کاپ_کیک_پاستا
مواد اولیه : برای 4 نفر
ماکارونی فرمی 4لیوان
کوکتل 4عدد
پنیر پیتزا (رنده شده) 1لیوان
پنیر چدار (رنده شده) نصف لیوان
ژامبون مرغ 8ورق
پودر سیر 1قاشق مرباخوری
پودر موسیر 2قاشق مرباخوری
نمک به میزان لازم
فلفل به میزان لازم
پیاز 1عدد
آویشن 2قاشق مرباخوری
طرز تهیه :
ابتدا پیاز را رنده کرده و در روغن سرخ کنید.کوکتل و ژامبون مرغ را خرد کرده و به صورت نگینی ریز کنید.وقتی پیاز سرخ شد ژامبون و کوکتل را به آن افزوده و خوب سرخ کنید و پودر سیر و موسیر و نمک وفلفل را اضافه کرده و بعد از یک تفت کوچک شعله را خاموش کنید.
ماکارونی ها فرمی را با استفاده از دستور روی بسته بندی آماده کرده و آبکش کنید.وقتی ماکارونی کمی سرد شد آن را به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید(مواد باید سرد شده باشند)و بعد پنیر پیتزا و آویشن را نیز به مواد اضافه کرده و خوب مخلوط کنید.
داخل قالب کاپ کیک را چرب کنید و مخلوط ماکارونی فرمی و پنیر را داخل قالب ها بریزید و روی آن مقداری پنیر چدار بریزید.قالب را داخل فر با دمای 180 درجه سانتیگراد قرار دهید تا زمانی که پنیر آب شود ، پس از پخت قالب را از فر خارج کنید و کمی صبر کنید تا مواد خنک شوند سپس در ظرف بگذارید و با سس دلخواه سرو کنید.
نکات:
1)در صورت تمایل به جای ماکارونی قالبی از ماکارونی رشته ای استفاده کنید.
2)میتوانید به مواد ماکارونی مقداری قارچ سرخ شده و فلفل دلمه ای هم اضافه کنید.
3)در صورت تمایل برای روی کاپ کیک هم از پنیر پیتزا استفاده کنید.
4)میتوانید مقدار پنیر پیتزا را زیادتر کنید تا کاپ شما خوشمزه تر شود.