حلواى هويج
حلوا دسرى است كه در اقصى نقاط ايران و بسيارى از كشورهاى خاورميانه طبخ ميشود.
ساده ترين نوع آن تركيبى از آرد وشكر وروغن است كه با اضافه كردن برخى ميوه ها و اسانس ها وتغيير در نوع آرد گونه هاى جديد ومتفاوتى از اين دسر سنتى واصيل به دست مى آيد.
يكى از خوشمزه ترين وخوشرنگ ترين انواع آن حلواى هويج است كه آموزش آن برنامه امروز ماست ، اميدوارم خوشتون بياد .
مواد لازم :
هويج. نيم كيلو
آرد برنج. ١ ليوان
آب. ١/٤ ليوان
روغن جامد. ١٠٠ گرم ويا ١٢٥ گرم كره
شكر. ١/٥ پيمانه
گلاب. ١ ليوان
زعفران وهل. به ميزان لازم
@ashpazima
طرز تهيه :
هويج را بخار پز كرده ودر مخلوط كن كاملا له كنيد تا كاملا نرم ويكتواخت شود . بعد با شكر و آب وكمى زعفران روى حرارت گذاشته تا كمى بحوشد وغليظ شود .
آرد برنج را تفت مى دهيم به اندازه اى كه بوى خامى آرد گرفته شود وآرد تغيير رنگ ندهد . آرد را الك ميكنيم وكنار ميگذاريم .
روغن را گرم ميكنيم وآرد را درونش تفت ميدهيم و از داغى كه افتاد هويج را به آرد سرد شده اضافه ميكنيم و دوباره حرارت ميدهيم . گلاب وهل را نيز اضافه ميكنيم وقتى حلوا آماده شد برميداريم اگر شل بود كمى آرد برنج را جداگانه تفت ميدهيم وبه حلوا اضافه ميكنيم و اگر سفت بود كمى آب جوش اضافه ميكنيم .
اين حلوا بعد از سرد شدن قابليت قالب زدن دارد وهنگامى كه گرم است قابليت قيف زدن دارد.