خانه
215K

لذت آشپزی

  • ۱۴:۲۵   ۱۳۹۴/۱۰/۱۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

     انواع غذاها ی خوشمزه 

    انواع پلو ،چلو ،خورش ،ساندویچ، پیتزا، فست فودها و  غذاهای متنوع 

    با ما همراه باشید 

  • leftPublish
  • ۲۱:۱۷   ۱۳۹۴/۱۱/۲۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    راگو

    راگو يك خوراك فرانسويه كه معمولا با گوشت(مخصوصا مغز ران گوساله) و سبزيجات درست ميشه.

    البته ميشه بدون گوشت و فقط با سبزيجات هم درستش كرد و اينكه نوع سبزيجات تا حدودي دلخواهه ولي سيب زميني و هويج ثابته.

    مواد لازم براي چهار نفر:گوشت مغز ران گوساله سيصد تا چهارصد گرم درشت خرد شده،پياز يك عدد نسبتا بزرگ،سير سه حبه درسته،هويج (بهتره از هويجاي كوچيك و باريك استفاده بشه) چهارصد گرم،سيب زميني متوسط چهار عدد،گوجه گيلاسي نصف ليوان،قارچ ورقه اي شده يك يا دو ليوان،نمك،فلفل سياه و زردچوبه،يك ق رب

    طرز تهيه:پياز خرد شده رو در يك ق روغن تفت بديد همين كه سبك بشه كافيه ،بعد گوشت و سيرهاي درسته رو اضافه و كمي تفت بديد تا رنگ گوشت عوض بشه.حالا زردچوبه،يك ق غذاخوري سر صاف رب و فلفل رو اضافه و بعد سه تا چهار ليوان آب داخلش بريزيد تا گوشت با حرارت ملايم بپزه.بعد از دو ساعت هويج رو اضافه و بعد از نيم ساعت ديگه ،سيب زميني و قارچ.وقتي غذا پخت و جا افتاد ،نمك و گوجه ها رو اضافه كنيد و يكربع ديگه بپزيد.

    سس اين غذا بايد كم و غليظ باشه.اگه غلطت مناسب رو نداشت،كمي آرد رو با مقداري از آب غذا مخلوط و بهش اضافه كنيد تا غليظ بشه.

    به اين خوراك نخودفرنگي هم ميتونيد اضافه کنید.

    لذت آشپزی
  • ۱۰:۳۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

     شامی مرغ کنجدی :

    شامی مرغ کنجدی نوعی شامی یا کتلت است که با گوشت مرغ تهیه می شود و در آن از کنجد استفاده می شود. کنجد نوعی از دانه های روغنی است که برای رشد کودکان بسیار مفید است. کنجد دارای پروتئین، ویتامین های E , F , B , D و لسیتین می باشد . ویتامین F که باعث تشکیل لایه هایی در پوست می شود و از سلولهای پوستی محافظت می کند.

    کنجد بسیار مغذی و از نظر طب قدیم جز مواد غذایی گرم محسوب می شود و روغن آن بسیار مناسب برای رشد قدی و ذهنی کودکان است. در شامی مرغ کنجدی برای مغذی و مقوی شدن مرغ از کنجد استفاده می کنیم.

    مواد لازم برای تهیه شامی مرغ کنجدی : برای ۴ نفر

    سینه مرغ   ۱ عدد متوسط

     سیب زمینی  ۴ عدد متوسط

     پیاز  ۱ عدد درشت

    خامه یا شیر خشک   ۱ قاشق

    جعفری خرد شده  نصف لیوان

    کنجد  ۴ قاشق

    آرد سوخاری  نصف لیوان

    نمک ، فلفل ، زرد چوبه ، پودر سیر و پودر پاپریکا  به مقدار لازم

    طرز تهیه شامی مرغ کنجدی :

    سینه مرغ را چرخ کرده یا در غذا ساز ریخته تا کامل نرم شود. در این شامی از مرغ چرخ کرده خام استفاده می شود.

    پیاز را رنده کرده و به گوشت مرغ اضافه می کنیم. لازم نیست آب پیاز گرفته شود.

    سیب زمینی ها را آبپز کرده و پس از سرد شدن رنده می کنیم. سیب زمینی رنده شده را اضافه می کنیم. سیب زمینی و گوشت مرغ هر دو باید به یک اندازه باشند. می توان برای هر دو از یک لیوان استفاده کرد. جعفری تازه را خرد کرده و به مواد اضافه می کنیم.

    نمک، فلفل، زرد چوبه، پودر پاپریکا را به مواد اضافه کرده و مواد را هم می زنیم تا یکدست شود.

    این شامی نیازی به تخم مرغ ندارد. ولی برای انسجام و تردتر شدن شامی از خامه یا شیر خشک استفاده می کنیم.

    از مواد خمیری به اندازه یک گردو برداشته و گرد می کنیم . آن را در آرد سوخاری و کنجد می زنیم و در روغن داغ سرخ می کنیم.

    برای طعم دار کردن آرد سوخاری یک قاشق زردچوبه و یک قاشق پودر سیر به آن اضافه می کنیم.

    استفاده از کنجد و فرآورده های آن را برای رشد کودکان پیشنهاد می کنیم به همین دلیل دستور تهیه شامی مرغ کنجدی را پیشنهاد می کنیم .

    شام چی درست کنیم؟

  • ۱۰:۳۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    تن ماهی_در_منزل

    با این روش می توانید ماهی را خودتان با طعم و مزه کنسرو های بازاری در منزل تهیه کنید. بهترین ماهی برای این خوراک ، ماهی مخصوص تن یعنی ماهی هوور است. این غذا اگر با ماهی هوور پخته شود طعم و مزه کنسرو تن ماهی را خواهد داشت. ولی از همین روش با انواع ماهی گوشتی که در دسترس دارین می توانید امتحان کنید و نتیجه خوبی خواهد داشت. این نوع پخت برای کسانی که رژیم دارند بسیار مفید است و کالری کمتری دارد.

     

    مواد لازم

    ماهی هوور یا هر ماهی دلخواه دیگر       200 گرم

    آب                                              نصف استکان

    آبلیمو                                          نصف استکان

    نمک    یک قاشق مربا خوری

    روغن مایع یا روغن زیتون                  کمی

     

    طرز تهیه:

    ماهی را کاملا پاک کرده پوست ماهی را جدا کرده و به قطعات مربع شکل برش بزنید . ماهی ها را کف ماهی تابه یا قابلمه بچینید (اندازه ظرف را جوری انتخاب کنید که جای خالی زیادی ما بین قطعه های ماهی باقی نماند) نمک را روی ماهی ها بپاشید و بعد آب و آبلیمو را ریخته در ظرف را ببندید . قابلمه را روی شعله گاز با حرارت ملایم قرار بدین بعد از چند دقیقه که همه آبش کشیده شد و کاملا تغییر رنگ داد ، یکی از تکه های ماهی را برش بزنید اگر وسطش خام بود کمی آب اضافه کنید و بگذارید با شعله ملایم بپزد .در صورتی که وسطش هم پخته بود چند قاشق روغن روی ماهی ها بریزید. در این مرحله می توانید تکه های ماهی را زیر رو کنید و کمی بیشتر بگذارید تا داخل روغن برشته شود.  بعد از چند دقیقه ظرف را از روی حرارت بر دارید .وقتی ماهی را داخل ظرف می کشید هم کمی روغن زیتون نیز روی آن بریزید.

    این غذا را با برنج یا نان می توانید میل کنید 

  • ۱۷:۴۵   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    #بریانی_اصفهان

    مواد لازم

    · گوشت سر دست و دنده 1 کیلوگرم

    · پیاز درشت 1 عدد

    · دارچین به مقدار لازم

    · زعفران به مقدار لازم

    · نعناع خشک شده مقداری

    · نمک و زردچوبه به مقدار لازم

    · فلفل به مقدار لازم

    · خلال بادام مقداری برای تزیین

    دستور پخت

    1. آب را روی حرارت جوش آورده، گوشت را خرد کرده و درون آن می ریزیم. پیاز ، نمک و زردچوبه را اضافه کرده پس از جوش آمدن به مدت 30 دقیقه می پزیم .

    2. پس از نیم پز شدن گوشت را از آب جدا کرده و دو دور به همراه نعناع چرخ می کنیم.

    3. گوشت را همراه با یکی دو قاشق آب آن خوب مخلوط می کنیم ( با دست مخلوط شود)

    4. نمک و مزه آن را امتحان می کنیم، وقتی خوب و آماده بود قالب های بریان را روی حرارت کمی داغ کرده و مقدار یک قاشق از روغن روی آبگوشت را گرفته و ته قالب می ریزیم .

    5. سپس رویش دارچین،زعفران و فلفل می پاشیم و یک لقمه از گوشت بریان را قرار داده با دست رویش را صاف می کنیم و چند لحظه روی حرارت قرار می دهیم .

    6. سپس روی نان آماده شده بر می گردانیم .

    7. سطح روی بریان را با خلال بادام آغشته به زعفران تزیین می کنیم.

    نکته:  این غذا به اسم بریونی هم مشهوره ولی بریونی به مغازه ای گفته میشه که بریون یا بریان طبخ می کند.

  • ۱۸:۱۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    خورشت_ماست

    مواد لازم: 

    ماست چکیده شیرین .... 1 کیلوگرم

    شکر .... 350 گرم

    گوشت گردن پخته شده .... 150-200 گرم

    زعفران .... 1 گرم

    زرشک ، خلال بادام و خلال پسته (جهت تزیین)

    طرز تهیه: 

    گردن را همراه یک عدد پیاز ، ساقه کرفس ، چند عدد برگ بو و به میزان خیلی کم نمک و زردچوبه بپزید تا کاملا گوشت آن نرم شود . توجه کنید که هیچ ادویه ای در پخت گوشت استفاده نکنید .

    ماست چکیده که برای خورش ماست مورد استفاده قرار میگیرد باید شیرین باشد . برای این منظور ماست را معمولا در یخچال کیسه میندازند تا ترش نشود .

    شکر را روی ماست ریخته و به مدت یک ساعت کنار بگذارید تا آب انداخته و شکر حل شود .

    زعفران را آسیاب کرده و با کمترین مقدار آب ممکن آن را آب زده و کنار بگذارید ( استفاده از آب زیاد برای آب زدن زعفران باعث شل شدن بیش از اندازه خورش ماست میشود )

    گوشت گردن را کاملا از استخوان جدا کرده و پاک کنید . تمامی رگ و ریشه و لثه های گوشت را بگیرید .

    در این مرحله تابه ای بزرگ روی حرارت بسیار بسیار ملایم قرار داده و گوشت را همراه با کمی ماست(یک ملاقه) داخل تابه بریزید . با کف دست گوشت و ماست را ماساژ داده تا گوشت کاملا در ماست باز شود و بافت گوشت پیدا نباشد .( این مرحله مهم ترین و سخت ترین مرحله خورش ماست است . به این مرحله اصطلاحا **کف زدن** می گویند که اصطلاح سنتی اصفهان است به این معنی که با کف دست گوشت و خورش را کاملا با هم مخلوط میکنیم تا یک دست شده و رشته های گوشت دیگر در ماست مشخص نباشند) کمی ماست اضافه کنید و کار را ادامه دهید . در این مرحله دقت کنید با اضافه کردن ماست رنگ خورشت ماست روشن شده و رگ و ریشه های سیاه گوشت خود را بهتر نشان می دهند . پس تمامی رگ های سیاه گوشت را از مواد جدا کنید تا خورشت ماست بهتر و خوش رنگ تری داشته باشید . 

    پس از یک دست شدن گوشت و ماست سرعت اضافه کردن ماست را بیشتر کرده تا تمامی ماست با گوشت مخلوط شده و یک دست شود . زعفران را اضافه کرده و مخلوط می نماییم تا به رنگ دلخواه برسیم . 

    خورش را در ظرف مناسب کشیده و با خلال بادام و پسته و زرشک روی آن را تزیین میکنیم و به مدت حداقل دو ساعت در یخچال قرار میدهیم .

    لذت آشپزی

  • leftPublish
  • ۱۸:۴۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    جواهر پلو

    مواد لازم جواهر پلو :

     

    مواد لازم

    اندازه

    مقدار / کالری

    برنج

    5پیمانه

    100 گرم / 360 کالری

    مرغ فیله

    نیم کیلو

    100 گرم / 200 کالری

    کره

    150گرم

    100 گرم / 737 کالری

    پوست پرتقال خلال و شیرین شده

    2پیمانه

    100 گرم / 37 کالری

    خلال پسته

    1پیمانه

    100 گرم / 680 کالری

    خلال بادام

    1پیمانه

    100 گرم / 612 کالری

    زرشک

    نصف پیمانه

    100 گرم / 50 کالری

    زعفران آب کرده

    2قاشق چایخوری

    100 گرم / 310 کالری

    نمک

    به میزان لازم

    100 گرم / 0 کالری

    فلفل

    به میزان لازم

    100 گرم / 0 کالری

    پیاز

    1عدد

    100 گرم / 5 کالری

    روغن

    به میزان لازم

    100 گرم / 900 کالری

    شکر

    1قاشق چایخوری

    100 گرم / 400 کالری

    جوهر

    لیمو به میزان لازم

    نامشخص

     

     

    طرز تهیه جواهر پلو :

     

    *. ابتدا برنج را مانند پلوهای ساده به مرحله آبکشی رسانده و دم می اندازیم سپس در ظرفی مناسب کمی کره ریخته و پیازها را در آن نیمه سرخ کرده و فیله مرغ و ادویه را هم تفت داده و با کمی آب آن را آبپز میکنیم. زرشک را با آب سرد شسته، در آبکش می ریزیم تا آب آن برود، سپس شکر آن را مخلوط می کنیم.

     

    *. در ظرف مناسبی یک قاشق غذاخوری کره ریخته، زرشک را به آن افزوده و یک دقیقه تفت می دهیم. زعفران آب کرده را نیز به زرشک اضافه می کنیم.برای شیرین کردن خلال پرتقال، چهار بار و هر بار به مدت پنج دقیقه خلال ها را می جوشانیم، داخل صافی ریخته و در آخر یک ساعت در آب سرد قرار می دهیم.

     

    *. در نهایت به ازای یک پیمانه خلال پرتقال به آن یک پیمانه شکر و دو پیمانه آب اضافه می کنیم، به این ترتیب که آب و شکر را مخلوط کردیم، روی حرارت قرار می دهیم، زمانی که به جوش آمد خلال ها را افزوده تا با حرارت ملایم به مدت 30 دقیقه بجوشد. در آخر جوهر لیمو اضافه کرده و بعد از یکی، دو جوش آن را بر می داریم. برنج را در ظرف مناسبی می کشیم، مرغ را لای برنج قرار داده و با خلال ها و زرشک روی برنج را تزیین می کنیم.

     

    لذت آشپزی

  • ۱۸:۴۵   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    سینی فینگر_فود

    یه سینی فینگر فود خوشمزه  

    ردیف اول از سمت راست

    نون تست رو اطرافش رو بریده و با وردنه کمی صافش می کنین بعد یک ورق کالباس روش قرار داده و یک ورق پنیر گودا روش کذاشته و رول کنین.با یه خلال دندون هم فیکسش کنین.

    ردیف دوم این هم با همین مواد هست با تفاوت اینکه  شما نون تست رو شکل گل قالب زده و یکی رو گذاشته کالباس و پنیر رو روش قرار داده و روش مجدد نون تست میزارین.

    ردیف سوم  تونابالز،برای حدود سی و پنج تا توپک اندازه یه گردو نیاز به پنج تا سیب زمینی متوسط پخته شده و ریز رنده شده .دو تا تن ماهی.یک لیوان جعفری تازه خرد شده.نصف لیوان شوید خشک .سه تا تخم مرغ پخته و رنده شده.کمی نمک.پودر پاپریکاوکمی زعفرون دارید.تمام مواد را مخلوط کرده و حسابی ورز بدید و نیم ساعتی بزارید داخل یخچال.بعد از مواد به اندازه یه گردو بردارید و گرد کرده اول داخل پودر سوخاری ترجیحا هاتی کارا بعد تخم مرغ زده شده و دوباره ارد سوخاری بزنید و در روغن زیاد سرخ کنید.

    ردیف چهارم نان تارت آماده هست که لوازم قنادی ها دارن .من توشو از مخلوط سیب زمینی نگینی خرد شده به همراه هویج رنده شده ، خیارشور رنده شده و کالباس و سس مایونز پر کردم.

    ردیف پنجم پیراشکی سوسیس هست که سوسیس انگشتی رو سرخ کردم و بعد از سرد شدن دورش خمیر جادویی پیچیدم و تو فر دمای صدوهشتاد ، پانزده دقیقه قرار داده و پختم.

    دوستان روی فینگر فود رو میتونین با خیار .گوجه مینیاتوری.زیتون بدون هسته و ... تزیین کنید .

    فینگرفود های دورهمی

  • ۱۸:۴۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    پای_دریایی

      پيش غذاى شيك براى مهمانى و جشن ها 

    مواد لازم براي 4 نفر

    500 گرم ماهی سفید

    250 گرم ماهی سالمون

    250 گرم میگو

    2 عدد هویج

    2 عدد ساقه کرفس

    2 ق س جعفری خرد شده

    1 پیمانه پنیر چدار رنده شده

    2 ق س آرد سفید

    1 ق س آب‌لیمو

    1 کیلوگرم سیب‌زمینی

    50 گرم کره

    4 /1 پیمانه شیر

    به میزان لازم نمک و فلفل

    طرز تهیه:1.سیب‌زمینی‌ها را بپزید، پوستشان را بگیرید، آنها را داخل یک ظرف بریزید و به کمک گوشتکوب له شان کنید. کره، شیر و مقداری نمک و فلفل هم اضافه کرده ، خوب هم بزنید تا پوره سیب‌زمینی آماده شود.

    2. ماهی ها و میگو را پاک کرده ، آنها را خرد کنید. در یک کیسه نایلونی تکه های ماهی، میگو و آرد را بریزید و خوب تکان دهید تا کاملا آغشته به آرد شوند، سپس آنها را داخل یک ظرف بریزید. نمک، فلفل و آب‌لیمو هم داخل ظرف بریزید و تکه‌های ماهی و میگو را کاملا آغشته به مواد کنید.

    3. یک ظرف مناسب برای پای انتخاب کنید، سپس تکه‌های ماهی و میگو را داخل آن بچینید. هویج را بشویید، پوست آن را بگیرید و سپس رنده کنید. کرفس را هم بعد از شست‌وشو رنده کنید. حالا کرفس و هویج خرد شده را روی تکه‌های ماهی و میگو بریزید. پنیر و جعفری را هم روی مواد بریزید.

    4. در انتها پوره سیب زمینی را با قاشق روی مواد بریزید، فر را با دمای 180 درجه سانتی گراد روشن کنید و ظرف را به مدت 40-35 دقیقه داخل فر قرار دهید تا ماهی و میگو کاملا بپزد و پای آماده شود.نوش جان 

    لذت آشپزی

  • ۱۸:۴۷   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    سمنو

    گندم              1 كيلو

    آرد گندم        3الي 4 كيلو

    بادام يا فندق يا پسته با پوست

    به ميزان لازم

     

    طرز تهيه سمنو :

    گندم نقره اي شده را چرخ كرده سپس آن را در ظرفي ريخته مقداري آب روي آن مي ريزم و خوب مخلوط مي كنيم . از صافي رد كرده مواد موجود در صافي را بين دو دست فشار داده تا كاملاً شيره آن خارج شود . آرد را در ظرفي ريخته شيره گندم تهيه شده را بتدريج به آرد اضافه كرده و هم مي زنيم بطوري كه گلوله نداشته باشد .

     

    (بايد توجه داشت كه مقدار شيره در حدي باشد كه مايه را كاملاً رقيق كند) روي حرارت قرار داده و مايه را كاملاً هم مي زنيم تا زماني كه به جوش آيد و غليظ شود . اين مايه بايد مرتب هم زده شود زيرا سمنو زود ته مي گيرد. آنقدر زدن را ادامه مي دهيم تا اب آنكاملاً تبخير شده و به شكل حلوا در آيد و رنگ آن كمي سرخ شود (بايد متذكر شويم كه در سمنو شكر يا روغن اضافه نمي شود , زيرا جوانه گندم بطور طبيعي مقداري شيرين و چربي دارد) مجدداً بتدريج مقداري آب به مسنو اضافه كرده ,هم مي زينيم تا گلوله نشود و مايه يكدست و رقيق شود.

     

    حرارت را ملايم نموده وگاهي آن را هم مي زنيم تا زماين كه كاملاً غليظ شودو به صورت سمنو در آيد . در آخر پسته يا فندق يا بادام با پوست رادر سمنو ريخته بعد از بيست الي سه دقيقه حرارت را خاموش كرده و مورد استفاده قرار مي دهيم . قابل ذكر است كه اين غذاي سنتي ايراني براي كودكان بسيار مفيد و مغذي مي باشد.

    لذت آشپزی
  • ۲۲:۵۵   ۱۳۹۴/۱۱/۲۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    سبزی پلو_با_ماهیچه_فوق_العاده_خوشمزه (به سبک پسران کریم) 

    ✅مواد اولیه : 

    برای 3 نفر 

    آب (جهت پخت نهایی ماهیچه) 1 لیوان کوچک 

    پیاز (بزرگ)  4 عدد 

    نمک و فلفل بمیزان لازم 

    روغن بمیزان لازم 

    سبزی خرد شده (شامل (جعفری و شوید و تره و گشنیز)) نیم کیلو 

    رب گوجه فرنگی (در صورت تمایل) یک قاشق غذا خوری 

    دارچین (اگر چوب دارچین استفاده کردین یک برگ) یک قاشق چایخوری سر خالی 

    گوشت ماهیچه گوساله / گوسفند نیم کیلو 

    برنج 3 لیوان 

    سیر  1 بوته کوچک 

    زردچوبه بمیزان لازم 

    زعفران دم کرده مقداری 

    این روش پخت معروفه به روش پخت (پسران کریم)که بنده با آزمون و خطا تونستم با کمی تغییر جزئی این غذای فوق العاده لذیذ و خوشمزه و مجلسی رو درست کنم که بی نهایت خوب و خوشمزه شد که به جرات میتونم بگم جزء 2 غذای برتر ذائقه من هستش . پیشنهاد میکنم حتما درستش کنید و لذتش رو ببرید 

    ✅ابتدا طرز تهیه ماهیچه :

    3 عدد از پیازها رو خلالی (کمی کلفت تر بخاطر اینکه نسوزه) کرده و در ظرف نچسب با کمی روغن و زرد چوبه بحدی تفت میدیم که پیاز سبک بشه دقت کنید پیازها نباید طلائی بشن 

    بعد تکه های ماهیچه رو به پیازها اضافه میکنیم و کمی تفت میدیم تا حدی که رنگ قرمزی گوشت کمی گرفته بشه 

    سپس 1 عدد پیاز باقی مانده رو مثل اول کار خلالی خرد کرده و همچنین یک بوته سیر که داشتیم رو پوست کنده و با پشت کارد کمی لهش میکنیم و بعد تکه های گوشت تفت داده شده رو طوری در ظرف جمعشون میکنیم که پیازهای اول و نرم شده زیر گوشتها قرار بگیرین (تا گوشتها نسوزن و با آب پیاز مغز پخت بشن) سپس پیاز ها خلالی شده جدید و سیر له شده و دارچین رو روی گوشتها میریزیم

    سپس در قابلمه رو میزاریم و شعله گاز رو کم میکنیم تا حدی که غذامون قل کوچک بزنه و هر از گاهی تکه های گوشت رو به آرامی جابجا میکنیم تا نسوزن و ته نگیرن.

    بعداز حدود 2 الی 2:30 ساعت که گوشتها کاملا پختن و رنگشون عوض شد میبینیم که کاملا ماهیچه ها پختن اما سفت هستش در مواد اولیمون یک لیوان کوچک آب داشتیم و یه قاشق رب و نمک و فلفل که ابتدا رب رو در کنار ماهیچه و گوشه ظرف تف داده و بعد آب و نمک و فلفل رو بهش اضافه میکنیم و میزاریم یه 10 دقیقه قل بزنه و بعد زعفران آب کرده رو بهش اضافه میکنیم و اجازه میدیم که گوشت نرم بشه حدودا نیم ساعت دیگه میبینید که گوشت کاملا پخته و حالت آب شدن تو دهان رو پیدا میکنه اونوقت غذامون آماده س و زیر شعله رو خاموش میکنیم . 

    دقت کنید هر چقدر این غذا چرب تر باشه , خوشمزه تر و لذیذ تر میشه پس واسه روغن رحم نکنید !!!!!! 

    همچنین این غذا نباید آب دار سرو بشه . (کاملا بذارین با شعله کم آبش بره و فقط روغنش بمونه ) 

    ✅طرز تهیه سبزی پلو : 

    ابتدا سبزی خرد شده رو داخل تابه میریزیم و کمی بدون روغن تفت میدیم تا آبش کمی گرفته بشه و بعد کمی روغن بهش اضافه میکنیم و یه کوچک سرخش میکنیم نه در حد سیاه شدن بلکه باید رنگش سبز باقی بمونه بعد زیرش رو خاموش میکنیم 

    برنجی رو که از قبل خیس کرده بودیم رو روی گاز میزاریم تا حدی که برنج نیم پخت بشه دقت کنید که کمی سفت تر از حد معمول واسه آبکش کردن بردارین 

    بعد آبکش کردن موادمون رو با برنج مخلوط میکنیم و ته دیگ رو طبق سلیقه میچینیم و برنجهای مخلوط شده رو داخل ظرف میریزیم و البته 10 دقیقه با شعله تقریبا زیاد میزاریم تا بخار برنج بالا بیاد و سپس شعله رو کم میکنیم و تا برنج پخت بشه و بعد در کنار ماهیچه میل میکنیم 

    نوش جانتون 

    لذت آشپزی

  • leftPublish
  • ۰۱:۵۴   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    سوسیس_پنیر_دار_خانگی

     

    🔴مواد اولیه 🧀

    گوشت چرخ کرده نیم کیلو

    پنیر موزارلا 10 گرم 

    مرغ چرخ کرده نیم کیلو

    آرد نشاسته ذرت 4 قاشق غذاخوری 

    زرده تخم مرغ 2 عدد

    روغن 80 میلی لیتر

    یخ کوچک 120 میلی لیتر

    قرص گوشت 15 گرم 

    نمک 1 و یک دوم قاشق چایخوری 

    ادویه تند 1 قاشق چایخوری 

    پودر سیر 1 قاشق چایخوری 

    پودر جوز هندی یک دوم قاشق چایخوری

    طرز تهیه🌭

    1- ادویه ها را در یک کاسه خوب باهم مخلوط کنید. سپس همه مواد را در غذاساز بریزید و اجازه دهید تا به مدت 5 دقیقه خوب باهم میکس شوند.می توانید تکه های یخ را کم کم اضافه کنید.

    2- یک سلوفان تمیز بلند انتخاب کنید. مواد سوسیس خانگی را روی سلوفان پهن کنید و در وسط آن پنیر رنده شده قرار دهید. سوسیس را بپیچید و سپس سلوفان را لوله کنید. سوسیس را از وسط با یک تکه روبان یا پلاستیک ببندید. به همین ترتیب به سمت دو طرف، قطعات سوسیس را انتخاب کنید و با پلاستیک ببندید تا به دو انتها برسید.

    3- سوسیس ها را به مدت 1 ساعت داخل آب جوش قرار دهید تا بپزند. پس از مدت 24 ساعت استراحت در یخچال سوسیس آماده سرو و استفاده است.

    لذت آشپزی لذت آشپزی

  • ۱۲:۴۹   ۱۳۹۴/۱۱/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    چابلی کباب

    چابلی کباب یک از کباب هایی است که مواد اولیه آن برای پختش زیاد است. اما بعد از پختش مطمئن باشید که پشیمان نخواهید شد. این غذا را به عنوان یک ناهار درست و حسابی در نظر داشته باشید.

     

    مواد لازم برای 2 نفر:

    300 گرم گوشت چرخ‌کرده

    1 عدد پیاز متوسط

    2 /1 پیمانه جعفری ساطوری شده

    1 ق چ زردچوبه

    3 ق س کرفس ساطوری شده

    1 ق م فلفل قرمز

    1 ق چ فلفل سفید

    1 ق س آب

    به میزان لازم نمک

    به میزان لازم روغن برای سرخ کردن

    به تعداد لازم سیخ چوبی

    مواد لازم برای سس:

    1 ق س شکر

    1 ق م سرکه

    1 ق م عسل

    1 ق م فلفل قرمز

     

    طرز تهیه:

    ابتدا گوشت را داخل یک کاسه مناسب بریزید و پیاز خرد شده را همراه جعفری، کرفس، زردچوبه، مقداری نمک، فلفل‌ها و آب به گوشت اضافه کنید. مواد را خوب ورز دهید تا مایه کباب آماده شود

    دستتان را کمی خیس کنید، از مایه کباب مقداری بردارید و آن را به سیخ بکشید، طوری که شبیه ساق مرغ شود. هر تعداد که می‌شودکباب‌ها را به این روش آماده کنید.در تابه ای روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید. کباب‌ها را داخل تابه سرخ کنید، طوری که همه جای آنها سرخ شود.

    در این میان سس را آماده کنید. به این صورت که مواد لازم برای سس را داخل یک قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کمی بجوشد، سپس آن را از روی حرارت برداشته و داخل یک ظرف مناسب بریزید.

     وقتی کباب آماده شد، داخل ظرف موردنظرتان بریزید و همراه با سس سرو کنید.

    نکته :

    موقع درست کردن مایه کباب اگر مایه کمی خشک بود، کمی دیگر آب به مواد اضافه کنید.

    لذت آشپزی

  • ۱۴:۳۲   ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    خوراک ماهیچه مجلسی

    طرز تهیه خوراک ماهیچه مجلسی حرفه ای- هایپرکلابز

    خوراک ماهیچه یکی از غذاهای مجلسی است که درست کردن آن شاید کمی به نظرتان سخت باشد. اگر شما هم با این مشکل مواجه هستید می توانید با دستور زیر یک خوراک ماهیچه حرفه ای درست کنید. یکی از دغدغه های مهمانی دادن، غذایی است که می خواهید درست کنید. مخصوصا اگر مهمان های خاصی داشته باشید، فکر اینکه چگونه بهترین پذیرایی را از آنها بکنید یک لحظه هم راحتتان نمی گذارد. ما به شما ماهیچه مجلسی را پیشنهاد می کنیم.

    مواد لازم برای خوراک ماهیچه مجلسی : ماهیچه گوسفند4 عدد پیاز 2 عدد رب گوجه فرنگی1 قاشق غذاخوری سیر2 حبه هویج1 پیمانه چوب دارچین1 عدد کرفس1 پیمانه زعفران به میزان لازم برگ بو1 یا 2 عدد نمک و فلفل به میزان دلخواه

    طرز تهیه ماهیچه مجلسی : برای تهیه خوراک ماهیچه مجلسی ابتدا پیاز خلالی‌شده را در تابه تفت دهید سپس تکه های ماهیچه را به تابه اضافه کنید و به خوبی سرخ کنید. در این مرحله سیر رنده شده را به ماهیچه اضافه کنید و کمی تفت دهید. سپس هویج، ساقه کرفس، برگ‌بو، فلفل و 2 پیمانه آب و زعفران را به ماهیچه اضافه کنید و اجازه دهید تا با حرارت خیلی کم آرام پز شود. برای تهیه خوراک ماهیچه مجلسی بهتر است به جای استفاده از زردچوبه از زعفران استفاده کنید در این صورت علاوه بر عطر و طعم بی‌نظیر و خواص زعفران، می‌توانید خوراک خود را ویژه کنید و طعم آبگوشت‌ مانند را از خوراک خود بگیرید. نکته ای که در تهیه این خوراک بهتر است بدانید این است که هرچه آب کمتری به خوراک اضافه کنید طعم بهتری پیدا خواهد کرد. اصطلاح تنگ آب درست کردن خوراک به همین معنی‌ است. که میزان آب اضافه شده به خوراک بسیار کم باشد و خوراک با آب گوشت و سبزیجات اطراف آن پخته شود. در صورت تمایل از جعفری خرد‌شده برای عطر بیشتر بهره ببرید. در نهایت پس از گذشت حدود یک ساعت به گوشت سر بزنید و نمک و در صورت تمایل چوب دارچین را به آن اضافه کنید.

    طرز تهیه سس خوراک ماهیچه : در تابه دیگری پیاز و رب را با کره تفت دهید و پس از پخت ماهیچه آب گوشت باقی‌مانده را از صافی رد کنید و عصاره گوشت را به سس اضافه کنید و با یک قاشق غذاخوری آب‌لیمو تازه طعم‌دار کنید و در نهایت ماهیچه را در این سس غوطه ور کنید و به مدت 30 دقیقه به پخت ادامه دهید تا کاملا طعم دار شود.

  • ۱۶:۲۰   ۱۳۹۴/۱۱/۲۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    سبزی_ پلو ماهی با شیره انگور  

    مواد لازم :

    . فیله ماهی ضخیم :  4 تکه

    . نمک : 2 قاشق چای‌خوری

    . فلفل : یک قاشق چای‌خوری

    . آرد: 2 قاشق غذاخوری

    . کره : 4 قاشق غذاخوری

    . روغن زیتون : 2 قاشق غذاخوری

    . سیر : 8 حبه

    . آب نارنج : 2 فنجان

    . شیره انگور : 3 قاشق غذاخوری

    . زعفران آب کرده : یک‌دوم قاشق چای‌خوری

    . زنجبیل تازه رنده شده : 2 قاشق چای‌خوری

    . فلفل قرمز خرد شده: یک‌دوم قاشق چای‌خوری

    . زرشک : یک‌چهارم برای تزئین

    🔸 روش تهیه :

     1.   ماهی را بشویید و خشک کنید سپس روی آن نمک بمالید و کمی آرد بزنید.

     2.  نصف کره را در ماهی‌تابه داغ کرده و هر دوطرف ماهی را تفت دهید تا طلایی شود.

     3.  در ماهی‌تابه دیگری بقیه کره را ریخته و سیر را تفت دهید تا طلایی شود. سپس آب نارنج و شیره انگور و یک قاشق چای‌خوری نمک و فلفل و زعفران و زنجبیل و تکه‌های فلفل را ریخته و بگذارید به مدت 10 دقیقه جوش بیاید تا سس آماده شود.

     4.  زرشک‌ها را بپزید و به عنوان تزئین استفاده کنید.

     5.  برای درست کردن برنج سبزی پلو به اندازه 4-3 فنجان سبزی پلوی خرد شده را با برنج آب کش شده مخلوط کنید. به آن دارچین اضافه کرده و به شکل هرم چیده. کمی روغن اضافه کنید و بگذارید دم بکشد.

     6.  قبل از سرو برنج در کنار ماهی، برنج سبزی پلو را در کاسه کوچکی ریخته، کاسه را قبلا چرب کنید. کاسه را کمی در فر داغ کنید. سپس در بشقاب یا دیسی که ماهی را چیده‌اید کاسه را برعکس کنید تا سپزی پلو قالبی دربیاید.

    لذت آشپزی

  • ۱۸:۵۶   ۱۳۹۴/۱۱/۳۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    طرز تهیه حاجی بادام یزد

    حاجی بادام نوعی شیرینی محلی است که در برخی شهرهای ایران از جمله یزد تولید می‌شود . این شیرینی به دلیل وجود جوز و آرد نخودچی ارزش غذایی خوبی دارد .

    جوز به دلیل دارا بودن آلکالوئیدهای خاص تسکین دهنده‌ی دردهای مفصلی و روماتیسمی است . طبق تحقیقات انجام شده بادام غذای مغذی و غنی است و با داشتن چربیهای اشباع نشده و پروتئین می‌تواند عامل مفید و تضمین کننده سلامتی باشد . بادام حاوی مقدار زیادی اسید چرب که به نرم شدن پوست کمک می‌کند . بادام به دلیل سرشار بودن از ویتامین E خاصیت ضد پیری داشته و از ایجاد چین و چروک جلوگیری می‌کند .

    مواد لازم :

    قند خرد کرده و کوبیده  = یک کیلو  –  بادام پوست گرفته =  نیم کیلو – تخم مرغ  = ده عدد - هل =  یک قاشق

    طرز تهیه :

    قند خرد کرده را با بادام چرخ می‌کنند تا روغن بیاندازد .  تخم مرغ هارا شکسته قند و بادام را به آن اضافه می‌کنند تا خمیر مایه ای به دست آید. سپس خمیر را به صورت مفتول هایی در آورده با کارد یا چاقو آنها را به قطعات کوچک می‌برند . قطعات بریده شده را در یک سینی گذاشته و حرارت ملایم تنور یا فر قرار می‌دهند تا پخته شود و باید در حدی داخل فر بماند که فقط خشک شود . بعد از سردشدن مصرف می‌کنند .

    لذت آشپزی

  • ۱۹:۴۱   ۱۳۹۴/۱۱/۳۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    آموزش رنگ کردن نمک خوراکی

    🍥میتوانید با استفاده از نمک و رنگ های خوراکی به میز غذای خود بخصوص در مهمانی زیبایی خاصی ببخشید.

     

    🍥برای رنگ کردن نمک ابتدا نمک را داخل کاسه ای بریزید و چند قطره رنگ خوراکی روی نمک ها بریزید و سریع مخلوط کنید تا نمک ها رنگی شوند سپس نمک رنگ شده را داخل سینی بریزید و پخش کنید و روی حرارت بسیار کم ( مانند حرارت بخاری ) چند دقیقه هم بزنید تا نم نمک ها گرفته شود سپس داخل نمکدان بریزید.

     

    میتوانید از رنگ های خوراکی یا انواع رنگ های طبیعی ( آب سبزی ، آب آلبالو ، آب کلم قرمز و … ) استفاده کنید فقط دقت داشته باشید که مقدار بسیار کمی اضافه کنید تا نمک حل نشود.

    لذت آشپزی

  • ۱۶:۲۶   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    سیب_زمینی_تنوری 🍟

    🌺 مواد لازم:

    سیب زمینی ورقه ورقه شده 4 عدد

    کره 3 قاشق غذاخوری

    آرد 3 قاشق غذاخوری

    شیر 1 و 1/2 فنجان

    نمک 1 قاشق چای خوری

    فلفل قرمز به دلخواه

    پنیر چدار رنده شده (یا هر پنیر دیگر به دلخواه) 1/5 فنجان

    🌺 طرز تهیه:

    ابتدا کره ذوب شده را با آرد مخلوط میکنیم. سپس شیر سرد را به آن اضافه کرده و با اضافه کردن نمک، آن را روی شعله کم گذاشته و به آرامی هم میزنیم. سپس حرارت را کمتر کرده و حدود 1 فنجان از پنیر را به آن اضافه و بعد شعله را خاموش میکنیم. در ظرف مورد نظر سس و سیب زمینی ها را لایه به لایه همراه با فلفل (در صورت دلخواه) میریزیم و بقیه پنیر هارا رویش میپاشیم. حدود 1 ساعت در فر با حرارت 180 درجه سانتیگراد قرار می دهیم.

    لذت آشپزی

  • ۱۷:۳۱   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    طرز تهیه سیر قلیه

    اول برگ‌های سير تازه و تره را كمی درشت خرد کنید.

    شمالی ها غذاهای خوشمزه ای دارند که خوردنشان برای همه مردم ایران لذتبخش است یکی از این غذاها سیرقلیه است.

     

    مواد لازم:

    نمك فلفل و زردچوبه و روغن: به اندازه نیاز

    پياز بزرگ : ۱ عدد

    مرغ يا گوشت(يا هر دو) : دویست و پنجاه گرم

    شويد: پنجاه گرم

    سير خشك :۱ بوته

    برگ سير تازه و برگ تره :پانصد گرم

     

    طرز تهیه:

    اول برگ‌هاي سير تازه و تره را كمي درشت خرد کنید (حدود سه سانتي‌متر) و با سير خشك خرد کرده در تابه با کمی روغن يا كره تفت دهيد. بعد از مدت كوتاهي شويدها را به آنها اضافه کنید و با هم سرخ كنيد. مرغ يا گوشت يا هر دوي آنها را با پياز خرد شده داخل قابلمه بریزید  و نمك، فلفل و زردچوبه به آن اضافه کنید و بگذاريد تا كاملا بپزد. بعد مخلوط سيرها را به آن اضافه کنید و بعد از پانزده دقيقه از روي حرارت برداريد.

    لذت آشپزی

  • ۱۸:۱۶   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

     ته چین ماست و مرغ

    آماده سازی: 1 ساعت مدت انتظار: 1 ساعت مجموعاً: 2 ساعت

    مواد اولیه : برای 3 نفر

    تخم مرغ 2عدد

    مرغ 250گرم

    زعفران (ساییده) 1قاشق چایخوری

    برنج 1ونیم پیمانه

    ماست 1 پیمانه

    کره (آب شده) 1چهارم پیمانه

    نمک به میزان لازم

    فلفل به میزان لازم

    زرده تخم مرغ 2عدد

    زرشک 2قاشق سوپخوری

    خلال پسته به میزان لازم

    خلال بادام به میزان لازم

    طرز تهیه 

    ابتدا ماست،زرده های تخم مرغ،ادویه و تخم مرغ و زعفران آب کرده را با هم مخلوط کرده و با همزن برقی خوب بزنید و بعد خلالها و زرشک شسته شده و سرخ شده را به آن اضافه کنید.مرغ را با مواد دلخواه نیم پز کنید و بعد از آماده شدن کمی در کره و زعفران تفت دهید.برنج را در ظرفی مناسب به مرحله آبکشی برسانید و آبکش کرده و آن را داخل مواد تخم مرغ ریخته و کاملا مخلوط کنید.حال ظرفی مناسب در نظر بگیرید و کمی کره یا روغن داخل آن داغ کنید و کمی برنج ته آن بریزید و بعد مقداری از مرغ و مواد را ریخته و بعد از صاف کردن دوباره تا انتها ادامه بدهید و با کفگیر فشرده کنید و بعد با اضافه کردن مقداری آب آن را دم کنید.بعد از آماده شدن با خلال پسته و بادام وماست و ....تزیین کنید. 

    نکات:

    1)حتما برنج را دو ساعت با نمک خیس کنید. 

    2)بهتر است این غذا در پلو پز یا فر یا تابه دو طرفه طبخ شود. 

    3)اگر ظرف شما نچسب نباشد برنجتان قالبی در نمی آید. 

    4)بهتر است خلالها را از شب قبل داخل آب و شکر و گلاب خیس کنید تا خوشمزه تر شوند. 

    5)حتما بعد از پخت قابلمه را داخل آب سرد قرار دهید تا برنج به راحتی از آن جدا شود. 

    5)برای اینکه برنج شما قالبی در بیاید بعد از پخت ظرف را 30ثانیه داخل آب یخ قرار دهی و بعد آن را در ظرف مورد نظر برگردانید.

    لذت آشپزی

  • ۱۸:۴۹   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    میگو اسکمپی به سبک فرانسوی درست کنید

    اسفناج بخار پز تفت داده شده با روغن زیتون هم تاج اسکوپ برنج بکنید.

    این میگو به میگو اسکمپی معروف است که با پوست پخته و سرو میشود و یکی از سبک های فرانسه میباشد.

    مواد اولیه:

     

    میگو شش عدد

    برگ اسفناج 20 عدد

    برنج یک پرس 100 گرمی

    فلفل دلمه ای ریز خرد شده یک عدد

    پیاز یک عدد

    کدو یک عدپ

    کره اب شده ده گرم

    نمک فلفل زردچوبه دارچین و پودر سیر به مقدار لازم

    سس گلوریا دو قاشق غذا خوری

    سس گرین ده گرم

    سس اویستر صدف ده گرم

    کرم خاویار ده گرم

    ادویه اسموک ده گرم

    سس خردل بیست گرم

    روغن زیتون بیست گرم

    رزماری ده گرم

    فلفل سیاه ده گرم

     

    طرز تهیه:

    1- میگو هارو از کمر با پوست با چاقوی اره ای برش داده.

    2- رگ میگو را خارج کرده و شسته و بگذارید اب میگو خشک شود.

    3- حالا در ظرفی که استیل میباشد میگو ها رو با پوست ریخته با روغن زیتون و خردل و فلفل سیاه و رزماری مرینیت کنید و در یخچال بگذارید یک ساعت بماند.

    4- برنج دم کشیده را (سرگل برنج) را گرم کنید.

    5- در مایتابه ای لیگر سبزیجات ذکر شده را با روغن زیتون تفت دهید به صورت نگینی خرد شوند.

    6- حال در فر یا گریل میگو های خود را پخته، با رینگ استیل برنج را اسکوپ کرده و میگو هارو دور تادور بچینید.

    7- اسفناج بخار پز تفت داده شده با روغن زیتون هم تاج اسکوپ برنج بکنید و با سس گرین و سس های دیگر که ذکر شد تزیین کنید.

    لذت آشپزی

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان