خانه
19.8K

مخصوص ماه رمضون

  • ۱۳:۰۲   ۱۳۹۵/۳/۱۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    شله زرد 

    🔷مواد لازم :

     

    برنج : 2 لیوان

    شکر : 4 لیوان

    گلاب : 1 لیوان

    کره : 5 تا 6 قاشق سوپ خوری

    خلال بادام : سه چهارم لیوان

    زعفران  : به اندازه ی لازم

    آب سرد : ٨ ليوان 

    دارچين ، پودر نارگيل و ترافل شكوفه  برای تزئين  به اندازه ی لازم

    🔶طرز تهیه :

    در ابتدا برنج را قبل از استفاده حتما خوب با آب گرم بشویید و چند بار آب آن را تخلیه کنید، بعد از این روی آن آب گرم ریخته و به مدت چهار تا پنج ساعت قرار دهید خوب خیس بخورد.

    🔹آب برنج را تخلیه کنید بعد برنج را همراه با ٨ لیوان آب داخل قابلمه بریزید و قرار دهید جوش بیاید، پس از به جوش آمدن بلافاصله حرارت زیر اجاق گاز را کم کنید و قرار دهید به آرامی پخته شود. در صورتی که حرارت زیر اجاق گاز زیاد باشد برنج به ته قابلمه خواهد چسبید و ته دیگ خواهد شد. کافی است برنج و آب به آرامی بجوشد. وقتى كمى برنج لعاب انداخت خلال بادام و كره را اضافه كنيد 

    🔹بعد کمی زعفران به برنج و آب اضافه کنید تا همراه با آنها تا مرحله آخر بجوشد. مقدار زعفران برای شله زرد بر اساس سلیقه و میل شماست تنها کم کم زعفران را اضافه کنید و هم بزنید و قرار دهید چند دقیقه ای خوب بجوشد، اگر مقدار آن کم بود مقدار دیگری به آن اضافه کنید به صورتی که رنگ شله زرد شما (زرد رنگ) شود.

    نكته : حتما شكر را با مقدار كمى آب بجوشانيد تا قوام بياد 

    كره را داغ كنيد و به برنج اضافه كنيد ...

    مخصوص ماه رمضون

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان