کشک بادمجون
همه بادمجون ها رو به قطعات تقریبا بزرگ تو یه قابلمه بزرگ خرد کرده وبا یه استکان آب و یه نصف استکان روغن و نمک و فلفل و زردچوبه دم بذارید تا بادمجونها کم کم سبک و نرم شن... البته تو استفاده از نمک کمی احتیاط کنید چون قرار که بعدش از کشک هم استفاده کنیم.
بعد که بادمجونها پختند در قابلمه رو برداشته و شروع به هم زدنش میکنیم. این کارو به دفعات انجام میدیم تا رنگ بادمجون عوض بشه و حالت سرخ شده به خودش بگیره و بعد هم برحسب ذائقه و سلیقه کشک و نعنا داغ و پیاز داغ رو بهش اضافه میکنیم. بهتون قول میدم با این روش کشک بادمجونی به خوشمزگی کشک بادمجون سرخ شده خواهید داشت با کمترین میزان روغن مصرف شده
اگه دوست داشتید میتونید ۲-۳ عدد از بادمجونها رو سرخ کنید و قاطی بقیه بادمجونها کنید...