خانه
214K

لذت آشپزی

  • ۱۴:۲۵   ۱۳۹۴/۱۰/۱۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

     انواع غذاها ی خوشمزه 

    انواع پلو ،چلو ،خورش ،ساندویچ، پیتزا، فست فودها و  غذاهای متنوع 

    با ما همراه باشید 

  • leftPublish
  • ۱۹:۵۸   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    سمبوسه : 

    مواد لازم

    اندازه 

    گوشت چرخ کرده

    200 گرم

    سیب زمینی آب پز

    3 عدد

    پیاز

    1 عدد

    جعفری

    3 قاشق غذاخوری

    نمک، زردچوبه و فلفل

    به مقدار کافی

    نان لواش

    6 عدد 

    طرز تهیه سمبوسه : *. پیاز را رنده می کنیم و با گوشت مخلوط کرده و در کمی روغن سرخ می کنیم. سپس نمک، زردچوبه و فلفل (سمبوسه معمولا تُند است، ولی شما مقدار فلفل را طبق ذائقه خودتان اضافه کنید) و یک فنجان آب درون گوشت سرخ شده می ریزیم و می گذاریم تا گوشت بپزد.سیب زمینی پخته را رنده کرده و با جعفری خرد شده به گوشت اضافه می کنیم. *. در صورت تمایل می توانید از قارچ هم استفاده کنید.نان لواش را که بهتر است کمی خمیر باشد، به صورت نوارهای باریکی می بریم و در ابتدای نوار، از مایه سمبوسه روی نان می گذاریم و به شکل مثلثی آن ها را می پیچیم (در ادامه طرز پیچیدن نان سمبوسه توضیح داده شده است).در ظرف گودی روغن می ریزم و وقتی داغ شد، سمبوسه ها را در آن سرخ می کنیم. *. برای سبزی سمبوسه می توانید از سبزی های معطر هم استفاده کنید. همین طور اگر تخم گشنیز به آن اضافه کنید، خوشمزه و معطر می شود.(تخم گشنیز یک قاشق غذاخوری) با 6 عدد نان لواش، 18 عدد سمبوسه درست می شود. این سمبوسه ها را می توانید با سُس گوجه فرنگی میل نمایید. *. نکته : مراقب باشید که نان لواش در حین پیچیدن خشک نشود. برای این منظور می توانید نان ها را یکی یکی از کیسه در آورده و اضافی آن را درون کیسه قرار دهید تا نرم باقی بماند. طرز پیچیدن نان سمبوسه: نان را به صورت مستطیل می بریم و در گوشه چپ، مقداری از مواد را می گذاریم. سپس گوشه نان را روی مواد می آوریم. *. این طوری یک ضلع مثلث ساخته می شود. در مرحله بعد باید ضلع دیگر آن را بسازیم. در نتیجه نان سمت راست را روی مواد می آوریم. بدین ترتیب ما دو ضلع از مثلث را ساخته ایم. اگر دقت کنید، دو ضلع بالایی مثلث را داریم. ولی مثلثمان ضلع پایینی ندارد. در نتیجه میزان نان باقیمانده که در پایین مثلث دیده می شود. *. را از زیر مثلث رد می کنیم تا ضلع سوم ساخته شود. به این ترتیب سه ضلع مثلث ایجاد شده و ما یک تکه اضافه نان هم داریم. می توانید آن را روی سمبوسه بیاورید. اگر به سمبوسه های حاضری نگاه کنید، معمولا یک تکه نان اضافه هم روی آن قرار دارد.

    لذت آشپزی
  • ۲۰:۴۵   ۱۳۹۴/۱۲/۱
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    میگو توپی

     این پیش غذای خوشگل و خوشمزه و متفاوت میتواند مهمانان شما را غافلگیر کند.

    مواد لازم:

        میگو 750 گرم

        پیازچه ریز شده 250 گرم

        برنج 1 پیمانه

        روغن کنجد 2 قاشق غذاخوری

        کنجد به میزان لازم

        سویا سس 2 قاشق غذاخوری

        سیر 1 حبه

        زنجبیل 1 قاشق مرباخوری

        نمک وفلفل به میزان لازم

    طرز تهیه:

    برنج را به صورت کته ای با آب بیشتر بپزید تا کامل نرم شود. کنار بگزارید تا کاملا سرد شود.

    برنج را همراه میگو تمیز شده ، پیازچه ، سیر ، زنجبیل و نمک و فلفل و کمی روغن کنجد و سویا سس چرخ کرده و یا در دستگاه های غذا ساز بریزید تا کاملا خمیری و یک دست شود .مواد را کامل ورز دهید .مواد را به مدت 1 ساعت در ظرف در بسته در یخچال قرار دهید تا کمی سفت شود .

    خمیر بدست آمده را به صورت توپی به اندازه گردو در آورده و کامل در کنجد بغلطانید و در روغن مخصوص سرخ کردنی ، سرخ کرده و بر روی دستمال مخصوص بگذارید تا روغن آن برود.

    در ظرف مناسب به همراه کاهو و هویج سایر مواد که جهت تزیین استفاده میشود سرو نمایید

    لذت آشپزی
  • ۰۰:۰۴   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    تاکو استیک مکزیکی با سبزیجات :

    این غذا مکزیکی است و با گوشت استیکی تهیه می‌شود. درون تاکو نیز پنیر و انواع سبزیجات به همراه گوشت وجود دارد که طعم بسیار بهتری به تاکو می‌دهند.  

    •    تعداد: 12 عدد

    •    زمان تهیه: 25 دقیقه

    •    زمان خنک شدن: 2 ساعت

    •    زمان گریل: 14 دقیقه

    مواد لازم

    •    450 گرم استیک لخم و بدون استخوان

    •    دو قاشق غذاخوری مرزنجوش تازه خرد شده یا دو قاشق چایخوری پودر آویشن

    •    یک قاشق غذاخوری پودر چیلی

    •    دو قاشق چایخوری پودر سیر

    •    ¼ قاشق چایخوری نمک

    •    ¼ قاشق چایخوری فلفل هندی

    •    یک قاشق غذاخوری روغن زیتون

    •    12 عدد نان تورتیلا

    •    دو عدد گوجه‌فرنگی خرد شده

    •    یک عدد پیاز خرد شده

    •    4 عدد پیازچه با برگ

    •    نصف پیمانه گشنیز تازه خرد شده

    •    225 گرم پنیر مونتری رنده شده

    •    قاچ‌های لیموترش برای تزئین

    روش تهیه

    1.     چربی‌های اضافه گوشت را از آنها جدا کنید. آنها را درون بشقاب گود بزرگی قرار دهید. در یک کاسه، مزرنجوش، پودر چیلی، پودر سیر، نمک، فلفل هندی و روغن را با یکدیگر مخلوط کنید. سپس آن را روی دو طرف استیک‌ها بمالید. روی آنها را بپوشانید و به مدت 2 تا 4 ساعت در یخچال قرار دهید. 

    2.    برای کباب کردن، استیک‌ها را روی توری کباب‌پز بچینید و شعله آن را متوسط کنید و به مدت 14 تا 18 دقیقه بپزید تا نیم‌پز یا 18 تا 22 دقیقه تا کاملا مغزپخت بشود. بهتر است برای پخت بهتر، در کباب‌پز را ببندید. 

    3.    در حالی که بیف در حال پختن است، تورتیلاها را درون فویل بپیچید. آنها را به مدت 10 دقیقه روی حرارت ملایم گریل کنید تا پخته و نرم شوند. 

    4.    استیک‌ها را از عرض برش دهید. روی نان تورتیلا یک لایه گوت، گوجه‌فرنگی، پیاز خرد شده، تربچه و گشنیز قرار دهید. در آخر پنیر رنده شده اضافه کنید و گرم سرو کنید. 

    لذت آشپزی

  • ۰۰:۲۲   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    سس سفید مخصوص لازانیا

    آرد سفید 2 قاشق غذاخوری  .  کره 50 گرم  .  شیر 2 لیوان  .  نمک مقدار لازم

    طرز تهیه : آرد را با حرارت ملایم تفت دهید تا بوی خامی آن گرفته شود ، در قابلمه ای دیگر کره را آب کنید سپس آرد و نمک را اضافه کنید و مدام هم بزنید.

    پس از مخلوط شدن آرد و کره و تغییر رنگ آرد باید کم کم شیر را اضافه کنید ، سریع و یکنواخت مخلوط کنید تا سس غلیظ شود سپس از روی حرارت بردارید و اجازه دهید سس خنک شود.

    نکته ها : این سس مخصوص استفاده در داخل لازانیا میباشد ، وجود این سس داخل لازانیا از خشک شدن مواد جلوگیری میکند و بدلیل وجود شیر مانع از پاشیده شدن لازانیا پس از پخت میشود.

    لذت آشپزی
  • ۰۷:۴۴   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    گریل چیکن  بنه_ایتالیا 

    مواد لازم  :

    سینه مرغ ۲ عدد . پاستای مدادی ۱ بسته . پنیر چدار ۴ ورقه . سیر ۲ حبه

    رب گوجه فرنگی ۲ قاشق غذاخوری . روغن زیتون ، جعفری ، ریحان مقدار لازم

    طرز تهیه :پنه ( پاستای مدادی ) را با توجه به دستور روی بسته بندی بپزید و ابکشی کنید ؛ سینه های مرغ را بکوبید و روی ان نمک و فلفل بپاشید ، داخل ماهیتابه مقدار کمی روغن بریزید و مرغ را تفت دهید تا بپزد و رنگش تغییر کند سپس با چاقو به صورت باریک برش بزنید ( میتوانید مرغ را کباب کنید یا داخل فر بپزید ).

    داخل قابلمه مقداری روغن بریزید ، سیرهای خرد شده را داخل روغن بریزید و کمی تفت دهید سپس رب گوجه فرنگی و نصف لیوان آب را اضافه و مخلوط کنید ، حرارت را زیاد کنید تا سس به جوش بیاید.

    پس از به جوش امدن سس حرارت را کم کنید و پنیر چدار ، جعفری و ریحان خرد شده ، نمک و فلفل را اضافه کنید و هم بزنید تا سس غلیظ شود ، پاستای آبکش شده را به سس اضافه و مخلوط کنید سپس در ظرف بکشید و روی آن را با روغن زیتون و تکه های مرغ تزیین و سرو کنید.نوش جان 

    لذت آشپزی

  • leftPublish
  • ۱۱:۱۷   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    طرز تهیه یقره قوروت

    روش تهيه‎‌ ی قره قروت

    براي تهيه قره قورت معمولاً آب ماست را (بخشي از ماست را که هنگام تغليظ از آن جدا مي‌شود) به وسيله ي حرارت تغليظ نموده و بسته بندي مي‌کنند. اين محصول بسيار ترش مزه بوده و به عنوان چاشني همراه غذاهاي مختلف مصرف مي‌شود.

    روش خانگی

    ابتدا دوغ را جوشانده تا آن قدر غليظ شود که به رنگ قهوه اي برسد. البته مي‌توان آب ماست را با حرارت ملايم جوشاند تا سياه شود و سپس آن را روي پلاستيک پهن کرد تا سفت شود.

    روش تهيه قره قروت از دوغ

    دوغ ترش شده را در مشک ميريزند تا تمام چربي آن که کره ميباشد جدا گردد. بعد باقيمانده دوغ را ميجوشانند تا غليظ شود، سپس آن را روي پارچه صاف ميکنند تا آب آن گرفته شود و باقيمانده را که روي پارچه مانده است، به صورت گلوله يا بيضي يا استوانه در آورده، ميگذارند تا خشک گردد و نام آن را کشک ميگذارند.

    آب چکيده از پارچه را با کمي شير مخلوط کرده و بعد ميجوشانند تا جسمي سرخ رنگ و ترش مزه که قره‌قروت نام دارد به دست آيد. نام اين محصول قره‌قروت يا ترف سياه است.

    توصيه ها :

    1- از آنجايي که ممکن است به منظور ايجاد طعم و جلوگيري از رشد برخي ميکروب‌ها، به فرآورده‌هايي نظير کشک و قره‌قوروت، ميزان زيادي نمک اضافه شود، مصرف اين‌گونه محصولات به افراد دچار پرفشاري خون توصيه نمي‌شود.

    2- در حال حاضر برخي از قره‌قوروت‌ها به صورت سنتي و در شرايط غيربهداشتي تهيه و بسته‌بندي مي‌شوند. مصرف فرآورده‌هاي غيرپاستوريزه منجر به بروز بيماري‌هاي گوارشي و مسموميت مي‌شود.     

    3- هنگام خريد چنين محصولاتي حتماً به تاريخ انقضاي محصول توجه کنيد.

    زياده روي نکنيد

    اسيديته قره قروت از لواشک خيلي بيشتر است و مصرفش مي‌تواند موجب فرسايش ميناي دندان شود و آثار مخرب را روي دندان‌ها بگذارد. به همين دليل بهتر است که در مصرف آن تعادل را رعايت کرد.

    افزودن نمک فراوان به قره قروت موجب بالا رفتن سديم خون مي‌شود و در نتيجه ابتلا به بيماري‌هايي مانند پُرفشاري خون يا افزايش دفع کليوي کلسيم شدت مي‌يابد.

    در ضمن زياده‌روي در مصرف اين فرآورده، به دليل محتواي اسيد آن، منجر به ضعف عمومي بدن شده و توصيه نمي‌شود.

    لذت آشپزی

  • ۱۳:۰۳   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    نرگسی فرانسوی :

    گراتن به نوعی غذا در آشپزی به سبک فرانسوی گفته می‌شود که در آن معمولا ترکیبی از سبزیجات یا گوشت به همراه سیب‌زمینی، پاستا،  نان یا به تنهایی با سس غلیظ مانند سس سفید مخلوط شده و لایه‌ای ته‌دیگ مانند پنیر، پودر سوخاری و کره روی آن را می‌پوشاند. به دلیل قابلیت ترکیب شامل انواع مواد غذایی با یکدیگر، گراتن به صورت‌های بی‌شماری وجود دارد اما باید توجه داشته باشید فصل مشترک تمام گراتن‌ها رویه ته‌دیگی و استفاده از فر یا تنور برای پخت آنهاست.

    مواد لازم برای 4 نفر

      کره: 4 قاشق غذاخوری

      پیاز درشت: یک عدد، ساطوری

      آرد: 3 قاشق غذاخوری

      جوز هندی: یک‌‌چهارم قاشق چای‌خوری

      خامه سفت: نصف پیمانه، 145 میلی‌لیتر

      اسفناج خرد شده: 750 گرم

      روغن مایع: 2 قاشق غذاخوری

      شیر: نیم لیتر

      پودر پنیر پارمزان: 100 گرم

      پنیر گودا: 75 گرم، رنده شده

      نمک و فلفل: به میزان لازم

    روش تهیه:

    1. روغن را در یک قابلمه داغ کرده و اسفناج را 5-4 دقیقه در آن تفت دهید تا نرم شود.

    2. کره را در یک تابه گود روی شعله متوسط داغ کرده و پیاز را 6،5 دقیقه در آن تفت دهید تا بلوری شود. شعله را کم کرده، آرد را اضافه کنید و آن را یک دقیقه تفت دهید.

    3. شیر و خامه را اضافه کرده و روی شعله ملایم سس را دائم هم بزنید تا به غلظتی برسد که روی قاشق چوبی را بپوشاند. اسفناج و نیمی از پنیر پارمزان را اضافه کرده و مخلوط کنید. نمک و فلفل غذا را اندازه کنید.

    4. یک ظرف نسوز دیواره‌دار را کمی چرب کنید. مایه گراتن را داخل آن ریخته و پارمزان باقی‌مانده و گودای رنده شده را روی آن بریزید. فر را چند دقیقه با دمای 200 درجه سانتی‌گراد گرم کنید، سپس ظرف گراتن را 15 دقیقه یا تا زمانی که روی آن برشته و طلایی شود داخل آن قرار دهید.

    نکات:

    1. به جای پنیر گودا از هر پنیر سفت یا نیمه‌سفت دیگری مثل موتزارلا و چدار می‌توانید استفاده کنید.

    2. می‌توانید پنیر گودا را با یک‌‌چهارم پیمانه نان خشک خرد شده جایگزین کنید و قبل از گذاشتن داخل فر 3-2 قاشق غذاخوری کره آب کرده روی گراتن بریزید.

  • ۲۰:۳۶   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    پلوی تخم‌مرغی

    مواد لازم براي 3 نفر

    3-2 عدد سینه مرغ

    2 حبه سیر خردشده

    1 عدد زنجبیل تازه کوچک ريز (خرد شود)

    2 ق س آب‌لیموی تازه

    2 ق س روغن‌زیتون

    به میزان لازم نمک و فلفل

    2 /1 ق چ پودر فلفل پاپریکا

    500 میلی‌لیتر آب

    3 پیمانه برنج

    4 عدد تخم‌مرغ

    40 گرم کره

    2 /1 پیمانه نخودفرنگی پخته

    2 عدد پیاز خردشده

    1 ق چ پودر کاری

    3 ق س جعفری خردشده

    1    مرغ را به‌صورت تکه‌های کوچک خردکنید. در یک ظرف سیر، زنجبیل، روغن زیتون، پودر فلفل پاپریکا، نیمی از كره و یک قاشق آب‌لیمو را بریزید و باهم مخلوط‌کنید.حالا تکه‌های مرغ را داخل کاسه قرار داده و به مواد آغشته کنید و ظرف را به مدت 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید، سپس مرغ را همراه با مواد داخل ظرف، داخل یک قابلمه بریزید. آب و مقداری نمک هم اضافه کنید و قابلمه را روی حرارت قرار دهید و صبر کنید تا مرغ بپزد.

    2 حالا پیازها را با کره تفت دهید تا طلایی شوند، سپس پودر کاری، جعفری خردشده، بقیه آب‌لیمو، نخودفرنگی و به میزان لازم نمک و فلفل را اضافه کرده، مواد را باهم تفت دهید. در انتها تکه‌های مرغ پخته را هم اضافه کنید.

     3 برنج را داخل آب جوش بریزید و  وقتی آماده شد آن را آبکشی کنید. ته‌دیگ دلخواهتان را داخل قابلمه يا تابه قرار دهید، مواد را لابه‌لای برنج   داخل قابلمه بریزید و كناري بگذاريد.حالا  تخم‌مرغ‌ها را آب پز كرده و به صورت حلقه اي خرد كنيد. حلقه هاي تخم مرغ پخته را  روي برنج قرار دهيد سپس برنج  را دم كنيد بعد از اينكه پلو دم كشيد، .برنج را داخل ظرف دلخواه بریزیدو  بعد از تزيين با حلقه هاي تخم مرغ ،سرو کنید.

    لذت آشپزی

  • ۲۰:۵۳   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    پنه ریگاته با سس آلفردو و مرغ

    پاستا پنه را به روش معمول در آب بپزید و بعد از آبکش کردن به سس اضافه کنید.

    در این روزهای نزدیک به اخر سال که حسابی سر همه شلوغ است، بهتر است از کارهایی که وقتمان را زیاد میگیرد پرهیز کنیم. آشپزی یکی از آن کارهاست. به جایش می توانیم از غذاهایی که زمان پخت کمتری می برند استفاده کنیم. پاستا یکی از این غذاهاست.

     

    مواد لازم:

     

    فیله مرغ 200 گرم

    پاستا پنه

    جعفری خردشده

    طرز تهیه:

    1. 200 گرم فیله مرغ را به صورت تکه های کوچک خرد کنید یا در روغن تفت دهید یا این که روی اجاق کباب کنید.

    2. حالاسس آلفردو را آماده کنید. مرغ و سس را با هم مخلوط کرده و در تابه ای گود بریزید .

    3. پاستا  پنه را به روش معمول در آب بپزید  و بعد از آبکش کردن به سس اضافه کنید و خوب هم بزنید تا پاستا به سس کاملا آغشته شودو تابه را  روی شعله ملایم کمی  حرارت دهید؛  سپس جعفری خرد شده را روی غذا بریزید و سرو کنید .

    لذت آشپزی

  • ۲۳:۳۱   ۱۳۹۴/۱۲/۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    رولت_گوشت_فرانسوی😋

    🔴مواد لازم 🍖

    گوشت چرخ کرده کم چرب=600 گرم-

    فیله مرغ=2 عدد

    -جعفری و شوید=200 گرم

    تخم مرغ=3 عدد-

    پنیر موتزارلای رنده شده=50 گرم-

    زعفران=2 قاشق غذاخوری

    نمک و فلفل=به میزان لازم-

    روغن مایع=1 پیمانه-

    پیاز=2 عدد متوسط

    🔴طرز تهیه🍗

    گوشت چرخ کرده را همراه سبزیجات خرد شده،پیاز،نمک،فلفل و تخم مرغ و زعفران حل شده مخلوط کنید. گوشت را پهن کرده و به شکل مستطیل داخل کاغذ فویل چرب شده قرار دهید. فیله مرغ و پنیر موتزارلای رنده شده را روی گوشت بچینید و گوشت را رول کنید. رولت را در فر با حرارت 250 درجه سانتیگراد یا 464 درجه فارنهایت به مدت 35 دقیقه قرار دهید. در نهایت می توانید این غذا را همراه برش های لیمو و گوجه فرنگی و جعفری سرو کنید.

    لذت آشپزی

  • leftPublish
  • ۰۱:۲۳   ۱۳۹۴/۱۲/۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    مرغ پرتغالی

    مواد لازم برای دو عدد ران مرغ:

    ران مرغ:2 عدد

    آب پرتقال تازه:2 لیوان

    آب زعفران دم کرده:حدودا نصف لیوان

    آب لیمو:نصف استکان

    نمک. فلفل. پاپریکا به مقدار لازم

    طرز تهیه:

    ابتدا مرغ را در کره یا روغن تفت می دهیم تا رنگش تغییر کند.

    سپس مرغ را درقابلمه گذاشته و آب پرتقال و زعفران و نمک و فلفل و پاپریکا رو اضافه می کنیم. واجازه می دهیم خوب بپزد.

    این غذا نیازی به پیاز و زردچوبه نداره و بو و مزه غذا خیلی خوبه

    نیم ساعت آخر آب لیمو رو اضافه می کنیم و میذاریم به خورد مرغ بره. اگر اب پرتغالتون ترش بود نیازی به ابلیمو نداره. این غذا باید کم آب باشه

    این غذا رو میتونید با چلو میل کنید.

    در فصل تابستون میشه از آب میوه آماده یا سن ایچ استفاده کرد. ولی اب پرتغال طبیعی خوشمزه ترش میکنه. 

    به سلیقه خودتون میتونید به این غذا هویج و پیاز داغ و ...اضافه کنید.

    لذت آشپزی

  • ۰۷:۳۹   ۱۳۹۴/۱۲/۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    کوفته_برنجی_سوخاری

    چي لازم دارم:

    برنج پخته 4 ليوان

    تخم مرغ 5 عدد

    آرد سوخاري 2 ليوان

    پنير پارمزان رنده شده 1 ليوان

    جعفري خرد شده 2 قاشق غذاخوري 

    پنير موزارلا مقدار لازم 

    نمک و فلفل مقدار لازم

    چطور بپزم:

    برنج پخته را داخل کاسه اي بريزيد ( براي کوفته برنجي بايد برنج شل و چسبنده باشد ) سپس پنير پارمزان رنده شده ، 2 عدد تخم مرغ ، نمک و فلفل اضافه کنيد و با دست خوب مخلوط کنيد تا مواد نرم و يکدست شوند.

    مقداري از مايه کوفتي برنجي برداريد و کف دست تان پهن کنيد ، تکه اي پنير موزارلا در وسط آن قرار دهيد سپس به شکل توپ فرم دهيد ، تمام کوفته ها را به همين صورت آماده کنيد.

    آرد سوخاري و جعفري خرد شده را داخل کاسه اي بريزيد و مخلوط کنيد ، 3 تخم مرغ باقي مانده را داخل کاسه اي بشکنيد و با چنگال بزنيد تا يکدست شود ، داخل ماهيتابه مقدار زيادي روغن بريزيد و روي حرارت متوسط قرار دهيد تا داغ شود.

    کوفته هاي برنجي را ابتدا در تخم مرغ بزنيد سپس در آرد سوخاري بغلطانيد و در روغن داغ قرار دهيد تا سرخ شود ، کوفته هاي سوخاري را روي دستمال کاغذي قرار دهيد تا روغن اضافي اش گرفته شود سپس همراه با سس تند سرو کنيد.

    نکته ها : براي جلوگيري از باز شدن کوفته ها دقت کنيد که مايه کوفته بايد يکدست باشد ، کوفته را در زمان شکل دادن به خوبي فشرده کنيد ، روغن در زمان اضافه کردن کوفته برنجي بايد داغ باشد

    لذت آشپزی

  • ۱۴:۵۶   ۱۳۹۴/۱۲/۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    ♨️ طرز تهیه سماق پلو :

    #سماق_پلو

    مواد لازم سماق پلو برای 2 نفر :

     

    مواد لازم

    اندازه

    مقدار / کالری

    برنج

    2 پیمانه

    100 گرم / 360 کالری

    گوشت چرخ کرده

    300 گرم

    100 گرم / 240 کالری

    پیاز رنده شده

    1 عدد

    100 گرم / 5 کالری

    زعفران دم کرده

    3 قاشق غذاخوری

    100 گرم / 310 کالری

    سماق

    2 قاشق غذاخوری

    نامشخص

    روغن

    به میزان کافی

    100 گرم / 900 کالری

    نمک، فلفل و زردچوبه

    به مقدار لازم

    100 گرم / 0 کالری

    طرز تهیه سماق پلو :

    ابتدا گوشت، پیاز، نمک، فلفل و زردچوبه را مخلوط می کنیم . گوشت را کامل ورز می دهیم و به صورت قلقلی های ریز در می آوریم. قلقلی های گوشتی را کمی تفت می دهیم.برنج را آبکش می کنیم و یک کفگیر از آن را با زعفران مخلوط می نماییم.

    ته قابلمه کمی روغن می ریزیم. به اندازه یک کفگیر برنج (یک لایه از برنج ساده و یک لایه از برنج زعفرانی) درون آن می ریزیم. مقداری سماق روی آن می پاشیم. حال یک لایه از گوشت را بر روی برنج می ریزیم.

    تا آخر این کار را لایه به لایه انجام می دهیم، یعنی یک لایه برنج و یک لایه مواد در ضمن لایه آخر و بالایی باید برنج باشد.سماق هم در همه لایه ها باید بپاشیم.غذا را حدود 30 دقیقه روی حرارت می گذاریم.

     تا جایی که برنج دم بکشد و گوشت ها در میان آن کاملا بپزد. در انتها نیز به صورت دلخواه غذا تزئین می نماییم. برای تهیه برنج قرمز برای تزئین می توانید، کمی برنج را با آب چغندر پخته مخلوط کنید.

    لذت آشپزی

  • ۱۵:۲۳   ۱۳۹۴/۱۲/۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    استراگانف با کوفته ریزه

    طرز تهیه

    مرحله 1

    قارچ ها را خرد می کنیم و با 3 قاشق غذاخوری کره تفت می دهیم ، ممکن است این میزان کره به نظر زیاد باشد اما برای غلیط شدن سس به آن احتیاج داریم . هنگامی که قارچ ها کاملا پخت و تمام مایع آن تبخیر شد. 3 قاشق غذا خوری آرد را اضافه می کنیم و خوب تفت می دهیم تا طلایی قهو ه ای شود ( در حدود 3-2 دقیقه)

    مرحله 2

    شیر و آب گوشت را با هم مخلوط می کنیم و به قارچ و آردی که تفت داده ایم اضافه می کنیم و خوب هم می زنیم تا آرد ها گلوله نشوند . اجازه می دهیم مایع روی حرارت ملایم بجوش بیاد و غلیظ شود .( حدود 5-10 دقیقه)

    مرحله 3

    در این فاصله در یک قابلمه بزرگ آب می ریزیم تا بجوشد و ماکارونی ها را داخل آن ریخته و طبق دستور پخت نوشته شده روی بسته عمل می کنیم و یا اگر به روشی که در سایت آموزش داده شده خودتان پاستا تهیه کرده اید در حدود 5 تا 10 دقیقه باید در آب بجوش بجوشد. سپس ماکارونی را آبکش می کنیم. البیته با توجه به ذئقه ما ایرانی ها می توانید ماکارونی را دم هم بکنید .

    مرحله 4

    برای سرو ماکارونی ها را داخل 4 بشقاب ریخته و روی هر کدام 4 عدد کوفته ریزه که آموزش آن را قبلا داده شده می گذاریم و حدود ¾ فنجان سس قارچ روی آنها می ریزیم و با کمی جعفری تزئین می کنیم نوش جان

    مواد لازم

    16 عدد کوفته ریزه340 گرم پاستا225 گرم قارچ دکمه ای2 فنجان آبگوشت گوشت گاو1 فنجان شیر3 قاشق غذاخوری کره3 قاشق غذاخوری آردنمک وفلفل به میزان لازم

    لذت آشپزی

  • ۱۷:۵۶   ۱۳۹۴/۱۲/۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

     طرز تهیه گندمک شیرین خانگی 

    ⭕️آیا بسته‌های استوانه‌ای شکلی که در چند ردیف با برنجک و گندمک (جرقه) پر شده بود و وقتی به پارک و سینما می‌رفتیم برایمان می‌خریدند، به یاد می‌آورید؟

    🌺برنجک و گندمک شیرین همان دانه‌های غلات برشته شده و پف کرده خوشمزه‌ای است که این روزها در انواع شیرین گندمک، غلات حجیم شده مغزدار و نسل جدید آن ذرت و برنجک توپی با روکش کاکائویی یا ساده به صورت صنعتی عرضه و یا به صورت فله‌ای در گونی‌های بزرگ به صورت کیلویی در بازار به فروش می‌رسد.

    خوب است بدانید این محصولات اگر بخوبی و تحت شرایط بهداشتی تهیه و عرضه شود، در دسته سالم‌ترین تنقلات به شمار می‌روند.

    شور یا شیرین، گندمک بخورید!

    گندمک یکی از تنقلات پرارزشی است که گرچه در گروه آجیل قرار ندارد، اما برخی، از آن همچون مغزهای آجیلی در شب نشینی‌ها استفاده کرده یا به عنوان یک تنقل مفید در اختیار فرزندان خود قرار می‌دهند و نوع شیرین آن را که شیرین گندمک گویند، اغلب به همراه شیر مصرف می‌شود. اما شاید بپرسید آیا این گندم‌های پفکی و سبک از همان گندم‌های سفت و سخت تهیه می‌شود؟ بله. برای تهیه گندمک ابتدا دانه‌های گندم را می‌جوشانند تا مغز پخت شود.

    در مرحله بعد، گندم پخته شده را آبکش کرده و با قرار دادن زیر نور آفتاب یا با دستگاه کاملا خشک می‌کنند. در نهایت با روغن به همراه شکر یا نمک تفت می‌دهند تا مزه‌دار شود و به شکل پفکی درآید.

    محصول به دست آمده گرچه به دلیل فرآیندهای حرارتی به اندازه گندم خام خاصیت ندارد و به جهت افزودن نمک یا شربت، غیررژیمی و برای برخی بیماران محدودیت مصرف دارد، اما به دلیل خواص تغذیه‌ای بالایی که دارد برای کودکان و نوجوانانی که در سن رشد هستند، بهترین و سالم‌ترین جایگزین چیپس و پفک و مفیدترین تنقل برای بیماران دچار سوء تغذیه است.

    به ویژه آن که گندمک شیرین به همراه شیر و در وعده صبحانه یا به عنوان عصرانه میل شود. بد نیست بدانید در اثر ترکیب شیر و غلات، قابلیت جذب یکسری از مواد مغذی بیشتر خواهد شد.

    🌺 مواد لازم:

    گندم    1 پیمانه

    روغن سرخ کردنی    به میزان لازم

    شکر یا نمک  به میزان لازم

    🌺طرز تهیه گندمک شیرین خانگی

    برای تهیه گندمک خانگی ابتدا گندم را به مدت 45 دقیقه با آب بپزید تا کاملا مغز‌پخت شود.

    سپس گندم‌ها را با آب سرد آبکشی کرده تا نشاسته آن گرفته شود و درون یک سبد مسطح کاملا پهن کرده و در مجاورت هوا قرار دهید. و یا بر روی یک پارچه نخی در مجاورت بخاری و یا شوفاژ قرار دهید تا کاملا خشک شوند.

    پس از خشک شدن گندم‌ها، روغن را در تابه گرم کنید و به کمک یک صافی 1/4 پیمانه از گندم‌ها را در روغن غوطه‌ور کنید تا زمانی که گندم‌ها پف کنند. در صورت تمایل نمک و یا شکر به گندم‌ها اضافه کنید. توجه داشته باشید که گندم‌ها زیاد تغییر رنگ ندهند.

    لذت آشپزی

  • ۱۸:۰۹   ۱۳۹۴/۱۲/۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    فيله مرغ كريپسى 

    مواد لازم برای 3 نفر:

    سینه مرغ کامل : 1 عدد

    سیر : 5 حبه

    آرد : 2 لیوان متوسط

    تخم مرغ زده شده : 1 عدد

    کورن فلکس ریز شده یا آرد سوخاری برد کرامب : 2 لیوان

    شیر : 1 لیوان

    سس خردل : 1 قاشق غذاخوری

    سرکه سفید : 1 قاشق غذاخوری

    نمک و فلفل: به میزان لازم

    طرز تهيه:در ابتدا قسمت فیله رو از سینه جدا کنید یعنی اون قسمت که به جناغ مرغ چسبیده که میشه فیله رو از قسمت رویی که میشه سینه جدا کنید بعد قسمت سینه رو به چند قسمت نواری ببرید طوری که نازک نشه بعد داخل قابلمه ریخته کمی آب بریزید و نمک و 2 حبه سیر و نیم ساعت بزارید تا بپزه ،در حین پخت خمیر مایع رو درست میکنیم

    در ابتدا شیر رو در کاسه ریخته و بعد تخم مرغ  و آرد رو کم کم الک کنید و بهش اضافه

    کنید و همینطور با همزن دستی هم بزنید بعد سرکه و سیر خمیر شده یا رنده شده رو

     بهش اضافه کنید نمک و فلفل هم بریزید یک قاشق سس خردل رو هم اضافه کنید

    بعد ازین مراحل باید توجه داشته باشید که غلظت مایه باید مثل ماست پرچربی که هم

    زده باشید بشه یعنی اگه حس میکنید آردش کمه به اندازه ای اضافه کنید که یکم سفت

     بشه زیاد شل نباشه. بعد ازینکه فیله ها پختند اونا رو آبکش کرده و روش یک مقدار آب

    سرد میریزیم تا شوک پیدا کنه و پختش متوقف بشه. میزاریم آبش بره بعد داخل مایه

     میریزم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار میدیم بعد از یک ساعت کورن فلکس رو با

    دستمون خرد میکنیم و فیله ها رو یکی یکی در میاریم و در کورن فلکس میغلتونیم

    توجه داشته باشید این مرحله یک مقدار سخته ! من فکر میکنم اگر روی کرن فلکس که

    روی فیله زدید یک دور دیگه با قاشق مایه خمیر رو بریزید بد نباشه چون خودم این کار رو

    کردم، این کار باعث میشه کورن فلکس نسوزه بعد ازینکه هم فیله ها رو آماده کردیم در روغن، غوطه ور سرخ میکنیم با شعله زیمر(شعله خیلی خیلی کم)بعد از روغن خارج کرده و

    روی صافی یا کاغذ روغن گیر میزاریم تا روغنش بره ، این فیله رو میتونید با سیب زمینی سرخ کرده میل کنید..

    لذت آشپزی
  • ۱۸:۳۳   ۱۳۹۴/۱۲/۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    سمبوسه گوشت و چاتنی نعنا

    سیر و پیاز را ریز ریز خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید.

    مواد لازم:

        سیر 2 حبه

        پیاز 1 عدد

        گوشت چرخ شده 200 گرم

        گشنیز 3 ساقه

        نان لواش 2 عدد

        نعنا  250 گرم

        پیاز 1 عدد متوسط

        فلفل 1 عدد

        لیمو ترش 1 عدد

        ماست چکیده 1 پیمانه

    طرز تهیه:

    1.سیر و پیاز را ریز ریز خرد کنید و در کمی روغن تفت دهید ( توجه کنید که از روغن کم استفاده کنید و سیر پیاز زیاد سرخ نشود)

    2. گوشت چرخ کرده را اضافه کرده و تفت داده تا آب آن کشیده شود . نمک و فلفل و پاپریکا و زیره را اضافه کنید و در آخر گشنیز خرد شده را اضافه کرده چند ثانیه حرارت داده و از روی حرارت بردارید.

    3. نان لواش را برش مستطیل زده و از مواد یک گوشه نان قرار داده و به صورت لچکی یا مثلثی تا بزنید در آخر لبه ها را با کمی آب خیس کرده تا به هم بچسبند . روغن سرخ کردنی را داغ کرده و سمبوسه ها را در آن سرخ کنید .

    4. چاتنی نعنا : برگ نعنا را همراه پیاز و فلفل سبز و آب لیموی تازه در میکسر ریخته و کمی نمک به آن بیفزایید . ماست را اضافه کنید و کامل میکس کنید تا یک دست شود . این سس را همراه سمبوسه سرو نمایید.

    لذت آشپزی

  • ۱۸:۳۷   ۱۳۹۴/۱۲/۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    میگو_سوخارى 

    مواد اولیه : برای 4 نفر

    تخم مرغ 1عدد

    میگو نیم كیلو

    لیمو ترش 4عدد

    پودر سیر 2قاشق غذاخوری

    برگ بو 5عدد

    آرد 1پیمانه

    پودر سوخاری 1پیمانه

    روغن به میزان لازم

    نمك به میزان لازم

    زعفران به میزان لازم

    فلفل به میزان لازم

    طرز تهیه :ابتدا میگو ها را پاك كرده و بشویید و داخل آبكش قرار دهید تا كاملا خشك شوند.در ظرفی مناسب و در دار آب لیم ترش،پودر سیر،برگ بو،نمك،فلفل و میگوهای خشك شده را قرار داده و درب آن را ببندید و 2تا4ساعت داخل یخچال قرار دهید.

    تخم مرغ را درون کاسه ای بشکنید و بهم بزنید.و زعفران آبكرده به آن اضافه كنید.آرد و پودر سوخاری را هر كدام مجزا الك كرده و داخل دو ظرف مختلف و مسطح بریزید.

    پس از مدت زمان لازم برای طعم دهی به میگوها ، آنها را از یخچال خارج کنید ، درون تابه به مقدار زیاد روغن بریزید و بگذارید داغ شود ، میگوها را به ترتیب درآرد ، تخم مرغ و در مرحله آخر پودر سوخاری بزنید و در روغن داغ قرار دهید وقتی برشته و طلایی شد خارج کنید و روغن اضافه آن را بگیرید.

    لذت آشپزی
  • ۱۸:۵۵   ۱۳۹۴/۱۲/۳
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    پیاز_شکم_پر_ ، غذایی رژیمی و خوش طعم

    مواد لازم : 🍅 

    پیاز متوسط : ۱۰عدد

    گوشت چرخ کرده : ۲۵۰گرم

    کرفس ریز خرد شده : ۳ساقه

    نمک و فلفل : به اندازه کافی

    سیر له شده : ۳حبه

    اسفناج ریز خرد شده : ۴۰۰گرم

    گردوی تفت داده شده و خرد شده : ۲پیمانه

    روغن : به اندازه کافی

    آب گوشت : یک و یک چهارم پیمانه

    طرز تهیه : 🌯

    داخل پیاز را خالی کنید و زیر آن را کمی ببرید تا صاف بایستد.

    از خرده های پیاز که درآورده اید ۳پیمانه را در روغن تفت دهید.

    سیر و کرفس را اضافه کنید و پس از کمی تفت دادن، گوشت چرخ کرده را نیز اضافه کنید و تفت دهید.

    نمک و فلفل را اضافه کنید و بگذارید مواد به آرامی بپزد تا آب آن خشک شود.

    مواد را از روی حرارت بردارید، پس از کمی خنک شدن اسفناج ریز شده و گردو را اضافه کنید.

    پس از آماده و خنک شدن، پیاز را پر کنید و روی ظرف مناسب بچینید. در ته ظرف آب گوشت بریزید و ظرف را با فویل بپوشانید و در فر با دمای ۲۲۰درجه قرار دهید تا به مدت ۳۰دقیقه بپزد.

    سپس فویل را بردارید و بگذارید پیاز شکم پر ۱۰دقیقه دیگر نیز بپزد.

    لذت آشپزی

  • ۲۳:۴۵   ۱۳۹۴/۱۲/۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    سوفله_تخم_مرغ 

    🔴مواد لازم🔴🍳

    8 عدد سفیده تخم مرغ

    4 عدد زرده تخم مرغ

    2 قاشق سوپخوری آرد سفید

    3 قاشق سوپخوری شکر

    0.5 قاشق چایخوری وانیل

    1 قاشق غذاخوری پودر قند

    نمک : به مقدار لازم 

    🔴طرز تهیه🔴 🍘

    ظرف نسوز بیضی شکل و گردی را که دیوار آن زیاد بلند نباشد ، چرب می کنیم .

    زرده تخم مرغ ها را با پوست رنده شده لیمو ترش و یک چهارم قاشق چایخوری نمک و وانیل و شکر مخلوط می کنیم و آن ها را توسط هم زن خوب می زنیم تا کاملا غلیظ و کشدار شوند . سفیده ها را جداگانه آنقدر می زنیم تا مثل پنبه خشک شده ، از ظرف نریزد . زرده ها و سفیده ها را به سرعت مخلوط می کنیم و آرد را کم کم به آن می افزائیم و به سرعت به هم می زنیم تا مخلوط شوند .

    این مایه را در ظرفی می ریزیم و آن را به مدت 20 تا 30 دقیقه روی پنجره وسط فر که آن را قبلا با حرارت 350 درجه فارنهایت یا 175 درجه سانتیگراد گرم نموده ایم می گذاریم تا سوفله بالا بیاید و روی آن طلایی شود . بعد ظرف را بیرون می آوریم و پودر قند را روی سوفله می پاشیم و بلافاصله آن را سر میز می بریم.

    لذت آشپزی

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان