خانه
215K

لذت آشپزی

  • ۱۴:۲۵   ۱۳۹۴/۱۰/۱۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

     انواع غذاها ی خوشمزه 

    انواع پلو ،چلو ،خورش ،ساندویچ، پیتزا، فست فودها و  غذاهای متنوع 

    با ما همراه باشید 

  • leftPublish
  • ۰۸:۵۳   ۱۳۹۴/۱۰/۲۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    کیوسکی مرغ 

    مواد لازم برای 2 نفر

    ۱ عدد سینه مرغ 

    ۱ عدد قارچ 

    ۱ عدد هویج 

    ۱ عدد پیاز 

    ۳ ق س زعفران دم‌کرده 

    ۴ ق س آرد 

    ۴ ق س پودرسوخاری 

    ۲ عدد تخم‌مرغ 

    ۲ ق س روغن مایع 

    ۲ ورق کالباس (ترجیحا گوشت تنوری)

    ۲ ق س پنیرپیتزا 

    نمک، فلفل سیاه و قرمز به میزان لازم

    1  پیاز را بشویید، پوست بکنید و به‌صورت خلالی خرد ‌کنید. سپس سینه مرغ را به همراه زعفران، نمک، فلفل‌ها و ۲ لیوان آب در قابلمه‌ای مناسب بریزید و به مدت ۲ ساعت روی حرارت قرار دهید. 

    2 هویج را بشویید و در ظرفی مناسب بپزید. بعد از پخت از روی حرارت بردارید تا خنک شود. سپس آن را به صورت خلالی خرد ‌کنید. قارچ را هم شسته و خرد کنید.

    3  در این مرحله روی سینه مرغ پخته شده، به وسیله چاقو شیاری ایجاد ‌کنید. کالباس‌ها را با هویج، قارچ و پنیر پیتزا داخل شکافی که روی سینه‌ مرغ انداخته بودید، بگذارید.

    4 سینه مرغ پر شده با مواد را اول در آرد سفید و بعد در تخم‌مرغ زده شده و در آخر در پودرسوخاری بزنید. باز سینه را در تخم‌مرغ و سپس در پودرسوخاری بغلتانید. 

    5 مقداری روغن در تابه‌ بریزید و تابه را روی حرارت ملایم قرار دهید. سینه مرغ آغشته به پودرسوخاری را در تابه و روغن داغ بگذارید تا سرخ شوند. 

    6 غذای آماده و سرخ شده را از داخل تابه بیرون بیاورید و روی دستمال حوله‌ای آشپزخانه بگذارید تا روغن اضافی آن گرفته شود. بعد در ظرف دلخواه قرار داده، سرو کنید.

    لذت آشپزی

  • ۱۲:۵۴   ۱۳۹۴/۱۰/۲۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    آش_اوماج 

    روش دوم :

    عدس:  نصف فنجان فرانسه

    سبزی مخصوص آش اوماج شامل تره، مرزه و ریحان بنفش تبریز:  جمعاً دو مشت پر

    پیاز:  ۲ عدد درشت

    اوماج یا رشته آش:  ۲ مشت پر

    آرد:  ۲ قاشق غذاخوری

    نمک، زردچوبه:  به میزان لازم

    فلفل قرمز یا فلفل Pulbiber ترکیه و یا  فلفل سیاه (به ترکی استی اوت):  به میزان لازم

    قرص عصاره مرغ:  ۱ عدد (در این صورت از نمک استفاده ننمائید)

    روغن یا کره: به میزان لازم

     

    طرز تهیه:

    ۱- پیاز را پوست گرفته و به صورت مکعبی ترجیحاً درشت خرد می کنیم و درون قابلمه می ریزیم. پیاز را می توان به صورت خیلی درشت و یا ریز نیز خرد کرد. پیازها به صورت سنتی درشت خرد می شود چون اعتقاد بر این است که سبب تسکین و درمان گلو درد و سرفه می شود.

    ۲- سپس عدس شسته شده، روغن، نمک، زرد چوبه و آب را به قابلمه افزوده و روی حرارت ملایم قرار می دهیم تا عدس نیم پز شود. در قابلمه بسته باشد.

    ۳- وقتی عدس نیم پز شد، سبزی و قرص عصاره مرغ و فلفل را نیز به قابلمه می افزائیم. این آش بهتر است به صورت تند و فلفلی تهیه شود.

    ۴- وقتی عدس و سبزی خوب پخت، اوماج یا رشته را نیز می افزائیم. اگر آش نیاز به آب داشت کمی آب می افزائیم و اجازه می دهیم اوماج یا رشته بپزد، در انتها دو قاشق آرد را درون مقداری آب سرد حل می کنیم به طوری که هیچ گلوله آردی درون آن وجود نداشته باشد. سپس آرد رقیق شده با آب را به قابلمه می افزائیم و خوب هم میزنیم. اجازه می دهیم آش دو سه جوش زده و جا بیفتد. البته دقت کنید تا ته نگیرد.

    ۵- در انتها یک تکه کوچک کره به آش می افزائیم و هم می زنیم. کره سبب خوش عطر و طعم شدن بیشتر آشخواهد شد. این آش با مقداری فلفل Pulbiber ترکیه خوش طعم تر میشود.

    لذت آشپزی

  • ۱۲:۵۶   ۱۳۹۴/۱۰/۲۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    آش رشته  

    مواد لازم

    رشته مخصوص آش  ۴۰۰ گرم

    سبزی آش   ۱ کیلو گرم

    نخود و لوبیا و عدس ( مجموﻋﺄ به مقدار مساوی )   ۴۵۰ گرم

    نعناع خشک  ۴ قاشق غذاخوری

    پیاز متوسط   ۴ عدد

    کشک ساییده غلیظ   ۲ فنجان

    آرد  ۲ قاشق غذاخوری

    روغن   به مقدار لازم

    نمک و فلفل    به مقدار لازم

    طرز تهیه

    ۱- بهتره لوبیا ها و نخود رو چند ساعت قبل یا از شب قبل خیس کنیم و در یخچال بگذاریم. البته عدس رو نه. چون همین جوری هم نیم ساعته له می شه.

    ۲- کسانی که مشکل معده دارند، باید در طول زمانی که حبوبات داره خیس می خوره، دو سه بار آبش رو عوض کنند . این کار باعث می شه که باد این مواد گرفته بشه و معده کمتر با مشکل مواجه بشه. همچنین حبوبات زودتر می پزند. 

    ۳- حبوبات رو به جز عدس بار می ذاریم. خوب که پختند، عدس رو هم اضافه می کنیم.

    ۴- در عین حال که مواد در حال پخت هستند، سیر داغ و پیازداغ رو آماده می کنیم. ( سیر و پیاز و جداگانه خرد می کنیم و در روغن سرخ می کنیم و به آنها زردچوبه اضافه می کنیم که خوشرنگ بشه.) 

    ۵- مقداری از سیرداغ و پیازداغ رو درحال پخت به مواد اضافه می کنیم ، بقیه رو برای تزئین روش نگه می داریم. سپس سبزی آش رو که شسته و خرده کرده ایم رو اضافه می کنیم.

    ۶- ده دقیقه مونده به اینکه قابلمه رو از روی گاز بردارید، رشته رو هم اضافه کنید. آش حاضره. حالا اونو توی کاسه بکشید و صبر کنید کمی از داغی بیفته. سپس کشک رو روش بریزید. اگه خیلی داغ باشه و کشک رو بریزید، کشک روش وای نمیسه (!) و داخل آش فرو می ره. 

    ۷- پیاز سرخ کرده و نعناع داغ ( و در صورت دلخواه سیر داغ ) تزیین کنید.

    سایر نکات

    زمانی که رشته رو به آش اضافه می کنید، آش یه کمی سفت می شه. به این منظور بهتره مقداری آب جوش دم دست داشته باشید تا اگه آش خیلی سفت شد، آب جوش بهش اضافه کنید و اونو از سفتی (!) نجات بدید. 

  • ۱۲:۵۹   ۱۳۹۴/۱۰/۲۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    آش انار

    مـواد لازم (برای ۶ نفر) :

    گوشت چرخ کرده ۳۰۰گرم  ۵۵۰کیلوکالری

     سبزی آش خردشده ۸لیوان ۲۰۰کیلوکالری

     برنج 1/5لیوان ۲۴۰کیلوکالری

     لپه 0/5لیوان  ۱۰۰کیلوکالری

    پیاز ۶عدد ۷۵کیلوکالری

    روغن کانولا ۶قاشق غذاخوری ۵۴۰کیلوکالری

    آب انار ۴لیوان ۲۴۰کیلوکالری

    رب انار 1/5قاشق غذاخوری ۰کیلوکالری

    نمک و فلفل سیاه به میزان دلخواه ۰کیلوکالری

     

    طـرز تـهـیـه :

    ابتدا در تابه ای، پیازها را با ۳ قاشق غذاخوری روغن کانولا سرخ کنید و کنار بگذارید. در قابلمه ای دیگر، گوشت و لپه را در باقیمانده روغن تفت دهید و نصف پیاز را به آن اضافه کنید. در مرحله بعدی سبزی ها را اضافه کنید و به این مخلوط ۴ لیوان آب انار و ۴ لیوان آب معمولی بیفزایید. سپس نمک، فلفل سیاه، رب انار و باقیمانده پیاز سرخ شده را نیز اضافه کنید. بگذارید تا محتویات آش در کنار هم به مدت ۳ ساعت روی شعله ملایم باقی بمانند. به این ترتیب آش آماده خوردن خواهد بود.

    مقدار کالری

    موادغذایی یاد شده در مجموع تقریبا ۱۹۵۰ کیلوکالری انرژی دارند که در صورت تقسیم کردن آن بین ۶ نفر ۳۲۵ کیلوکالری به هر نفر خواهد رسید. البته در صورتی که آش با نان میل شود به ازای هر برش نان، ۸۰ کیلوکالری انرژی به مقدار انرژی گفته شده اضافه خواهد شد. در ضمن با افزودن نعناع سرخ شده بیشتر به آش، به دلیل روغنی که دارد به ازای هر قاشق مرباخوری روغن مایع، ۴۵ کیلوکالری به انرژی یاد شده اضافه می شود.

    همراه این غذا

    می توانید آش را با برش های نازک نان میل کنید و بهتر است نان مصرفی از نوع سبوس دار باشد. به علاوه، این نان می تواند تهیه شده با آرد گندم یا جو باشد. البته نان های خشک نیز گزینه های انتخابی مناسبی هستند اما نباید در مصرفشان زیاده روی کرد زیرا به راحتی باعث افزایش کالری دریافتی و بروز چاقی می شوند.

    ۸ راز آش انار :

    آش انار از جمله غذاهای آذری است که در فصل زمستان پخته و مصرف می شود. این آش حبوبات ندارد و فقط از غلات تهیه شده، بنابراین آش سبکی است و پس از مصرفش کمتر کسی احساس سنگینی می کند. البته در ۲ طعم «ترش» و «ترش و شیرین» می توان آن را تهیه کرد، اما نکته هایی برای پخت این غذا وجود دارد که به ترتیب عبارتند از:

    ۱. برای هرچه خوشمزه تر شدن این آش بهتر است قبل از آنکه سبزی آش را به سایر محتویات اضافه کنید، آن را تفت دهید. به این ترتیب طعم آش خاص تر می شود.

    ۲. اگر لپه قبل از اضافه شدن به سایر مواد تشکیل دهنده آش، تفت داده شود، شکل خود را حین پخت بهتر حفظ خواهد کرد.

    ۳. بنابر ذائقه از رب انار ترش یا شیرین استفاده کنید. البته بهتر است این رب در آش انار خیلی ترش و خیلی شیرین نباشد.

    ۴. بهتر است به جای آب انارهای آماده از آب انار خانگی استفاده کنید یعنی آب انار را خودتان در خانه بگیرید و در آش بریزید.

    ۵. بهتر است آش را در قابلمه های مسی بپزید و از پختن آش در قابلمه های تفلون خودداری کنید.

    ۶. تا زمانی که آش جا بیفتد آن را روی شعله بگذارید. نشانه های این موضوع، پخته شدن لپه ها و آمدن روغن روی تمام محتویات آش است.

    ۷. هر قدر پیاز سرخ شده این آش بیشتر باشد، بهتر است. البته پیازها باید نگینی خرد شده باشند، نه به صورت هلالی. یادتان باشد پیازهای هلالی سرخ شده فقط در آش رشته مورد استفاده قرار می گیرد.

    ۸. برای تزیین این آش کافی است فقط از نعناع سرخ شده استفاده کنید و هنگام سرو آن هیچ چاشنی ای در آش نریزید زیرا آب انار و رب انار به آن مزه ویژه ای می دهد.

    اگر لاغر هستید

    به شما توصیه می شود یک کاسه کوچک آش را اما با غلظت بالا با چند برش نان میل کنید. در ضمن در کاسه آشی که آماده سرو کردن است کمی هم نعناع سرخ شده در روغن زیتون بریزید. به این ترتیب میزان کالری دریافتی تان به میزان قابل ملاحظه ای افزایش خواهد یافت.

    اگر فشارخونتان بالاست

    بهتر است در آش نمک نریزید و آن را فقط با آب انار مزه دار کنید. روغن کمی در آش استفاده کنید و کمی هم برگ سیر تازه در آش بریزید. در کل، هر چه آش پرسبزی تر باشد بهتر است زیرا سبزی های برگ سبز تیزه ترکیباتی دارند که دریافتشان به تنظیم فشارخون کمک می کند.

    اگر چربی خون دارید

    بهتر است به جای گوشت چرخ کرده از گوشت چرخ کرده مرغ استفاده کنید. می توانید قسمت سینه مرغ را برای چرخ کردن انتخاب کنید چون چربی کمتری دارد. لازم نیست مواد اولیه را ابتدا تفت دهید و به جای روغن کانولا می توانید از روغن زیتون استفاده کنید. حتما در آشتان اسفناج هم بریزید زیرا دارای فیبری است

  • ۲۰:۰۲   ۱۳۹۴/۱۰/۲۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    بورانی_بادمجان

    بادمجان متوسط 2 عدد 

    ماست چکیده یا پر چرب 1 لیوان  

    سیر 2 حبه

    نعنا خشک 1 قاشق چایخوری 

    نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

    طرز تهیه : 

    بادمجان ها را بشویید و روی پوست بادمجان ها با چاقو چند خط عمیق ایجاد کنید.

    بادمجان ها را روی آتش گاز یا ذغال قرار دهید ، این طرف و آن طرف کنید تا زمانی که بادمجان نرم شده و پوست اطراف ان بسوزد سپس بادمجان ها را با آب سرد ابکشی کنید و پوست روی آن را جدا کنید.

    بادمجان های پوست گرفته را داخل کاسه ای بریزید و با چنگال خوب له کنید سپس سیر رنده شده ، ماست ، نعنا خشک ، نمک و فلفل را اضافه کنید و خوب مخلوط نمایید ؛ بورانی آماده را چند ساعت داخل یخچال قرار دهید تا خوب سرد شود سپس بهمراه نان سرو کنید.

    نکته ها : میتوانید به جای سیر از موسیر خرد شده یا پیاز داغ استفاده کنید ، میزان ماست را میتوانید بنابر سلیقه تان کم و زیاد کنید ، همچنین میتوانید از انواع سبزیجات در بورانی استفاده نمایید.

  • leftPublish
  • ۲۰:۰۳   ۱۳۹۴/۱۰/۲۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    بورانی کدو_حلوایی

    ماست 3 لیوان  

    پوره کدو حلوایی 1/2 لیوان  

    کره یا روغن 1 قاشق چایخوری

    دانه خردل 1 قاشق چایخوری  

    پودر زیره 1 قاشق چایخوری  

    نمک و فلفل مقدار لازم

     طرز تهیه : 

    ماست را داخل کاسه بریزید و با همزن بزنید سپس پوره کدو حلوایی ، پودر زیره ، نمک و فلفل را اضافه کنید و مجدد بزنید تا مواد یکدست شوند.

    کره یا روغن را داخل ماهیتابه ای بریزید و پس از اینکه داغ شد تخم خردل را اضافه کنید و پس از چند لحظه از روی حرارت بردارید و به ماست اضافه کنید ، روی ماست را بپوشانید و 5 دقیقه صبر کنید تا عطر خردل جذب بورانی شود سپس بورانی را در ظرف بکشید و سرو کنید.

    نکته : برای تهیه پوره کدو حلوایی ، کدو را بپزید یا کباب کنید سپس گوشت کدو را با میکسر بزنید تا یکدست شود.

  • ۲۰:۰۵   ۱۳۹۴/۱۰/۲۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    مخلوط_کبابی_رژيمي

     

    آب نصف لیوان  

    سس سویا 1/4 لیوان  

    شکر قهوه ای یا عسل 1 قاشق  

    زنجبیل 3/4 قاشق چایخوری

    فلفل قرمز 1/2 قاشق چایخوری  

    پودر سیر 1/4 قاشق چایخوری 

    پودر فلفل سیاه 1/4 قاشق چایخوری

    گوشت قورمه ای یا فیله مرغ  

    روغن 2 قاشق  

    کلم بروکلی  

    هویج  

    فلفل دلمه ای  

    پیاز

     

    طرز تهیه: این مخلوط خوشمزه و کم کالری از دو قسمت تشکیل شده است که یکی سس و دیگری سبزیجات و گوشت است. ابتدا باید سس را درست کنید. برای این کار، آب، سس سویا، عسل، زنجبیل، فلفل قرمز و پودر سیر و فلفل سیاه را درون تابه بریزید و کاری کنید تا سس خوب جوش بخورد.

    یک تابه ی بزرگ بردارید و روغن را داخل آن بریزید و گوشت یا مرغ را درون آن کمی سرخ کنید و بپزید تا کمی قهوه ای رنگ شود، که تقریبا 5 دقیقه بیشتر زمان نمی برد.

    حالا سبزیجات را در تابه ی سس بریزید و آنها را در سس کباب کنید و خوب هم بزنید و سپس در تابه را به مدت 10 دقیقه بگذارید تا خوب بخار پز شوند. می توانید سبزیجات را با گوشت مخلوط کنید و سرو کنید و لذت ببرید.

    لذت آشپزی

  • ۲۰:۰۶   ۱۳۹۴/۱۰/۲۳
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    مرغ فلفلی_رژيمي

     

    ماست چکیده 3/4 لیوان  

    پودر فلفل قرمز 1 قاشق مربا خوری  

    زیره  1 قاشق

    سیر رنده شده 2 حبّه  

    ران مرغ 1 کیلو  

    لیمو ترش 2 عدد  

    آبلیمو 2 قاشق

    زنجبیل 1 قاشق مربا خوری  

    گشنیز خرد شده 1 قاشق

     

    طرز تهیه: 

    در یک کاسه ی بزرگ، ماست، زنجبیل، فلفل، زیره، سیر و آبلیمو و نمک را باهم مخلوط کنید. مرغها را درون سس ماستی که تهیه کردید بخوابانید و به مدت 1 ساعت در یخچال نگهداری کنید.

    فر را تا دمای 200 درجه ی سلسیوس  گرم کنید . مرغ را از یخچال بیرون بیاورید و سینی فر را با فویل بپوشانید . مرغها را کف سینی بچینید و لیمو ترش

    ها را نصف کرده و لابه لای مرغها قرار دهید. مرغها را به مدت 30 دقیقه در فر قرار دهید. پس از 30 دقیقه می توانید مرغها را به جوجه گردان انتقال دهید و 3 تا 5 دقیقه کباب کنید.

    مرغها را بیرون بیاورید و جعفری را روی آن بپاشید.

    لذت آشپزی

  • ۱۲:۲۴   ۱۳۹۴/۱۰/۲۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    لازانيا_لقمه_اى_پنيرى

    موادلازم:

    گوشت چرخ کرده 300 گرم

    سیر 3 عدد

    فلفل دلمه 1 عدد

    سس ماکارونی 1 فنجان

    پنیر خامه ای 2 بسته

    پنیر ریکوتا 2 فنجان 

    لازانیا 1 بسته

    نمک و فلفل به مقدار لازم

    طرز تهیه :ماهی تابه را روی اجاق قرار دهید و کمی روغن بریزید سپس گوشت چرخ کرده ، سیر رنده شده، فلفل دلمه ای نگینی خرد شده ، نمک و فلفل را اضافه کنید و با حرارت ملایم تفت دهید تا رنگ گوشت ها تغییر کند.

    پس از تغییر رنگ گوشت ها، سس ماکارونی را اضافه کنید و با حرارت ملایم خوب تفت دهید تا رب جذب مواد شود، سپس حرارت را خاموش کنید و بگذارید مخلوط گوشتی خنک شود.

    ورقه های لازانیا را درون اب در حال جوشیدن بریزید و پس از مدت زمان تعیین شده آبکشی کنید، اگر ورقه های لازانیای شما مستطیل شکل است پس از اینکه اب اضافی اش خارج شد با قیجی بصورت مربع برش دهید.

    داخل قالب های فنجانی را کمی چرب کنید ، لایه ای از ورقه لازانیا درون هر قسمت قرار دهید ، پنیر خامه ای را با کمی نمک و فلفل مخلوط کنید و با قاشق مقداری از پنیر در مرکز هر ورقه بگذارید سپس کمی از مایه گوشتی روی پنیرها قرار دهید.

    روی مایه گوشتی کمی پنیر ریکوتای رنده شده بریزید ، ورقه دیگری روی ان قرار دهید و مجدد کمی پنیر خامه ای ، مایه گوشتی و کمی پنیر ریکوتا بریزید ، به این ترتیب 2 لایه از لازانیا و مایه گوشتی خواهید داشت.

    پس از اماده شدن مواد را درون فری که از قبل با درجه حرارت 180 درجه سانتیگراد روشن کرده اید به مدت 10 – 15 دقیقه قرار دهید، زمانی که پنیرهای روی لازانیا اب شدند و لبه های لازانیا برشته شد لازانیای شما اماده سرو میباشد.

    نکته ها : لازانیا فنجانی یا لازانیا لقمه ای دارای بافت بیرونی ترد و بافت داخلی نرمی می باشد ، سریع اماده شده و مناسب برای وعده عصرانه یا شام است ، می توانید بجای لازانیا از ورقه های خمیر فیلو هم استفاده کنید.

    می توانید بجای پنیر ریکوتا از پنیر موزارلا ، پنیر پیتزا و پنیرهای مشابه استفاده کنید، گوشت را می توانید با سویا جایگزین کنید یا از ترکیب مساوی گوشت و سویا استفاده نمایید.نوش جان 

    لذت آشپزی

  • ۱۲:۲۶   ۱۳۹۴/۱۰/۲۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    تخم مرغ شکم پر

    مواد لازم

    تخم مرغ ........................... 12 عدد

    سس مایونز ...................... یک پیمانه

    سس خردل .....................یک قاشق چایخوری

    فلفل قرمز

    تخم مرغ ها را درون قابلمه بگذارید

    آنقدری در قابلمه آب بریزید که م به اندازه یک بند انگشت بالاتر از سطح تخم مرغ باشد.

    در قابلمه را بگذارید. زیر اجاق را روشن کنید و بگذارید تا تخم مرغ ها آبپز شوند.

    بعد از اینکه آبپز شد آب سرد در قابلمه بریزید تا تخم مرغ ها زودتر خنک شوند

    بعد آنها را پوست بگیرید با چاقوی تیز برش دهید.

    بدون اینکه به سفیده آسیبی برسانید زرده آن را جدا کنید.

    بعد زرده ها را درون ظرف دیگری ریخته مایونز را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید تا پوره شود.

    بعد به کمک خامه ریز، زرده را روی سفیده بریزید و در آخر کمی به آن فلفل قرمز بزنید.

    می توانید با کمی جعفری هم آن را تزئین کنید.

    ساده و خوشمزه

    لذت آشپزی

  • leftPublish
  • ۱۲:۴۱   ۱۳۹۴/۱۰/۲۴
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    کباب مرغ حلزونی

    Image result for ‫کباب مرغ حلزونی‬‎

    این کباب خوشگل و خوشمزه خیلی راحت و سریع آماده میشه، میتونید عصر آماده کنید و بگذارید داخل یخجال و موقع سحری سرخش کنید، البته اگه مثل من تنبل نباشید و موقعی بیدار نشید که مامانتون سفره رو هم چیده و شما فقط واسه خوردن وقت دارید.

    مواد لازم

    فیله یا سینه مرغ 300گرم

    آب پیاز نصف لیوان

    زعفران دم کرده غلیظ 1 قاشق مرباخوری

    روغن مایع یا زیتون 3 قاشق سوپخوری

    نمک و فلفل به میزان لازم

    طرز تهیه: 

    اول از هر کاری سیخ های چوبی رو برای اینکه نسوزند داخل آب قرار میدیم.

    اگه از فیله مرغ استفاده میکنید کارتون راحته فقط اگه فیله ها بزرگ بودند میتونید از عرض برشش بزنید( یعنی طولش کوتاه نشه ولی نازکتر بشه)

    ولی اگه مثل من از سینه مرغ استفاده میکنید، استخوان و پوست سینه رو بگیرید.

    و به برشهای طولی نازک در بیارید.(شبیه فیله مرغ) باید برشها نازک باشه تا حین سرخ شدن کاملا پخته بشه.

    آب پیاز (برای تهیه آب پیاز، پیاز رو رنده ریز بکنید و بعد داخل توی بریزید و فشار بدید تا آبش خارج بشه، پیازی که مونده رو برای کباب کوبیده و آبش رو برای مزه دار کردنه جوبه و برگ استفاده میشه، ما اینجا آبش رو نیاز داریم.) و نمک و فلفل و زعفران و روغن رو مخلوط کنید و فیله های مرغ رو حداقل 6 ساعت داخل مایع مارینه قرار بدید تا مزه دار بشه.(هر چقدر بیشتر در مایع مارینه بمونه طعم کبابتون خوشمزه تر میشه)

    بعد از این مدت تکه های مرغها رو از مایع خارج کنید. و از یک طرف می پیچیم تا به شکل حلزونی در بیاد.

    بعد سیخها رو از آب خارج میکنیم و 3 تا 4 از فیله ها رو به یه سیخ میکشیم.

    داخل تابه رو روغن میریزیم و حرارت رو نسبتا زیاد میکنیم و سیخها رو توی تابه سرخ میکنیم. 

    وقتی یک طرفش سرخ شد طرف دیگش رو هم سرخ میکنیم. مرغها چون نازک برش خوردند سریع پخته میشن و مدت زیادی طول نمیکشه مخصوصا اگه از فیله استفاده کرده باشید.

    این کباب خوشمزه رو با برنج زعفرانی نوش جان میکنیم.

    طرز درست کردن گل رزبا گوجه رو میتونید تو این پست ببینید.

    برای ته دیگ سیب زمینی های کنجدی خوشمزه هم سیب زمینی ها رو ورقه ای خرد میکنیم و ته قابلمه روغن میریزیم و توش زردچوبه و کنجد میپاشیم و سیب زمینی ها رو روی کنجد میچینیم و برنج رو روی سیب زمینی ها میریزیم و دم میکنیم.

    میتونی مرغ و مربع یا مسطتیم درست کنی

  • ۱۰:۵۵   ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    چیکن_برگر_کبابی_رژیمی

    سینه مرغ چرخ کرده 300 گرم 

    پیاز رنده شده 2 قاشق غذاخوری

    زیره سبز یک قاشق مربا خوری 

    جعفری و گشنیز ریز شده 2 قاشق غذاخوری

    زعفران دم کرده یک قاشق مربا خوری 

    ادویه دلخواه کمی

    نمک و فلفل کمی 

    طرز تهیه چیکن برگر کبابی رژیمی

    تمام مواد رو باهم مخلوط کنین و ورز بدین . یک تابه چدنی رو بذارین روی حرارت داغ بشه . از مواد به اندازه نارنگی بردارین و توی تابه بذارین . حرارت رو کم نکنین چون گوشت آب میندازه . یک طرف که کبابی شد ، طرف دیگه رو کباب کنین . حالا پس از اینکه دوطرف کبابی شد ، برای اینکه مغزپخت بشه میتونین حرارت رو هم کنین . از سبزیجات تازه برش بدین و کنار غذا با سس ها و چاشنی های رژیمی سرو کنید.

    نکات 

    از سینه چرخ کرده مرغ برای اینکار استفاده کنین .ورز دادن یعنی که مخلوط گوشت رو یا دست ماساژ بدین تا همه مواد به خورد هم برن .

    لذت آشپزی
  • ۱۰:۵۷   ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    فیله مرغ پرشده

    فیله‌ها را با بیفتک‌کوب می‌کوبیم طوری که پاره نشود و با پیاز، سویا سس،زعفران، روغن زیتون و مقداری فلفل سیاه مزه‌دار کرده و ..

    مواد اولیه:

    نمک، فلفل سیاه و زردچوبه      به میزان لازم

     فیله مرغ  چهار تکه

      پیاز داغ  نصف پیمانه

      زرشک  نصف پیمانه

      گردو  خرد شده یک پیمانه

      زعفران آب کرده   دو قاشق غذاخوری

      سویا سس   یک قاشق غذاخوری

      روغن زیتون  دو قاشق غذاخوری

      پیاز خلال شدهمتوسط   یک عدد

      آب‌لیمو   یک قاشق غذاخوری

      روغن مایع   به میزان لازم

    روش تهیه

    * فیله‌ها را با بیفتک‌کوب می‌کوبیم طوری که پاره نشود و با پیاز، سویا سس،زعفران، روغن زیتون و مقداری فلفل سیاه مزه‌دار کرده و دو ساعت در یخچال می‌گذاریم، سپس به آن آب‌لیمو و نمک اضافه کرده و کنار می‌گذاریم.

    * زرشک و گردو را با پیاز داغ تفت داده و مقداری نمک، فلفل و زردچوبه می‌افزاییم.

    * بعد از سرد شدن مواد را داخل فیله‌ها قرار داده، رول می‌کنیم و با نخ یا خلالدندان می‌دوزیم و آن‌ها را در روغن داغ در تابه چدنی با شعله ملایم سرخ می‌کنیم.

    لذت آشپزی

  • ۱۰:۵۹   ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    ساندویچ ژامبون و پنیر

    کناره های نان تست رو برش زدم و گذاشتم کنار برای (بعد میگم برای چی)

    دوتا نان روی هم و دوتا برش ژامبون روی هم و روی همشون یه برش پنیر ورقه ای گودا گذاشتم و همه رو به اندازه پنیر برش زدم(یعنی پنیر شابلونم شد)

    بعد روی نانها کمی مایونز زدم...یه لایه ژامبون،یه لایه پنیر و مجدد یه لایه ژامبون و لایه دوم نون رو گذاشتم

    روشونو سلفون کشیدم گذاشتم توی یخچال

    بعد هرکدومو با چاقوی مخصوص برش نان به دو یا ٤ قسمت تقسیم کردم و با برشهای خیارشور و گوجه مینیاتوری تزئین کردم

    لذت آشپزی

  • ۱۱:۰۰   ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    سیب زمینی شکم پر

    با قاشق چای خوری از این ترکیب داخل سیب زمینی ها بریزید و روی مواد را با پنیر و خرده نان بپوشانید

    سیب زمینی شکم پر

    مواد لازم:

    سیب زمینی های کوچک یک کیلو گرم

    روغن زیتون یک قاشق غذا خوری

    خامه ترش یک چهارم فنجان

    پیاز چه خرد شده 5 عدد

    فلفل قرمز تند خرد شده یک عدد

    خرده نان خشک یک چهارم فنجان

    پنیر پارمزان یک سوم فنجان با 2 قاشق غذا خوری

    طرز تهیه:

    1. فر را روی 200 درجه سانتی گراد معادل 180 درجه فارنهایت گرم کنید.

    2. سینی فر را با فویل بیپوشانید.

    3. در یک کاسه ، سیب زمینی ها را  با روغن چرب کنید.سیب زمینی ها را در سینی بچینید و به مدت 30 تا 35 دقیقه در فر قرار دهید تا پخته و نرم شوند.

    4. بعد از این زمان ، سیب زمینی ها را بیرون بیاورید و پس از کمی خنک شدن ، سر سیب زمینی را برش دهید.

    5. یک قاشق چای خوری بردارید و داخل سیب زمینی را به گونه ایی که به بدنه سیب زمینی آسیبی برسد خالی کنید.

    6. قسمت هایی از سیب زمینی را که با قاشق خالی می کنید در یک کاسه قرار دهید و با قاشق له کنید.

    7. ذرت ، پنیر ، خامه ترش ، پیاز و فلفل را با سیب زمینی له شده مخلوط کنید.

    8. نمک وفلفل اضافه کنید و خوب هم بزنید.

    9. با قاشق چای خوری از این ترکیب داخل سیب زمینی ها بریزید و روی مواد را با پنیر و خرده نان بپوشانید.

    10. 10 تا 12 دقیقه در فر بپزید تا پنیر ذوب شود و خرده های نان تست شوند.

    لذت آشپزی

  • ۱۱:۰۷   ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    سوسیس سبزیجات

    کمتر بچه ای پیدا می شود که سوسی و کالباس دوست نداشته باشد و برای خریدن و پختن آن به پدر و مادر پیله نکند . شما که کارتان را خوب بلدید . کوکوی سبزیجات با فرم سوسیس درست کنید و به جای سوسیس غالب کنید . این کار عملی است و نتیجه خوبی می دهد .

    مواد لازم برای ۴ تا ۸ نفر :

    ۲۰۰ گرم خمیر داخل نان فانتزی

    ۲۵ گرم کره

    ۱ عدد پیاز ( خرد شود )

    ۲۰۰ گرم کدو

    ۱۵۰ گرم پنیر چدار ( رنده شود )

    ۱ عدد تخم مرغ ( سفیده و زرده را جدا کنید )

    به مقدار لازم نمک و فلفل

    به مقدار لازم روغن سرخ کردنی

     

    طرز تهیه :

    ۱ – خمیر داخل نان را با دست ، خوب خرد کنید ، کره را در تابه ای بریزید و پیاز خرد شده را در آن تفت دهید ، به اندازه ای که پیاز نرم شود . کدو هارا پوست بگیرید و با رنده ریز رنده کنید .

    ۲ – کدوی رنده شده را به پیاز داغ اضافه کنید و کمی حرارت دهید تا بپزد و نرم شود . برای این منظور ۳ دقیقه کافی است .

    ۳ – کاسه ای آماده کنید و مخلوط کدو و پیاز را همراه با پنیر رنده شده ، نیمی از خمیر نان باگت و زرده تخم مرغ را در آن بریزید و خوب مخلوط کنید . یادتان باشد این مخلوط را با نمک و فلفل طعم دار کنید .

    ۴ – به این صورت مایع سوسیس را آماده کنید . با این مایه شما میتوانید ۸ تا لوله توپر سوسیسی به طول ۱۰ سانتی متر آماده کنید . برای این کار ابتدا دست هایتان را به آرد آغشته کنید تا سوسیس ها به دستتان نچسبد .

    ۵ – هر کدام از این سوسیس ها را بعد از آماده شدن ابتدا به سفیده تخم مرغ زده شده ، آغشته کرده ، سپس درون باقی مانده خمیر نان بغلتانید و روانه روغن داخل تابه کنید .

    سوسیس ها را با سس قرمز ، سیب زمینی سرخ شده ، کاهو و گوجه تزئین کرده و سرو کنید .

    لذت آشپزی

  • ۱۱:۰۹   ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    ته چین ماست و مرغ

    آماده سازی: 1 ساعت مدت انتظار: 1 ساعت مجموعاً: 2 ساعت

    مواد اولیه : برای 3 نفر

    تخم مرغ 2عدد

    مرغ 250گرم

    زعفران (ساییده) 1قاشق چایخوری

    برنج 1ونیم پیمانه

    ماست 1 پیمانه

    کره (آب شده) 1چهارم پیمانه

    نمک به میزان لازم

    فلفل به میزان لازم

    زرده تخم مرغ 2عدد

    زرشک 2قاشق سوپخوری

    خلال پسته به میزان لازم

    خلال بادام به میزان لازم

    طرز تهیه 

    ابتدا ماست،زرده های تخم مرغ،ادویه و تخم مرغ و زعفران آب کرده را با هم مخلوط کرده و با همزن برقی خوب بزنید و بعد خلالها و زرشک شسته شده و سرخ شده را به آن اضافه کنید.مرغ را با مواد دلخواه نیم پز کنید و بعد از آماده شدن کمی در کره و زعفران تفت دهید.برنج را در ظرفی مناسب به مرحله آبکشی برسانید و آبکش کرده و آن را داخل مواد تخم مرغ ریخته و کاملا مخلوط کنید.حال ظرفی مناسب در نظر بگیرید و کمی کره یا روغن داخل آن داغ کنید و کمی برنج ته آن بریزید و بعد مقداری از مرغ و مواد را ریخته و بعد از صاف کردن دوباره تا انتها ادامه بدهید و با کفگیر فشرده کنید و بعد با اضافه کردن مقداری آب آن را دم کنید.بعد از آماده شدن با خلال پسته و بادام وماست و ....تزیین کنید. 

    نکات:

    1)حتما برنج را دو ساعت با نمک خیس کنید. 

    2)بهتر است این غذا در پلو پز یا فر یا تابه دو طرفه طبخ شود. 

    3)اگر ظرف شما نچسب نباشد برنجتان قالبی در نمی آید. 

    4)بهتر است خلالها را از شب قبل داخل آب و شکر و گلاب خیس کنید تا خوشمزه تر شوند. 

    5)حتما بعد از پخت قابلمه را داخل آب سرد قرار دهید تا برنج به راحتی از آن جدا شود. 

    5)برای اینکه برنج شما قالبی در بیاید بعد از پخت ظرف را 30ثانیه داخل آب یخ قرار دهی و بعد آن را در ظرف مورد نظر برگردانید.

    لذت آشپزی

  • ۱۱:۱۰   ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    بورک 

    5عدد خمیر یوفکا 

    1، 2 پیمانه روغن مایع

    200گرم کره 

    1 عدد زرده تخم مرغ برای رویه

    مواد داخلی :

    پنیر 

    جعفری 

    طرز تهیه

    ابتدا کره را ذوب کرده و روغن مایع را اضافه کرده و هم میزنیم 

    روی تخته ی کار یوفکا را پهن کرده و روغن را با برس روی یوفکا زده و لایه بعدی را پهن کرده دوباره همین کار را تکرار کرده تا 5 لایه تمام شود 

    سپس به 20 قسمت مساوی  برش زده و از مواد داخلی که شامل پنیر و جعفری هست میریزیم و رول میکنیم و داخل سینی فر قرار میدهیم .زرده تخم مرغ را روی رول ها زده و با دمای 200 درجه به مدت 20، 25 دقیقه قرار میدهیم

    لذت آشپزی

  • ۱۱:۱۳   ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    کباب کوبیده سنتی

    گوشت ران گاو 250 گرم   .   قلوه گاه گاو 300 گرم   .   دنبه گوسفند 250 گرم

    پیاز 250 گرم   .   زعفران 1/2 قاشق چایخوری   .   نمک و فلفل مقداری

     

    طرز تهیه :  پیازها را پوست بکنید و بشوید و با دنده ریز رنده یا چرخ کنید ، روی پیازها نمک بپاشید و 4 ساعت داخل یخچال قرار دهید سپس آب پیاز را بگیرید و داخل کاسه ای بریزید.

    گوشت ران ، قلوه گاه و دنبه را چرخ کنید سپس نمک بزنید و 10 دقیقه خوب ورز دهید سپس مخلوط گوشت را داخل یخچال قرار دهید تا سرد شود ، پس از استراحت به مخلوط گوشت و پیاز آب گرفته نمک و فلفل و زعفران بزنید و باهم چرخ کنید سپس خوب ورز دهید تا بافت گوشت چسبنده شود.

    برای به سیخ کشیدن ابتدا کاسه ای آب سرد در کنار دست تان قرار دهید ، دست تان را پیش از برداشتن مایه کباب با آب کمی مرطوب کنید ، کمی از مایه کباب بردارید واز اطراف شروع به پوشاندن سیخ کنید ، در پایان ابتدا و انتهای مایه کباب را به سیخ بچسبانید.

     

    پس از آماده شدن تمام سیخ ها را 1 ساعت داخل یخچال استراحت دهید ( بهترین نوع طبخ برای کباب کوبیده آتش ذغال است اما میتوانید کباب ها را درون فر نیز اماده کنید ).

     

    سیخ ها را روی ذغال بگذارید و با بادبزن شروع به باد زدن کنید ، آتش را آرام و یکنواخت باد بزنید تا زمانی که گوشت خودش را بگیرد ، پس از اینکه گوشت خودش را گرفت دیگر نیازی به باد زدن نیست ( در زمان طبخ کباب ها را چند بار روی هم بزنید تا روغنی که از کباب ها چکیده میشود به خورد کباب ها برود ).

     

    نکته ها : میتوانید گوشت را چرخ کنید و نمک بزنید و داخل فریزر بسته بندی کنید و در زمان تهیه کباب با پیاز آب گرفته مخلوط کنید و پس از 1 ساعت استراحت داخل یخچال به سیخ بکشید ، در بعضی از روش ها مایه کباب 1 شب داخل یخچال استراحت داده و سپس کباب میشود.

    لذت آشپزی

  • ۱۱:۲۶   ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    مافین مرغ و سبزیجات

    مولد لازم

    ١ کاسه کوچک قارچ ریزخرد وسرخ شده

    ١ کاسه کوچک سینه مرغ پخته و ریز خرد شده

    ١عددهویچ نگینی ریزخرد شده

    1عددکدو سبز نگینی ریزخرد شده

    2 قاشق سوپ خوری شوید ریز خرد شده

    ۵ قاشق سوپخوری جعفری ریز خرد شده

    ١ کاسه کوچک کلم بروکلی آب پز و ریز خرد شده

    ١ کاسه کوچک گل کلم ریزآب پز و ریزخرد شده

    ۴ ساقه پیازچه ریز خرد شده

    ١ لیوان نخود فرنگی آب پز شده

    ١ عدد فلفل دلمه ای قرمزنگینی ریزخرد شده

    ٣ عدد تخم مرغ

    ۴ قاشق غذا خوری خامه نمک ، فلفل سیاه و پرک فلفل قرمز پنیرپیتزای رنده شده به مقدارلازم

    فر را با حرارت 350 درجه فارنهایت ویا 180 درجه سانتیگراد روشن کنید.درون سینی مافین را کمی با کره یا روغن ذوب شده چرب کنید.

    طرز تهیه:

    تخم مرغ رابا نمک وفلفل به همراه خامه خوب ترکیب کنید.تمام سبزیجات را به این ترکیب اضافه ومخلوط کنید.ترکیب را در قالبهای مافین تقسیم کنید ودرفر به مدت ٢٠ دقیقه ویا تازمانیکه مافین ها پخته وآماده شود.اگر میخواهید سطح مافین طلایی شود .گریل را در آخر روش کرده وگذاشته تا سطح مافین طلایی شود .مواظب باشید نسوزد.

    لذت آشپزی

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان