خانه
19.8K

مخصوص ماه رمضون

  • ۱۲:۴۸   ۱۳۹۵/۳/۱۸
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

     آش شوید باقلا 
    این آش رو می تونید با باقلا درست کرده و با ماست ترش میل کنید و بسیار خوشمزه هست.

    مواد لازم :

    پیاز داغ بمیزان دلخواه
    نمک و فلفل سیاه بمیزان دلخواه
    ماست سفت کیسه ای ترش نصف پیمانه
    عصاره مرغ یا گوشت (یا یک لیوان آب مرغ یا گوشت) 1 عدد
    سیر له شده 2 حبه
    برنج خیس کرده(ترجیحا نیم دانه) 2 پیمانه
    باقلا سبز 1 پیمانه
    شوید تازه نیم کیلو
    نعنا داغ برای تزیین
    طرزتهیه:

    1-ابتدا برنج را داخل قابلمه‌ای متوسط ریخته و آن را تا نیمه با آب پر کنید. اجازه دهید برنج دو ساعت خیس بخورد تا هنگام پخت برنج، کاملا داخل ‌آش له شود.

    2-سپس مقداری پیاز داغ را همراه عصاره مرغ یا گوشت به آن اضافه کنید و زیر گاز را روشن کنید. در حین پخت اگر آب لازم بود به آن اضافه کنید. وقتی برنج کاملا پخت، باقالا را اضافه کنید.
    3-وقتی باقالا نرم شد، شوید خرد شده، سیر له شده، نمک و فلفل را اضافه کنید. اجازه دهید آش جا بیفتد طوری که دانه‌های برنج در آن مشخص نباشد.

    4-ماست ترش را خوب هم بزنید تا یکدست شود. سپس وقتی‌ آش را خاموش کردید ماست را داخلش ریخته و مخلوط کنید، تا ماست داخل آش بریده نشود، در آخر‌ آش را داخل ظرف مناسب بکشید و با پیاز داغ، نعناع داغ و سیر داغ تزئین کنید.

    نکات مهم:

    - ماست لازم نیست بجوشد.

    - برای بازیافت غذاهای روزانه می توانید از باقیمانده باقلاپلو برای تهیه این آش استفاده کنید.

    -طبیعت این آش سرد است زیرا برنج و باقلا دارد پس از فلفل سیاه و سیر داغ و نعنا داغ غافل نشوید.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان