Row not found or changed.
خانه
leftPublish
leftPublish
215K

لذت آشپزی

  • ۱۴:۲۵   ۱۳۹۴/۱۰/۱۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

     انواع غذاها ی خوشمزه 

    انواع پلو ،چلو ،خورش ،ساندویچ، پیتزا، فست فودها و  غذاهای متنوع 

    با ما همراه باشید 

  • leftPublish
  • ۱۴:۲۱   ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    کوفته کباب

    موادلازم: برای 4 نفر 100 گرم گوشت گوسفندی چرخ شده 500 گرم گوشت گاوچرخ کرده 100 گرم پیازرنده شده ١٠ گرم نعناع سا طوری شده ٣٠ گرم جعفری سا طورشده 1 قاشق چایخوری ادویه مخلوط 2 حبه سیررنده شده 6 قاشق غذا خوری روغن زیتون نمک به میزان لازم 

    مواد لازم : برای سس 200 میلی لیتر ماست 800 گرم پوره گوجه فرنگی 1 حبه سیر 2 قاشق غذا خوری روغن زیتون کمی پونه کوهی

    طرزتهیه: 

    هردو گوشت ، نعناع ، پیاز، سیر، جعفری ، ادویه ونمک ، راباهم ترکیب وبه اندازه یک قاشق غذا خوری از مایه برداشته ودر دست گرد کنید.سپس روغن را درتابه بریزید وروی حرارت گرم کرده وکوفته ها را درروغن سرخ کنید.دو قاشق روغن را با سیر در تابه بریزید وگراشته تا روی حرارت گرم شود.پوره گوجه فرنگی را توی تابه اضافه وگذاشته تا کمی سرخ شود.پونه راهم اضافه وهم زده کوفته ها را در این سس به مدت 10-15 دقیقه قرار داده تا پخته وآماده شود.با ماست تزیین کنید.

    لذت آشپزی

  • ۱۴:۲۴   ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    مینی لازانیای فنجونی

    موادلازم:

    435 گرم گوشت چرخ کرده بدون چربی

    453 گرم سوسیس خرد شده

    ١/٣ فنجان پنیر خامه ای

    1/4 قاشق چای خوری نمک 1/4 قاشق چای خوری فلفل

    ١/٢ فنجان پنیر خرد شده

    24 خمیر یوفکا (خمیر مخصوص باقلوای یوفکا یا خمیرهزارلا) 1 فنجان سس گوجه

    فر را با حرارت ٣٧۵ درجه فارنهایت و یا ١٩٠ درجه سانتیگراد روشن کنید.

    طرز تهیه:

    روغن را در تابه گرم وگوشت را درروغن سرخ کنید. سوسیس را به گوشت سرخ شده اضافه وبا هم تفت دهید.نمک و فلفل و سس گوجه فرنگی رابه ترکیب اضافه و مخلوط کرده ،سپس خمیررا به اندازه های کاسه های قالب که بهتر از قالب کاپ کیک و یا کلوچه باشدبه شکل مربع برش زده درکاسه ها قرارداده وکمی روغن داخل خمیرها اسپری کنید. سپس ازپنیر خامه ای مقداری در وسط خمیرقراردهید. روی آن ازمایه گوشتی بریزیدو باپنیررنده شده چدار یا گودا ویا پیتزا روی ترکیب گوشتی را پوشش دهید. دوباره یک لایه خمیر روی زیرین قراردهید.پنیرخامه ای را هم توی خمیر بگذارید. روی آن را از مایه گوشتی وپنیر رنده شده پر کنید. درفربه مدت 10تا15 دقیقه قرار دهید.تا پنیر ذوب وروی لازانیا طلایی شود.

    لذت آشپزی

  • ۱۴:۲۶   ۱۳۹۴/۱۰/۲۶
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    اردو_مرغ_و_قارچ

    مواد اولیه : برای 5 نفر

    مرغ1قطعه (سینه)

    قارچ10عدد (درشت)

    فلفل دلمه ای نصف لیوان (نگینی شده)

    پیازچه 1عدد

    سس مایونز 4قاشق غذاخوری

    خیارشور 10عدد (متوسط)

    جعفری 2قاشق غذاخوری (ساطوری شده)

    ذرت نصف لیوان

    برگ بو 3عدد

    پیاز1عدد

    سیر2حبه

    كره به میزان لازم

    آبلیمو به میزان لازم

    نان تست به میزان لازم

    طرز تهیه : 

    ابتدا سینه مرغ را شسته و داخل ظرفی بریزید و با كره تفت دهید و بعد با پیاز،سیر و برگ بو و كمی نمك و فلفل خوب بپزید و در انتها آن را از مواد اضافی جدا كرده و ریش ریش كنید.داخل تابه مقداری كره یا روغن بریزید و فلفل دلمه ای ریز شده را در آن سرخ كنید.قارچ را ریز كرده و به فلفل دلمه ای اضافه كرده و سرخ كنید و درانتها مقداری آبلیمو به آن بیفزایید.(نگذارید قارچ زیاد آب بیندازد).

    روغن و آب اضافه مواد را بگیرید و همه را با هم داخل ظرفی مخلوط كنید.

    کناره های تیره رنگ نان تست را با چاقو جدا کنید ، روی هر تکه نان مقداری كره آب كرده قرار دهید و مایه اردور بریزید سپس نان بعدی را روی آن قرار دهید ، به همین صورت نان ها را آماده کنید ، روی نان ها را با نایلون بپوشانید و به مدت 1 ساعت در یخچال قرار دهید تا سرد شود.پس از سرد شدن نان ها را از یخچال خارج کنید و هر نان را به شکل مثلث برش بزنید.

    نكات:

    1)اردور پیش غذایی است كه با وعده اصلی همخوانی دارد و معمولا در جشن ها و تولد مورد استفاده قرار میگیرد.

    2)در صورت تمایل مقداری سس قرمز روی ارورها بریزید.

    3)میتوانید از مقداری پنیر خامه ای به جای سس مایونز استفاده كنید

    لذت آشپزی

  • ۰۰:۴۲   ۱۳۹۴/۱۰/۲۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    پیراشکی قالبی

    خمیر پیتزا یا پیراشکی 1عدد

    مرغ پخته خرد شده  1.5 پیمانه

    سس مایونز یاخامه 4/1 پیمانه

    پنیر موزارلا یا پنیر پیتزا  2/1 پیمانه

    ریحان خرد شده 2 قاشق غذاخوری

    فلفل دلمه ای خرد شده  مقداری

    نمک و فلفل به میزان لازم

    طرز تهیه:

    خمیر روبه شکل دایره باز کنید.ضخامتش مثل پیتزا باشه.

    خمیر را مطابق شکل به 6  یا 8 قسمت تقسیم کنید

    قالب رو چرب کنید و خیمر رو به این شکل داخل قالب بچینید.

    چون قسمتهایی که روی هم می افتاد کلفت میشد،اون قسمتها رو با قیچی جدا کردم.

    مواد میانی رو با هم مخلوط کنید و روی خمیر بریزید

    لبه های خمیر را روی مواد برگردونید.

    قسمتهایی که خمیر نپوشونده دوباره پنیر پیتزا بریزید.

    روی خمیر را زرده تخم مرغ و زعفران مالیده و کنجد می پاشیم.من به  جای زرده از خامه و زعفران برای زرینه استفاده کردم..

    حلقه را تا وقتی روی خمیر طلایی شود در طبقه وسط فر 200 درجه قرار می دهیم

    لذت آشپزی

  • ۰۰:۵۹   ۱۳۹۴/۱۰/۲۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    ماکارونی ویژه

    ماکارونی یکی از غذاهای مورد علاقه کودکان است . این روش طبخ جدید ماکارونی به شما کمک میکند تنوعی به یکی از غذاهای معمول بدهید .

    مواد لازم:

    ماکارونی=500 گرم

    پیاز قرمز=2 عدد متوسط

    روغن=به مقدار لازم

    گوجه فرنگی=2 عدد متوسط

    فلفل دلمه سبز=1 عدد

    هویج رنده شده=1 عدد

    قرص طعم دهنده مگی=1 عدد

    ادویه کاری=1 قاشق مرباخوری

    گشنیز تازه ریز شده=2/1 لیوان

    مواد لازم برای سس:

    خامه=1 لیوان

    پنیر مایع=2/1 لیوان

    سس مایونز=2 قاشق غذاخوری

    پنیر پارمیزان رنده شده=2/1 لیوان

    طرز تهیه:

    1. ماکارونی را طبق دستور روی پاکت بپزید سپس آبکش کنید.

    2. پیاز را به صورت ریز خلال کرده در ماهیتابه همراه با کمی روغن سرخ کنید سپس گوجه فرنگی ها را به صورت مکعبی کوچک خرد کرده به پیاز اضافه کنید.

    3. فلفل دلمه را به صورت ریز خرد کرده همراه هویج رنده شده به مواد اضافه کنید و مواد را با قاشق چوبی هم زده روی حرارت ملایم کمی تفت دهید سپس ادویه را به مواد اضافه کنید. روی مواد کمی آب ریخته و بگذارید کمی مواد بجوشد.

    4. گشنیز ریز شده را به مواد اضافه کرده بگذارید مواد روی حرارت ملایم به مدت 5 دقیقه بجوشد سپس ماکارونی پخته شده را به آن اضافه کرده بگذارید روی حرارت بماند تا وقتیکه مواد به اندازه 4 قاشق آب داشته باشد

    5. مواد بدست آمده را در ظرف پیرکسی بریزید.

    6. مواد لازم برای سس بجز پنیر را با هم مخلوط کرده روی سطح ماکارونی بریزید. 

     7. پنیر پارمیزان رنده شده را روی سطح مواد بپاشید.

    ,ماکارونی  ,انواع ماکارونی ، انواع پاستا ، غذا با پاستا

    8. ظرف را به مدت 15 دقیقه با حرارت 165 درجه سانتیگراد در فر قرار دهید تا روی پنیر طلایی رنگ شود.

    لذت آشپزی

  • leftPublish
  • ۰۱:۰۲   ۱۳۹۴/۱۰/۲۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    لقمه_قارچ_کبابی

    قارچ تمیز بدون دم 3 لیوان  

    روغن زیتون یا کانولا 2 قاشق  

    نان پیتا 4 عدد

    شوید، جعفری، رازیانه، گشنیز، پونه و آویشن خرد شده 1 لیوان  

    آووکادو

    پودر سیر 1/4 قاشق چایخوری  

    لیمو ترش 1 عدد  

    نمک و فلفل نوک قاشق

     

    طرز تهیه: 

    قارچ ها را روی سینی فر بچینید و به کمک یک قلمو آشپزی کمی روغن روی آنها بمالید و آنها را به مدت 15 دقیقه در فر 170 درجه سانتی گراد قرار دهید تا خوب کباب شوند.

    هنگامی که قارچها خوب کباب شدند، آنها را بیرون بیاورید و خرد کنید. در یک کاسه با سبزیجات مخلوط کنید و آّب لیمو ترش و نمک و فلفل و پودر سیر را به آنها اضافه کنید. در یک تابه نچسب آنها را باهم کمی تفت دهید و سپس مواد را داخل نان های پیتا تقسیم کنید و بپیچید.

    در صورتی که به آووکادو دسترسی داشتید می توانید آنها را مکعبی خرد کنید و داخل ساندویچ قرار میدیم

    لذت آشپزی

  • ۰۱:۰۴   ۱۳۹۴/۱۰/۲۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    كباب_چوبي_دودي

    یک قاشق غذاخوری پاپریکا دودی

    1.5 قاشق چایخوری نمک

    یک قاشق چایخوری پودر سیر

    یک قاشق چایخوری پودر پیاز

    یک قاشق چایخوری فلفل سیاه

    یک کیلو و 400 گرم گوشت چرخ‌کرده مخلوط

    16 عدد نان تورتیلا

    طرز تهیه

    در یک کاسه بزرگ، پاپریکا، نمک، پودر سیر، پودر پیاز و فلفل سیاه را با یکدیگر مخلوط کنید. گوشت چرخ‌کرده را به کاسه اضافه کنید و با ادویه‌ها کاملا ورز دهید. سپس آن را به 24 گلوله تقسیم کنید. سطح گلوله‌های گوشتی را در دست صاف کنید تا 5 سانتی‌متر ضخامت داشته باشند.

    سه عدد از آنها را در یک سیخ چوب بکشید. همین کار را با بقیه گوشت‌ها تکرار کنید. سپس آنها را به مدت 8 تا 10 دقیقه روی کباب‌پز بپزید تا کاملا پخته شوند.

    این کباب‌ها را با نان تورتیلا برشته شده سرو کنید.

    برای اینکه سیخ‌های چوبی نسوزند، 30 دقیقه پیش از کباب کردن آنها را در آب خیس کنید

    لذت آشپزی

  • ۰۱:۰۵   ۱۳۹۴/۱۰/۲۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    دلمه_کوکتل

    دلمه کوکتل یک پیش غذا یا غذای بسیار ساده و شیک است که در تمامی وعده های غذایی قابل استفاده است . دلمه کوکتل یک ایده ساده است که با انواع سوسیس و با انواع مواد داخلی قابل اجرا می باشد .

    مواد لازم: 

        سوسیس گوشت 10 عدد بزرگ

        گوشت چرخ کرده گوساله 250 گرم

        پیاز1  عدد متوسط

        جعفری1  قاشق غذاخوری

        قارچ 200 گرم

        رب گوجه فرنگی 2  قاشق غذاخوری

        کره 100 گرم

        پنیر موزارلا 150 گرم

        نمک وفلفل به میزان لازم

    طرز تهیه

    1. پیاز را به صورت نگینی ریز خرد می کنیم . پیاز را داخل روغن تفت داده ، سپس وقتی به حالت سرخ شدن رسید گوشت چرخ کرده را به آن اضافه میکنیم تا بوی گوشت گرفته شود.

     2. سپس رب و ادویه ها را اضافه کرده و تفت داده تا عطر آن آزاد شود .

    3. فلفل دلمه ای و قارچ را نگینی ریز خرد کرده و به مواد اضافه می نماییم . سپس جعفری را ساطوری خرد کرده و اضافه می کنیم . حرارت داده تا آب قارچ کشیده شود .

    4. سوسیس ها را طولی برش زده و داخل آن را به صورت یک بیضی خالی کرده و سوسیس های خارج شده را نیز ریز خرد کرده و به مواد گوشتی اضافه می کنیم .

    5. دیواره داخل و بیرون سوسیس ها را با روغن چرب کرده و یک قاشق غذاخوری از مواد داخل آن قرار داده و روی مواد را کمی پنیر پیتزا می ریزیم .

    6.  فر را روی دمای 180 درجه گرم کرده کف سینی فر را کاغذ روغنی انداخته و سوسیس ها را روی کاغذ قرار داده و طبقه وسط فر به مدت 15 دقیقه قرار داده تا پنیر آب شود . سپس کوکتل ها را سرو نمایید .

    7. دلمه کوکتل یک پیش غذا یا غذای بسیار ساده و شیک است که در تمامی وعده های غذایی قابل استفاده است . دلمه کوکتل یک ایده ساده است که با انواع سوسیس و با انواع مواد داخلی قابل اجرا می باشد 

    لذت آشپزی
  • ۰۱:۰۶   ۱۳۹۴/۱۰/۲۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    رولت اسفناج

    اسفناج خورد شده 5/1 لیوان

    تخم مرغ 3 عدد درشت

    آرد 1 قاشق غذاخوری

    ادویه ها فلفل قرمز زرد چوبه نمک به مقدار کافی

    مواد میانی رولت اسفناج کالباس 2 عدد

    پنیر گودا یا پنیر پیتزا

    طرز تهیه رولت اسفناج

    ابتدا اسفناج و تخم مرغها و فلفل قرمز و زدچوبه و نمک رو با هم خوب مخلوط می کنیم

    قالبمون رو چرب میکنیم ترجیحا مستطیلی باشه  بعد موادمون رو داخل تابه می ریزیم

    سپس در فری که از یکربع قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم کردیم در طبقه وسط فر قرار میدهیم به مدت ۲۰ دقیقه

    اگه نمیخواید داخل فر بزارید باید انقده ماهر باشید که بتونید رولت رو  روی اجاق پشت و روش کنیدو رولت سالم بمونه

    بعد از پخت از فر خارج کنید نباید روی رولت سرخ شده باشه والا خشک میشه و رول کردنش مشکل میشه

    بعد  بزاریدش داخل کاغذ روغنی و روی رولت رو ابتدا کالباس و بعد پنیر گودا یا پنیر پیتزا بریزید که من توی خونه دو تا پنیر گودا داشتم مجبور شدم مابقیش رو پنیر پیتزا بریزم بهتون توصیه میکنم پنیرا گودا بریزید فوق العاده خوشمزه میشه

    لذت آشپزی

  • ۰۱:۰۸   ۱۳۹۴/۱۰/۲۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    رولت تخم مرغ کره ای

     

    مواد لازم:

    تخم مرغ

    هویج

    پیارچه

    نمک

    روغن

    طرز تهیه رولت تخم مرغ، غذای کُره ای فوقِ سریعطرز تهیه:

    1. ابتدا تخم‌مرغ‌ها را در کاسه‌ای ریخته و به وسیله چنگال یا همزن، هم می‌زنیم.سپس هویج و پیازچه خرد شده و نمک را به تخم‌مرغ اضافه می‌کنیم و همه مواد رو باهم مخلوط می‌کنیم.

    2. بعد کف تابه را روی حرارت خیلی ملایم ، کمی چرب می‌کنیم تا مواد به کف تابه نچسبد.

    3. مواد را در تابه ریخته و روی سطح  آن پخش می‌کنیم تا کاملا سطح ظرف را بگیرند.

    4. سپس اجازه می‌دهیم تا تخم‌مرغ شروع به پختن کند.

    5. بعد از پخته شدن تخم‌مرغ، شروع به رول کردن تخم‌مرغ می‌کنیم.

    6. با هر لایه‌ای که رل می‌کنیم لایه‌ها را روی هم فشار می‌دهیم تا مواد کاملا بهم بچسبند.

    7. بعد از اینکه کل مواد را رول کردیم يك دقیقه دیگر اجازه می‌دهیم تا همه مواد به طور کامل پخته شوند.

    8. در آخر تخم‌مرغ رول شده را روی سطح تخته کار می‌گذاریم و يك دقیقه اجازه می‌دهیم تا کمی سرد شود.

    9. سپس رولت تخم‌مرغ را به قسمت‌های مساوی برش می‌دهیم.

    لذت آشپزی

  • leftPublish
  • ۰۱:۰۹   ۱۳۹۴/۱۰/۲۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    سیب زمینی سرخ شده

    اگر ميخوايد سيب زميني سرخ كرده هاتون مثل بيرون ترد و خوشمزه باشه بعد از خلال كردنشون اونها رو توي ابجوشي كه يك قاشق نمك هم بهش اضافه كرديد،،بريزيد..

    بزاريد ٢ يا ٣ دقيقه بجوشد،،سپس ابكش كنيد توي ظرفي بريزيد،و توي فريزر بگزاريد..

    يخ كه بست توي روغن داغ بريزيد

    از سيب زميني هاي تردتون لذت ببريد

    لذت آشپزی

  • ۰۱:۱۲   ۱۳۹۴/۱۰/۲۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    کباب_کوبیده_مرغ_با_سس_هندی

     این بار می خواهیم به جای اینکه گوشت قرمز را به سیخ بکشیم گوشت مرغ را به سیخ کشیده و کباب کوبیده مرغ درست کنیم. این کباب ها به همراه نوعی سس که در این مطلب به شما آموزش می دهیم خیلی خوب از آب در می آید.

    مواد لازم برای 2 نفر

      300 گرم گوشت مرغ چرخ شده

    1 عدد زرده تخم‌مرغ

     2  /1 ق چ ادویه گراماسالا

     4  /1 ق چ پودر زیره

     4   /1 ق چ پودر زنجبیل

    2 ق س گشنیز خرد شده

    1 حبه سیر له شده

    25 گرم پنیر فتای رنده شده

    1 ق س آب‌لیموی تازه

    1 عدد پیاز ریز رنده شده

    2 ق س پودر بادام

    به میزان لازم نمک و فلفل

    4 عدد سیخ چوبی

    به میزان لازم روغن

    طرز تهیه:

    1. یک کاسه بزرگ انتخاب کنید. مرغ چرخ شده را با زرده تخم‌مرغ داخل آن بریزید و باهم مخلوط کنید. حالا ادویه‌جات، گشنیز خرد شده، پیاز، سیر، آب‌لیمو، پنیر، پودر بادام و کمی نمک و فلفل هم اضافه کنید. حال مواد را خوب باهم ورز دهید تا مایه کباب آماده شود.

    2.  سیخ‌های چوبی را خیس کنید. از مواد مقداری بردارید و آن را به سیخ بکشید و با کمک دست مایه را به شکل کباب کوبیده های معمول درآورید.

    3. در یک تابه مناسب مقداری روغن بریزید و آن را روی حرارت کم قرار دهید. حالا سیخ‌ها را داخل تابه بچینید. در تابه را بگذارید و صبر کنید تا کباب‌ها آماده شوند. در حین پخت، چند بار سیخ‌ها را پشت‌ورو کنید تا همه جای آنها سرخ شوند. بعدازآنکه کباب‌ها آماده شدند، آنها را داخل ظرف موردنظرتان بریزید و سرو کنید.

    فوت‌وفن

    بهتر است سیخ های چوبی را 15 دقیقه قبل از استفاده داخل مقداری آب بگذارید تا خیس بخورند. این کار باعث می‌شود موقعی که کباب‌ها پخته و آماده می‌شوند، به سیخ نچسبند.

    لذت آشپزی

  • ۱۴:۴۱   ۱۳۹۴/۱۰/۲۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    کراکت سیب زمینی 

    ۵عدد سیب زمینی متوسط را بپزید(حتی المقدور آبپز نکنید،به روش کبابی کردن در فر سیب زمینی ها را بپزید تا حالت چسبندگی نداشته باشد) و تا گرم است پوست کنده پوره کنید و ۳ ق س کره ی آب شده و نمک  و فلفل قرمز و سیاه به آن افزوده و خوب مخلوط کنید.

    سپس ۱۵۰گرم پنیرگودای رنده شده ، ۳ ق س جعفری ،گشنیز و پیازچه ی خرد شده و ۲عدد تخم مرغ زده شده را به پوره ی سیب زمینی افزوده و همه ی مواد را با هم مخلوط کنید. اکنون هر بار به اندازه ی یک نارنگی کوچک از مواد برداشته در دست شکل دهید(بدون مرطوب یا آردی کردن دست) و ابتدا در تخم مرغ زده شده و بعد در پودر سوخاری بغلطانید و در روغن داغ شده سرخ کنید.

    کراکت های سرخ شده را روی کاغذ روغنی یا دستمال های مخصوص قرار دهید تا روغن اضافه ی آنها گرفته شود سپس با سس دلخواهتان سرو کنید

    لذت آشپزی

  • ۱۴:۴۹   ۱۳۹۴/۱۰/۲۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    كباب ماهيتابه اى 

    گوشت چرخ شده +يه دونه پياز رنده شده ى آب گرفته +يك تا دو حبه سير رنده شده +نمك و فلفل و زردچوبه + در صورت تمايل ادويه ى دلخواه 

    مواد رو كاملا با هم ورز داده و به صورت يك تكه يا به هر شكل دلخواه داخل ماهيتابه قرار دهيد و در ماهيتابه رو ببنديد (با حرارت ملايم )تا در حين سرخ شدن مغز پخت شود (هنگاميكه كبابها آب انداختند مقدارى زعفرون روى اونها اسپرى كنيد )

    لذت آشپزی

  • ۱۴:۵۴   ۱۳۹۴/۱۰/۲۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    کوفته سیب زمینی

    سیب زمینی پخته و کوبیده فلفل دلمه ای رنگی و کالباس خشک خرد شده و تخم مرغ و نمک و بهش اضافه میکنید مث توپ گردش میکنید و ت ارد سوخاری میغلتونید و بعد سرخ میکنید

    لذت آشپزی

  • ۱۶:۴۰   ۱۳۹۴/۱۰/۲۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    تانتونی مرغ، یک شام متنوع

    تانتونی مرغ یک شام خوشمزه و متنوع است. می شود گفت که این غذا یک ساندویچ مرغ مدرن است که با یک بار امتحان کردنش، همه اهل خانه طرفدارش می شوند.

    این ساندویچ را می توانید در شب های ماه مبارک رمضان به عنوان  یک شام سبک برای اهالی روزه دار خانه آماده كنيد.

    مواد لازم برای 3 نفر :

    سینه مرغ 300 گرم

    فلفل د لمه ای 2 عدد

    قارچ 150 گرم

     گوجه فرنگی خرد شده  2 عدد

    رب گوجه فرنگی 1 قاشق سوپخوری

    نمک و فلفل به میزان لازم

    پودر آویشن به میزان لازم

    روغن مایع مقد اری

    * نان لواش صنعتی که در سوپرمارکت ها موجود است

    طرز تهیه تانتونی مرغ :

    سینه مرغ را به شکل مربع های کوچک خرد کنید. قارچ و فلفل دلمه ای ها را هم به صورت نگینی خرد کنید. گوجه فرنگی ها را بعد از آنکه شستید، به  صورت نگینی خرد کنید.

    در یک تابه مرغ خرد شده، قارچ و فلفل دلمه ای ها را بریزید. 1 قاشق روغن به مواد اضافه کرده و تابه را روی حرارت زیاد قرار دهید و مواد را با هم تفت دهید. وقتی رنگ مرغ ها سفید شد، گوجه فرنگی های نگینی خرد شده را همراه با رب به مواد اضافه و خوب تفت دهید.

    مواد را 3 دقیقه تفت دهید تا رنگ رب باز شود، سپس نمک، فلفل و پودر آویشن را اضافه کرده و بعد از کمی تفت دادن زیر تابه را خاموش کنید و صبر کنید تا مواد خنک شوند.

    4-3 قاشق از مواد را وسط نان ها ریخته و آنها را بپیچید.

    فوت وفن :

    * اگر مواد را داغ در نان ها بریزید، لواش ها پاره می شوند. دقت کنید که این غذا سریع آماده می شود و مرغ ها نباید به آب بیفتند.

    * قبل از پیچیدن لواش ها، کمی جعفری خرد شده روی مواد بریزید.

    لذت آشپزی

  • ۰۹:۴۰   ۱۳۹۴/۱۰/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    خوراک_کوفته_سوئدی                       

    مواد اولیه : برای 4 نفر

    گوشت چرخ کرده 1 کیلو

    فلفل دلمه ای 3 عدد

    برنج 1 پیمانه

    جعفری مقداری

    نمک و فلفل سیاه و زردچوبه به میزان لازم

    گوجه فرنگی  4 عدد

    آرد سوخاری 1 پیمانه

    پیاز بزرگ 2 عدد

    رب گوجه فرنگی 2 قاشق غذا خوری

    جعفری را با آب سرد بشویید بعد از اینکه آب آن گرفته شد، آن را در خرد کن ریخته خرد کنید

    گوشت چرخ کرده را با جعفری مخلوط کنید

    برنج را به مدت 3 دقیقه بپزید تا به صورت نیم پخت دربیاید و به گوشت چرخ کرده اضافه کنید.

    فلفل دلمه و گوجه فرنگی را خرد کرده در خرد کن بریزید

    سپس به مواد اضافه کنید به آن نمک و فلفل و زردچوبه بزنید به کمک دست آن را ورز دهید چنانچه مواد شما چسبندگی لازم را ندارد به آن کمی آرد سوخاری اضافه کنید سپس آن را به صورت گلوله درآورید و در آرد سوخاری بغلتانید

    در اینجا کوفته های ما آماده برای سرخ شدن هستند.

    یک ماهیتابه برداشته روغن سرخ کردنی درآن ریخته و بگذارید روغن داغ شود. کوفته را را در روغن داغ سرخ کنید.

    وقتی یک سمت آن سرخ شد آن را به سمت دیگر چرخانده تا تمام سطح آن سرخ شود.

    پس از سرخ شدن آنها را در ظرف توری شکل گذاشته تا روغن آن خارج شود. 

    لذت آشپزی

  • ۱۰:۱۴   ۱۳۹۴/۱۰/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    کالباس_خانگی

    مخلوط ران وسینه مرغ یک کیلو

    سیر: 5 حبه 

    آرد: 3 قاشق غذاخوری

    زرده ی تخم مرغ: 2 عدد

    یخ: 6 تکه 

    شیر خشک:1 فنجان

    نمک : 2 قاشق مربا خوری که طبق ذائقه می تونه کم و زیاد بشه

    دارچین : 3/1 قاشق مربا خوری

    زنجبیل : 5/1 قاشق مربا خوری

    هل,فلفل سیاه,تخم کرفس,پودر خردل:نصف قاشق مربا خوری

    میخک : نوک قاشق مرباخوری

    جوز هندی : قدری بیشتر از میزان گفته شده برای میخک 

    آویشن: 4/1 قاشق مرباخوری

    روغن مایع : 2 قاشق غذاخوری

    پسته ی تازه,هویج پخته شده وقارچ پخته شده: به میزان دلخواه

     طرز تهیه:

    مرغ رو همراه سیر 3 بار چرخ می کنیم . آرد رو با تمام ادویه های خشک مون الک می کنیم و به مرغ اضافه می کنیم، مزه ی مواد رو می چشیم و در صورت تمایل ادویه هایی رو که دوست داریم مجدد اضافه می کنیم. بعدتخم مرغ رو به مواد اضافه می کنیم و همه ی مواد رو در غذاساز می ریزیم و 3 دقیقه اجازه می دیم تا مخلوط بشن. در طول مدت روشن بودن غذا ساز به تدریج تکه های یخ مون رو با فاصله اضافه می کنیم.  سپس روغن مایع رو اضافه می کنیم و بعد از این مرحله، موادمون رو از غذاساز بیرون میاریم. در صورت شل بودن خمیر مقداری آرد اضافه می کنیم و با دست کمی ورز می دیم تا کل مواد به صورت خمیری نه زیاد سفت و نه زیاد شل در بیاد. در مرحله ی آخر پسته و قارچ وهویج خرد شده رو هم اضافه می کنیم.سپس همه ی مواد رو روی سلفون می ریزیم وچند دور سلفون رامی پیچیم و دو سر سلفون رو مثل شوکولات خوب می پیچیم و می بندیم. سپس به مدت یک تا یک ونیم ساعت موادمون رو بخار پز می کنیم.بعد از خنک شدن بیست وچار ساعت داخل یخچال می گذاریم تا خوب سرد بشه. بعد از سرد شدن به اندازه های دلخواه با چاقوی لیزری برش می دیم.

    لذت آشپزی

  • ۱۰:۲۰   ۱۳۹۴/۱۰/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    فینگر_فود_بادمجون

    مواد لازم: 

    بادمجون.مایه ماکارونی.قارچ .گوجه فرنگی و فلفل دلمه ای و پنیر پیتزا ،،بادمجونو یه خط در میون پوست کنده وبعد حلقه حلقه میکنیم و بعد نمک زده یک ساعت بعد در روغن تفت میدیم تا بپزه اما له نشه.چاشنی میتونیم گردغوره یا هر ترشی که دوست داریم به موادمون اضافه کنیم.مایه رو حلقه بادمجون می ریزیم ورویش پنیر پیتزا وبعدحلقه دوم وبعد مواد وپنیر و زعفران وآخر سر درون فر گذاشته تا کمی برشته شود

    لذت آشپزی

  • ۱۰:۲۴   ۱۳۹۴/۱۰/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

     کیک مرغ و گردو 

    آماده سازی: 1 ساعت

    مدت انتظار: 2 ساعت

    مجموعاً: 3 ساعت

    مواد اولیه :

    برای 5 نفر

    نان تست                              10 عدد

    سینه مرغ                              2 عدد

    تخم مرغ                       5 عدد (پخته)

    سس مایونز                         1 پیمانه

    ماست خامه ای                    2 پیمانه

    گردو                                   1 پیمانه

    تره                     1 پیمانه (سبزی تره)

    نمک                            به مقدار لازم

    فلفل                            به مقدار لازم

    طرز تهیه :

    سینه های مرغ را بپزید سپس خرد کنید و درون مخلوط کن بریزید و تخم مرغ های پخته خرد شده ، تره خرد شده ، ماست ، سس مایونز ، گردو خرد شده ، نمک و فلفل را به ان اضافه کرده و تا اندازه ای که مواد باهم ترکیب شوند میکس نمائید.

    حاشیه های نان تست را برش بزنید و بردارید ، مقداری از نان های تست را کف سینی بچینید و مقداری از مواد روی ان بریزید و خوب پخش کنید و به همین ترتیب لایه بعدی را قرار دهید و در انتها نیز با یک لایه از سس کیک مرغ را بپوشانید.

    پس از اتمام کار سینی مواد را با روکشی نایلونی بپوشانید و به مدت 2 ساعت درون یخچال قرار دهید تا طعم مواد جذب نان شود ، پس از این مدت از یخچال خارج کرده و در اندازه های مورد نظر برش بزنید و با کمی زیتون یا گوجه و سبزی معطر تزئین کنید و سرو نمائید.

    نکته ها : مقدار موادی که استفاده میکنید بستگی به سلیقه خودتان دارد ، میتوانید بعضی مواد را کمتر و بعضی ها را بیشتر کنید ، غلظت مواد باید همانند سالاد الویه باشد.

    لذت آشپزی

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان