خانه
214K

لذت آشپزی

  • ۱۴:۲۵   ۱۳۹۴/۱۰/۱۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

     انواع غذاها ی خوشمزه 

    انواع پلو ،چلو ،خورش ،ساندویچ، پیتزا، فست فودها و  غذاهای متنوع 

    با ما همراه باشید 

  • leftPublish
  • ۰۸:۲۲   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    تارت گوشت و قارچ 

    مواد لازم :

    تخم مرغ : 2 عدد

    ماست : 1 پیمانه

    روغن : 1 پیمانه

    بکینگ پودر : 1 قاشق مرباخوری

    نمک : کمی

    آرد : به اندازه ای که به دست نچسبد

    مواد میانی :

    گوشت چرخ کرده

    قارچ

    فلفل دلمه

    سوسیس،کالباس

    پنیر پیتزا

    ذرت

    طرز تهیه :

    اول دو تا تخم مرغ را با ماست با چنگال می زنیم بعد روغن مایع را می ریزیم، سپس نمک و آرد و بکینگ پودر را با هم مخلوط و الک می کنیم و کم کم به تخم مرغها اضافه می کنیم. بعد اینکه خمیرمان را آماده کردیم مواد میانی را آماده می کنیم داخل ظرفمان خمیر را باز کرده مواد میانی را میریزیم روش. سپس پنیر مون رو اضافه کرده و از خمیر نوارهای باریکی درست کرده، بصورت حصیرچین روش قرار میدهیم و نهایتا برای طلایی شدن، با قلمو زرده تخم مرغ رو به روی خمیرمون مالیده و داخل فر از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتیگراد و بمدت 15 دقیقه می گذاریم.

    لذت آشپزی

  • ۰۸:۳۲   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    ته چین کباب کوبیده

     کوبیده قالبی

    اول سه پیمانه برنج رو ابکش میکنیم بعد مواد گوشتی رواماده میکنیم (که شامل گوشت چرخ کرده:200گرم پیازمتوسط  رنده شده ونمک وفلفل وزردچوبه رو مخلوط کرده وخوب ماساژ میدیم تا چسبنده بشه )

    بعد قالب رو خوب چرب کرده گوجه رو توی قالب میچینید بعد گوشت ها تون رو توی قالب صاف میکنید 

    دوقاشق ماست ودوقاشق روغن مایع ویک قاشق زعفران یک قاشق گلاب کمی هل مخلوط کنید تغریبا یک پیمانه از برنج ها رو اضافه کنید ومخلوط کنید (این ها مواد ته دیگ زعفرانیه)وروی گوشت ها بریزید وصاف کنید ودر اخر برنج های سفید رو بریزید وروش 25گرم کره باز کنید همراه 1/4پیمانه اب روی برنج ها وبریزید

     روی قالب رو فویل بکشید وداخل فر با درجه 200وبه مدت یک ساعت قراردهید

  • ۰۸:۴۰   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    ساندویچ_رنگی

    نون تست رو ازقطر برش میزنیم 

    ۴ ق غ کره يا سس مايونز

    ۲ عدد هویج پخته و رنده شده

    ۱عدد چغندر پخته و رنده شده

    ۱-۲ عدد سیب زمینی پخته و له شده

    ۱ عدد تخم مرغ آبپز رنده شده

    نمک و فلفل

    سس خردل

     کره رو با سس خردل و نمک و فلفل خوب مخلوط کنیم و ۴ قسمت کنیم .

    هرکدوم از هویج ، چغندر، تخم مرغ و  سیب زمینی رو جداگانه با یک قسمت از کره مخلوط می کنیم.

    می تونیم به قسمت سیب زمینی سبزی خورذد شده اضافه کنیم.

    روی ورقه نان ۱/۴  مخلوط هویج بعد ۱/۴ مخوط تخم مرغ ۱/۴ مخلوط چغندر و ۱/۴ مخلوط سیب زمینی می مالیم.

    ۳۰ دقیقه تا ۱ ساعت در یخچال میذاریم تا کره سفت شه.

    لذت آشپزی

  • ۰۸:۴۱   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

     ساندویچ میگو با نان تست

    📢مواد اولیه : (برای 4 نفر)

    میگو  400 گرم  

    سس قرمز 1/2 قاشق چای خوری (سس قرمز تند)  

    فلفل سیاه 1/2 قاشق چای خوری  

    سس ورستر شایر 1 قاشق چای خوری  

    آبلیمو 1 قاشق چای خوری  

    پوست لیمو 4 قاشق چای خوری (رنده شده)  

    سس مایونز 1/4 فنجان  

    پیازچه 1/4 فنجان (خرد شده)  

    جعفری 1/4 فنجان (خرد شده)  

    کره 4 قاشق غذاخوری (با دمای اتاق)  

    نان تست 8 عدد  

    طرز تهیه:

    در ابتدای کار میگو رو پاک کنید و داخل آب و نمک در حد یکی دو دقیقه بجوشونیدش.بعد میگو رو کامل ریز کنید.جعفری، پیاز، سس مایونز، پوست لیمو، آبلیمو، سس ورستر شایر، فلفل سیاه و سس قرمز رو تو یه کاسه بزرگ ریخته، با هم مخلوط می کنیم و کم کم میگو رو هم اضافه می کنیم.

    ماهی تابه در دار رو گرم می کنیم. 

    مقداری کره روی نان می مالیم تا قسمت بیرونی ساندویچ هم طعم بگیره. یک چهارم مخلوط گوشت رو روی نان میریزیم و نان دیگه ای روی موادمون میذاریم تا ساندویچ آماده بشه. 

    ساندویچ رو داخل ساندویچ ساز قرار میدیم و صبر میکنیم تا آماده بشه یا اون رو داخل ماهی تابه میذاریم و درش رو میبندیم تا به مدت 4 تا 5 دقیقه تست میکنیم.

    نوش جان 

    نکته:

    *در صورت تمایل به جای میگو از ماهی استفاده کنید.

    *میتونید میگو رو سرخ کنید و بعد ریز کنید.

    لذت آشپزی

  • ۰۹:۰۱   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    کباب ترکی در منزل☝️

    مواد لازم:

    سینه مرغ: 3 عدد

    قارچ: يك کیلو

    گوشت چرخ کرده: 500 گرم

    پیاز درشت: يك عدد

    فلفل دلمه ای: يك عدد

    جعفری خرد شده: 3 قاشق غذا خوری

    نمک، فلفل و زردچوبه: به مقدار لازم

    گوجه فرنگی: 3 عدد

    طرز تهیه:

    ابتدا سینه مرغ را خرد کرده با کی پیاز کوچک و کمی زردچوبه بگذارید بپزد. پیاز را خلال کرده سرخ کنید و زردچوبه به آن اضافه کنید. گوشت چرخ کرده را به پیاز اضافه کنید و تفت دهید. قارچ را خرد کرده جدا تفت دهید و به گوشت اضافه کنید و تفت دهید. مرغ پخته شده را ریش ریش کنید و به آن اضافه کنید.

    گوجه فرنگ یها را نگینی خرد كرده و به آن اضافه کنید. سپس فلفل دلمه ای را افزوده و بگذارید خوب گوجه آب بیندازد و جعفری خرد شده را نيز به آنها اضافه کنید و تفت دهید.

    غذا حاضر است .

    لذت آشپزی

  • leftPublish
  • ۰۹:۰۲   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    کوفته مرغ

    سینه مرغ یک کیلو 

    پیاز دو عدد

    کره صدگرم 

    تخم مرغ دو الی سه عدد

    زعفران ساییده نصف قاشق چایخوری

    آبلیمو نصف استکان کوچک

    پودر سوخاری به میزان دلخواه

    پیاز داغ سه قاشق سوپ خوری

    زرشک نصف فنجان

    رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپخوری

    نمک و فلفل به میزان دلخواه

    طرزتهیه :

    سینه مرغ را دوبار چرخ کرده با پیاز سرخ شده و نمک و فلفل و کره و پودر سوخاری مخلوط کنید . حسابی مالش دهید تا حالت چسبندگی نداشته باشد . رب گوجه را با روغن تفت داده و با نصف لیوان آب و زعفران آب کرده مخلوط میکنیم و میگذاریم تا جوش بیاید .

    سپس مخلوط کوفته را به پنج یا شش قسمت جداکرده و هر قسمت را با دست فرم میدهیم . وسط کوفته ها را گود کرده و با زرشک و پیاز داغ پر میکنیم . بعد دوباره به ضورت کوفته در آورده و در آبی که با رب گوجه در حال جوش ملایم است قرار میدهیم تا آماده شود . 

    این کوفته باید کم آب باشد در انتهای پخت مقداری رب گوجه و آب لیمو اضافه میکنیم . این کوفته ها را میتوان قبل ازقرار دادن در آب سرخ کرد و سپس در مخلوط آب و رب گوجه پخت .

    لذت آشپزی

  • ۰۹:۳۱   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    مامان مانیا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|20254 |8895 پست
    واقعا عااالییییییی نازنین جون مرررسی
  • ۱۱:۲۹   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست
    ممنونم از همراهیت موناجونم
  • ۱۱:۳۲   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    آلما فاطمی
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13740 |7139 پست
    عالی بودن نازنین جون
    اگه برات زحمتی نیست طرز تهیه چندتا غذا رو بزار که بشه با ساندویج ساز درست کرد ممنون
  • ۱۲:۱۵   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    ماهي شكم پر رژيمي با استيك پز 

    ماهي قزل الا كه از شكم باز شده و بدون خار شده 

    سبزي گشنيز و سير سبز ساتوري شده با پياز داغ

    وقتي كمي تفت داديم

    گردوي خورد شده و تمر هندي اصافه ميكنيم

    مواد را كامل روي ماهي ميماليم كمي تندش كنيد خوشمزه تره

    توي ماهي استيك پز كه كمي با كره چرب كرده بودم گذاشتم

    پخت تموم شد واقعاً زود پخت شايد فقط ده دقيقه خيلي حالت سوخاري پيدا كرد و خيلي رژيمي و خوشمزه بود ارزشش رو داره بدون روغن امتحان كنيد

    لذت آشپزی لذت آشپزی لذت آشپزی

  • leftPublish
  • ۱۳:۱۹   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    رولت گوشت

    مواد لازم:

     تخم مرغ ۲ عدد  .  آب گوجه نصف لیوان  .  نان تست خرد شده ۳/۴ لیوان  .  جعفری خرد شده ۲ قاشق

    پونه خشک شده ۱/۲ قاشق چایخوری  .  نمک ۱/۴ قاشق چایخوری  .  فلفل سیاه ۱/۴ قاشق چایخوری

    سیر رنده شده ۱ حبه  .  گوشت چرخ کرده ۱ کیلو  .  ژامبون خرد شده ۲۰۰ گرم  .  پنیر موزارلا ۲۰۰ گرم

    ***   ***   ***

    طرز تهیه:

    در یک کاسه تخم مرغ ها و آب گوجه را باهم خوب بهم بزنید و مخلوط کنید. نان خرد شده ، جعفری ، پونه، نمک، فلفل سیاه، سیر و گوشت را اضافه کنید. مخلوط را خیلی خوب بهم بزنید. فر را تا دمای ۱۷۵ درجه سانتی گراد گرم کنید.

    یک لایه فویل پهن کنید. مخلوط را به صورت مستطیلی با قطر ۲ سانتی متر روی آن بریزید و پهن کنید. ژامبون خرد شده و سپس پنیر پیتزا را روی آن بپاشید. دقت کنید مواد روی خمیر رولت باید کمی از لبه های رولت فاصله داشته باشند تا در موقع پیچیدن آن مواد بیرون ریزند.

    حالا با کمک فویل از عرض رولت شروع کنید و آن  را آرام آرام بپیچید. رولت را به مدت ۷۵ دقیقه در فر بپزید.

    در نهایت اسفناجها را اضافه کنید و مخلوط را خوب با کفگیر چوبی هم بزنید اما مراقب باشید اسفناجها تیره نشوند. ماکارونی تابه ای را رون ظرف مورد نظر بریزید و با پنیر رنده شده سرو کنید.

    لذت آشپزی

  • ۱۷:۰۱   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

     اشترودل مرغ

    آرد دولیوان و نیم.کره 50 گرم.نمک نصف ق چ.تخم مرغ یک عدد.شکر نصف ق چ.ماست دو قاشق غذاخوری

    مواد لازم جهت خمیر مایه:

    نصف ق غ شکر.نصف فنجان آب ولرم.یک ق غ خمیر مایه.نصف ق چ آرد، تمامی مواد خشک رو مخلوط میکنیم و آب ولرم رو هم روش میریزیم و یه هم کوچیک میزنیم و گوشه ای میگذاریم تا عمل بیاد.

    طرز تهیه خمیر:

    کره به دمای محیط رسیده رو با تخم مرغ هم میزنین تا مخلتط شن.میتونین از دورکند همزن استفاده کنین یا ازهمزن دستی استفاده کنین.بعد ماست و نمک و شکر رو اضافه میکنین.همزن را کنار گذاشته خمیر مایه را مخلوط کرده و کم کم آرد از الک رد شده را اضافه میکنین تا یک خمیر یکدست داشته باشین.اگر چسبنده بود مجددا آرد اضافه کنین.حالا 10 دقیقه ورز بدین یا 100 بارخمیرو به تخته بکوبین.خمیرو یک ساعت استراحت بدین.بعداز استراحت خمیرو باز کنین و مواد میانی رو بریزین و یک لایه دوباره خمیر باز کنین چهار یا پنج تا برش روش بزنین و رو خمیر قبلی قرار بدین و از بقل به هم وصل کنین.

    طرز تهیه مواد میانی.یه سینه مرغو ریز خورد کنین و با پیاز داغ ریز و یه حبه سیر رنده شده تفت بدین .نمک و فلفل بریزین و بعداز پخت یک لیوان قارچ بریزین و در آخر فلفل دلمه و یک قاشق غذاخوری جفری تازه بریزین.وقتی موادو داخل خمیر ریختین روشو پنیر پیتزاهم میتونین بریزین. 

    روی خمیرتونو با یک زرده تخم مرغ و زعفران برس کنین.

    درنهایت داخل فر180 درجه حدود20 دقیقه قراربدین.و بعداز پخت کمی گریل دو روشن کنین

    لذت آشپزی
  • ۱۷:۱۶   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    برگر بادمجان

    مواد اولیه :

    بادمجان 2 عدد بزرگ - 1100 گرم

    آرد 1 فنجان

    تخم مرغ 2 عدد (زده شده)

    خرده نان 2 فنجان

    پنیر موزارلا 450 گرم (تازه، ورقه شده)

    روغن نباتی برای سرخ کردن

    سس گوجه فرنگی 2 فنجان (خانگی یا آماده)

    نان همبرگر 24 عدد

    طرز تهیه:

    بادمجان ها را به صورت طولی به شکل ورقه هایی به ضخامت 1 سانتی متر برش دهید. سپس با یک قالب بیسکویت بری از هر ورقه 2 دایره در بیاورید

     دایره ها را در یک سبد بریزید و 1 و نیم قاشق سوپخوری نمک روی آنها بپاشید و هم بزنید. سبد را روی یک کاسه قرار دهید و بگذارید 45 دقیقه بمانند تا رطوبت اضافی شان خارج شود و عرق کنند.

    تکه های بادمجان را چند تا چند تا داخل آرد بغلتانید سپس داخل تخم مرغ فرو کنید و در آخر با خرده نان بپوشانید.

     یک تابه ی بزرگ را روی شعله ی متوسط داغ کنید و آنقدر روغن بریزید که کف تابه را بپوشاند. تکه های بادمجان روکش شده را 2 تا 3 دقیقه سرخ کنید و یکبار هم برگردانید تا هر دو طرف آن قهوه ای طلایی شود. تکه های بادمجان سرخ شده را در بیاورید و آنها را بلافاصله در بشقابی که کف آن حوله کاغذی انداخته اید بچینید. به کار سرخ کردن ادامه بدهید تا همه ی بادمجان ها سرخ شوند. در صورت لزوم روغن را عوض کنید.

    نان های همبرگر را نصف کنید و 1 قاشق سوپخوری سس گوجه فرنگی روی تکه ی پایینی بمالید. برگر بادمجان را روی سس قرار دهید و یک قاشق سوپخوری دیگر سس و یک ورقه پنیر موزارلا روی آن قرار دهید. وقتی همه ی نان ها را از برگر بادمجان پر کردید آنها را در یک سینی فر که با کاغذ روغنی پوشیده شده بچینید.

    فر را روی کباب پز بگذارید و درجه ی آن را زیاد کنید. سپس سینی بادمجان برگر ها را زیر کباب پز قرار دهید و تا زمانی که پنیر آب شود حرارت دهید. سپس تکه ی رویی نان همبرگر را روی آن قرار دهید و بلافاصله سرو نمایید

    کی پیتــــــــــزا دوست داره؟ بفرمــــــــــا

    کی پیتــــــــــزا دوست داره؟ بفرمــــــــــا

    کی پیتــــــــــزا دوست داره؟ بفرمــــــــــا

    کی پیتــــــــــزا دوست داره؟ بفرمــــــــــا

  • ۱۷:۱۷   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست
    زیباکده
    آلما فاطمی  : 
    عالی بودن نازنین جون
    اگه برات زحمتی نیست طرز تهیه چندتا غذا رو بزار که بشه با ساندویج ساز درست کرد ممنون
    زیباکده

    ممنونم آلماجون8

    حتما عزیزم

  • ۱۷:۲۲   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

     

    اسنک سمبوسه با ساندویچ ساز 

    مواد لازم:

    سیب زمینی پخته و خرد شده/ 2 عدد
    گوشت چرخ کرده/ 200 گرم
    پیاز خردشده/1عدد
    گشنیز خرد شده/100 گرم
    پودر تخم گشنیز/1 قاشق غذاخوری
    پودرزیره ی سبز/ 1/2 قاشق چایخوری
    زردچوبه،نمک،فلفل سیاه و قرمز/ به میزان لازم
    روغن/ 3 قاشق غذاخوری
    نان لواش/به مقدار لازم
    کره آب شده/ 3 قاشق غذاخوری

    طرز تهیه:


    ابتدا در تابه روغن و پیاز را ریخته و روی حرارت قرار می دهیم تا پیاز طلایی شود.
    سپس گوشت را در آن به مدت 2 تا 3 دقیقه تفت می دهیم و بعد از آنکه رنگ گوشت کاملا تغییر کرد تمام ادویه جات را به آن اضافه کرده و خوب تفت می دهیم.( حتما ادویه ها را باید تفت دهیم تا بوی بهتری به غذا بدهد).
    پودر تخم گشنیز و پودر زیره سبز را نیز اضافه می کنیم، سپس گشنیز خرد شده را همراه سیب زمینی پخته و نگینی خرد شده به مواد اضافه کرده و به مدت 10 دقیقه مواد ا با حرارت کم تفت می دهیم.
    نان لواش را به صورت نوارهای 40*10 سانت برش می دهیم و به اندازه ی 2 قاشق از مواد سمبوسه میان نان قرار می دهیم.
    سپس نان را همانند شکل به صورت مثلث تا می زنیم و اطراف آن ها را به کمی کره آغشته کرده و در دستگاه قرار می دهیم و در دستگاه را می بندیم و به مدت 8 دقیقه صبر میکنیم تا سمبوسه ها کاملا برشته و اماده شوند.

    نکته :
    *دستگاه حتما باید 5 دقیقه قبل از کار به برق زده شود.
    *این اسنک مخصوص کسانی است که تمایل ندارند از نان تست استفاده کنند یا نان تست در دسترس ندارند.

    این نوع ساندویچها رو میشه با هر چی که عشقتونه پر کرد. این یه نمونشه

  • ۱۷:۲۵   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    ساندویچ نان تست با ساندویچ ساز 

    مواد لازم:

    نان تست : 8 عدد

    سوسیس نگینی خرد شده : 1 پیمانه

    سیب زمینی نگینی خرد شده: 1 پیمانه

    فلفل دلمه نگینی خرد شده : نصف پیمانه

    قارچ ورقه شده: 1 پیمانه

    پیازچه خرد شده : نصف پیمانه

    پیاز : 1 عدد

    رب گوجه : 1 ق غ

    نمک، فلفل و آویشن

    طرز پخت:

    پیاز رو ریز کرده با روغن زیتون تفت بدین، سیب زمینی ها رو بریزین توش و سرخ کنین، سوسیس و قارچ رو هم اضافه کنین

    نمک، فلفل، پودر آویشن و رب رو بریزین و باز تفت بدین

    پیازچه و فلفل دلمه رو هم اضافه کنین ومواد رو هم بزنین

    موادتون رو روی نانها ریخته پنیر ورقه روش بذارین و یه نان دیکه هم روی اون و در دستگاه ساندویچ میکر یذارین

    ساندویچ فوری شما آماده ست...نوش جااااان

  • ۱۷:۲۵   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    مهرنوش
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|10427 |5772 پست
    آفرین نازنین جون، من تصمیم گرفتم که ماهی شکم پر و رولت گوشت رو به ترتیب درست کنم، امیدوارم مثل اون کیک انار نشه
  • ۱۷:۲۸   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    پیراشکی خوشمزه در ساندویچ ساز

    وقتی خمیر آماده شد ، می گذاریم ساندویچ سازمان گرم شود آن وقت یک قاشق در هر قسمت می ریزیم روی آن مواد میانی و روی آن دوباره خمیر می ریزیم

    مواد لازم میانی:
     

     گوشت چرخ کرده                        200 گرم

      پیاز                                             1 عدد
     

     نمک و فلفل                            به میزان لازم

      رب                                    1 قاشق غذا خوری
     


    مواد لازم برای خمیر:

     

     تخم مرغ                                       2 عدد
     

    روغن                                        نصف پیمانه

     ماست                                     نصف پیمانه
     
     بکینگ پودر                         1 قاشق مربا خوری

      آرد                                           1 پیمانه
     

    نمک                             نصف قاشق مربا خوری
     

    پیراشکی

    طرز تهیه :
    اول پیاز را تفت می دهیم و گوشت چرخ کرده ، نمک، فلفل و رب را اضافه می کنیم مثل مواد داخل ماکارونی.


    طرز تهیه خمیر :


    تخم مرغ و روغن را خوب می زنیم تا خوب مخلوط بشوند .ماست و بکینگ پودر را اضافه می کنیم ، بعد هم آرد را کم کم اضافه می کنیم.

    وقتی خمیر آماده شد ، می گذاریم ساندویچ سازمان گرم شود آن وقت یک قاشق در هر قسمت می ریزیم روی آن مواد میانی و روی آن دوباره خمیر می ریزیم .

    در ساندویچ ساز را می بندیم آن وقت می شود تصویر زیر !!!

     پیراشکی

    خانم گل

  • ۱۷:۳۰   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست
    زیباکده
    مهرنوش : 
    آفرین نازنین جون، من تصمیم گرفتم که ماهی شکم پر و رولت گوشت رو به ترتیب درست کنم، امیدوارم مثل اون کیک انار نشه
    زیباکده

    آفرین ، حتما موفق میشی18

    عکسشو بزار تاپیک ببین چی پختم ، بی صبرانه منتظر هنرت هستم 5

  • ۱۸:۴۹   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    رولت سبزيجات با کالباس و پنير

    برترين ها/ چي لازم دارم:

    نان ترتيلا يا نان لواش 4 عدد

    پنير رنده شده 100 گرم

    کالباس 200 گرم

    کنسرو ذرت 1/2 پيمانه

    فلفل دلمه اي رنگي خرد شده 1/2 پيمانه

    سير 2 حبه

    ريحان خرد شده 1/2 ليوان

    شويد خرد شده 1/4 ليوان

    سس مايونز 2 قاشق غذاخوري

    چطوري درست کنم:

    1- کالباس را ريز خرد کنيد و داخل کاسه اي بريزيد سپس پنير رنده شده ، سير رنده شده ، سس مايونز ، شويد و ريحان ساطوري شده، ذرت و فلفل دلمه اي خرد شده را اضافه و خوب مخلوط کنيد تا مواد يکدست شوند ( از هر نوع پنيري که دوست داريد ميتوانيد استفاده کنيد ).

    2- نان ترتيلا يا نان لواش را روي سطح کار قرار دهيد ، مقداري از مواد سالاد را روي نان بريزيد و آرام نان را رول کنيد ( دقت کنيد مواد سالاد بيش از حد شل نباشد ).

    3- به همين صورت تمام نان ها را آماده کنيد و هر رول را به صورت جداگانه داخل نايلون بسته بندي کنيد و 1 ساعت داخل يخچال استراحت دهيد ( ميتوانيد بگذاريد 1 شب داخل يخچال بماند ).

    4- پس از استراحت رول را از يخچال خارج کنيد و با چاقو به صورت رولت برش بزنيد و سرو کنيد ( چاقويي که استفاده ميکنيد بايد تيز باشد تا رولت در زمان برش زدن وا نرود ).

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان