ته چین ماکارونی در فلفل دلمه ای.
مواد لازم :
ماکارونی یا پاستا آبکش شده به مقدار لازم ,متناسب با تعداد فلفل ها و افراد
فلفل دلمه ای رنگی به مقدار لازم
مایه ماکارونی (هر جور که خودتون همبشه درست میکنین)
پنیر پیتزا و پنیر گودا
تخم مرغ ۲ عدد
طرز تهیه
نمیخوام خیلی طولانی توضیح بدم شاید همه چیز از تصویر معلو م باشه ولی یه سری نکات که خودم رعایت نکردم خیلی مهمه !
ابتدا فلفل ها رو به ۳ قسمت یا اگه کوچیک بود ۲ قسمت برش میدیم و حتما در آب جوش بیاندازین و بزارین نرم با حتی یکم پخته بشه
ماکارونی آبکش شده رو با ۲ تا تخم مرغ زده شده مخلوط کنین
مایه ماکارونی رو هم که باید از قبل آماده کرد من از گوشت چرخکرده و رب واسش استفاده کردم که در عملیات های بعدی اگه به ترکیب بهتری رسیدم به همین قسمت پیوند میکنم;) ظرفی که میخواین بزارین توی فر روهم آماده کنین یه کم چربش کنین و فلفل ها رو بچینین توش و فررو روشن کنین
از ماکارونیها بریزین و به لایه از مایه ماکارونی و بعد ۲ باره تکرار کنین ودر آخر روش رو با پنیر پیتزا بپوشونین
من پیشنهاد میکنم اگه ماکارونی کاملا پخته ودم شده دوست دارین اول ماکارونی ها رو دم کنین و بعد با تخم مرغ ترکیب کنین و استفاده کنین چون توی این حالت دم نکشیده ممکنه یه کم نرم نباشه . من یه سینی واسه کاپ کیک هم داشتم که از اونم استفاده کردم اون رو هم مثل قبلی مایه و ماکارونی رو میریزین و بعد با پنیر گودا وپیتزا میپوشونین روشو و میزاریم توی فر !
پنیرها که آب شدن آماده هستن و میتونین نوش جان کنین .بدلیل تخم مرغ داشته در مواد به هم میچسبن وباز نمیشن .و یادتون باشه که تخم مرغ رو خوب بزنین تا بوش بره .کلا اگه تخم مرغ خوب زده بشه بوش توی غذا رویت نمیشه !