خانه
214K

لذت آشپزی

  • ۱۴:۲۵   ۱۳۹۴/۱۰/۱۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

     انواع غذاها ی خوشمزه 

    انواع پلو ،چلو ،خورش ،ساندویچ، پیتزا، فست فودها و  غذاهای متنوع 

    با ما همراه باشید 

  • leftPublish
  • ۱۹:۰۰   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    رولت سبزیجات

    لذت آشپزی
  • ۱۹:۰۲   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    پیازسوخاری بشکل گل:

    پیازروتانصفه قاچ کرده دوساعت دریخچال نگه داشته بعدش پیازرودریک فنج ون شیر ویک تخم مرغ میغلتانیم وبعددرون پودرسوخاری واویشن ونمک وفلفل مخلوط بازمیچرخانیم حال درون یک قابلمه گود پر ازروغن داغ انداخته که بشکل گل درمیاید،همینکاروباحلقه حلقه پیازهم میتوان انجام داد

    لذت آشپزی

  • ۱۹:۰۶   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    Oldoos
    دو ستاره ⋆⋆|1020 |2441 پست
    زیباکده
    نازنین جون : 

    رولت سبزیجات

    لذت آشپزی
    زیباکده

    چه قیافه خوشمزه ای داره! دستور پختش رو دارید؟؟؟؟

  • ۲۱:۰۵   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    ته چین مرغ و بادمجان شیرازی

    مواد لازم:

    برنج 5 لیوان 

    سینه مرغ 3 عدد 

    بادمجان 3 عدد  

    شکر 2 قاشق غذاخوری 

    زرشک 100 گرم

    آب مرغ 1 لیوان  

    زرده تخم مرغ 2 عدد 

    ماست پر چرب 1 لیوان  

    زعفران دم کرده مقدار لازم

    طرز تهیه:

    سینه های مرغ را با 1 عدد پیاز ، نمک ، زرد چوبه و چند لیوان آب داخل قابلمه بریزید و بپزید سپس خرد کنید و کنار بگذارید. بادمجان ها را پوست بگیرید و به اندازه ای که میخواهید برش بزنید ، روی بادمجان ها نمک بپاشید و 30 دقیقه داخل یخچال قرار دهید تا آب اضافی بادمجان ها خارج شود سپس در روغن سرخ کنید. برنج را 30 دقیقه قبل از پخت خیس دهید ، برنج را با چند لیوان آب و مقداری نمک داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و نرم شود سپس آبکشی کنید ، زرشک را در آب گرم خیس دهید تا نرم شود سپس زرشک و شکر را با مقداری کره تفت دهید. داخل کاسه ای ماست ، زرده های تخم مرغ ، مقداری زعفران دم کرده و نمک را با 1/2 برنج آبکش شده مخلوط کنید ، ته قابلمه روغن بریزید و روی حرارت قرار دهید و نصف پلو زعفرانی را داخل قابلمه بریزید و با پشت قاشق فشار دهید تا مواد خوب فشرده شوند. زرشک ، بادمجان سرخ شده و مرغ ریش ریش شده را اضافه کنید ، برنج سفید را روی مواد بریزید و در انتها با باقی مانده برنج زعفرانی روی برنج سفید بپوشانید ( میتوانید کل برنج را زعفرانی کنید ). حرارت را زیاد کنید تا برنج بخار کنید سپس 1 لیوان آب مرغ را روی برنج بریزید ، حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید و به مدت 1 ساعت اجازه دهید برنج بپزد ، پس از پخت برنج را بصورت قالبی داخل ظرف برگردانید و سرو کنید.

    لذت آشپزی

  • ۲۱:۰۹   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست
    زیباکده
    Oldoos : 
    زیباکده
    نازنین جون : 

    رولت سبزیجات

    لذت آشپزی
    زیباکده

    چه قیافه خوشمزه ای داره! دستور پختش رو دارید؟؟؟؟

    زیباکده

    دستورش پیج قبلهست ، عکسش قرار نگرفته بود پست جدا گذاشتم ،

    دستورشو دوباره برات گذاشتم5

    رولت سبزيجات با کالباس و پنير

    برترين ها/ چي لازم دارم:

    نان ترتيلا يا نان لواش 4 عدد

    پنير رنده شده 100 گرم

    کالباس 200 گرم

    کنسرو ذرت 1/2 پيمانه

    فلفل دلمه اي رنگي خرد شده 1/2 پيمانه

    سير 2 حبه

    ريحان خرد شده 1/2 ليوان

    شويد خرد شده 1/4 ليوان

    سس مايونز 2 قاشق غذاخوري

    چطوري درست کنم:

    1- کالباس را ريز خرد کنيد و داخل کاسه اي بريزيد سپس پنير رنده شده ، سير رنده شده ، سس مايونز ، شويد و ريحان ساطوري شده، ذرت و فلفل دلمه اي خرد شده را اضافه و خوب مخلوط کنيد تا مواد يکدست شوند ( از هر نوع پنيري که دوست داريد ميتوانيد استفاده کنيد ).

    2- نان ترتيلا يا نان لواش را روي سطح کار قرار دهيد ، مقداري از مواد سالاد را روي نان بريزيد و آرام نان را رول کنيد ( دقت کنيد مواد سالاد بيش از حد شل نباشد ).

    3- به همين صورت تمام نان ها را آماده کنيد و هر رول را به صورت جداگانه داخل نايلون بسته بندي کنيد و 1 ساعت داخل يخچال استراحت دهيد ( ميتوانيد بگذاريد 1 شب داخل يخچال بماند ).

    4- پس از استراحت رول را از يخچال خارج کنيد و با چاقو به صورت رولت برش بزنيد و سرو کنيد ( چاقويي که استفاده ميکنيد بايد تيز باشد تا رولت در زمان برش زدن وا نرود ).

  • leftPublish
  • ۲۱:۱۰   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    کباب ترکی خانوادگی

    مواد لازم: 

    گوشت فیله گوساله: 2 تکه

    گوشت فیله مرغ: 4 تا 5 عدد

    قارچ: 300 گرم

    فلفل دلمه: 1 عدد

    نمک و فلفل: به میزان لازم

    سیر: 2 تا3 عدد

    پیاز: یک عدد بزرگ

    روغن: به میزان لازم

    سیب زمینی: 2 عدد متوسط

    طرز تهیه:

    1. ابتدا در یک ماهیتابه گود، مقداری روغن بریزید و پیاز را نگینی خرد و سرخ کنید. سیر را خرد کرده و به آن اضافه کنید. 

    2. گوشت گوساله و مرغ را به ورقه های نازک برش بزنید و با حرارت زیاد، ابتدا گوشت قرمز و بعد گوشت مرغ را سرخ کنید.

    3. قارچ و فلفل دلمه را خرد کنید و به گوشت های ورقه ای و سرخ شده بیفزایید (قبل از سرخ کردن قارچ ها، یک قاشق آّب لیمو به آن اضافه کنید تا رنگ آن تیره نشود). 

    4. اکنون همه مواد را با هم مخلوط کرده و نمک و فلفل به آنها بزنید. در ظرف را ببندید و آن را از روی حرارت بردارید تا مواد نرم و طعمدار شوند. سیب زمینی را خلال کرده، کمی آب پز کنید (دقت کنید نیمه پز شده باشد). سپس آنها را صاف و خشک کرده، نمک بپاشید و سرخ کنید.

    5. غذا را در یک ظرف مناسب کشیده و سیب زمینی را کنار دیس بریزید و با سبزیجات تازه و زیتون تزیین کنید. همچنین می توانید همه مخلفات آماده شده را در نان گذاشته به شکل ساندویچ مصرف کنید.

    لذت آشپزی

  • ۲۱:۱۷   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    ساندویچ نان لواش با ساندویچ ساز

    قارچ ها را خرد میکنیم تو قابلمه می‌ریزیم روش یک قاشق آبلیمو می‌ریزم آب قارچها که تمام شد گوشت چرخ وپیاز داغ را اضافه میکنیم فلفل دلمه یا قرمز یا سبز یک دانه خرد میکنیم به مواد مان اضافه کرده تفت میدیم نمک زردچوبه و رب به دلخواه بریز دوباره با مواد تفت بده یک لیوان آب روش بریز تا پخته شه باید تمام آبش تمام شه مدادت که کامل یخ شد یک قاشق مربا خوری جعفری خشک اضافه کن به مواد بعد سه تا لایه نان را بزار توساندویچ ساز موادت بریز دوبار روش سه لایه نان بزار در ساندویچ ساز را ببندد 6دقیقه بعد دستگاه خاموش کن بعد برش بزن سس قرمز بریز  روش نوش جانت

    لذت آشپزی لذت آشپزی لذت آشپزی

  • ۲۱:۳۸   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

     کالباس خانگی

    ًمواد لازم: سینه مرغ بدون استخوان ... 1 عدد متوسط

    سیر 3 حبه

    زرده تخم مرغ 1 عدد

    آرد ذرت: 1 قاشق غذاخوری

    فلفل سیاه 1 قاشق مرباخوری سر خالی

    نمک 1 قاشق چایخوری پر

    زنجبیل یک پنجم قاشق مرباخوری رنده شده یا پودر

    هل ساییده نصف قاشق مرباخوری 

    روغن مایع 1 قاشق غذاخوری 

    هویج کوچک پخته و ریز شده مکعبی 1 عدد

    قارچ پخته و ریز شده مکعبی 2 عدد متوسط

    سینه مرغ رو همراه با سیر 2 بار چرخ می کنیم. آرد ذرت رو الک کرده و مواد خشک رو بهش اضافه میکنیم. بعد مرغ رو با مواد خشک کمی ورز میدیم. زرده تخم مرغ و روغن مایع رو اضافه کریده و بقدری ورز می دیم تا خمیر یکدستی داسته باشیم. قارچ و هویج رو اضافه کرده و به اندازه ای که به طور مساوی در خمیر پخش بشه مخلوط می کنیم. یک کیسه فریزر رو شکافته مواد رو به صورت استوانه ای با قطر نهایتا 10 سانت روی اون گذاشته و شکلات پیچ میکنیم. سپس به مدت 80 دقیقه بخار پز میکنیم. بعد از اتمام پخت کیسه رو درمیاریم و بعد از کمی خنک شدن توی یخچال می گذاریم تا کاملا سرد بشه. اینم کالباس خونگی خوشمزه و سالم.

    لذت آشپزی لذت آشپزی لذت آشپزی لذت آشپزی لذت آشپزی لذت آشپزی

  • ۲۱:۵۳   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    كيك كشك بادمجون

    بادمجانها رو بر حسب ذائقه تون کبابی و یا سرخ کنید . 

    بعد پیاز داغ فراوان درست کنید وبه بادمجانها اضافه کنید. 

    نصف پیمانه گردوی خشک شده هم بریزید. 

    سپس کمی نعنا داغ هم اضافه کرده و کشک هم اضافه کنید و بگذارید با مقدار بسیار کمی آب جا ببفته. 

    حالا نون های تست رو که کناره هاش رو گرفتید داخل ظرفی که می خواهید غذا رو سرو کنید بچینید. 

    مایه کشک بادمجون رو روی نان تست ها بمالید و دوباره نان تست رو یک ردیف دیگه بچینید و بهمین ترتیب یک لایه کشک بادمجون و یک لایه نون تست بگذارید. 

    البته توجه داشته باشید که خیلی ارتفاع غذا زیاد نشه ! بنظر من دو ردیف کافیه 

    روی لایه آخری رو با کشک می پوشونیم و حدود نیم ساعت درون یخچال قرار میدهیم سپس با پیاز داغ و گردو و خلال پسته و بادام تزیئین کنید. 

    توجه داشته باشید که کیک رو یک ساعت قبل از سرو کردن از یخچال بیرون بگذارید تا به دمای محیط برسه.

    لذت آشپزی

  • ۲۲:۲۲   ۱۳۹۴/۱۰/۲۰
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    کرپ یا نون رولت

    مواد لازم:

    آرد سه چهارم لیوان

    تخم مرغ 3 عدد

    نمک 1/3 قاشق چایخور

    شیر یا ماست یک لیوان

    مواد میانی رولت

    ژامبون گوشت 6یا 8 ورق

    سس مایونز 2 ق

    جعفری خردشده 3 ق غ خوری

    تهیه:

    طرز تهیه رولت ژامبون یا همون رولت کالباس

    خب حالا تمام مواد کرپ را که شیر و تخم مرغ، نمک و آرد است را در یک کاسه ریخته و هم میزنیم تا صاف و یکدست شود.

    یک تابه مستطیل شکلی بردارید با برس ته ماهیتابه را خیلی کم چرب کرده وروی شعله ملایم گاز قرار دهید سپس مقداری از مواد را کف ماهیتابه ریخته طوری که یک لایه نان رولت درست شود.

    وقتی آماده شد نان را بر میگدانیم تا اونطرف نان هم بپزد. وقتی نان رولت ما درست شد در سینی که اندازه رولت است گذاشته و در یخچال به مدت 6 یا 7دقیقه میگذاریم تا خنک شود و بعد رولت بعدی را هم به همون روش بالا درست میکنیم.

    سپس بعد از خنک شدن نونها دو قاشق از سس مایونز را روی هر کدام از نانها میریزیم و روی نان می کشیم. کالباس ها را هم روی نانهای سس زده میچینیم.

    سپس خیار شورها را خیلی نازک برش میدهیم و روی کالباسها قرار میدهیم  و بعد جعفری خرد شده را وسط مواد رولت میپاشیم.

    بعد رولتمان را خیلی آروم ظریف و محکم رول میکنیم. بعد از رول میتونید همونطور رولت را درسته در یخچال بگذاریم یا اینکه برش بزنید و در ظرف مورد نظرتون بچینید. من همون موفع برش زدم و در ظرف چیدم.

    و درآخر هم در یخچال میگذاریم تا یکی دوساعت بمونه بعد میتونید نوش جان کنید.

    لذت آشپزی

  • leftPublish
  • ۰۷:۵۰   ۱۳۹۴/۱۰/۲۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    رول گوشت چرخ كرده و تخم مرغ                

    گوشت را با يك ليوان أب و نمك و زردچوبه روى حرارت بگذاريد كمى مانده به پايان پخت رب را أضافه كنيد جعفري خرد شده را سرخ كنيد تخم مرغ ها را در ظرفى شكسته با چنگال بزنيد روغن را با كمى زرد چوبه در ماهى تأبه رژيمى بريزيد سپس تخم مرغها را در روغن ريخته طورى كه كف ماهيتابه را بپوشاند چند لحظه درب ماهى تابه را ببنديد تا سطح روى ان به خوبى پخته شود بعد از اينكه پخته شد روى ان را با مخلوط گوشت و جعفري و پياز داغ به صورت يكنواخت پر كرده و لوله كنيد و در ديس گذاشته وبرش  داده و تزيين كنيد

    لذت آشپزی

  • ۰۷:۵۴   ۱۳۹۴/۱۰/۲۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    پیراشکی گوشت به شکل ماهی

    مواد لازم:

    مواد داخلی پیراشکی:

    ماست غلیظ 1پیمانه                                                  گوشت چرخکرده ، مرغ پخته

    جوش شیرین 1ق چایخوری پیاز                                          

    بیکینگ پودر: 2 ق مرباخوری                                           فلفل دلمه ای نگینی

    تخم مرغ: 2 تا                                                           هویج نگینی

    شکر: 2 ق سوپخوری                                                  ذرت

    روغن مایع یا کره آب کرده: 3 ق سوپخوری                        رب گوجه

    آرد: 3 تا 4 پیمانه                                                      قارچ نگینی

    نمک: نصف ق چایخوری                                              نمک، فلفل، زرچوبه، آویشن

    طرز پخت:

    اول از همه آرد و نمک رو مخلوط و دو سه بار الک کرده تا سبک بشه.بعد جوش شیرین و بیکینگ پودر رو توی ماست ریختم (توجه کنین که ظرفتون جا دار باشه که وقتی ماست پف می کنه سرریز نشه) و مخلوط کرده و کنار گذاشته

    تخم مرغ و شکر و روغن رو با همزن خوب زده..

    میشه هم با همزن دستی هم زد...بعد مخلوط ماست رو که خوب کف کرده به این مخلوط اضافه کردم

    حالا آرد رو کم کم به مایه اضافه می کنم

    و با قاشق چوبی یا پره های خمیرگیر همزن مواد رو مخلوط می کنیم

    تا جایی آرد رو می ریزیم که خمیر به دست نچسبه..بعد توی کیسه فریزر یکی دو ساعتی بهش استراحت می دیم

    تو این فاصله فیلینگ پیراشکی رو آماده می کنیم. شما از هر موادی می تونین استفاده کنین .من هم گوشتی و هم مرغی درست کردم. .. مثه سس ماکارونی دیگه، پیاز و گوشت (یا مرغ پخته ریش شده) رو  با بقیه مواد تفت دادم...

    فقط دقت کنین که برای پیتزا و پیراشکی، کالزونه، لازانیا و ... (کلا غذاهای خمیری) مواد داخلی تون چرب و پر روغن نباشه..این خیلی مهمه

    فر رو روی 200 درجه سانتی گراد روشن کردم...یه کاسه آب هم میشه کف فر بذارین

    لذت آشپزی لذت آشپزی لذت آشپزی لذت آشپزی

  • ۰۷:۵۷   ۱۳۹۴/۱۰/۲۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    رولت جعفري

    مواد لازم:

    گوشت چرخکرده 150 گرم

    فلفل دلمه ای 1 عدد خرد شده

    جعفری 1 پیمانه

    زرشک به مقدار لازم 

    تخم مرغ 6 عدد ( 2 عدد آبپز و 4 عدد خام)

    پیاز 2 عدد متوسط

    آرد 2 قاشق غذاخوری 

    سیر 1 عدد خلالی

    نمک و فلفل و زغفران و کاری

    طرز تهیه:

    ابتدا پیاز رو سرخ کرده و گوشت رو بهش اضافه میکنیم و تفت میدیم و فلفل دلمه ای و سیر رو به گوشت اضافه کرده و زرشک و ادویه جات و نمک و زعفران رو بعش اضافه میکنیم و روی شعله کم قرار میدیم تا همه مواد کامل پخته بشه و آبش کشیده بشه، سپس تخم مرغ آبپز رو توی مواد گوشتی رنده میکنیم.

    برای رول جعفری ابتدا 2 قاشق آرد را با 1 قاشق غذاخوری آب سرد مخلوط می کنیم و تا باز بشه، 4 عدد تخم مرغ بهش اضافه کرده و هم میزنیم و یک عدد پیاز رو هم توش رنده میکنیم و باز مقداری زعفران و نمک و جعفری مون رو بهش اضافه کرده و خوب مخلوط میکنیم. روغن رو توی ماهی تابه میریزیم و میزاریم داغ بشه مواد رول رو توش میریزیم و در تابه رو میزاریم و اجازه میدیم خودش رو بگیره و سرخ بشه، بعد طرف دیگه شو سرخ میکنیم، اجازه میدیم تا رول کامل خنک بشه و بعد گوشت رو روی رول کامل باز میکنیم و رول میکنیم، بعد برش زده و با گوجه فرنگی تزیین اش میکنیم

    لذت آشپزی

  • ۰۸:۱۷   ۱۳۹۴/۱۰/۲۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    مانتى سيب زمينى با گوشت 

    طرز تهیه: سيب زمينى آبپز رو رنده كرده با نمك وفلفل و جعفرى یا شويد مخلوط كرده وكمى روغن زيتون بزنید و گلوله هايى رو برداشته در ظرف مورد نظر بگذارید و با ته استكان گودش کنید و لبه ها رو شكل دهید تا شكل كاسه شود ، سپس داخل آن را مايه ماكارونى ریخته و دو دقیقه بگذارید در مایکروفر تا گرم شود و بعد روی آن سسى كه از ماست وسس مايونز ونمك وفلفل وسبزی خشک تهیه میشود میریزیم و سرو میکنیم.

    لذت آشپزی

  • ۰۸:۲۰   ۱۳۹۴/۱۰/۲۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    کوکوی شکم پر 

    مواد لازم 

    سیب زمینی متوسط ۶عدد 

    تخم مرغ ۳عدد 

    گوشت چرخکرده ۲۰۰ گرم

    پیاز ۱ عدد

    رب گوجه ۱قاشق غذاخوری

    طرز تهیه

    سیب زمینی ها رو آب پز کرده و سپس رنده میکنیم و تخم مرغ و نمک و زردچوبه رو اضافه میکنیم و توی یم ماهیتابه پیاز و تفت داده و گوشت چرخکرده رو اضافه کرده و تفت داده و رب رو هم اضافه کرده و کمی تفت میدیم و حالا کمی از مواد سیب زمینی رو برداشته و یک قاشق از مواد گوشتی داخلش میزاریم و در تخم مرغ و ارد سوخاری میغلطانیم مجددا مواد سیب زمینی  داخل روغن سرخ میکنیم

    لذت آشپزی
  • ۰۸:۲۷   ۱۳۹۴/۱۰/۲۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    همبرگر شکم پر محشره::

    .مواد لازم:  گوشت چرخ کرده۳۰۰

    گرم پنیر موزارلا ۵۰ گرم

    گوجه فرنگی۲ عدد کاهو یا سبزی  به دلخواه

    پیاز۱ عدد

    نمک و فلفل مقدار لازم.

    حدالامکان مواد و لایه نازک پهن کنید

    لذت آشپزی لذت آشپزی لذت آشپزی لذت آشپزی لذت آشپزی لذت آشپزی

  • ۰۸:۳۸   ۱۳۹۴/۱۰/۲۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    همبرگر حرفه ای امریکایی اصل

    مواد اولیه : برای 4 نفر

    گوشت (چرخکرده) 400گرم

    دنبه (چرخکرده) 100گرم

    آرد سوخاری به میزان لازم

    تخم مرغ اعدد

    پیاز 1عدد

    سیر 2حبه

    پودر سیر 2قاشق مرباخوری

    پودر موسیر 1قاشق مرباخوری

    نمک به میزان لازم

    فلفل به میزان لازم

    طرز تهیه : 

    ابتدا گوشت چرخکرده و دنبه چرخکرده را با هم مخلوط کرده و خیلی خوب ورز دهید تا کاملا یکنواخت شوند.

    سیر و پیاز را رنده کرده و با هم مخلوط کنید و به آنها مقداری نمک اضافه کرده و آب اضافی آنها را بگیرید و به همراه تخم مرغ ،پودر سیر،پودر موسیر و فلفل به گوشت اضافه کرده و خیلی خوب ورز دهید.

    بعد از ورز دادن گوشت شروع به اضافه کردن آرد سوخاری کنید.آرد را کم کم به گوشت اضافه کرده و هربار آن را به خوبی ورز دهید .

    برای بدست آوردن مقدار دقیق آرد سوخاری باید پس از پاشیدن مقداری آرد گوشت را چند دقیقه ورز دهید ، اگر پس از این مدت مشاهده کردید که گوشت بافت نرم و آبدار و در عین حال خوبی دارد پس آرد شما کافی بوده است ، اگر گوشت کمی شل و بد فرم بود میتوانید مقداری دیگر آرد سوخاری به آن اضافه کنید.

    اضافه کردن آرد را تا زمانی که بتوانید به گوشت شکل دهید ادامه دهید. اما مراقب باشید که زیاد آرد نریزید تا گوشت پس از پخت خشک نشود.

    گوشت آماده شده را به قسمت های دلخواه تقسیم کنید و هر قسمت را به شکل یک دایره در آورید ، دایره های آماده همبرگر را روی کاغذ روغنی یا کیسه فریزر قرار داده و برای یک ساعت درون یخچال قرار دهید.سپس آنها را روی ذغال کباب کرده یا درون تابه سرخ کنید.

    1)در صورت تمایل به جای دنبه از کره استفاده کنید.

    2)میتوانید از مقداری سبزی معطر هم داخل همبرگز استفاده کنید.

    3) میتوانید همبرگرها را بصورتی که گفته شد درون فریز منجمد نموده و در موقع لزوم از آنها استفاده کنید.

  • ۰۸:۳۹   ۱۳۹۴/۱۰/۲۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    رولت گوشت

     مواد لازم :

    گوشت چرخ کرده 

    گردو خرد شده .

    سبزی پلویی

     زرشک 

    زعفران اب شده 

    .رب گوجه فرنگی.

    .پیازنمک و فلفل و زردچوبه

     طرز تهیه: ابتدا پیاز را در گوشت رنده کرده ونمک,فلفل,زردچوبه را به گوشت اضافه میکنیم و به مدت یک ساعت در یخچال می‌گذاریم

    مواد لای گوشت ;ابتدا پیاز داغ کرده سپس سبزی را در پیازها سرخ کرده تا رنگ سبزی تیره 

    شود سپس گردو خرد شده (گردوها را طوری خرد کنید که زیر دندان حس شود)بعد زرشک را اضافه کرده کمی تفت می دهیم.

    سپس گوشت را روی یک مشما فریزر پهن کرده تا لایه نازکی درست شود سپس مواد را روی گوشت ریخته و به صورت رول میپیچیم سپس وقتی روغن داغ شد گوشت را در روغن گذاشته و چهار طرفش را سرخ میکنیم.

    در اخر هم سس را روی تمام گوشت ریخته و می‌گذاریم کمی با سس پخته شود

    تهیه سس : ابتدا کمی روغن می‌ریزیم سپس رب را در روغن سرخ کرده سپس زعفران اب شده را اضافه میکنیم.

    لذت آشپزی لذت آشپزی

  • ۰۸:۴۳   ۱۳۹۴/۱۰/۲۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    کوکو سیب زمینی قالبی

    سیب زمینی آبپز و رنده شده و تخم مرغ به مقدار لازم و نمک و فلفل و پودر سیر و پیاز خام رنده شده را با هم خوب مخلوط کنید.. قالب مافین را با روغن چرب کنید و از مواد کوکو داخل قالب ها بریزد.. یه قاشق روغن روی مواد کوکو بریزید و تا طلایی شدن داخل فر نگه دارید.. 

    لذت آشپزی

  • ۰۸:۴۴   ۱۳۹۴/۱۰/۲۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    کیک ماکارونی

    ماکارونی 300گرم

    پیاز یک عدد متوسط

    گوشت چرخ شده 200گرم

    قارچ دلخواه

    پنیر پیتزا پنج ق.غ یا بیشتر

    فلفل دلمه متوسط

    روغن مایع نصف فنجان

    تخم مرغ سه عدد

    ماست 3ق.غ

    زعفرون یه قاشق .غ دم شده

    رب سه قاشق .غ

    مایه مکارونی را درست می کنیم با یه نصف فنجان روغن پیاز رو سرخ می کنیم گوشت راهم اضافه می کنیم نمک و فلفل و رب را هم اضافه می کنیم و فلفل دلمه نگینی شده و قارچ 

    مکارونی را در آب جوشی که پنج ق.م نمک درآن ریخته ایم ده دقیقه میجوشانیم و آبکشی میکنیم در ظرفی دیگر ماست و تخم مرغها را همراه زعفرون میزنیم تا خوب مخلوط شوند مکارونیها را اضافه کرده و هم میزنیم ودر قالبی که چرب کرده ایم نصف مکارونی را ریخته و مایه مکارونی را میریزیم روی آن کناره های قالب نریزید بعد روی آن پنیر مزارلارا

    اضافه می کنیم و مابقی مکارونی را ریخته وبا دست روی آن فشار میدهیم

    وبا فویل روی آن را می پوشانیم در فر از قبل گرم شده 180درجه به مدت 45 دقیقه میگذاریم بعد از پخت ده دقیقه میگذاریم سرد شود تا از قالب جدا شود روی آن پنیر و سوسیس ریخته و دوباره روی آن را پنج دقیقه گریل می کنیم نوش جان

    لذت آشپزی

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان