خانه
214K

لذت آشپزی

  • ۱۰:۱۳   ۱۳۹۵/۳/۳۰
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    ته چين رنگارنگ

    مواد اولیه:

    نمک به میزان لازم

    کره 100 گرم

    روغن (مایع) 1 ونیم پیمانه

    ماست 3 پیمانه

    گوشت 1 کیلوگرم

    برنج 6 پیمانه

    تخم مرغ 4 عدد

    رنگ خوراکی (سبز،قرمز) به میزان لازم

    زعفران به میزان لازم

    پیاز 2 عدد

    خلال پسته به میزان لازم

    خلال بادام به میزان لازم

    طرز تهیه

    در ظرفی مناسب گوشت را کمی با کره تفت میدهیم و سپس به همراه پیاز و زردچوبه می‌پزیم آن را ریش ریش کرده و کنار می‌گذاریم. برنج را در ظرفی مناسب به مرحله ابکشی رسانده و آبکش کرده و به چهار قسمت مساوی تقسیم می‌کنیم. یک قسمت را با نیمی از ماست، تخم‌مرغ و زعفران کاملا مخلوط میکنیم.قسمت دوم را سفید می‌گذاریم، قسمت سوم را اسانس خوراکی سبز، ماست و تخم‌مرغ مخلوط میکنیم و قسمت چهارم را با رنگ قرمز مخلوط کرده و آنها را به صورت طبقه‌ای روی هم به طور مساوی می‌ریزیم و لای آن را مرغ یا گوشت قرار می‌دهیم و بعد از پخت آن را با ماست چکیده و خلال‌های بادام و پسته تزیین می‌کنیم.

    نکات:

    1)اگر از رنگ غیر طبیعی خوشتان نمی آید میتوانید با آب چغندر ،اسفناج ،زردچوبه و زعفران رنگهای دلخواهتان را به دست آورید.

    2)میتوانید به جای گوشت از مرغ هم استفاده کنید.

    3)بهتر است خلال پسته و بادام را از شب قبل در آب و شکر و گلاب خیس کنید تا خوشمزه تر شوند.  

    نکته می توانید از گوشت استفاده نکنید وبرنج های رنگی را به صورت نوار ی کنار هم ریخته ردیف رو از رنگ های متضاد استفاده کنید تا ته چین شما به شکل شطرنجی در آید

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان