طرز تهیه رولت خرما
(مخصوص ماه رمضان و سفره افطار)
رولت خرما
بهتر است در ماه مبارک رمضان عوض استفاده دائم و هر روزه از زولبیا و بامیه، گاهی نیز از شیرینیهای مقوی خانگی همانند رولت خرما که حاوی موادی مغذی چون گردو و خرماست استفاده کنید.
مواد لازم:
گردو به مقدار لازم
پودر نارگیل به مقدار لازم
پودر پسته به مقدار لازم
بادام به مقدار لازم
خرما 1 کیلو گرم
طرز تهیه:
هسته خرمای را درآورده و خرما را روی شعله خیلی ملایم گرم کرده و سپس درحالی که هنوز داغ است با گوشت کوب آن را بکوبید تا له شود. سپس خرمای له شده را بین دو پلاستیک با وردنه باز کنید.
پلاستیک رویی را بردارید و روی خرما پودرپسته و بادام و گردوی بو داده بریزید. و با کف دست کمی فشار بیاورید تا به خرما بچسبد. سپس از یک طرف لوله کنید و کل خرما را در پلاستیک بپوشانید به مدت چند ساعت در یخچال بگذراید روی آن را می توانید پودر نارگیل بپاشید تا از چسبندگی اش کم شود. سپس با یک چاقوی تیز و بزرگ رولت را برش بزنید .
نکات:
اگر ماکروویو در دسترس است خرما را درون کاسه ای بریزید و با قدرت ۶۰۰ وات به مدت ۲تا ۳دقیقه بسته به مقدار مواد قراردهید. و ۲تا ۳بار در این فاصله خرما ها را زیر و رو کنید.
بهتر است بادام و گردو را کمی روی حرارت ملایم بود دهید. کافیست که توی ماهیتابه بریزید کمی زیر و رو کنید.
می توانید کمی آرد را روی حرارت بو داده سپس کمی کره به آن اضافه کنید و مرتب هم بزنید کمی که رنگ آرد تغییر کرد شعله را خاموش کنید.و این خمیر را روی خرمای له شده بریزید و با پالت یا چاقو پخش کنید. سپس گردو و پسته را بریزید.