شله زرد
🔷مواد لازم :
برنج : 2 لیوان
شکر : 4 لیوان
گلاب : 1 لیوان
کره : 5 تا 6 قاشق سوپ خوری
خلال بادام : سه چهارم لیوان
زعفران : به اندازه ی لازم
آب سرد : ٨ ليوان
دارچين ، پودر نارگيل و ترافل شكوفه برای تزئين به اندازه ی لازم
🔶طرز تهیه :
در ابتدا برنج را قبل از استفاده حتما خوب با آب گرم بشویید و چند بار آب آن را تخلیه کنید، بعد از این روی آن آب گرم ریخته و به مدت چهار تا پنج ساعت قرار دهید خوب خیس بخورد.
🔹آب برنج را تخلیه کنید بعد برنج را همراه با ٨ لیوان آب داخل قابلمه بریزید و قرار دهید جوش بیاید، پس از به جوش آمدن بلافاصله حرارت زیر اجاق گاز را کم کنید و قرار دهید به آرامی پخته شود. در صورتی که حرارت زیر اجاق گاز زیاد باشد برنج به ته قابلمه خواهد چسبید و ته دیگ خواهد شد. کافی است برنج و آب به آرامی بجوشد. وقتى كمى برنج لعاب انداخت خلال بادام و كره را اضافه كنيد
🔹بعد کمی زعفران به برنج و آب اضافه کنید تا همراه با آنها تا مرحله آخر بجوشد. مقدار زعفران برای شله زرد بر اساس سلیقه و میل شماست تنها کم کم زعفران را اضافه کنید و هم بزنید و قرار دهید چند دقیقه ای خوب بجوشد، اگر مقدار آن کم بود مقدار دیگری به آن اضافه کنید به صورتی که رنگ شله زرد شما (زرد رنگ) شود.
نكته : حتما شكر را با مقدار كمى آب بجوشانيد تا قوام بياد
كره را داغ كنيد و به برنج اضافه كنيد ...