خانه
214K

لذت آشپزی

  • ۱۴:۲۵   ۱۳۹۴/۱۰/۱۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

     انواع غذاها ی خوشمزه 

    انواع پلو ،چلو ،خورش ،ساندویچ، پیتزا، فست فودها و  غذاهای متنوع 

    با ما همراه باشید 

  • leftPublish
  • ۰۸:۵۸   ۱۳۹۴/۱۰/۲۱
    avatar
    مریم-ش
    دو ستاره ⋆⋆|2352 |2147 پست
    زیباکده
    نازنین جون : 
    زیباکده
    Oldoos : 
    زیباکده
    نازنین جون : 

    رولت سبزیجات

    لذت آشپزی
    زیباکده

    چه قیافه خوشمزه ای داره! دستور پختش رو دارید؟؟؟؟

    زیباکده

    دستورش پیج قبلهست ، عکسش قرار نگرفته بود پست جدا گذاشتم ،

    دستورشو دوباره برات گذاشتم5

    رولت سبزيجات با کالباس و پنير

    برترين ها/ چي لازم دارم:

    نان ترتيلا يا نان لواش 4 عدد

    پنير رنده شده 100 گرم

    کالباس 200 گرم

    کنسرو ذرت 1/2 پيمانه

    فلفل دلمه اي رنگي خرد شده 1/2 پيمانه

    سير 2 حبه

    ريحان خرد شده 1/2 ليوان

    شويد خرد شده 1/4 ليوان

    سس مايونز 2 قاشق غذاخوري

    چطوري درست کنم:

    1- کالباس را ريز خرد کنيد و داخل کاسه اي بريزيد سپس پنير رنده شده ، سير رنده شده ، سس مايونز ، شويد و ريحان ساطوري شده، ذرت و فلفل دلمه اي خرد شده را اضافه و خوب مخلوط کنيد تا مواد يکدست شوند ( از هر نوع پنيري که دوست داريد ميتوانيد استفاده کنيد ).

    2- نان ترتيلا يا نان لواش را روي سطح کار قرار دهيد ، مقداري از مواد سالاد را روي نان بريزيد و آرام نان را رول کنيد ( دقت کنيد مواد سالاد بيش از حد شل نباشد ).

    3- به همين صورت تمام نان ها را آماده کنيد و هر رول را به صورت جداگانه داخل نايلون بسته بندي کنيد و 1 ساعت داخل يخچال استراحت دهيد ( ميتوانيد بگذاريد 1 شب داخل يخچال بماند ).

    4- پس از استراحت رول را از يخچال خارج کنيد و با چاقو به صورت رولت برش بزنيد و سرو کنيد ( چاقويي که استفاده ميکنيد بايد تيز باشد تا رولت در زمان برش زدن وا نرود ).

    زیباکده

    به جای کالباس چی میشه گذاشت من زیاد اهل سوسیس کالباس نیستم25 خیلی ظاهر خوشمزه و بیامنو بخوری دارهههه 83

  • ۲۱:۵۵   ۱۳۹۴/۱۰/۲۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست
    مریم جون کالباس خونگی درست کن دستورشو گذاشتم خیلی خوشمزه و عالی میشه ، سالم و بهداشتی هم هست
  • ۲۱:۵۷   ۱۳۹۴/۱۰/۲۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    سالاد سیب زمینی بسیار خوشمزه

     گزینه مناسب برای مهمانی یا حتی وعده غذایی میباشد 

     مواد لازم؛

     سه عدد سیب زمینی متوسط پخته        

    یک قاشق آبلیمو تازه

    دو قاشق پر ماست خامه ای

    دو قاشق پر سس مایونز

    یک عدد تخم مرغ پخته

    یک ساقه کرفس ریز شده

    یک قاشق غذاخوری سس خردل

    یک عدد پیاز قرمز متوسط ریز خرد شده

     نصف پیمونه خیار شور خرد شده

    نصف پیمونه شوید خرد شده

    طرزتهیه 

     سیب زمینی ها رونسبتادرشت خرد کنید تخم مرغ و خیار شور را هم خرد کنیداول مواد سسها و ماست را همراه هم مخلوط کنید بعد سیب زمینی و تخم مرغ و خیار شوروپیاز را اضافه کرده و همه مواد را با هم مخلوط کنید اگر پیازطعم تند وتیزی داشت حتما ده دقیقه در آب  بگذارید بمونه بعد آبکش کنید و به بقیه مواد اضافه کنید میتونید به نسبت سلیقه مواد را حذف یا اضافه کنید یا به جای شوید از پیازچه و یا جعفری استفاده کنید  یه قوطی خالی فلزی کمپوت یا حتی شیشه آب معدنی رو قیچی کنید به شکل یک استوانه که بالا و پایینش باز هستش این استوانه را روی بشقاب سرو گذاشته مواد سالاد را داخلش بریزین و فشرده کنید روی اونم شوید بپاشید و آروم قالب رو بردارید 

    لذت آشپزی

  • ۲۲:۱۰   ۱۳۹۴/۱۰/۲۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    نیمرو پفکی

    این نیمرو پفکی هست سفیده رو از زرده جدا کنید اینقد هم بزنید تا کف کنه

    بعد بریزین تو قالب و زرده رو هم بندازین وسطش در تابه رو ببندین حرارت رو کم کنین هم زرده و هم سفیده ببنده

    لذت آشپزی

  • ۲۲:۲۷   ۱۳۹۴/۱۰/۲۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    انواع ته دیگ 

    برای تهیه ته دیگ مهم‌ترین نکته این است که قابلمه ای که استفاده می کنید نچسب باشد تا ته دیگ خوب و یکدستی داشته باشید. پس از آماده شدن پلو نیز باید کمی صبر کنید تا انتهای قابلمه خنک شود و ته دیگ به راحتی جدا شود.

    ته دیگ نان

    کف قابلمه روغن بریزید و نان لواش یا سنگک را به شکل دلخواه کف قابلمه بچینید سپس برنج را روی نان ها بریزید و دم کنید.

    ته دیگ خمیر نان باگت

    کف قابلمه روغن بریزید سپس خمیر نان باگت را کمی مرطوب کنید به اشکال مختلف ته قابلمه بچینید. برنج را به آرامی روی آن بریزید و دم کنید.

     

    ته دیگ نان تست

    نان تست را قالب بزنید با به شکل دلخواه برش دهید و کف قابلمه بچینید.سپس روغن بریزید سپس برنج را روی آنها بریزید و دم کنید.

     

    ته دیگ سیب‌زمینی

    کمی روغن کف قابلمه بریزید و سیب زمینی ها را روی آن بچینید سپس برنج را روی آن بریزید. در تهیه این ته دیگ نباید سیب زمینی ها بیش از حد نازک باشند.

     

    ته دیگ سیب زمینی کنجدی

    کف قابلمه کمی کنجد بپاشید. سیب زمینی ها را ورقه ای کنید یا قالب بزنید و روی کنجدها بچینید. کمی نمک بپاشید. سپس برنج را روی آنها بریزید و دم کنید.

     

    ته دیگ سیب‌زمینی با زیره

    کمی روغن ته قابلمه بریزید، زیره را درون روغن بریزید و سیب زمینی ها را روی آنها بچینید سپس برنج را روی آن بریزید.

     

    ته دیگ سیب زمینی خلالی

    سیب زمینی ها را خلالی خرد کنید و تا حد امکان همه آنها یک اندازه هم باشند. آنها را ته قابلمه بچینید. نمک بپاشید و روی آنها برنج آبکش شده را بریزید.  

     

    ته دیگ سیب زمینی نگینی

    سیب زمینی ها را نگینی خرد کنید و تا حد امکان همه آنها یک اندازه هم باشند. آنها را ته قابلمه بچینید. نمک بپاشید و روی آنها برنج آبکش شده را بریزید.  

     

    ته دیگ سیب زمینی رنده شده

    سیب زمینی را درشت رنده کنید. بعد روغن کف قابلمه بریزید و پس از داغ شدن، سیب زمینی ها را بریزید و نمک و زعفران آب شده و کمی پودر سیر یا موسیر(دلخواه) روی آنها بپاشید. سیب زمینی ها را کف قابلمه فشار دهید و سپس برنج را روی آنها بریزید و دم کنید.

     

    ته دیگ بال مرغ

    ابتدا روی بال مرغ ها نمک و زردچوبه بزنید. سپس کمی روغن کف قابلمه بریزید پس از اینکه داغ شد، بال مرغ ها را بچینید و برنج را روی آنها بریزید و دم کنید.

    ته دیگ تخمه و کنجد

    برای تهیه این ته دیگ مقداری روغن و زردچوبه بریزید سپس مغز تخمه آفتابگردان و کنجد را روی آن بپاشید و برنج را روی این مواد بریزید. توجه داشته باشید، این ته دیگ زود آماده شده و حرارت بالا موجب سوختن آن می شود.

     

    ته دیگ اسفناج

    برگ های تازه اسفناج را کف قابلمه بچینید یا اینکه اسفناجی که برای بورانی دست کرده اید را فشرده کنید و کف ظرف بچینید. برنج را روی آن بریزید و دم کنید.

     

    ته دیگ کنجد و ماست

    کف قابلمه روغن بریزید. روی آن کنجد بپاشید. در یک کاسه متوسط، ماست را به همراه نمک و فلفل سیاه هم بزنید تا رقیق شود. کمی برنج به آن اضافه کنید و هم بزنید تا یکدست شود. مایه را آرام و با قاشق روی کنجد بریزید و به کف ظرف فشار دهید. 

     

    ته دیگ چوب شور

    کف قابلمه روغن بریزید. چوب شورها را روی آن بچینید. سپس برنج را روی آن بریزید و دم کنید.

     

    ته دیگ کورن فلکس

    کف قابلمه، کورن فلکس بریزید. کمی روی آن نمک بپاشید و کمی هم روغن بریزید. بعد برنج را روی آنها بریزید.

     

    ته دیگ کاهو

    کف قابلمه روغن بریزید و یک یا دو لایه کاهو بچینید و سپس برنج را روی آن بریزید و دم کنید. ته دیگ کاهو برای پلو های سبز رنگ عالی است. مثل باقالی پلو، شوید پلو و  ….

     

    ته دیگ كدو حلوایی

    كدو حلوایی را پوست بگیرید. دانه های آن را جدا کنید، بشویید و قالب بزنید. در این مرحله، كف ظرف را كمی نمك و روغن بریزید. كدو حلوایی های قالب زده را كف قابلمه بچینید. روی آن كمی روغن بریزید و مثل همیشه برنج روی آن ریخته و بگذارید دم بكشد.

  • leftPublish
  • ۲۲:۳۱   ۱۳۹۴/۱۰/۲۱
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

     سبزی مخصوص هر غذا 

    📢 سبزي ماهي (گشنيز،شنبليله)

    📢 سمبوسه (تره،جعفري،گشنيز)

    📢 سبزي پلو ماهي

    (تره،جعفري،شويد، گشنيز)

    📢  سبزي خورش

    (تره، جعفري، شنبلیله، اسفناج، گشنيز)

    📢 سبزي كوكو 

    (تره،جعفري،شويد،گشنيز،كمي شنبلیله)

    📢 سبزي آش

    (تره، جعفري، گشنيز، اسفناج، شويد)

    📢 سبزي آش جو

    (تره، جعفري، گشنيز، شويد، اسفناج)

    📢 سبزي كوفته تبريزي

    (تره، جعفري، شويد، گشنيز، نعناع، ترخون، ريحون)

    📢 سبزي كوفته سبزي

    (تره، جعفري، شويد، گشنيز، ترخون، ريحون) 

    📢 سبزي پلو

    (تره، جعفري، شويد، گشنيز، كمي شنبلیله) 

    📢 سبزي كلم پلو

    (جعفري، ريحون، ترخون، كمي شويد)

    📢 سبزي خورش كرفس

    (كرفس، نعناع، جعفري)

  • ۰۸:۵۴   ۱۳۹۴/۱۰/۲۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    باقالا_قاتوق   

    مواد لازم:

    لوبیای کشاورزی .....   1 پیمانه 

    سیر ......   3 حبه  

    شوید  ......   دو قاشق  

    زردچوبه و فلفل ....  بمقدار لازم 

    زعفران  ......   دو قاشق 

    نمک  ..... بمقدار لازم 

    تخم مرغ  ......    به تعداد افراد 

    آب  ......    دو لیوان 

    روغن  ......  بمقدار لازم  

    طرز تهیه:

    لوبیا ها را یک شبانه روز خیس میکنیم تا نرم شود و پوست آن را جدا میکنیم .

    البته برای راحت جدا شدن پوست لوبیا میتوانید آب آن را خالی کرده و مقداری نمک بزنید .

    به این ترتیب پوست راحت جدا میشود .

    لوبیای پوست گرفته و سیر خرد شده را همراه روغن داخل قابلمه میریزیم و کمی تفت میدهیم بوی سیر که در آمد زردچوبه و فلفل را اضافه میکنیم و تفت میدهیم .

    بعد شوید را اضافه کرده و کمی تفت میدهیم و آب را اضافه میکنیم .

    البته از شوید تازه هم میشود استفاده کرد .

    بعد از جوش آمدن حرارت را کم میکنیم تا به آرامی بپزد زیرا حرارت زیاد باعث له شدن لوبیا میشود .

    بعد از پخته شدن لوبیا نمک را اضافه میکنیم و تخم مرغها را یکی یکی اضافه میکنیم و کمی نمک و فلفل روی تخم مرغها میپاشیم .

    زعفران را بدلخواه اضافه کرده و بعد از پخته شدن تخم مرغها غذا آماده است . 

    در ظرف مناسب کشیده و تزیین میکنیم .

    نوش جان 😊😊

    این غذا با پلوی کته و سیر ترشی و زیتون و ماهی دودی عالی میشه

  • ۰۹:۰۲   ۱۳۹۴/۱۰/۲۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    غذا با میگو:

    ميگو پفكي:

    ميگو را در تخم مرغ هم زده به مدت 1 ساعت ميخوابانيم بعد در مخلوط آرد سوخاري و ادويه و نمك ميغلطانيم بعد سرخ ميكنيم.

    ميگو پلو:

    ميگو را به مدت 2 دقيقه تفت داده و با پيازو سيب زميني سرخ شده مخلوط كرده ادويه و نمك و رب گوجه اضافه كرده و كمي حرارت مي دهيم و با برنج آبكش شده مخلوط مي كنيم و روي آن روغن مايه ميريزيم و ميگذاريم تا دم بكشد.

    كتلت ميگو:

    اين غذا مخصوص كساني است كه طعم ميگو را دوست ندارند. ميگو را چرخ كرده با سيب زميني آب پز يا رنده شده و تخم مرغ و ادويه و نمك مخلوط كرده در قطعات كوچك سرخ ميكنيم.

    كباب ميگو:

    ميگو را 2 ساعت در آب پياز ميخوابانيم بعد به سيخ كشيده و روي آتش ميگذاريم تا كباب شود.

    اسنك ميگو:

    بچه ها خيلي دوست دارند. ميگو را چرخ كرده يا به قطعات ريز تبديل ميكنيم(كوچكتر از نخود) بعد با پياز سرخ شده كمي تفت ميدهيم تا آب آن خشك شود روي نان تست كره ماليده و ميگو فلفل دلمه و قارچ را روي آن ريخته يك تكه پنير پيتزاي ورقه اي و نان تست كره مال دوم را روي مواد ميگذاريم. اسنك را داخل ساندويچ ساز ميگذاريم.

    لذت آشپزی

  • ۰۹:۰۴   ۱۳۹۴/۱۰/۲۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    رول بوقلمون 

    کسانی که چربی خون بالایی دارند باید غذاهای مخصوصی بخورند و رژیم غذایی خاصی داشته باشند. اگر شما هم جزو این دسته افراد هستید به شما پیشنهاد می کنیم رول بوقلمون را امتحان کنید.گوشت بوقلمون نسبت به گوشت مرغ و گاو دارای چربی کمتری است. در واقع بیشتر چربی آن روی پوستش است. بنابراین کسانی که چربی خون بالایی دارند، سینه بوقلمون گزینه خوبی برای آنهاست. این مقدار مواد غذایی برای 2 نفر است.

    مواد لازم

    سینه بوقلمون 1 عدد

    پنیر خامه ای 200 گرم

    خامه 100 گرم

    ادویه دلخواه به میزان لازم

    جعفری خرد شده 50 گرم

    قارچ خرد شده 150 گرم

    پیاز 1 عدد

    کره به میزان لازم

    طرزتهیه 

    سینه بوقلمون را از عرض به چند قسمت مساوی خرد کنید، سپس آنها را با بیفتک کوب حسابی بکوبید تا کاملا باز شوند. روی تکه ها ادویه مورد نظرتان را بریزید.

    *. حالا نیمی از پنیر خامه ای را روی تکه های بوقلمون بمالید. مقداری هم جعفری خرد شده روی آن ها قرار دهید، سپس تکه های سینه را به آرامی رول کنید.

    *. در یک تابه مقداری کره بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا رول ها را داخل آن خوب سرخ کنید. بعد از آنکه رول ها آماده شدند، آنها را داخل یک ظرف مناسب قرار دهید.

    *. در یک تابه مقداری کره بریزید. پیاز را خلالی خرد کنید، سپس آن را در کره کمی تفت دهید. بقیه پنیر را با خامه مخلوط کنید، سپس آن را به پیاز اضافه کرده و تفت دهید.

    *. در یک تابه دیگر مقداری کره بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید. حالا قارچ های خرد شده را داخل آن کمی تفت دهید، سپس آنها را به مخلوط پیاز، خامه و پنیر اضافه کنید تا سس غذا آماده شود.

    *. حالا باید رول ها را داخل سس قرار دهید. حرارت را کم کرده ، صبر کنید تا سس به خورد مواد برود. بعد از چند دقیقه غذای شما آماده است. این غذا را با سیب زمینی سرخ شده سرو کنید.

    *. فوت و فن : می توانید از پودر زیره ، فلفل های مختلف،  پودرکاری و نمک برای ادویه این غذا استفاده کنید.

    خواص بوقلمون 

    ایجاد آرامش و سرحالی 

    *. ناقلین عصبی از اسیدهای آمینه تشکیل می‏شوند و ناقل عصبی به نام "سروتونین" از اسید آمینه تریپتوفان تشکیل شده است. سروتونین باعث سرحالی و آرامش در بدن می‏شود. لذا مصرف غذاهایی مثل بوقلمون باعث سرحالی می‏شود.

    *. در یک بررسی، به 15 خانمی که سابقه ی ابتلا به افسردگی داشتند ، دو نوع ترکیب اسید آمینه‏‏ای دادند. یک نوع ترکیب دارای اسید آمینه تریپتوفان بود و دیگری آن را نداشت. بعد از مصرف ترکیب بدون تریپتوفان، 10تا از این خانم‏ها دچار علائم افسردگی موقتی ، ولی قابل توجه شدند. ولی بعد از مصرف ترکیب حاوی اسید آمینه تریپتوفان هیچ نوع تغییری در روحیه و حالت روانی این خانم‏ها مشاهده نشد.

  • ۰۹:۰۶   ۱۳۹۴/۱۰/۲۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    بوقلمون برگر با سس باربکیو 

    مواد لازم برای4 نفر

    1/4 پیمانه پیاز رنده شده

    1/4 پیمانه سس باربیکیو

    2 قاشق سوپخوری پودرسوخاری 

    1/4 قاشق چایخوری ادویه تند

    به میزان لازم نمک و فلفل

    500 گرم بوقلمون چرخ کرده

    4 عدد برگ کاهو

    4 عددگوجه فرنگی 

    4 عدد نان همبرگری 

    طرز تهیه

    1.  در یک کاسه مناسب بوقلمون چرخ کرده، پیاز رنده شده، پودرسوخاری ، سس باربیکیو ، ادویه جات و نمک و فلفل را بریزید و مواد را باهم خوب مخلوط کنید. مواد را کمی ورز دهید تا مایه برگر آماده شود.

    2. در یک تابه مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. مایه برگر را به 4 قسمت تقسیم کنید. هر قسمت را با کمک دست گرد کرده و به آن شکل دهید، سپس داخل روغن سرخ کنید.

    3.  برگرها را بعد از سرخ شدن از تابه درآورده و در یک ظرف مناسب بریزید. نان همبرگری ها را از وسط باز کنید. یک برگ کاهو داخل آن قرار دهید. گوجه فرنگی را به صورت حلقه ای خرد کنید، سپس چند حلقه روی کاهو بگذارید. حالا یک برگر داخل نان بگذارید. در صورت تمایل یک پیاز را خرد کنید و داخل نان قرار دهید. همه نان ها را به همین شکل آماده کنید. اکنون می توانید برگرها را سرو کنید.

    به جای سس باربیکیو از هر سسی که دوست دارید می توانید استفاده کنید.

    لذت آشپزی
  • leftPublish
  • ۰۹:۱۰   ۱۳۹۴/۱۰/۲۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    خوراک_بوقلمون_وقارچ

    مواد لازم برای تهیه سس:

    3 عدد فلفل دلمه‌ای رنگی 

    1 پیمانه آب مرغ 

    2 حبه سیر خرد شده 

    1 عدد پیاز خرد شده 

    2 ق س گشنیز خرد شده 

    به میزان لازم نمک و فلفل 

    3 ق س کره نرم شده 

    2 ق س آرد 

    1 پیمانه شیر 

    2 /1 پیمانه خامه

    مواد لازم برای خوراک:

    3 ق س کره نرم شده 

    2 پیمانه قارچ خرد شده 

    2 پیمانه ذرت پخته 

    2 عدد پیازچه خرد شده 

    4 پیمانه بوقلمون پخته و خرد شده 

    1 پیمانه آب مرغ 

    2 پیمانه پنیر چدار رنده شده 

    6 عدد نان ترتیلا

    طرز تهیه:

    1. برای تهیه سس فلفل دلمه‌ای‌ها را خرد کنید و آنها را همراه با آب مرغ، سیر، پیاز، گشنیز و مقداری نمک و فلفل داخل غذا ساز یا مخلوط‌کن بریزید تا پوره نرمی حاصل شود. در یک تابه کره را بریزید و آرد را داخل آن کمی تفت دهید. شیر و خامه را بیفزایید و حرارت را زیاد کنید تا سس کمی غلیظ شود، سپس پوره را داخل آن بریزید و مواد را باهم مخلوط‌کنید. تابه را حدود 20-15 دقیقه روی حرارت ملایم قرار دهید تا سس غلیظی حاصل شود.

    2.  در یک تابه کره  بریزید و  روی حرارت قرار دهید، سپس قارچ‌ها را داخل آن حدود 5 دقیقه سرخ کنید.  ذرت و پیازچه را اضافه کرده و همراه با قارچ تفت دهید.  حالا بوقلمون خرد شده را همراه با آب مرغ داخل تابه بریزید. صبر کنید تا خوراک جا بیفتد. مقداری نمک و فلفل هم به مواد اضافه کنید.

    3. فر را با دمای 180 درجه سانتی‌گراد گرم کنید. ظرف مورد نظرتان را چرب کنید. نیمی از مخلوط قارچ را داخل ظرف بریزید، روی آن نیمی از سس را بریزید. روی سس نیمی از پنیر و روی پنیر 3 عدد نان ترتیلا قرار دهید. لایه بعدی را هم به همین ترتیب آماده کنید. در انتها روی نان‌های ترتیلا کمی پنیر بریزید. ظرف را 30-25 دقیقه داخل فر قرار دهید تا خوراک آماده شود.

  • ۱۱:۴۱   ۱۳۹۴/۱۰/۲۲
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    کاسرول_تخم مرغ 

    یک فنجان پنیر چدار و یا پیتزای رنده شده

    تخم مرغ پنج عدد

    ژامبون ریز شده در صورت دلخواه پنج ورق

    نان تست نرم ریز شده دو عدد

    فلفل دلمه ای ریز شده نصف پیمانه

    پیاز  کوچک دو عدد،سیر چند حبه له شده

    شیر سه قاشق غذاخوری

    نمک و فلفل به میزان لازم

    طرز تهیه

    ابتدا تخم مرغها و پنیر و ژامبون و فلفل دلمه ای را مخلوط کرده،سپس نان وسیر و  پیازو شیر را نیز اضافه کرده و به همراه کمی نمک و فلفل کاملا همزده  و در ظرف نشکن ریخته و در فر با درجه حرارت صدو هشتاد به مدت سی و پنج دقیقه میپزیم،هنگامی که کاسرول رو با چنگال تست کردید و چیزی به چنگال نچسبید غذا آماده هست،می توانید در مایکروفر در حالت کانوکشن با همران درجه و زمان بپزید،اگر دیدید هنوز کمی از مواد شل هست میتونید دو دقیقه در انتها در حالت مایکروویو بزارید          

    لذت آشپزی
  • ۰۷:۳۸   ۱۳۹۴/۱۰/۲۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    مرغ_تندوری

     

    ران مرغ ۶ عدد 

    ماست ۱ لیوان 

    پیاز ۱عدد 

    سیر ۲حبه 

    فلفل سبز ۱عدد 

    ابلیمو ۲ قاشق غذاخوری 

    گشنیز ساییده شده و زیره ساییده شده زنجبیل رنده شده از هرکدام ۱ ق چ ... من یک قاشق مرباخوری ادویه تندوری رو جایگزین این ادویه ها کردم .. رب گوجه فرنگی یک قاشق .. روغن و نمک مقداری 

    طرز تهیه ؛ 

    مرغها رو بشورید و با استفاده از چاقو روی سطح مرغها شیارهایی ایجاد کنید سپس رانهای مرغ را به مدت ۳۰ دقیقه داخل اب نمک سرد قرار دهید . در این مدت ظرف را داخل یخچال قرار دهید . 

    برای تهیه سس مخصوص تندوری پیاز و سیر و ماست و ابلیمو و ادویه ها رو داخل میکسر بریزید و بزنید تا یکدست شوند . 

    رانهای مرغ را از ظرف اب نمک خارج کرده و همراه با سس تندوری داخل کیسه فریزر بریزید و خوب تکان دهید . تا تمام سطح مرغها به سس اغشته شود . سپس به مدت حداقل هشت ساعت داخل یخچال بگذارید تا مرغها خوب مزه دار شوند . 

    پس از استراحت مرغها رو از کیسه فریزر خارج کنید . فر را با حداکثر دما روشن کنید و مرغها را داخل سینی فر بچینید و داخل فر بگذارید تا کباب شوند . 

    برای طعم و رنگ بهتر پس از ۱۵ دقیقه مرغها را از فر خارج کنید و به سس اغشته نمایید و مجدد داخل فر بگذارید . 

    میتوانید مرغها رو با جوجه گردان فر کباب کنید یا مرغها رو داخل هواپز اماده کنید . 

    لذت آشپزی

  • ۰۷:۳۹   ۱۳۹۴/۱۰/۲۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    ساندویچ_ژامبون_مرغ

    80 گرم گوجه فرنگی حلقه شده

    85 گرم زیتون حلقه شده

    50 گرم زیتون سیاه و سبز حلقه شده

    30 گرم کاهو

    60 گرم ژامبون مرغ

    50 گرم سس مایونز 2 برش نان ساندویچ 2 برگ پنیر

    طرز تهیه: روی دوتکه نان را با سس مایونز پوشش داده وبعد با ورق های ژامبون، برگ کاهو، گوجه فرنگی ، دوباره ورق های ژامبون ، پنیرورقه شده ودرنهایت با زیتون حلقه شده ساندویچ را کامل کرده برش دیگر نان را روی ترکیب قرار داده ودر سلفون بپیچید ودر یخچال به مدت 1 ساعت قراردهید.سپس هر نان را به دوقسمت به شکل مربع برش زده وهر مربع را از وسط به شکل دو مثلث ازوسط نصف کنید.

    لذت آشپزی

  • ۰۷:۴۰   ۱۳۹۴/۱۰/۲۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    ساندویچ_تن_ماهی

    مواد لازم :

    100 گرم تن ماهی 40 گرم کیپراستفاده دلخواه 30 گرم کاهو 80 گرم گوجه فرنگی یا 2 عدد 12 عدد زیتون سبزبدون هسته 50 گرم سس مایونز 2 برش نان ساندویچ

    طرز تهیه:

    روغن 50 گرم از ماهی را گرفته وبا سس مایونزترکیب وبا یک چنگال هم زده تا مخلوط شود.سطح هردو قطعه نان را با این سس کاملا پوشش دهید.سپس کبپر را روی سس یکی از نانها بپاشید وبا کاهو، برش های گوجه فرنگی ، تن ماهی ، زیتون سبز آن را کامل کنید. برش دیگر نان را روی ترکیب قرارداده وبا سلفون ساندویچ را بسته بندی ودر یخچال به مدت 1 ساعت قراردهید.سپس هر نان را به دوقسمت به شکل مربع برش زده وهر مربع را از وسط به شکل دومثلث ازوسط نصف کنید.

  • ۰۷:۴۰   ۱۳۹۴/۱۰/۲۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    ساندویچ_گیاهی 

    مواد لازم :

    30 گرم خیارشوربرش زده

    65 گرم سس مایونز

    50 گرم گوجه فرنگی حلقه شده

    30 گرم کاهو 1 عدد تخم مرغ آب پز شده 2 برش نان ساندویچ 2 ورق پنیر ورقه شده دلخواه

    طرز تهیه:

    روی سطح دو تکه نان را با یک قاشق غذا خوری سس مایونز پوشش دهید و به ترتیب برگ کاهو ، گوجه فرنگی ورقه شده، خیار شور، برش پنیر، یک قاشق سس مایونزو برشهای تخم مرغ آب پزشده را قرار داده وبرش دیگر نان را روی ترکیب گذاشته و با سلفون آن را بسته بندی کنید و دریخچال به مدت 1 ساعت قراردهید. سپس هر نان را به دوقسمت به شکل مربع برش زده و هر مربع را ازوسط به شکل دومثلث ازوسط نصف کنید.

  • ۰۷:۴۱   ۱۳۹۴/۱۰/۲۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    ساندویچ_ماهی_قزل_آلا

    مواد لازم :

    100 گرم فیله ماهی پخته شده 50 گرم سس مایونز 15 گرم زیتون سیاه و سفید 80 گرم گوجه فرنگی حلقه شده 30 گرم کاهو 1عدد تخم مرغ آب پز شده 2 برش نان ساندویچ

    طرز تهیه:

    روی دو تکه نان را با سس مایونز پوشش دهید. تکه های ماهی ، یک قاشق چای خوری از درصد،برگ کاهو ، برش گوجه فرنگی ، برش تخم مرغ آب پز اضافه کنید، برش دیگر نان روی ترکیب قراردهید .

  • ۰۷:۴۴   ۱۳۹۴/۱۰/۲۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    دلمه بادمجان_با_سس_پنیر

    مواد لازم

    بادمجان دلمه ای  3 عدد

    فیله مرغ  50 گرم

    فیله گوجه فرنگی  (دو عدد)

    فلفل دلمه ای خرد شده  1 عدد

    پیاز خرد شده  1 عدد

    سیر  4 حبه

    آردگندم  3 قاشق غذاخوری

    شیر  2 لیوان

    پنیر پیتزا  150 گرم

    کره  100 گرم

    جعفری ساطوری شده  3 قاشق غذاخوری

    نمک، فلفل و زردچوبه  به میزان لازم

    🍆 دستور غذا

    درون یک تابه، پیاز، زردچوبه و سیر می ریزیم و مقداری تفت می دهیم سپس فیله مرغ و فلفل دلمه ای را می افزاییم. مقداری نمک و فلفل به آن زده، در انتها گوجه فرنگی را به آن اضافه کرده، حرارت را خاموش می کنیم.

    با این مواد داخل بادمجان ها را پر می کنیم و آن گاه آرد و کره را روی حرارت قرار داده تا بوی خامی آرد گرفته شود سپس کم  کم شیر را افزوده تا  گلوله نشود و سس را روی آن می ریزیم بعد با پنیرپیتزا روی آن را می پوشانیم.

    داخل یک پیرکس را از این بادمجان ها پر می کنیم و در فری که از قبل گرم شده در دمای 210 درجه سانتی گراد به مدت 15 تا 20 دقیقه درون فر قرار دهید. یا می توانید روی حرارت گاز قرار دهید.در موقع سرو مقداری جعفری روی دلمه ها می ریزیم.

    لذت آشپزی

  • ۰۷:۴۵   ۱۳۹۴/۱۰/۲۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    فينگر فود بادمجان -لقمه اي 

    برای طبخ اول بادمجانها را پوست کنده و ورقه ورقه میکنیم، سپس نمک زده و میگذاریم آب تلخ خود را پس بدهد. پیاز را چهار گوش ریز خرد کرده و در روغن پنج دقیقه تفت میدهیم، بعد از روی حرارت برداشته گوشت، نمک و فلفل سیاه را اضافه کرده و روی حرارت قرار میدهیم و در آخر رب گوجه فرنگی و جعفری خرد شده را میافزاییم. بادمجانها را شسته و خشک و با حرارت ملایم سرخ میکنیم. بادمجانهای آماده را به صورت به علاوه روی هم قرار داده از مواد گوشتی، وسط بعلاوه قرار میدهیم و به صورت بقچه میپیچیم و با ماست تزئین میکنیم.‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌‌ ( بهتر است از بادمجانهای کشیده و قلمي استفاده کنید).

    لذت آشپزی

  • ۰۷:۴۷   ۱۳۹۴/۱۰/۲۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    سوفله سیب زمینی سوئیسی🎀

    مواد لازم:

    سیب زمینی 4 عدد بزرگ

    خامه 4 قاشق غذاخوری

    ترخون

    زرده تخم مرغ 2 عدد

    نمک و فلفل به اندازه کافی

    میز 4 نفره:

    1. چهار عدد سیب‌زمینی بزرگ و بیضی مانند را با اسکاچ بشویید، اما مواظب باشید که پوست آنها کنده نشود. همه جای سیب‌زمینی‌ها را با چنگال سوراخ کنید و برای یک تا یک و نیم ساعت در فر که از قبل با دمای 220درجه سانتی‌گراد داغ کرده‌اید، بپزید. سیب‌زمینی‌ها را بعد از آن از فر خارج کرده و دمای فر را تا 180 درجه سانتی‌گراد کم کنید. 

    2. سیب‌زمینی‌ها را نصف کرده و داخل آنها را با قاشق خالی کنید، سپس پوست‌ها را برای 20 دقیقه دیگر داخل فر بگذارید تا برشته شوند. گوشت سیب‌زمینی را پس از سرد شدن در یک کاسه با چنگال له کنید و با 100 گرم کره نرم شده، یک قاشق غذاخوری شوید یا ترخون ساطوری، 4قاشق غذاخوری خامه سفت و دو عدد زرده تخم‌مرغ مخلوط کنید و کمی نمک و فلفل بزنید. 

    3. دو سفیده تخم‌مرغ را آنقدر با همزن برقی با سرعت بالا بزنید تا سفت و سفید شود و اگر کاسه را برگردانید، نریزد. سفیده را هم با قاشق چوبی، به آرامی و با هم‌زدن دورانی با بقیه مواد مخلوط کنید و مراقب باشید پف سفیده نخوابد. داخل پوست سیب‌زمینی‌ها را با مایه تا کمی بالاتر از لبه‌ها پر کنید و برای 24 دقیقه با 180 درجه بپزید. سپس با ماست خامه‌ای یا مایونز سروکنید.

    لذت آشپزی

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان