باميه
مواد لازم:
آرد سفيد ١ پيمانه
آب ١ پيمانه
تخم مرغ ٢ عدد
وانيل ١/٨ ق ج
زعفران كمى
روغن ٢ ق س
شكر ١/٥ ق غ
🌺🌺🌺@ashpazima
طرز تهيه:
آرد و شكر را با هم مخلوط كنيد،
آب و روغن را مخلوط كرده و روى حرارت قرار دهيد تا به جوش آيد ، سپس آرد را به آن اضافه كرده و مخلوط كنيد ولى زياد بهم نزنيد. خمير را از روى حرارت برداريد و در ظرفى كمى آنرا پهن كنيد تا خنك شود .
تخم مرغ را با وانيل زده محلول زعفران را نيز اضافه كرده و مايه تخم مرغ را كم كم به خمير اضافه كنيد و با دست ورز دهيد تا كاملا يكنواخت شود.
در تابه ديواره بلندى مقدار زيادى روغن ريخته و گرم ميكنيم مايه را با قيف داخل روغن ميريزيم ، ( هنگامى كه مقدار مورد نظر خمير از سر قيف خارج شد به وسيله قيچى تميز و چرب شده آنرا جدا كنيد و مجددا قيف را فشار دهيد تا مقدار مورد نظر بعدى از قيف خارج شود ) به همين ترتيب تمام خمير را داخل روغن سرخ كنيد و بعد از خارج كردن از روغن داخل شيره بياندازيد و چند لحظه صبر كنيد تا شكر آب به خورد باميه ها برود سپس از شيره خارج كرده و در ظرف سرو بچينيد .