خانه
214K

لذت آشپزی

  • ۱۴:۲۵   ۱۳۹۴/۱۰/۱۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

     انواع غذاها ی خوشمزه 

    انواع پلو ،چلو ،خورش ،ساندویچ، پیتزا، فست فودها و  غذاهای متنوع 

    با ما همراه باشید 

  • leftPublish
  • ۱۰:۳۰   ۱۳۹۴/۱۲/۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    ترشه شامی

    مواد لازم برای 4 نفر:  گوشت گوساله چرخ کرده:500 گرم  پیاز متوسط رنده شده: 1 عدد  تخم مرغ: 1 عدد  جعفری ساطوری شده: 3 قاشق غذاخوری  سیبزمینی متوسط:1 عدد، آب‌پز  روغن مایع: به میزان لازم  آبغوره: یک چهارم پیمانه  نمک و فلفل: به میزان لازم

    روش تهیه

    1 آب پیاز را گرفته و با گوشت، جعفری و تخم‌مرغ مخلوط کنید. سیب‌زمینی را نیز رنده کرده و به مایه گوشت اضافه کنید و ورز دهید تا مایه یکدست شود. نمک و فلفل آن را نیز اضافه کنید.

    2 از مایه به اندازه تخم‌مرغ برداشته و آن را با دست پهن کنید تا ضخامت آن حدود 2 سانتیمتر شود. همه مایه گوشت را به این صورت درآورید.

    3 روغن را روی شعله متوسط داغ کرده و شامی‌ها را در آن سرخ کنید. (هر طرف حدود 5 دقیقه) سپس از ظرف خارج کرده و با حوله کاغذی روغن آن را بگیرد. پس از اینکه همه شامی ها سرخ شد، آنها را دوباره به تابه برگردانده و آبغوره به آنها اضافه کنید و روی شعله متوسط به مدت 15 دقیقه با در بسته بپزید. سپس در ظرف چیده و با چلو، کته یا نان سرو کنید.

    لذت آشپزی

  • ۱۰:۳۳   ۱۳۹۴/۱۲/۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    رول_مرغ:

    سینه های مرغ رو از استخوان جدا میکنیم هر تکه را از وسط با کارد باز کرده تا کاملا ًبه یک تکه پهنی تبدیل شود. سپس نمک و زردچوبه وفلفل و پیاز رنده شده و روغن زیتون اضافه کنید وکاملاً قطعات مرغ را به آن ها آغشته کنید .حدود یک الی دو ساعت در این حالت درون یخچال بماند . من برای میان سینه مرغ،از هویج درسته پخته شده،قارچ های ورقه ای تفت داده شده و فلفل دلمه ای قرمز تفت داده شده استفاده کردم.

     روی گوشت مرغ را با نایلکس بپوشانید  و سپس  با بیفتک کوب به گوشت ضربه بزنید واز نایلکس خارج کنید و آن را کف سینی پهن کنید و نمک و زردچوبه و فلفل و دارچین بپاشید و یک لایه سبزی خرد شده بریزیدبعد هرنوع سبزیجات پخته که دوست داشتید قرار دهید .

    لبه گوشت را به هم آورده و رول کنید سپس با نخ تمیزی دور آن را ببندید و در  روغن تفت دهید .(من  تابه رژیمی رو چرب کردم و رول ها رو چیدم،بعد از مدت زمانی که حس کردم پخته شده ،درب تابه رو باز کردم و اجازه دادم تا روی رول ها طلایی بشه،بعد نخ رو باز کردم و برش زدم .

    انواع سبزیجات پخته برای دورچین مناسب هست،

    میشه از  انواع پنیر هم برای مواد میانی استفاده کرد.

    ادویه ها به دلخواه میتونه متفاوت باشه.

    لذت آشپزی

  • ۱۰:۴۷   ۱۳۹۴/۱۲/۵
    avatar
    elham khajoi
    دو ستاره ⋆⋆|3355 |2818 پست

    کانلونی

    Cannelloni

    دنیای پاستا و نودل در ایتالیا خیلی متنوع هست 

    هر کدوم از اونها پخت مخصوصی دارن و با توجه به شکلشون و ضخامتشون زمانهای پختشون هم متفاوت هست .

    کانلونی  Cannelloni یکی دیگه از نمونه پاستاهای ایتالیایی هست.

    این پاستا اصولا به ضخامت ۱۰ سانتیمتر و به قطر  ۳ سانتیمتر هست.

    داخل این پاستا رو میتونید از گوشت , مرغ , ماهی و حتی سبزیجات پر کنید .

    شاید از بابت طعم با مواد دیگه بتونید بگید مثل لازانیا هست , ولی از بابت شکل و چیدمان جالبتر از لازانیا به عمل میاد .

    طرز پر کردن کانلونی هم میتونه متفاوت باشه , ی عده اعتقاد دارن که بعد از پختش این کار رو انجام بدن , که در واقع این روش نادرست هست .

    و باید به صورت خام و نپخته اونها رو پر کرد و کنار هم روی سس دلخواه چید و پخت.

    واسه مواد داخلش از تن فیش و مواد جانبی دیگه استفاده شده.

    ۱ قوطی تن فیش رو با ۱۰۰ گرم پنیر خامه ای و ۵۰ گرم پنیر پیتزا , مقداری جعفری خرد شده , ۱ عدد پیاز کوچیک خرد شده , ۲ حبه سیر له شده و  خیلی کم نمک و  فلفل  مخلوط می کنیم

    مواد رو داخل یک نایلون کردیم و دهانه نایلون رو به قطر زیاد بردیدیم , جوری که مواد به راحتی ازش خارج شه .

    حالا کانلونی رو به صورت استوانه و ایستاده روی سطحی قرار بدید , میتونید تو همون ظرفی که قراره اونها رو بپزید این کار رو انجام بدید و از طرف دیگه سر نایلون رو که بردید داخل کانلونی کنید و مواد رو توش خالی کنید تا پر شه.

    هر کدوم رو کنار بزارید و یکی دیگه رو پر کنید تا موادتون تمام شه.

    حالا تو ظرفی که بشه تو فر گذاشت , کفش رو با  سس مورد نظرتون , کمی آغشته کنید و کانلونی رو کنار هم بچینید 

    و دوباره مقداری از سس روی ردیف اول بریزید و یک ردیف دیگه کانلونی بچینید ( سس شما میتونه سس سفید باشه یا سس گوجه یا ریحان یا هر چیز دیگه )

    اینجا یاد آور میشیم که بعضی افراد از پنیر پیتزا لابلای مواد همراه سس میریزن  , ولی اگه میخواهید که به راحتی از ظرف جدا کنید و شکلش زمان سرو کردن حفظ بشه , بهتره از این کار صرفنظر کنید.

    در آخر  دوباره سس میریزید و پنیر میپاشد و درون فر قرار میدید .

    با حرارت ۱۸۰ درجه و مدت تقریبی ۲۰ تا ۳۰ دقیقه بزارید بمونه , تا زمانی که روش طلایی شه 

    شما میتونید این کار رو با برگهای لازانیا هم انجام بدید و اونها رو بعد از پر کردن مواد لوله کنید 

    ولی خوب اورجینالش اینه که بالا گفتیم.

     

    لذت آشپزی لذت آشپزی لذت آشپزی
  • ۱۹:۴۱   ۱۳۹۴/۱۲/۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    اسنک_شور_خانگی

    زمان آماده سازی: یک ساعت و 20 دقیقه

    زمان کلی: 2 ساعت

    مواد لازم

    •    1.5 پیمانه آب گرم

    •    2 قاشق غذاخوری شکر

    •    2 قاشق چایخوری نمک

    •    2 1/4  قاشق چایخوری خمیر مایه خشک

    •    4.5 پیمانه آرد سفید 

    •    4 قاشق غذاخوری کره آب شده

    •    روغن زیتون برای کف سینی فر

    •    10 پیمانه آب

    •    2/3  پیمانه جوش شیرین

    •    یک زرده تخم مرغ بزرگ + یک قاشق غذاخوری آب 

    •    نمک دریایی، نمک، پنیر پارمسان

    طرز تهیه

    1.    در کاسه همزن، آب، نمک، شکر و خمیر مایه را با هم مخلوط کنید. 5 دقیقه به آن استراحت دهید تا پف کند. 

    2.    کره آب شده و آرد را اضافه کنید. با قلاب همزن حدود 4 تا 5 دقیقه هم بزنید تا خمیر شود و مواد به هم بچسبند و از دیواره کاسه همزن جدا شود. 

    3.    خمیر را درون کاسه چرب قرار دهید، با دستمال روی آن را بپوشانید و یک ساعت استراحت دهید تا اندازه آن  دوبرابر شود. 

    4.    وقتی خمیر تقریبا دو برابر شد، آن را درون 10 پیمانه آب جوشیده و جوش شیرین بریزید. 

    5.    فر را با دمای 450 درجه فارنهایت گرم کنید و سینی های فر را با روغن زیتون چرب کنید. 

    6.    در یک کاسه کوچک، زرده تخم مرغ ها را با مقداری آب هم بزنید تا رقیق شود. 

    7.    وقتی خمیر بزرگ شد از کاسه بیرون بیاورید و به 8 قسمت مساوی تقسیم کنید. هر گلوله خمیر را به لوله های باریک 60 سانتی متری شکل دهید و آنها را به هم بپیچید تا شبیه عکس شود. انتهای آن را محکم کنید تا در طول پخت باز نشود. 

    8.    خمیر شکل گرفته را به مدت 30 ثانیه داخل کاسه آب جوش و جوش شیرین بیندازید و سریع بیرون بیاورید و روی دستمال کاغذی حوله ای قرار دهید. 

    9.    با کمک قلم مو، زرده تخم مرغ را روی خمیرها بمالید و روی آن نمک یا پنیر پارمسان بپاشید. 

    10.    هنگامی که همه خمیرها را به این ترتیب آماده کردید، آنها را به مدت 12 تا 14 دقیقه در فر بپزید تا قهوه ای شوند.

    لذت آشپزی

  • ۱۹:۴۳   ۱۳۹۴/۱۲/۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    کوفته_ماهی 

     مواد لازم:

    ماهی بدون تیغ 700 گرم 

    تخم مرغ 1 عدد

    جعفری خرد شده 1 قاشق غذاخوری

    نان تست 4 عدد  

    پیاز 3 عدد

    سیر 2 حبه

    آرد سوخاری و نمک و فلفل مقدار لازم

     طرز تهیه:

    پوست، تیغ و استخوان ماهی را جدا کنید سپس فیله های ماهی را همراه با پیاز و سیر 2 بار چرخ کنید تا یکدست شود.

    نان های تست را خرد کنید و در مقداری آب یا شیر 1 دقیقه خیس دهید تا نرم شوند سپس با فشار دست رطوبت اضافی نان را بگیرید و همراه با ماهی چرخ شده ، تخم مرغ، جعفری خرد شده و مقداری نمک و فلفل داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس کوفته های به اندازه یک گردو از مایه درست کنید.

    کوفته ها را داخل آرد سوخاری بزنید، داخل ماهیتابه روغن بریزید و پس از اینکه داغ شد کوفته ها را به روغن داغ اضافه کنید و با حرارت ملایم سرخ کنید تا طلایی و برشته شود سپس همراه با برنج ، نان، سس جعفری و … تزیین و سرو کنید.

     نکته: میتوانید به جای نان تست مقداری آرد سوخاری به مایه کوفته اضافه کنید تا حدی که بتوانید به کوفته شکل دهید.

    لذت آشپزی

  • leftPublish
  • ۱۰:۵۹   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    ️ #ماهی_شکم_پر️

    مواد لازم :

    گردوی سابیده شده 100 تا 150 گرم

    رب آلوچه 1 قاشق غذاخوری پر

    زرشک 1 قاشق غذاخوری پر

    رب گوجه 1 قاشق غذاخوری

    جعفری خورد شده 1 تا 2 قاشق غذاخوری

    پیاز متوسط 1 عدد

    نمک و فلفل و زردچوبه و یک عدد ماهی سفید

    طرز تهیه:

    البته شما با هر نوع ماهی میتونین درست کنین ولی ما شمالی ها بیاد نداریم این مواد رو به غیر از شکم ماهی سفید ، تو شکم ماهی دیگه ای ریخته باشیم ..

    اول از همه پیاز رو با رنده ی ریز رنده میکنیم ، گردوی سابیده شده و رب آلوچه و نمک و فلفل و زردچوبه و رب گوجه و زرشک و جعفری رو بهش اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم . بعد با یکی دو قاشق روغن تو تابه تفتش میدیم . ( سه چهار دقیقه کافیه )

    ماهی رو که تمیز کردیم و خوب شستیمش و بهش نمک زدیم ، داخلش رو با این مواد پر کرده و ترجیحا شیکمشو با یه نخ و سوزن تمیز میدوزیم .

    کف یه ظرف مناسب رو چرب کرده و ماهی رو داخلش میذاریم ، روی ظرف رو فویل کشیده و به مدت یک الی یک و نیم ساعت داخل فر قرار میدیم تا کاملا بپزه و بعد فویل رو برداشته تا روی ماهی هم طلایی بشه .️

  • ۱۱:۰۱   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    ♨️ طرز تهیه سبزی پلو با ماهی :

    مواد لازم سبزی پلو با ماهی برای 4 نفر :

     

    مواد لازم

    اندازهمقدار / کالری

    برنج4 پیمانه100 گرم / 360 کالری

    تره فرنگی یا سیر تازه200 گرم

    جعفری200 گرم100 گرم / 25 کالری

    شوید200 گرم100 گرم / 25 کالری

    شنبلیله200 گرم100 گرم / 30 کالری

    گشنیز200 گرم100 گرم / 20 کالری

    ماهی شیر1عدد متوسط100 گرم / 102 کالری

    آرد سفید2 فنجان100 گرم / 341 کالری

    زردچوبهبه میزان لازم100 گرم / 0 کالری

    دارچینبه میزان لازم100 گرم / 261 کالری

    لیموترش4 عدد100 گرم / 42 کالری

    روغن مایعنصف فنجان100 گرم / 900 کالری

    تمبر هندییک بسته100 گرم / 238 کالری

    نمک و فلفلبه مقدار خیلی کم100 گرم / 0 کالری

    پیازیک عدد بزرگیک عدد / 5 کالری

    سیر4 حبه100 گرم / 120 کالری

     طرز تهیه سبزی پلو با ماهی :

    ابتدا برنج آب کش شده را کم کم داخل قابلمه ای که درته آن مقداری روغن مایع ریخته و به دلخواه نان لواش یا سیب زمینی گذاشته اید، ریخته و لا به لای برنجها را از سبزی پلوییتان که از قبل خورد و آماده کرده اید بریزید و با اضافه کردن روغن بگذارید دم بکشد.

    *. کمی از گشنیز، جعفری وشنبلیله ی این سبزی ها را برای ماهی ها کنار بگذارید.ماهی شیر را پس از تمیز کردن به تکه های هم اندازه تقسیم کرده که برای راحتی،  این کار را به خواست شما هنگام خرید این نوع ماهی نیز برایتان انجام می دهند، آن ها را حدود نیم ساعت داخل آب لیمو، پیاز و نمک و فلفل قرار دهید.

     مقدار نمک را کم بزنید چرا که تمبر هندی خود بسیار نمک داشته و ممکن است غذای شما را شور کند.پس از نیم ساعت که ماهی ها با آب لیمومزه دار شدند آنها را از آب لیمو بیرون کشیده و در آرد سفیدی که با زردچوبه و دارچین مخلوط شده بخوابانید و سرخ کنید.

    دراین مرحله نوبت به مزه دار و خوشمزه تر کردن ماهی ها با طعم خاص می رسد به طوری که ابتدا تمبر هندی را داخل یک لیوان آب حل کرده و از صافی عبورداده کنار بگذارید.در ظرفی دیگر پیاز و سیر را با کمی زردچوبه و فلفل بدون نمک با هم سرخ کرده.

    گشنیز، جعفری و شنبلیله ی خورد شده ای را که از سبزی های پلویی کنار گذاشته بودید به آنها اضافه کرده و بگذارید خوب با هم سرخ شوند، پس از سرخ شدن، تمبر هندی های حل شده در آب را به آنها اضافه کنید و بگذارید جوش بیاید و جا بیفتد .این مایع سس مانند را روی ماهی های سرخ شده ریخته و بگذارید.

     همینطور با درب باز روی شعله ی کم بجوشد تا ماهی ها را مزه دار کند.

    پس از بیست دقیقه ماهی خوشمزه ی شما آماده است.با مخلوط این سس به همراه کمی مغز گردوی خورد شده می توانید شکم انواع ماهی های دیگری که دوست دارید را پر کرده و سپس آنها را با شعله ی کم سرخ نمایید که بسیار لذیذ و خوشمزه خواهد شد.

    خواص تره فرنگی :

    مصرف گیاهان آلیوم، دو تا چندین دفعه در هفته، باعث کاهش ابتلاء به سرطان روده و پروستات می گردد. تحقیقات انجام شده بر روی تاثیر آلیوم بر سرطان ها، نشان داده است که موادی درون این غذاها است که توانایی حفاظت از سلولهای روده را در مقابل عوامل سرطان زا دارد.

    اگرچه مواد موجود در تره فرنگی مانند مواد موجود در سیر و پیاز است، اما میزان آنها بسیار کم است. به همین دلیل برای بدست آوردن تاثیر این مواد باید از مقدار زیادی تره فرنگی استفاده نمود. خوشبختانه طعم شیرین و ملایم آن باعث می شود که خوردن آن به مقدار زیاد، آسان باشد.

  • ۱۱:۲۳   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    بوقلمون شکم پر

     

    مواد لازم برای تهیه بوقلمون شکم پر

     

    بوقلمون 3.5  کیلو  .  سیب زرد 1.5 کیلو  .  کره 250 گرم

    ماکارونی 250 گرم  .  آرد 2 قاشق سوپخوری  .  شکر 1/2 لیوان

    آلو برغانی (آلو قرمز) 0.5 کیلو  .  هویج 2 عدد  .  سبزی معطر 1 دسته

    سیر 1 تا 2 حبه  .  آب لیمو به میزان دلخواه  .  نمک و فلفل به مقدار کافی

    طرز تهیه: بوقلمون را به دقت تمیز کنید و بشوئید. داخل شکم آن کمی نمک و فلفل بپاشید. ماکارونی را در آب و نمک بجوشانید تا کاملا نرم شود. آنگاه 8 عدد از سیب های یک اندازه و سالم را کنار بگذارید و بقیه را پوست بکنید.

     

    1/3 از کره را در ظرفی روی شعله قرار دهید تا ذوب شود. سپس سیب های خرد شده را در کره کمی تفت دهید. ماکارونی را به آن اضافه کنید و هم بزنید. پس از مدتی آن را از روی شعله بردارید. شکر را نیز در ظرف کوچکی بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و مرتب بهم بزنید تا طلائی شود. آنگاه نصف استکان آب جوش داخل شکر کارامل شده بریزید و اجازه دهید تا چند جوش بزند و ذرات شکر کارامل و کاملا حل شود. نصف این شربت را با مخلوط فوق هم بزنید و داخل شکم بوقلمون را با این مواد پر کنید و آن را بدوزید.

     

    بقیه روغن را در ظرفی روی شعله قرار دهید. طرفین بوقلمون را در این روغن سرخ کنید و 2 لیوان آب بریزید. سبزی معطر ، چند حبه سیر ، دو عدد هویج خرد شده و بقیه سیب ها را داخل ظرف بوقلمون بریزید. حرارت را ملایم کنید و اجازه دهید تا بوقلمون بپزد.

     

    در صورتی که با این مقدار آب نپخت، یک لیوان آب دیگر اضافه کنید تا کاملاً بپزد. در اواخر طبخ سیب های درسته و آلو برغان را اضافه کنید که پخته اما له نشوند. دسته سبزی معطر را از ظرف خارج کنید. بعد کمی نمک ، فلفل ، بقیه شربت کارامل و آب لیمو را داخل بوقلمون بریزید و اجازه دهید تا چند جوش بزند.

     

    برای اینکه سس بوقلمون کمی غلیظ تر شود، یک قاشق سوپخوری سر خالی آرد را در 50 گرم کره کمی سرخ کرده و نصف لیوان آب به تدریج داخل آرد سرخ شده بریزید و مرتب هم بزنید. وقتی آرد کاملا صاف شد، این سس را داخل بوقلمون بریزید و اجازه دهید تا چند جوش بزند.

     

    سس را از صافی رد کنید و بوقلمون را در دیس قرار دهید. نخ زیر شکم آن را خارج کنید. سیب های درسته پخته و آلو برغان را دور بوقلمون بچینید و فاصله های سیب ها را با برگ جعفری تزیین کنید. کمی از سس بوقلمون را که صاف کرده اید روی بوقلمون بدهید و آن را سرو کنید.

  • ۱۲:۲۷   ۱۳۹۴/۱۲/۶
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    سس فلفل

    مواد لازم  برای تهیه سس قرمز تند:

    فلفل قرمز(تازه) 6 عدد

    فلفل قرمز به میزان دلخواه

    آب یک لیوان

    شکر  دو قاشق مرباخوری

    سرکه سیب یک قاشق خوراک خوری

    نمک دریایی نصف قاشق چای خوری

    طرز تهیه سس قرمز :

    فلفل های تازه را بشویید و کلاهک آن را جدا کرده و آماده کنید. دانه های داخل فلفل را حذف کنید و فلفل های را خرد کنید. حال فلفل ها را به همراه یک لیوان آب داخل قابلمه بریزید و در آن را بگذارید. با شعله ملایم بگذارید تا بپزد. تا وقتی که فلفل ها خوب نرم شود بگذارید بپزد. حال با مخلوط کن دستی فلفل ها را به حالت پوره درآورید. (آب آن را جدا نکنید) از صافی درشت رد کنید و آن را داخل یک ظرف شیشه ای بریزید. توجه داشته باشید هیچ پوست یا دانه ی فلفلی باقی نمانده باشد. حالا به فلفل پوره شده، نمک، شکر، سرکه سیب  و فلفل قرمز (به هر میزان که دوست دارید تند شود) را اضافه کنید و آن را به خوبی بهم بزنید. سس حاضر شده را می توانید داخل ظرف های سس تمام شده، و یا شیشه های کوچک پر کنید و داخل یخچال نگهداری کنید. تهیه ی این سس غیر از خوشمزه و تندی دلخواه، بسیار به صرفه بودن آن است

    لذت آشپزی

  • ۰۱:۱۵   ۱۳۹۴/۱۲/۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    باتر چیکن غذای هندی 

     

    مواد لازم برای۴ نفر:

    مرغ بدون استخوان: ۵۰۰ گرم، خورشی

    روغن مایع: ۴ قاشق غذاخوری

    پیاز متوسط: یک عدد، ساطوری‌شده

    سیر: ۲حبه، ساطوری‌شده

    زنجبیل تازه: ۲ قاشق چای‌خوری، ساطوری‌شده

    پودر تخم گشنیز: یک قاشق چای‌خوری

    ادویه گرم ماسالا: ۲ قاشق چای‌خوری

    زردچوبه: یک قاشق چای‌خوری

    فلفل قرمز: یک قاشق چای‌خوری

    کره: ۲۵ گرم

    گشنیز: یک دسته کوچک، ساطوری‌شده

    نمک: به میزان لازم

    مواد لازم برای طعم‌دار کردن مرغ:

    سیر: ۲حبه، ساطوری‌شده

    زنجبیل تازه: یک قاشق چای‌خوری، رنده شده

    فلفل قرمز تند: یک عدد، ساطوری‌شده

    آبلیمو: ۴ قاشق غذاخوری

    پودر تخم گشنیز: یک قاشق چای‌خوری

    پودر زیره سبز: یک قاشق چای‌خوری

    زردچوبه: یک قاشق چای‌خوری

    ماست: ۱۵۰ میلی‌لیتر

    نمک: به میزان لازم

    روش تهیه:

    ۱- مواد طعم‌دار کردن مرغ را با هم مخلوط کرده و تکه‌های مرغ را که بهتر است ران باشد، حداقل یک ساعت در آن بخوابانید.

    ۲- روغن را در یک قابلمه روی شعله متوسط گرم کنید. پیاز را ۴دقیقه در آن تفت دهید. سیر و زنجبیل را هم اضافه کرده و یک دقیقه تفت دهید.

    ۳- ادویه‌ها را اضافه کرده و یک دقیقه تفت دهید تا عطر آن خارج شود. کره را هم در قابلمه ریخته و صبر کنید تا آب شود.

    ۴- مرغ‌ها را از مایه خارج کرده و داخل قابلمه بریزید. شعله را زیاد کنید تا مواد آب نیندازد و مرغ‌ها سرخ شود. مایه باقیمانده طعم‌دار کردن مرغ را اضافه کرده و پس از جوش آمدن، شعله را کم کنید. نیم پیمانه آب جوش ریخته و با در بسته، ۳۰دقیقه خورش را بپزید. نمک و فلفل آن را اندازه کرده و اگر لازم بود، کمی آب‌‌جوش اضافه کنید اما به یاد داشته باشید که این خورش غلیظ است. قبل از سرو غذا، گشنیز ساطوری‌شده را اضافه کرده و آن را با نان یا برنج سرو کنید.

    نکــــات:

    ۱- به جای مرغ از میگو، ماهی و گوشت قرمز هم می‌توانید استفاده کنید.

    ۲- اگر تندخور نیستید، فلفل قرمز تند را از دستور غذایی خارج کنید.

    ۳- اگر از سینه مرغ استفاده کردید. ۱۰ تا ۱۵ دقیقه زمان برای پخت خورش کافی است.

    ۴- در بعضی دستورها بعد از تفت دادن ادویه، یک تا ۲ قاشق غذاخوری رب گوجه‌فرنگی اضافه کرده و آن را کمی تفت می‌دهند.

    لذت آشپزی

  • leftPublish
  • ۱۲:۲۲   ۱۳۹۴/۱۲/۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    ماکارونی_همبرگری

    این بار پخت ماکارونی همبرگری را امتحان کنید

    مواد لازم برای ماکارونی همبرگری :

     ماکارونی خام۲ فنجان روغن زیتون۱ قاشق غذاخوری گوشت راسته ۴۵۰ گرم پیاز خرد شده۱ عددنمک نصف قاشق چایخوری فلفل چیلی مقدار کمی دانه کرفس نصف قاشق چایخوری کنسرو ۷۰۰ گرمی گوجه فرنگی۱ عددسس ورستر شایر۲ قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده یک چهارم فنجان نمک و فلفل سیاه تازه برای مزه دار کردن

    طرز تهیه ماکارونی همبرگری :

    یک قابلمه بزرگ برداشته و مقداری آب و نمک داخل آن بریزید و طبق دستور روی بسته ماکارونی، آن را طبخ کنید.

    در حین پخت ماکارونی، سس را درست کنید. یک ماهیتابه برداشته و یک قاشق روغن زیتون داخل آن ریخته و گوشت را روی حرارت بالا سرخ کنید تا قهوه ای رنگ شود. دائم آن را هم بزنید.

    گوشت را با روغن زیتون سرخ کنید تا طلایی شوند

    وقتی گوشت قهوه ای رنگ شد، پیاز را اضافه کرده و هم بزنید. تا زمانی که پیاز نرم شود به تفت دادن ادامه دهید (۴ تا ۶ دقیقه).

    وقتی گوشت ها قهوه ای شد، پیاز را اضافه کرده و هم بزنید. تا زمانی که پیاز نرم شود تفت می دهید

    دانه کرفس، فلفل چیلی و نمک را هم اضافه کرده و گوجه ها و سس ورستر شایر را داخل ماهیتابه ریخته و خوب هم بزنید. اجازه دهید برای ۵ دقیقه بجوشد.

    دانه کرفس، فلفل چیلی و نمک و گوجه ها و سس ورستر شایر را اضافه کرده و خوب هم بزنید

    حالا ماکارونی آبکشی شده و پخته را همراه با جعفری در ماهیتابه بریزید. ۵ دقیقه آن را تفت دهید.

    ماکارونی آبکشی شده و پخته را همراه با جعفری در ماهیتابه بریزید و ۵ دقیقه آن را تفت دهید

    در آخر فلفل سیاه و نمک را برای طعم دار شدن اضافه کنید.

    لذت آشپزی

  • ۱۸:۲۶   ۱۳۹۴/۱۲/۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    چیپس کدو سبز 

    🌿 مواد لازم:

    کدو سبز بزرگ 1 عدد

    نان سوخاری آسیاب شده 1 لیوان

    روغن زیتون 2 قاشق

    پنیر پیتزا نصف لیوان

    نمک به میزان دلخواه

    🌿 طرز تهیه: 

    فر را تا دمای 175 درجه ی سانتی گراد گرم کنید.

    کدو را شسته و به کمک رنده آنها را به صورت حلقه های نازک در بیاورید. 

    چیپس های کدو را به کاسه ای انتقال دهید و روغن زیتون را بر روی آنها بریزید.

    نان سوخاری آسیاب شده و مقدار کمی نمک را روی کدو ها بریزید و خوب مخلوط کنید تا خرده های نان کاملا به کدو ها بچسبند.

    یک کاغذ شیرینی پزی کف سینی فر انداخته و چیپس های کدو را روی آنها پهن کنید. پنیر پیتزا را روی محتویات سینی بپاشید و سینی را به مدت 15 دقیقه در فر قرار دهید.

    چیپس کدو را می توانید با سس دلخواه نوش جان کنید.

    لذت آشپزی

  • ۱۳:۳۲   ۱۳۹۴/۱۲/۸
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    مرغ_شكم_پر

    مرغ ١عدد 

    زعفرون به مقدار لازم

    سبزي معطر شمال نصف ليوان خرد شده(ريحون ،كوت كوتي،جعفري،خنش،چوچاق،) تهران و شهراهايه بزرك ( گشنیز ریحون. چعفری. کمی نعنا. وچند شاخه سوسنبر. به همراه سیر البته چند حبه )

    پياز سرخ شده ٢ق غ و چند حبه سير له شده

    مغز گردو ٢٥٠ گرم(چرخ شده

    رب انار و الوچه و رب گوجه هر كدوم ١ق غ (اگر رب الوچه نداشتين ٢ق رب انار جايگزين كنيد)

    نمك و فلفل به ميزان لازم 

    ابليمو نصف ليوان

    ١عدد سرنگ با سوزن

    يه عدد سوزن و نخ

    آب ١/٤ليوان

    شروع كار از شب قبل هستش برايه مواقعي كه مهمون داريم و خيلي دوست داريم همه چيز عالي بشه،مرغ رو كلاً با پوست ميشوريم و همه جاش رو تميز ميكنيم بعد با نمك كل مرغ رو مزه دار ميكنيم تو دلش رو هم،بعد سرنك رو پر از ابليمو ميكنيم و به همه جايه مرغ تزيق ميكنيم تااا وقتي كه ابليمو تموم بشه ،كار ما با مرغ تموم شد روش سليفون ميكشيم ميزاريم توريخچال تا فرداااا

    مرغ رو از يخچال خارج كرده و با سرنك بهش زعفرون اب شده تزريق ميكنيم مثل شب قبل و رويه بدنش هم زعفرون ميزنيم.

    مواد داخل شكم مرغ،يه ماهيتابه بر ميداريم كمي روغن پياز سرخ شده،سبزي خرد شده سير له شده،مغز گردو و ربهااااا و نمك و فلفل رو تفت ميديم بعد نصف ليوان آب ميريزيم تااا مواد با هم مخلوط بشه و چند تا جوش بخوره تا ابش خشك بشه و بعد خاموش ميكنيم.

    داخل شكم مرغ مزه دارمون رو با مواد خوشمزه پر ميكنيم و بعد كل شكم رو خيلي اهسته و با حوصله ميدوزيم تا مواد بيرون از شكم مرغ نياد بعد دوخت شكم سراغ دو تا رون ميريم اونهاااا رو با هم با نخ گره ميزنيم تااا رونهاااا باز نشن و از قيافه نيفتن بعد سراغ بالهااا ميريم و اونهاااا رو هم ميدوزيم تا باز نشه با يك كوك،بعد ظرف مخصوصي كه ميشه تو فر گذاشت رو انتخاب ميكنيم ١/٤ليوان اب ميريزيم كف ظرف و اين مرغ معركه رو داخلش ميزاريم و با حرارت ١٤٠درجه به مدت٦ساعت ميزاريم تااا مغز پخت بشه  گوشت اين مرغ وقتي ميرفت تو دهن خودش آب ميشد عالي بود 

  • ۱۶:۱۵   ۱۳۹۴/۱۲/۸
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    #اشترودل_مرغ_با_خمیر_جادویی 

    مواد لازم

    آرد  ۳ لیوان

     خمیر مایه  ۳ قاشق چایخوری

    تخم مرغ  ۱ عدد

    شیر یا آب  ۱ لیوان

    روغن  ۶ قاشق غذاخوری

    نمک  ۱ قاشق چایخوری

     شکر  ۴ قاشق چایخوری

    طرز تهیه

    ۱- خمیر مایه ، شیر ولرم ( شیر گرمی که دست را نسوزاند ) و 1 قاشق چایخوری شکر را داخل کاسه ای بریزید و مخلوط کنید سپس 5 – 10 دقیقه کناری قرار دهید تا خمیر مایه عمل کند ( کف کند ).

    ۲- تخم مرغ ، باقی مانده شکر ، روغن و نمک را داخل کاسه دیگری بریزید و مخلوط کنید تا یکدست شوند ، خمیر مایه را با چند قاشق آرد را مخلوط کنید و به مواد تخم مرغی اضافه کنید ، کمی هم بزنید تا مواد ترکیب شوند سپس باقی مانده آرد را اضافه کنید.

    ۳- پس از مخلوط کردن مواد را با دست ترکیب کنید تا خمیر جمع شود ، روی سطح کار ارد بپاشید و خمیر را روی سطح کار قرار دهید ، خمیر را 10 دقیقه ورز دهید ( مکرر روی سطح کار بکوبید و باز کنید ) ، آنقدر ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی بدست بیاید.

    ۴- داخل کاسه ای را چرب کنید و خمیر را داخل کاسه قرار دهید ، روی خمیر را بپوشانید و در جای گرمی 1 ساعت استراحت دهید تا حجم خمیر 2 برابر شود ، پس از آماده شدن پف خمیر را با فشار دست بگیرید.

    ۵- این خمیر بسیار خوش دست بوده و کار با آن بسیار راحت است ،  بافت و ماندگاری خوبی دارد و میتوانید تا چند روز در یخچال و داخل کیسه فریزر بسته بندی و نگهداری اش کنید.

    ۶- نکته :این خمیر بسیار ترد و سبک است و مناسب برای انواع غذاها ، پیراشکی ، کلوچه ،نان صبحانه ، نان شکم پر ، پیتزا و … است ، حتی میتوانید آن را در روغن سرخ کنید ، این خمیر جادویی خمیری همه کاره است.

    بعداز اماده سازي خمير مرغ پخته ريش کرده يا مکعبي خورد کرد با پياز تفت داده زرشک ذرت سيب زميني نگيني تفت داده فلفل دلمه قارچ با پنير پيتزااا لاي خمير قرلرداده داخل فر قرار داده يا سرخ کرده اگه يکم خشک شد داخل ظرف در دار قرار دهيد تا نرمتر شود 

    لذت آشپزی

  • ۱۶:۲۶   ۱۳۹۴/۱۲/۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    کیک ژامبون_و_پنیر

    مواد لازم:

    نان تست: ۱۲ عدد

    پنیر خامه ای: ۳۰۰ گرم

    سس مایونز: نصف پیمانه

    کاهو: سه برگ

    گوجه فـرنگی درشـت: یک عدد

    خیارشور: ۵۰ گرم

    ژامبون گوشت: ۱۵۰ گرم

    طرز تهیه:

    چهار عدد نان تست را کنار هم قرار داده و آنها را به شکل دایره‌ای به قطر کف قالب کمربندی کوچک برش می‌زنیم. این کار را با باقی‌مانده نان‌ها نیز انجام می‌دهیم و به این ترتیب نان را برای سه طبقه کیک آماده می‌کنیم. خیارشور و گوجه فرنگی را به صورت ورقه‌های نازک خرد نموده و قسمت سفت انتهایی برگ‌های کاهو را بریده و جدا می‌کنیم.

    کف قالب کمربندی را با یک لایه نان می‌پوشانیم. در کاسه‌ای پنیر خامه‌ای و مایونز را با چنگال خوب زده تا نرم، لطیف و بدون گلوله شود. حالا روی نان‌های داخل قالب یک لایه کرم پنیری مالیده و روی آن ورق‌های ژامبون، کاهو، خیارشور و گوجه‌فرنگی قرار می‌دهیم و یک لایه دیگر نان دیگر گذاشته و با دست کمی فشار داده تا مواد خوب به هم بچسبند، دوباره روی نان کمی کرم پنیری مالیده و مثل مرحله اول ژامبون، گوجه‌فرنگی، خیارشور و کاهو گذاشته و در آخر نیز دوباره نان قرار داده و فشار می‌دهیم.

    در این مرحله روی کیک را با سلفون پوشانده و یک شیء سنگین روی آن قرار داده و برای دو ساعت قالب را در یخچال می‌گذاریم تا کاملا مواد پرس شوند. قالب را از یخچال خارج کرده، کمربند را باز کرده و اردور را به ظرف سرو منتقل نموده و با باقی مانده کرم پنیری اطراف و روی آن را پوشانده و تزیین می‌کنیم و مجددا برای یک ساعت در یخچال قرار داده و سپس سرو می‌کنیم.

    من روی این اردور خوشمزه را با گل گوجه‌فرنگی، برگ‌های کاهو و کمی خشخاش و اطراف آن را با برش‌های برگ‌های کاهو تزیین کرده‌ام.

    لذت آشپزی

  • ۲۳:۲۰   ۱۳۹۴/۱۲/۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    حليم نذري

    مواد لازم:

    گندم پوست كنده 3 كيلوگرم

    گوشت گوسفند 1 كيلوگرم

    كره 250 گرم

    نمك 2 قاشق غذاخوري

    آب 3 برابر ميزان گندم

    طرز تهيه:

    گندم را از شب قبل خيس كنيد. گندم را همراه گوشت و نمك به مدت 5 الي 6 ساعت بعد از به جوش آمدن آب بگذاريد بپزد. آنقدر هم مي زنيم تا كاملاً لعاب پس دهد. گوشت بايستي ريش ريش شود ولي بقيه مواد را بايد با گوشتكوب كوبيد. مرتب هم بزنيد وگرنه ته مي گيرد. 1.5 تا 2 ساعت زمان نياز دارد.

    حليم را بعد از برداشتن از روي حرارت، مدتي در ظرف بماند تا خودش را بگيرد و سپس تزيين كنيد. 3 قاشق شكر و 1 قاشق دارچين را در كاسه اي با هم مخلوط كنيد و براي تزيين حليم استفاده مي شود. كره و روغن را دور شكر تزيين شده بريزيد.

    لذت آشپزی

  • ۰۹:۰۴   ۱۳۹۴/۱۲/۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    چیپس_قارچ

    مواد لازم

    قارچ درشت یا معمولی نیم کیلوخامه 2 قاشق غذاخورینمک نصف قاشق چایخوریتخم مرغ 2 عددآرد 100 گرمفلفل به مقدار لازمآرد سوخاری 1 لیوانپنیر پیتزای رنده شده 2 قاشق غذاخوریروغن مخصوص سرخ کردنی به مقدار لازم

    طرز تهیه :

    پایه های سفت قارچ را کوتاه می کنیم. قارچ ها را با دقت تمیز می کنیم. سیاهی آنها را می گیریم و به آنها نمک زده و در آرد می غلتانیم.

    تخم مرغ ها را با نمک و فلفل و خامه می زنیم. سپس قارچ ها را در مایه ی تخم مرغ فرو می کنیم.

    آرد سوخاری را با پنیر پیتزا مخلوط می کنیم. بعد قارچ ها را در آرد سوخاری و پنیر می غلتانیم و کمی فشار می دهیم تا آرد سوخاری و پنیر را به خود بگیرد.

    روغن را در یک ظرف نسبتاً گود ریخته و روی حرارت داغ می کنیم.

    قارچ ها را یکی پس از دیگری در روغن داغ سرخ می کنیم، طوری که ترد شود. فقط دقت کنید که قارچ ها نسوزند.

    سپس چیپس های قارچ(قارچ سرخ شده) را در یک توری می گذاریم تا روغن اضافی آنها جدا شود .

    لذت آشپزی

  • ۱۲:۵۳   ۱۳۹۴/۱۲/۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    در عرض 3 روز یک خیار شور خوش طعم و عالی درست کنید

    خیارشور یکی از چاشنی های خوشمزه در سفره غذایی ما ایرانی هاست. ممکن است درست کردن خیارشور ممکن است زمان بسیاری را از شما بگیرد. با دستور زیر در عرض 3 روز می توانید یک خیارشور خوش طعم و عالی درست کنید.

    🌿 مواد لازم برای تهیه خیارشور فوری :

     سیر  2 بته

     شوید خرد شده  به مقدار لازم

    * ادویه‎های ترشی   نصف قاشق چای خوری

     فلفل سیاه  نصف قاشق چای خوری

    خیار کوچک که برش داده شده باشند  5-6 عدد

    سرکه سفید  نصف فنجان

    نمک دریایی یا مخصوص ترشی  یک قاشق غذاخوری

    * ادویه‎های ترشی ( چه خریداری شده از فروشگاه یا دست ساز خانگی )

    🌿 نحوه‎ درست کردن خیارشور فوری :

    سیر، شوید، ادویه‎های مختلف ترشی و فلفل را داخل یک ظرف 1 لیتری قرار دهید.

    برش‎های خیار را درون آن قرار دهید و قرارگیری آن‎ها باید در کنار هم باید بدون فضا و محکم باشد.

    سرکه سفید و نمک را ترکیب کنید و در یک ظرف مخصوص به مدت یک دقیقه در مایکروویو گرما دهید تا نمک حل شود.

    این ترکیب را بالای خیارها ریخته، روی آن آب اضافه کنید و در ظرف را کاملا محکم ببندید.

    اجازه دهید به همین حالت 24 ساعت باشد. حداقل 3 روز و تا 2 تا 3 ماه در یخچال نگه دارید. خیارها تغییر رنگ و مزه خواهند داشت.

    لذت آشپزی

    ویرایش شده توسط نازنین جون در تاریخ ۹/۱۲/۱۳۹۴   ۱۲:۵۴
  • ۲۱:۲۹   ۱۳۹۴/۱۲/۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    پیراشکی پواچا

         مواد لازم:

            شیر             250 گرم  

            شکر            10 گرم  

             خمیر مایه    10 گرم  

             آرد.            700 گرم  

            تخم مرغ       2 عدد  

              روغن مایع     90 گرم  

               نمک            20 گرم  

         مارگارین (كره)100 گرم آب شده

     

    طرز تهیه :خمیر پوآچا :شیر را تا 37 درجه سانتی گراد گرم کنید بعد شکر و خمیر مایع را اضافه کرده هم بزنید.آرد ، نمک، روغن و تخم مرغ ، را هم اضافه کرده حدود هم دقیقه زده و بعد ورز دهید.بعد 1.5 ساعت بگذارید خمیر استراحت کند بعد از 1.5 ساعت خمیر را حدود 30 ثانیه ورز دهید و بعد خمیر را به سه قطعه با ورنهای تقریبی 600،450 و 150 گرمی جدا کنید.

    خمیر 600 گرمی را به 5 قطعه 120 گرمی و خمیر 450 گرمی را به 5 قطعه 90 گرمی جدا کرده و هر قطعه را باز کرده خمیر مارگارین زده و قطعه بعدی را روی آن قرار میدهیم و... ظرف گودی برداشته و مطابق شکل زیر خمیر را برش میدهیم برای اینکه قطعات بهم نچسبد مارگارین را لایه به لایه با برس میزنین و فطعه 150 گرمی آخر برای وسط پوآچا می باشد .. کمی سخت هست اما مطمئنم شما میتونید. در پایان زرده تخم مرغ و شیر را با هم زده و با فرچه بروی پوآچا زده و در صورت دلخواه کنجد روی آن می پاشیم

    پوآچا را به مدت 10 دقیقه در فر که قبل با 200 درجه سانتی گراد گرم شده میپزیم بعد از ده دقیقه روی آن کاغذ روغنی کشیده درجه فر را به 180 رسانده و 20 دقیقه دیگر میگذاریم بپزد بعد 20 دقیقه کاغذ روغنی را برداشته و 5-10 دقیقه دیگه میگذاریم بپزد و بعد سرو میکنیم.

    لذت آشپزی
  • ۲۱:۵۵   ۱۳۹۴/۱۲/۹
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست

    #سبزيجات_گريل_شده_با_نان_ترتيلا

    مواد لازم: برای 4 نفر

    روغن زیتون : 3 قاشق غذاخوری

    کدو خیاری : 3 عدد متوسط

    قارچ : 500 گرم

    پیازچه : ½ 1 دسته (در حدود 12 عدد)

    نمک و فلفل : به میزان لازم

    نان ترتیلا یا نان پیتا : 4 عدد

    سس گوجه‌فرنگی تند : 3 پیمانه

    پنیر فتا : 1 پیمانه

    لیموترش کوچک : 1 عدد

    طرز تهيه:

    انواع سبزیجاتی مورد علاقه‌تان را به این روش اشتها آور و هیجان انگیز، باربکیو کنید تا دارای طعم تازه و برجسته ای شود. این غذا بسیار مناسب افرادیست که رژیم گیاهی دارند و یا تمایل دارند که غذای سبک و سلامتی را مصرف کنند که در آن صورت این دستور پخت کاملاً توصیه می‌شود.

     

    کباب‌پز را روشن می‌کنیم تا گرم شود. روی صفحۀ کباب‌پز (سینی مخصوص سرخ کردن و برشته کردن)، کدو و قارچ و پیازچه را می‌ریزیم و آنها را با دو قاشق غذاخوری روغن سرخ می‌کنیم. آنها را با کمی نمک و فلفل مزه‌دار می‌کنیم. پیازچه باید 2 دقیقه تفت داده شود. قارچ، 6 دقیقه و کدو را 8 دقیقه تفت می‌دهیم. آنها را کنار می‌گذاریم.

    روی نان ترتیلا (در صورت نبود می‌توانید از نان پیتا استفاده نمایید) را کمی روغن می‌مالیم و آنها را به مدت 2 دقیقه روی گریل می‌گذاریم تا ترد و قهوه‌ای شود. هر یک از آنها را در یک بشقاب مناسب سرو می‌گذاریم و سپس روی آنها را با قارچ می‌پوشانیم و سپس کدو را روی آن می‌ریزیم.

    سپس پیازچه‌ها را روی آنها می‌ریزیم. روی آن سس گوجه می‌ریزیم و سپس پنیر فتا ریخته و با لیمو سرو می‌کنیم.

    نوش جان

    لذت آشپزی

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان