خانه
19.8K

مخصوص ماه رمضون

  • ۱۱:۱۲   ۱۳۹۵/۳/۲۲
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    حلواى آلبالو

    اين حلوا يكى از خوشمزه ترين و متفاوت ترين انواع حلوا ميباشد اميدوارم شما هم مثل من از درست كردن و نوش جان كردن ان لذت ببريد . 

    مواد لازم : 

    آرد سفيد.      ٢٠٠ گرم 

    آرد سنگك.       ٧٥ گرم 

    آب        ٣٥٠ ميلى ليتر 

    شكر.      ٣٠٠ گرم 

    شربت البالو         ٢٠٠ ميلى ليتر 

    مارگارين يا كره معمولى       ٢٢٥ گرم 

    روغن مايع.         ٨٠ ميلى ليتر 

    آلبالو بدون هسته         ٣٠٠ گرم 

    رنگ البالويى         دو قطره 

    🌺🌺🌺@ashpazima

    طرز تهيه :

    آرد سنگك را خوب تفت دهيد تا رنگ ان برگردد انرا الك كنيد وكنار بگذاريد . 

    آرد سفيد را كمى تفت دهيد با شعله ملايم در حدى كه فقط بوى خامى ان گرفته شود ولى تغيير رنگ ندهد. آرد سفيد را هم الك كنيد وكنار بگذاريد.

    آب ، شربت، اسانس، شكر ، البالوى پوره شده  و رنگ مجاز خوراكى را با هم روى حرارت قرار دهيد تا به جوش آيد. داخل يك ظرف بزرگ كره را اب كنيد آردها را داخلش الك كنيد روغن را نيز اضافه كنيد ومرتب هم بزنيد وتفت دهيد . مايه البالو را اضافه كنيد وبهم بزنيد تا حلوا آماده شود .

    ميتوانيد مايه حلوا را در قيف ريخته و داخل تارتهاى كوچك را با ماسوره گل بزنيد ويا در يك ظرف به دلخواه تزئين كنيد 

    مخصوص ماه رمضون

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان