای جا افتادن این خورشت باید صبور باشین و بگذارید روی حرارت ملایم آرام جا بیفته.

    ۶.خورش باید کم آب باشد. اگر آب آن زیاد بود پیش از ریختن بامیه، درِ قابلمه را باز کنید و چند دقیقه حرارت زیر قابلمه را زیاد کنید تا آب اضافی آن تبخیر شود.

    ۷.اگر برای گوشت این خورشت از ماهیچه گوساله یا گوسفند استفاده بشه فوق العاده میشه.

    ۸.در بعضی موارد هم این خورشت رو با لپه درست میکنن. به جای گوشت گوساله یا گوسفند هم میشه از مرغ استفاده کرد.

    ۹.در صورت که به استاک گوشت دسترسی نداشتید ،از یک قرص گوشت آماده حل شده در آب داخل خورش استفاده کنید.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان