خانه
19.8K

مخصوص ماه رمضون

  • ۱۳:۱۲   ۱۳۹۵/۳/۱۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    حلوای آلبالو

    🔷مواد لازم :

    آرد سفید: 200 گرم

    آرد سنگک :75 گرم

    کره :225 گرم

    روغن مایع: 80 میلی لیتر

    آب :350 میلی لیتر

    شکر :300 گرم

    آلبالوی بدون هسته: 300 گرم

    شربت آلبالو: 200 میلی لیتر

    جوهر لیمو :1 قاشق چایخوری

    🔶تهیه شربت 

    🔹در قابلمه ای آب، شربت ، شکر ، آلبالو، جوهر لیمو را مخلوط کرده و می گذاریم تا به جوش بیاید.

    آرد سنگک را تفت می دهیم تا کمی طلایی شود و کنار می گذاریم.

    سپس آرد سفید را تا حدی تفت می دهیم که خامی آن گرفته شود.

    🔹داخل تابه ای کره را ذوب می کنیم و آرد ها را از الک رد کرده و در کره تفت می دهیم.روغن مایع را اضافه کرده و حدود یک دقیقه تفت می دهیم.سپس با ملاقه از شربت درست شده بر میداریم و به آرامی به آردها اضافه می کنیم و هم می زنیم تا حلوا بافت نرم و لطیفی پیدا کنه و از روی حرارت برمیداریم.

    مخصوص ماه رمضون

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان