حلوای شیر
🔷مواد اولیه :
شیر: (1پیمانه +1/4 پیمانه)250 گرم
شکر :(1 پیمانه)200گرم
پوست پرتقال: 8 گرم
زعفران دم کرده: 30 میلی لیتر
کره :30 گرم
آرد گندم: (2 پیمانه)250گرم
روغن مایع :(1/2 پیمانه + 1 ق غ)110گرم
🔶طرزتهیه:
🔹روغن رو کمی گرم کنید و آرد رو (بهتره برای هرنوع حلوایی که درست می کنید از آردگندم استفاده کنید) به روغن اضافه کنیدو روی حرارت ملایم تفت بدید وقتی رنگ آرد تغییرکرد البته نباید زیاد قهوه ای بشه کره رو اضافه کنیدو باز هم تفت بدید تا قهوه ای بشه.
🔶برای تهیه شربت:
🔹برای این کاربهتره ازظرف تفلونی که آسیب ندیده باشه و به اصطلاح من خش نداشته باشه یا یک قابلمه ی مسی که بهترین گزینه ست استفاده کنید.
🔹شیرو شکررا در قابلمه ریخته روی حرارت میگذاریم تا شکرحل شود همونجور که در پخت حلوای هویج هم گفته بودم تا زمان آب شدن شکرهم بزنید و بعد از اون دیگه نباید شربت هم بخوره چون به اصطلاح شکرک یا قندک میزنه حالاپوست پرتقال رو اضافه کنید و ازروی حرارت بردارید نیازی به قوام آمدن شربت نیست.
🔹زمانی که شربت و همچنین مخلوط آرد و روغن نیمه گرم شد آن راروی حرارت ملایم بگذارید و شربت رو درچند مرحله بهش اضافه کنید.