خانه
leftPublish
leftPublish
215K

لذت آشپزی

  • ۱۴:۲۵   ۱۳۹۴/۱۰/۱۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

     انواع غذاها ی خوشمزه 

    انواع پلو ،چلو ،خورش ،ساندویچ، پیتزا، فست فودها و  غذاهای متنوع 

    با ما همراه باشید 

  • leftPublish
  • ۲۲:۴۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    سرکه سیب خانگی

    این معجون ضدآلرژی را می‌توانید تا سه بار در روز بنوشید. اما متخصصان معتقدند بهترین سرکه سیب نوع خانگی آن است. اگر دل‌تان می‌خواهد با سیب‌های زرد زمستان سرکه سیب درست کنید، از این دستور تهیه پیروی کنید.

    مواد لازم برای سرکه سیب :

    سیب زرد 3 کیلوگرم

    نان سنگک 300 گرم

    طرز تهیه سرکه سیب :

    سیب‌ها را خوب بشویید و هسته و دمش را بگیرید و به چهار قسمت برش بزنید.

    حالا سیب‌های برش خورده را درون دبه پلاستیکی بریزید و بگذارید حدود یک چهارم از سر دبه خالی بماند.

    حالا نان سنگک را روی سیب‌ها بگذارید. نان سنگک به تخمیر سیب‌ها کمک می‌کند.

    دبه را برای 4 تا 5 ماه در جای گرم بگذارید. بعد از این مدت نان را از روی سیب‌ها بردارید و سیب‌های له شده را صاف کنید. بعد از 15 روز سرکه را مصرف کنید. توجه داشته باشید اگر می‌خواهید سرکه سیب زودتر عمل بیاید می‌توانید سیب ها را قبل از ریختن درون دبه چرخ کنید تا به شکل پوره در بیاید.

    لذت آشپزی

  • ۲۲:۴۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    کباب ملکه

    کباب ملکه بسیار ساده است و در عین حال کاربردی و شیک!

    موردمصرف : پیش غذا  

    مناسب برای : مهمانی دوستانه  

    مواد لازم جهت تهیه کباب ملکه :

     

    بادمجان

    فلفل دلمه 

    گوشت چرخ کرده  

    روغن  

    آرد نخودچی  

    نمک  

    فلفل قرمز 

    زردچوبه 

     

    مقدار مواد بستگی به خودتان دارد .

    طرز تهیه کباب ملکه :

    سبزیجاتی مثل بادمجان و کدو و هویج و سیب زمینی و ... که تقریبا یک اندازه و گرد برش خوردند.

    پیاز را داخل گوشت چرخ کرده رنده می کنیم. نمک و زرد چوبه و فلفل هم می ریزیم. فلفل دلمه را هم رنده می کنیم و یک کمی آرد نخودچی می ریزیم که باز نشود. مواد را یک ساعتی داخل یخچال می گذاریم.

    بعد از یخچال در می آوریم و به اندازه های خیلی کوچک (که اندازه آن با موادمان هم خونی داشته باشد ) در می آوریم و آن ها را سرخ می کنیم .کاملا باید مغز پخت

    در یک ظرف دیگر سبزیجاتمان را کمی تفت می دهیم. در حدی پخته شوند که باز نشوند! فقط از خامی در بیایند.  زیر شعله اش کم باشد بهتر است.

    حالا به ترتیب از هر کدام از سبزیجات + کباب روی هم می چینیم. بعد یک خلال دندان فرو می کنیم و تزیین کرده و در ظرف می چینیم .

    لذت آشپزی

  • ۰۸:۰۴   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    گراتن_سیب‌_زمینی_کنتاکی

    مواد لازم:

     

       پنیر فیلافیلای رنده شده:   300 گرم

       پنیر گودای رنده شده: 150 گرم

       سیب‌زمینی : 6 تا 8 عدد درشت

       سوسیس کراکوف یا سوسیس پنیر: 400 گرم

       آرد سوخاری یا کنتاکی اسپایسی : به میزان لازم

       تخم‌مرغ: یک عدد

       بشامل سس(سس سفید): یک واحد طبق دستور ذکر شده

       سس سالسا : 5 قاشق  غذاخوری

       نمک و فلفل به میزان لازم

    مواد لازم برای تهیه سس سفید:

     

       شیر: 500 میلی‌لیتر

       آرد گندم: 4 قاشق غذاخوری

       کره: 50 گرم

       نمک و فلفل سیاه: به میزان لازم

       خامه صبحانه: 200 گرم

    روش تهیه:

    1. برای تهیه همه گراتن‌ها ابتدا سس سفید را تهیه می‌کنیم. در شروع کار کره را داخل قابلمه‌ای ذوب کرده و آرد را به آن اضافه می‌کنیم و تفت می‌دهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود.

    2. شیر سرد را به آن اضافه می‌کنیم و آرام هم می‌زنیم تا با هم مخلوط شده و گلوله نشوند. مواد را روی حرارت هم می‌زنیم تا غلظت پیدا کنند. سپس نمک، فلفل و خامه را اضافه کرده وقتی همه را هم زدیم و یکدست شدند از روی حرارت برمی‌داریم.

    3. سیب‌زمینی‌ها را خوب شسته و به شکل خلال‌های درشت برش می‌دهیم. تخم‌مرغ را داخل کاسه‌ای بزرگ هم زده و به آن نمک و فلفل می‌زنیم. سپس سیب‌زمینی‌ها را داخل آن ریخته و آنقدر هم می زنیم تا کاملا آغشته به تخم‌مرغ شوند.

    4. سیب‌زمینی‌ها را تک‌تک داخل آرد سوخاری غلتانده و داخل روغن داغ شناور و سرخ می‌کنیم.کف ظرف مورد نظر را با کره چرب می‌کنیم سپس مقداری سس بشامل ریخته سیب‌زمینی‌های سرخ شده را در ظرف روی سس می‌ریزیم.

    5. برای این گراتن نباید ارتفاع ظرف زیاد باشد و فقط از یک لایه مواد استفاده می‌کنیم چون در غیر این صورت گراتن حالت خمیری پیدا می‌کند.

    6. سوسیس‌ها را که به شکل دلخواه برش داده و سرخ کرده‌ایم روی سیب‌زمینی‌ها پخش کرده و در نهایت روی کل مواد را با سس سالسا و باقیمانده سس و سپس با پنیر ها می‌پوشانیم و به مدت 45 دقیقه روی پنجره وسط فر که از قبل با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کرده‌ایم می‌پزیم.

    لذت آشپزی

  • ۰۸:۰۵   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    ماهی قزل‌ آلا_با_لیمو_و_فلفل

    مواد لازم:

     

    ماهی قزل‌آلا: یک عدد

    سیر: 3‌حبه

    پیاز: یک عدد

    فلفل‌قرمز: نصف قاشق چای‌خوری

    لیمو‌ترش تازه: 2عدد

    نمک و زردچوبه: به اندازه لازم

    روغن‌زیتون: 2قاشق غذا‌خوری

    طرز تهیه:

    1-سیر را له کرده و با روغن‌زیتون، نمک و زردچوبه مخلوط کنید.

    2-حالا فلفل‌قرمز و پیاز رنده شده را با موادتان مخلوط کنید.

    3-مواد به‌دست آمده را روی ماهی بریزید و با دست ماساژ بدهید تا کامل به خورد ماهی برود.

    4-حالا ماهی را برای 20‌دقیقه در فر با درجه 180‌سانتی‌گراد بگذارید.

    5-بعد از 20‌دقیقه ماهی را از روی فر در بیاورید. وقتی کمی خنک شد روی آن لیموترش بریزید و سرو کنید.

    لذت آشپزی

  • ۰۸:۱۷   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    رول کوکو سبزی مرغ

    یه

    طرز تهی

    حدود ١٠٠ گرم سبزى كوكو را با ٢ عدد تخم مرغ و نصف قاشق آرد ونمك و فلفل مخلوط ميكنيم و در يك تابه مستطيل ٢٠در ٣٠ ميپزيم. وقتى پخت ميگذاريم سرد شود. يك عدد سينه مرغ پخته را له كرده و با يك قاشق سس مايونز و گردو خرد شده مخلوط ميكنيم. حالا مقدارى سس ماىونز و پنير خامه اى روى كوكو ميماليم. و مواد را به همراه زرشك روى كوكو سرد شده ميريزيم و كوكو را رول كرده در يخچال قرار داده تا خودش را بگيرد بعد با چاقوى تيز برش ميزنيم

    فینگرفود های دورهمی

  • leftPublish
  • ۱۳:۰۰   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    خورش مرغ با ذرت

    مواد لازم :

     1 کیلو مرغ تکه شده3 عدد 

    پیاز نگینی خردشده2 ق س

     کره نرم شده300 گرم

    کنسرو ذرت اوکادو 1قوطی

    آب مرغ1 عدد

     فلفل دلمه‌ای سبز نگینی  خردشده2 ق س

     رب گوجه‌فرنگی4  /1 پیمانه 

    جعفری ریز شده1 ق س 

    سس تند2 ق س

     روغن به میزان لازم 

    نمک و فلفل پاپریکا به مقدار لازم

    طرز تهیه:

    1.  ابتدا تکه‌های مرغ را با نمک و فلفل پاپریکا طعم دار کنید. روغن و کره را داخل یک قابلمه مناسب بریزید و آن را روی حرارت زیاد قرار دهید. حالا تکه‌های مرغ را اضافه کرده و دو طرف آنها را خوب سرخ کنید، سپس مرغ‌های سرخ‌شده را از قابلمه درآورده و در یک ظرف مناسب بریزید.

    2. حرارت را کم کنید. پیاز را داخل قابلمه بریزید و آن را کمی تفت دهید، سپس فلفل دلمه‌ای را اضافه کرده و آن را هم کمی تفت دهید تا نرم شود. در این زمان رب را اضافه کنید و حدود 2-1 دقیقه آن را تفت دهید.

    3. حالا سس تند را همراه با آب مرغ، ذرت، مقداری نمک و فلفل به مواد اضافه کنید. حرارت را زیاد کنید و صبر کنید تا آب بجوشد، سپس تکه‌های مرغ را اضافه کرده و صبر کنید تا خورش جا بیفتد و آب آن غلیظ شود.

    4. در انتها جعفری را اضافه کرده، صبر کنید تا با مواد جوش بخورد. بعد از آنکه خورش آماده شد، آن را در ظرف موردنظرتان بریزید. این خورش را می‌توانید همراه با برنج یا نان سرو کنید.

    لذت آشپزی

  • ۱۳:۰۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

     کوفته برنجی خوشمزه😋

    کوفته برنجی از انواع کوفته است که در استان ها و شهرهای مختلف به سبک و روش مخصوص خودشان طبخ می شود .

    ✨نکاتی برای تهیه کوفته برنجی :

    ۱- برای مواد داخل کوفته می توانید از آلو و تخم مرغ هم استفاده کنید .

    ۲- سبزی کوفته شامل تره ، جعفری ، گشنیز ، ترخون ، مرزه می باشد .

    ۳- دقت کنید آب کوفته تمام نشود و یک لیوان در قابلمه باقی بماند .

    مواد اولیه 

     گوشت چرخ شده ۵۰۰ گرم

     لپه ۱/۲ پیمانه

    برنج ۱ پیمانه

     سبزی کوفته ۵۰۰ گرم

     تخم مرغ ۱ عدد

     پیاز ۲ عدد

     رب گوجه ۲ قاشق سوپ خوری

     زرشک ۱۰۰ گرم

     گردو ۱۰۰ گرم

     زردچوبه به میزان لازم

     نمک و فلفل به میزان لازم

     روغن به میزان لازم

     آب ۴ لیوان

    طرز تهیه:

    ۱-  برنج و لپه را نیم پز می کنیم . 

    ۲- گوشت را با نمک و فلفل و زرچوبه حسابی ورز می دهیم تا کمی چسبندگی پیدا کند .سپس برنج و لپه و سبزی ساطوری شده را به آن اضافه می کنیم و با یک عدد تخم مرغ حسابی ورز می دهیم .

    ۳- پیاز داغ را آماده می کنیم . به اندازه یک نارنگی از مخلوط گوشت بر می داریم و در وسط آن پیاز داغ و زرشک و گردو می گذاریم . برای تک تک کوفته ها این کار را انجام می دهیم .

    ۴- رب را در کمی پیاز داغ تفت می دهیم و آهسته به آن 4 لیوان آب اضافه می کنیم و می گذاریم تا جوش بیاید . کمی نمک و فلفل به آن اضافه می کنیم .

    ۵- وقتی آب در حال جوش بود کوفته ها را در آن می گذاریم . حدود 1 ساعت زمان می برد تا آماده شود .

    لذت آشپزی

  • ۱۴:۵۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    فاین رولت

    مواد لازم 1: 

    پیازچه خرد شده 

     خیارشور نگین شده

     سیب زمینى پخته نگین شده

    -سس سفید 

    نمک

     جعفرى خرد شده 

    کالباس مرغ 

    مواد لازم 2:

    سه عدد تخم مرغ 

    حدودا 5 قاشق غذا خورى آرد

    یک لیوان شیر

    قاشق غذا خورى روغن مایع

     نمک 

    طرز تهیه:

    مواد (1) را مخلوط میکنیم به اندازه لازم سس سفید میزنیم

    مواد (2) را مخلوط نموده وبا همزن خوب هم میزنیم (عین ماست شل میشه )

    داخل ظرف تلفون یا چدن مستطیلى کمى روغن میریزیم و مایع را دو قسمت میکنیم واز بالاى ماهیتابه اروم میریزیم تا به طور یکنواخت کف ماهیتابه را بگیرید وشعله باید کم باشد تا مغز پخت شود.

    سپس روى پارچه نم دار قرار میدهیم تا روغن ان گرفته شود وروى ان سس میمالیم ورقه های کالباس را روی نان میچینیم بعدمواد الف را یک قسمت ریخته از یک طرف رول میکنیم

    دو ساعت در یخچال قرار میدهیم سپس بیرون اورده وبرش نموده وبا جعفرى خود شده تزيين ميكنيم 

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۷:۳۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    انواع پنیر و چگونگی استفاده از آنها

     

    🎀پارمزان 🎀

    پنیر سفید و کهن ایتالیاست که از شیر گاو تهیه شده است پارمزان به دو نوع کهن و جوان وجود دارد پارمزان کهن طعمی بسیار عالی دارد و بهای بیشتری نسبت به پارمزان جوان دارد

    .

    موارد استفاده :

    سس ها ، سوپ ها ، پاستاها و خوراک های با برنج و غذاهای داخل فر

    🎀چدار 🎀

    پنیری انگلیسی که تکه تکه های بریده شیر را روی هم قرار می دهند و به همین دلیل به این اسم مشهور شده است چدار دارای چربی حدودا 48 % در ماده خشک است و گونه ای از ان به سبب استفاده از رنگ پرتقال نارنجی است و بهای گرانتری نسبت به چدار مهمولی دارد.

    🎀گودا 🎀

    پنیر معروف هلندی است که وطن اصلی ان شهر کوچکی است به همین نام در ابتدا از شیر خام تهیه شده است اما از اوایل قرن بیستم با شیر پاستوریزه تهیه می شود گدا دارای 48 % چربی در ماده خشک است.

    موارد استفاده :

    به سبب ذوب شدن سریع برای غذاهای که داخل فر پخته می شوند مناسب است.

    🎀موتزارلا 🎀

    پنیری ایتالیایست که در ایران به اشتباه به ان مازارلا یا موزارلا گفته می شود به سبب تولید فراوان و عم دستیابی به شیر گاو میش از شیر گاو ساخته می شود ایتالیا یی ها از دیر باز برای پخت پیتزا از ان استفاده می کردند.

    موارد استفاده :

    چون سریع ذوب نمی شود در تهیه انواع سالاد و خوراک ها و ساندویچ های سرد استفاده می شود ترکیب این پنیر با گوجه فرنگی ، ریحان تازه و روغن زیتون از بهترین خوراکیهای روزهای گرم است.

    🎀بوترکیزه 🎀

    پنیر چرب المانیست که انواع 40 ، 50 و 60 % چرب ان تولید می شود.

    موارد استفاده :

    به علت چربی زیاد وطعم خوب ان برای غذاهای داخل فر و رنده شده ان برای سالاد های سرد و به صورت ورقه ای برای صبحانه مناسب است.

    🎀فتا 🎀

    پنیری است که سالها در ایران تولید می شود اصل ان با شیر گوسفند در بلغارستان و یونان تهیه می شود.

    موارد استفاده :

    ویژه سالاد و غذاهای سرد است .

  • ۱۷:۴۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    سوفله سیب زمینی سوئیسی

    مواد لازم:

    سیب زمینی 4 عدد بزرگ

    خامه 4 قاشق غذاخوری

    ترخون

    زرده تخم مرغ 2 عدد

    نمک و فلفل به اندازه کافی

    میز 4 نفره:

    1. چهار عدد سیب‌زمینی بزرگ و بیضی مانند را با اسکاچ بشویید، اما مواظب باشید که پوست آنها کنده نشود. همه جای سیب‌زمینی‌ها را با چنگال سوراخ کنید و برای یک تا یک و نیم ساعت در فر که از قبل با دمای 220درجه سانتی‌گراد داغ کرده‌اید، بپزید. سیب‌زمینی‌ها را بعد از آن از فر خارج کرده و دمای فر را تا 180 درجه سانتی‌گراد کم کنید. 

    2. سیب‌زمینی‌ها را نصف کرده و داخل آنها را با قاشق خالی کنید، سپس پوست‌ها را برای 20 دقیقه دیگر داخل فر بگذارید تا برشته شوند. گوشت سیب‌زمینی را پس از سرد شدن در یک کاسه با چنگال له کنید و با 100 گرم کره نرم شده، یک قاشق غذاخوری شوید یا ترخون ساطوری، 4قاشق غذاخوری خامه سفت و دو عدد زرده تخم‌مرغ مخلوط کنید و کمی نمک و فلفل بزنید. 

    3. دو سفیده تخم‌مرغ را آنقدر با همزن برقی با سرعت بالا بزنید تا سفت و سفید شود و اگر کاسه را برگردانید، نریزد. سفیده را هم با قاشق چوبی، به آرامی و با هم‌زدن دورانی با بقیه مواد مخلوط کنید و مراقب باشید پف سفیده نخوابد. داخل پوست سیب‌زمینی‌ها را با مایه تا کمی بالاتر از لبه‌ها پر کنید و برای 24 دقیقه با 180 درجه بپزید. سپس با ماست خامه‌ای یا مایونز سروکنید.

    لذت آشپزی

  • leftPublish
  • ۱۸:۱۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    خوراک ماهیچه مجلسی

    خوراک ماهیچه مجلسی را با یک دستور حرفه ای درست کنید

     

    خوراک ماهیچه یکی از غذاهای مجلسی است که درست کردن آن شاید کمی به نظرتان سخت باشد. اگر شما هم با این مشکل مواجه هستید می توانید با دستور زیر یک خوراک ماهیچه حرفه ای درست کنید.

    یکی از دغدغه های مهمانی دادن، غذایی است که می خواهید درست کنید. مخصوصا اگر مهمان های خاصی داشته باشید، فکر اینکه چگونه بهترین پذیرایی را از آنها بکنید یک لحظه هم راحتتان نمی گذارد. ما به شما ماهیچه مجلسی را پیشنهاد می کنیم.

    مواد لازم برای خوراک ماهیچه مجلسی :

     ماهیچه گوسفند 4 عدد

    پیاز  2 عدد

     رب گوجه فرنگی 1 قاشق غذاخوری

    سیر 2 حبه

    هویج 1 پیمانه

    چوب دارچین 1 عدد

    کرفس 1 پیمانه

    زعفران به میزان لازم

    برگ بو 1 یا 2 عدد

     نمک و فلفل  به میزان دلخواه

    طرز تهیه ماهیچه مجلسی :

    برای تهیه خوراک ماهیچه مجلسی ابتدا پیاز خلالی‌شده را در تابه تفت دهید سپس تکه های ماهیچه را به تابه اضافه کنید و به خوبی سرخ کنید.

    در این مرحله سیر رنده شده را به ماهیچه اضافه کنید و کمی تفت دهید.

    سپس هویج، ساقه کرفس، برگ‌بو، فلفل و 2 پیمانه آب و زعفران را به ماهیچه اضافه کنید و اجازه دهید تا با حرارت خیلی کم آرام پز شود.

    برای تهیه خوراک ماهیچه مجلسی بهتر است به جای استفاده از زردچوبه از زعفران استفاده کنید در این صورت علاوه بر عطر و طعم بی‌نظیر و خواص زعفران، می‌توانید خوراک خود را ویژه کنید و طعم آبگوشت‌ مانند را از خوراک خود بگیرید.

    نکته ای که در تهیه این خوراک بهتر است بدانید این است که هرچه آب کمتری به خوراک اضافه کنید طعم بهتری پیدا خواهد کرد.

    اصطلاح تنگ آب درست کردن خوراک به همین معنی‌ است. که میزان آب اضافه شده به خوراک بسیار کم باشد و خوراک با آب گوشت و سبزیجات اطراف آن پخته شود.

    در صورت تمایل از جعفری خرد‌شده برای عطر بیشتر بهره ببرید.

    در نهایت پس از گذشت حدود یک ساعت به گوشت سر بزنید و نمک و در صورت تمایل چوب دارچین را به آن اضافه کنید.

    طرز تهیه سس خوراک ماهیچه :

    در تابه دیگری پیاز و رب را با کره تفت دهید و پس از پخت ماهیچه آب گوشت باقی‌مانده را از صافی رد کنید و عصاره گوشت را به سس اضافه کنید و با یک قاشق غذاخوری آب‌لیمو تازه طعم‌دار کنید و در نهایت ماهیچه را در این سس غوطه ور کنید و به مدت 30 دقیقه به پخت ادامه دهید تا کاملا طعم دار شود.

    لذت آشپزی

  • ۱۸:۲۰   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    خمیر_نان_جادویی🎀

    دستور این خمیر و براتون گذاشتم.تا هر جی که دوست دارین باهاش درست کنین

     

    آرد 3 لیوان  

    خمیر مایه 3 قاشق چایخوری  

    تخم مرغ 1 عدد  

    شیر یا آب 1 لیوان

    روغن 6 قاشق غذاخوری  

    نمک 1 قاشق چایخوری  

    شکر 4 قاشق چایخوری

     

    طرز تهیه

     : خمیر مایه ، شیر ولرم ( شیر گرمی که دست را نسوزاند ) و 1 قاشق چایخوری شکر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس 5 – 10 دقیقه کناری قرار دهید تا خمیر مایه عمل کند ( کف کند ).

     

    تخم مرغ ، باقی مانده شکر ، روغن و نمک را داخل کاسه دیگری بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شوند ، خمیر مایه را با چند قاشق آرد را مخلوط کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید ، کمی هم بزنید تا مواد ترکیب شوند سپس باقی مانده آرد را اضافه کنید.

     

    پس از مخلوط کردن مواد را با دست ترکیب کنید تا خمیر جمع شود ، روی سطح کار ارد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید ، خمیر را 10 دقیقه ورز دهید ( مکرر روی سطح کار بکوبید و باز کنید ) ، آنقدر ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید.

     

    داخل کاسه ای را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید ، روی خمیر را بپوشانید و در جای گرمی 1 ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود ، پس از آماده شدن پف خمیر را با فشار دست بگیرید.

     

    این خمیر بسیار خوش دست بوده و کار با آن بسیار راحت است ،  بافت و ماندگاری خوبی دارد و میتوانید تا چند روز در یخچال و داخل کیسه فریزر بسته بندی و نگهداری اش کنید.

     

    این خمیر بسیار ترد و سبک است و مناسب برای انواع غذاها ، پیراشکی ، کلوچه ، نان صبحانه ، نان شکم پر ، پیتزا و … است ، حتی میتوانید آن را در روغن سرخ کنید ، این خمیر جادویی خمیری همه کاره هست

    لذت آشپزی

  • ۱۹:۰۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    سوهان_عسلی

    دستپخت عاطفه

    مواد لازم 

    شکر    ۲۰۰ گرم

    روغن مایع     ۳ ق غ خ

    شیره عسل         ۳ ق غ خ

    خلال بادام      ۲۰۰ گرم 

    گلاب         ۲ ق غ خ

    پودر زعفران خشک     ۱ ق م خ

    خلال پسته برای تزیین

    شکر روغن وعسل را روی حرارت تند و یکنواخت قرار داده مرتب به هم میزنیم تا تغییر رنگ دهد خلال بادام را اضافه کرده زعفران را در گلاب حل می کنیم به مواد بیافزایید مدام مایه را مخلوط کرده تا کاملا تغییر رنگ دهد حدودا ۲۰ تا ۳۰ دقیقه کافی است قطره ای از مواد را در آب سرد بریزید اگر خودش را گرفت وروی سطح آب آمد مایه سوهان آماده شده داخل سینی کاغذ روغنی انداخته و کمی چرب کنید از مواد سوهان با قاشق کوچک برداشته و روی کاغذ با فاصله بریزید با خلال پسته تزیین کنید بعد در مجاورت هوا قرار داده تا کاملا سفت شود سوهانها به راحتی از کاغذ جدا میشود .

    لذت آشپزی

  • ۲۳:۲۴   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    فلفل دلمه شکم پر

    این بار فلفل دلمه ای شکم پرتان را در فر

    مواد لازم برای فلفل دلمه شکم پر:

     برنج سفید نپخته ۱ فنجان

     آب  ۲ فنجان

    مواد لازم برای تهیه سس فلفل دلمه شکم پر :

    پیاز خرد شده  ۱ عدد

     روغن زیتون ۱ قاشق غذاخوری

    سس مارینا ۲ فنجان

     عصاره گوشت  ۱ فنجان

    سرکه بالزامیک ۱ قاشق غذاخوری

    فلفل دلمه قرمز خرد شده یک چهارم قاشق چایخوری

    مواد لازم برای داخل فلفل دلمه شکم پر :

    گوشت بدون چربی  ۵۰۰ گرم

    سس تند ایتالیایی ۱۰۰ گرم

     گوجه فرنگی خرد شده ۲۸۰ گرم

     جعفری خرد شده یک چهارم فنجان

    سیر له شده ۴ حبه

    نمک ۲ قاشق چایخوری

    فلفل سیاه تازه ۱ قاشق چایخوری

    فلفل هندی چند عدد

    * فلفل دلمه سبز ۴ عدد

    پنیر پارمیسان ۱ فنجان

    * فلفل دلمه سبز (از وسط نصف شده و دانه هایش را دربیاورید)

    طرز تهیه فلفل دلمه شکم پر :

    فر را با حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت گرم کنید.

    یک قابلمه آب روی حرارت بالا گذاشته و اجازه دهید جوش بیاید بعد برنج را داخل آن بریزید. حالا حرارت را کمی کاهش داده و درب ظرف را بگذارید تا برنج نرم شده و مایع جذب آن شود (۲۰ تا ۲۵ دقیقه). برنج پخته را کنار بگذارید.

    پیاز و روغن زیتون را روی حرارت متوسط برای ۵ دقیقه تفت دهید. نیمی از پیازهای پخته را به یک کاسه بزرگ منتقل کرده و کنار بگذارید.

    یک ماهیتابه برداشته و سس مارینا، عصاره گوشت، سرکه بالزامیک و تکه های فلفل قرمز را درون آن ریخته و برای ۱ دقیقه تفت دهید.

    مخلوط سس را درون سینی فر ریخته و کنار بگذارید.

    گوشت، سس ایتالیایی، گوجه فرنگی، جعفری، سیر، نمک ، فلفل سیاه و فلفل هندی را درون کاسه ای که پیازها را ریخته اید مخلوط کنید. برنج پخته و پنیر پارمیسان را اضافه کرده و هم بزنید. حالا با مخلوط سس و گوشت درون فلفل سبز را پر کنید.

    فلفل سبز ها را روی سس گوجه درون سینی فر بچینید. باقی مانده پنیر پارمیسان را روی آن پاشیده، و روی سینی فر را با فویل آلومینیومی بپوشانید. ۴۵ دقیقه صبر کنید.

    بعد از این زمان فویل را از روی سینی برداشته و ۲۰ تا ۲۵ دقیقه دیگر صبر کنید، تا رنگ گوشت دیگر صورتی نبوده و فلفل سبز نرم شده و پنیر روی آن طلایی رنگ شود.

    لذت آشپزی

  • ۲۳:۲۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    املت لقمه ای

    صبحانه مهم ترین وعده غذایی در طول روز است. بعضی ها دوست دارند صبحانه شان متنوع و گاهی تجملاتی باشد. معمولا اگر از کسی بپرسید برای صبحانه چه میل دارد، احتمالا پاسخش املت خواهد بود. به همین دلیل املتی متفاوت مخصوص صبحانه را به شما آموزش می دهیم.

    مواد لازم برای املت لقمه ای :

     ژامبون گوشت 90% یا گوشت چرخ کرده 450 گرم

     تخم مرغ  10 عدد

     کنسرو لوبیا 1 قوطی

    فلفل دلمه ای 1 عدد

    روغن 1 قاشق

    پنیر چدار 300 گرم

    نان پیتا یا تافتون 10 عدد

    طرز تهیه املت لقمه ای برای صبحانه :

    در یک ماهیتابه نچسب روغن را بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید.

    ژامبونها را در آن بیندازید و اجازه دهید تا کمی قهوه ای رنگ شوند. سپس آنها را بردارید و در یک ظرف بریزید.

    فلفل دلمه ای را نگینی خرد کنید.

    تخم مرغ ها را در یک کاسه بشکنید و خوب هم بزنید و فلفل دلمه ها را درون آن بریزید.

    سپس آنها را در تابه نچسب بریزید و کاملا بپزید تا اینکه تخم مرغها دیگر شل نباشند.

    لوبیاها را در یک کاسه بریزید و با گوشت کوب آنها را خوب له کنید. سپس آنها را در یک ظرف روی گاز با حرارت ملایم داغ کنید.

    نان ها را آماده کنید و از ژامبون سرخ شده، تخم مرغ و پوره لوبیا و پنیر چدار درون هر یک از آنها بریزید و آنها را به صورت مستطیلی بپیچید.

    حالا لقمه ها را در تابه قرار دهید و کمی تست کنید.

    در صورت امکان می توانید آنها را نیز کمی در فر قرار دهید.

    سپس لقمه های خوشمزه املت را سرو کنید.

    لذت آشپزی

  • ۰۹:۴۳   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    ماهی سالمون را به روش آسیایی ها هم طبخ کنید

    مواد لازم برای طبخ سیب زمینی:

     روغن کنجد ۲ قاشق غذاخوری سس سیر۱ قاشق چایخوری سس سویا۱ قاشق چایخوری نمک یک چهارم قاشق چایخوری سیب زمینی نو (به چهار قسمت ببرید)۴۵۰ گرم

    مواد لازم 

     شکر قهوه ای ۲ قاشق غذاخوری سس سویا ۲ قاشق غذاخوری کره ذوب شده۲ قاشق غذاخوری سرکه برنج ۱ قاشق غذاخورینمکیک چهارم قاشق چایخوریفیله سالمون (با پوست)۴ عددکلم بروکلی۲۲۵ گرم (حدود ۴ فنجان)پیازچه خرد شده۲ عدد

    فر را با حرارت ۲۱۰ درجه سانتیگراد گرم کنید. یک ظرف مخصوص فر برداشته و روی آن اسپری پخت بزنید.

    روغن کنجد، سس سیر، سس سویا و نمک (از مواد لازم برای طبخ سیب زمینی) را داخل یک کاسه بزرگ مخلوط کرده و بعد سیب زمینی را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. سیب زمینی ها را از قسمت پوست آن داخل ظرف چیده و برای ۲۰ دقیقه طبخ کنید. بعد از این زمان آن ها را درآورده و در ظرف کمی جا به جا کنید تا بتوانید ماهی و بروکلی را داخل آن بگذارید.

    حالا یک کاسه بزرگ برداشته و شکر، سس سویا، کره، سرکه و نمک را داخل آن مخلوط کنید. دو قاشق از این مخلوط را در یک کاسه متوسط دیگر بریزید. حالا سالمون را به کاسه متوسط گذاشته و خوب بچرخانید. بروکلی ها را هم به کاسه بزرگ ریخته و هم بزنید.

    حالا ماهی ها را از قسمت پوست آن داخل ظرف فر چیده و بروکلی ها را هم اضافه کنید. باقی مانده مخلوط هر دو کاسه را روی تمام مواد داخل ظرف فر بریزید و آن ها را برای ۱۲ تا ۱۵ دقیقه در فر قرار بدهید تا ماهی ها خوب بپزند. در آخر پیازچه ها را روی غذا ریخته و سرو کنید.

    لذت آشپزی

  • ۰۹:۴۵   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    ساندویچ زبان مکزیکی غذایی لذیذ و عالی

    مواد لازم 

     زبان گوساله500 گرم پیاز متوسط2 عدد نمک و فلفل به میزان لازم برگ مو2 عددساقه کرفس2 عددروغن کانولا3 قاشق غذا خوری لوبیا قرمز کنسروی3 قاشق غذا خوری فلفل هالوپینو خرد شده1 عددآواکادو رسیده2 عددپنیر لیقوان یا پنیر مکزیکی150 گرم گوجه فرنگی برش حلقه ای2 عددکاهوبه میزان لازم خیار شوربه میزان لازم خامه ترش1/2 فنجان

    طرز تهیه ساندویچ زبان مکزیکی :

    در یک قابلمه آب، زبان،1 عدد پیاز،نمک،فلفل،ساقه کرفس و برگ بو را ریخته و بگذارید به مدت 2 الی 3 بپزد.

    بعد از پخت پوست آن را گرفته و کالباسی برش بدهید. پیاز باقیمانده را خرد کرده و در ماهیتابه با حرارت متوسط به مدت 5 دقیقه تفت بدهید.

    لوبیا ها، نمک، فلفل هالاپینو و 3 قاشق غذا خوری آب لوبیا را اضافه کرده و 10 دقیقه دیگر تفت بدهید.

    درون غذاساز ریخته تا پوره شود,بگذارید به دمای آشپزخانه برسد. پنیر را با مواد مخلوط کنید.

    زبان ها را در ماهیتابه سرخ کرده تا دو طرف آن طلایی شود.

    ( در هنگام سرخ کردن نمک و فلفل روی آن بپاشید) خمیرنان را در آورده و با یک قاشق از مواد پوره شده درون آن پخش کنید.

    ورق های زبان را به ردیف بچینید. گوجه و خیار شور را هم بگذارید. روی آن خامه ترش و کاهو را در آخر

    لذت آشپزی

  • ۱۳:۲۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    سس پرتقال

    (مخصوص رولت های مرغ) 

    مواد لازم برای 4 نفر:

    ▪️آب پرتقال 3چهارم لیوان

    ▪️آرد ذرت 1قاشق غذاخوری

    ▪️شکر 1قاشق چایخوری

    ▪️رنده پوست پرتقال 2قاشق سوپخوری

    ▪️کره 2قاشق غذاخوری

    طرز تهیه:

    ابتدا آب پرتقال و آرد ذرت را در ظرف مناسبی ریخته و کاملا با هم مخلوط میکنیم تا صاف و یکدست شود سپس شکر و پوست پرتقال رنده شده را به آآن افزوده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. 

    این سس را مرتب هم می زنیم تا مثل فرنی غلیظ شود بعد از روی حرارت برداشته کره را به آن اضافه کرده و مخلوط میکنیم. 

    روش دیگر آماده کردن این سس به این شکل است که ابتدا آرد ذرت و کره را در ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت ملایم به مدت 3 دقیقه تفت میدهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود سپس کم کم آب پرتقال را افزوده و مرتب هم میزنیم تا غلیظ شود. پوست پرتقال و شکر را نیز در آخر اضافه میکنیم. 

    ⭐️نکات:

    1)برای خوشرنگ کردن این سس از نصف قاشق چایخوری زعفران حل شده یا رنگ خوراکی مجاز استفاده کنید.

    2)در صورت تمایل 1قاشق غذاخوری آبلیمو هم به سس اضافه کنید.

    3)این سس را بعد از آماده شدن مرغ میتوان روی آن ریخت یا مرغ را سرخ کرده و با سس پرتقال سرو کرد.

    4)در صورت تمایل به جای آرد ذرت از آرد معمولی استفاده کنید.

    #سس_پرتقال

    (مخصوص رولت های مرغ) 

    مواد لازم برای 4 نفر:

    ▪️آب پرتقال 3چهارم لیوان

    ▪️آرد ذرت 1قاشق غذاخوری

    ▪️شکر 1قاشق چایخوری

    ▪️رنده پوست پرتقال 2قاشق سوپخوری

    ▪️کره 2قاشق غذاخوری

    طرز تهیه:

    ابتدا آب پرتقال و آرد ذرت را در ظرف مناسبی ریخته و کاملا با هم مخلوط میکنیم تا صاف و یکدست شود سپس شکر و پوست پرتقال رنده شده را به آآن افزوده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم. 

    این سس را مرتب هم می زنیم تا مثل فرنی غلیظ شود بعد از روی حرارت برداشته کره را به آن اضافه کرده و مخلوط میکنیم. 

    روش دیگر آماده کردن این سس به این شکل است که ابتدا آرد ذرت و کره را در ظرف مناسبی ریخته و روی حرارت ملایم به مدت 3 دقیقه تفت میدهیم تا بوی خامی آرد گرفته شود سپس کم کم آب پرتقال را افزوده و مرتب هم میزنیم تا غلیظ شود. پوست پرتقال و شکر را نیز در آخر اضافه میکنیم. 

    ⭐️نکات:

    1)برای خوشرنگ کردن این سس از نصف قاشق چایخوری زعفران حل شده یا رنگ خوراکی مجاز استفاده کنید.

    2)در صورت تمایل 1قاشق غذاخوری آبلیمو هم به سس اضافه کنید.

    3)این سس را بعد از آماده شدن مرغ میتوان روی آن ریخت یا مرغ را سرخ کرده و با سس پرتقال سرو کرد.

    4)در صورت تمایل به جای آرد ذرت از آرد معمولی استفاده کنید.

    لذت آشپزی

  • ۱۶:۲۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    بادمجون رولی

    موادلازم:بادمجون

    سیب زمینی

    خامه 

    جعفری

    کنسرو ذرت اوکادو

    قارچ

    نمک و زردچوبه 

    طرز تهیه:اول بادمجون هارو ورقه ورقه میکنیم بعد سرخشون میکنیم. سیب زمینی هارو میپزیم وقتیکه کاملا پخت میکوبیم بعد همه مواد رو بهش اضافه میکنیم بعد به اندازه یک قاشق میریزیم داخل بادمجون و رولش مکنیم 

    لذت آشپزی
  • ۱۶:۳۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    ساندویچ_گوشت_ایتالیایی

    برای پخت ساندویچ گوشت ایتالیایی، گوشت ها را به صورت ریش ریش استفاده کنید

    مواد لازم برای ساندویچ گوشت ایتالیایی : برای ۱۲ نفر

     گوشت بدون استخوان۱٫۳۰۰ کیلوگرم پیاز خرد شده۱ عدد سس ایتالیایی بدون چربی۱ فنجان سرکه بالزامیک۱ قاشق غذاخوری نان همبرگر۱۲ عددپنیر ایتالیایی یا پنیر موتزارلا سه چهارم فنجان فلفل دلمه قرمز سوخاری شده سه چهارم فنجانبرگ ریحان تازهسه چهارم فنجان

    طرز تهیه ساندویچ گوشت ایتالیایی :

    اگر گوشت چربی دارد آنها را بریده و دور بریزید. حالا آن را به چهار تکه قسمت کرده و داخل آرام پز ریخته و پیاز و سس را هم اضافه کنید. درب ظرف را گذاشته و روی حرارت کم برای ۱۰ تا ۱۲ ساعت بپزد. (یا روی حرارت بالا برای ۵ تا ۶ ساعت تا زمانی که گوشت نرم شود)

    بعد با یک کفگیر، گوشت و پیاز را از آرام پز خارج کرده و روی تخته برش قرار دهید (یک فنجان از مایع گوشت را نگه دارید). کمی صبر کنید تا گوشت خنک شود بعد با استفاده از دو عدد چنگال گوشت را ریش ریش کنید. (اگر دوست داشته باشید می توانید باقی مانده مایع گوشت را نگه داشته و با ساندویچ سرو کرده تا به عنوان سس استفاده شود، البته قبل از سرو باید آن را گرم کنید)

    گوشت های ریش ریش شده و پیاز را به داخل آرام پز برگردانده و سرکه را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید. درب ظرف را گذاشته و حرارت را زیاد کرده و ۱۰ تا ۱۵ دقیقه صبر کنید.

    هنگام سرو، نصف فنجان از مخلوط گوشت را روی یک نان همبرگر قرار داده، روی آن را پنیر، فلفل دلمه سوخاری و ریحان ریخته و تکه ی دیگر نان را روی آنها قرار دهید.

    لذت آشپزی

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان