خانه
19.7K

مخصوص ماه رمضون

  • ۱۴:۳۳   ۱۳۹۵/۳/۱۶
    avatar
    کاربر فعال|81 |212 پست

    اگر موافق باشین غذا ها ، دسرها و نوشیدنیای مناسب ماه رمضونو اینجا جمع کنیم

  • leftPublish
  • ۱۲:۵۳   ۱۳۹۵/۳/۱۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    لیموناد

    🔷مواد لازم :

    آب سرد: 2 لیوان

    شکر: 1/2 لیوان

    آبلیموی تازه: 1/2 لیوان

    یخ :به میزان لازم

    🔶طرزتهیه:

    🔹آب، شکر و آبلیموی تازه را داخل مخلوط کن بریزید و بزنید تا شکر حل شود سپس لیموناد را داخل لیوان بریزید و به آن یخ اضافه کنید.

    برای سرو میتوانید داخل لیوان از برش های لیمو و چند برگ نعنا استفاده کنید.

    💢نکته ها 💢

     مقدار شکر و آبلیمو را میتوانید بنابر سلیقه تان کمتر یا بیشتر کنید ، میتوانید همزمان با تهیه لیموناد چند برگ نعنا داخل مخلوط کن بریزید تا لیموناد نعنایی داشته باشید

    مخصوص ماه رمضون

  • ۱۲:۵۳   ۱۳۹۵/۳/۱۷
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    با خرما دسری زیبا و خوش طعم برای سفره های افطاری تان درست کنید.

    مواد لازم :

     خرما 200 گرم

     گردو 30 گرم

     بیسکوئیت پتی بور 30 گرم یا 5 تا بیسکوئیت

     پودر نارگیل به مقدار لازم

     گردو , خلال پسته , خلال بادام , مروارید خوراکی برای تزئین

    طرز تهیه :
    ابتدا خرماها رو برای 1 تا 2 دقیقه داخل آب جوش بریزید .

    طرز تهیه ترافل خرما, آموزش تصویری ترافل خرما
    بعد اونها رو آبکش کنید.

    طرز تهیه ترافل خرما, آموزش تصویری ترافل خرما
    و به این ترتیب به راحتی پوستشون رو جدا کنید.

    طرز تهیه ترافل خرما, آموزش تصویری ترافل خرما
    هسته خرما رو هم در بیارید.

    طرز تهیه ترافل خرما, آموزش تصویری ترافل خرما
    گردو و بیسکوئیت رو داخل غذاساز بریزید و پودر کنید.

    طرز تهیه ترافل خرما, آموزش تصویری ترافل خرما

    طرز تهیه ترافل خرما, آموزش تصویری ترافل خرما
    بعد از منتقل کردن مخلوط بسیکوئیت و گردو به ظرف دیگه , خرما رو داخل غذاساز بریزید و له کنید.
    نکته : من برای پوست کندن خرما خیلی حساسیت به خرج ندادم .یه تیکه هایی از پوستشون روشون باقی موند .این مورد مشکلی ایجاد نمیکنه فقط بعد از اسیاب کردن تیکه های کوچیک پوست خرما داخلش دیده میشه که البته بعدا با پودر نارگیل پوشونده میشه.

    طرز تهیه ترافل خرما, آموزش تصویری ترافل خرما
    خرمای پوره شده رو به مخلوط بیسکوئیت و گردو اضافه میکنیم...

    طرز تهیه ترافل خرما, آموزش تصویری ترافل خرما
    و با چنگال کاملا به خرد همدیگه میدیم.
    نکته : اگه تمایل داشتین میتونید در این مرحله به اندازه نوک قاشق چایخوری دارچین به موادتون اضافه کنید .

    طرز تهیه ترافل خرما, آموزش تصویری ترافل خرما

    طرز تهیه ترافل خرما, آموزش تصویری ترافل خرما
    دستتون رو با روغن مایع خیلی خیلی کم چرب کنید و یه مقدار از مواد رو تو دستتون گرد کنید.

    طرز تهیه ترافل خرما, آموزش تصویری ترافل خرما
    و داخل پودر نارگیل بغلتونید.
    نکته : شما میتونید از پودر پسته هم استفاده کنید.اما این ترکیب خیلی خوشمزه میشه.

    طرز تهیه ترافل خرما, آموزش تصویری ترافل خرما
    و یا اینکه موادتون رو شبیه خرما فرم بدین...

    طرز تهیه ترافل خرما, آموزش تصویری ترافل خرما
    و اونها رو داخل کپسول  بذارید و با گردو , خلال پسته , خلال بادام و مروارید خوراکی تزئین کنید.
    با این مقدار مواد حدود 22 تا ترافل به دست میاد.

    طرز تهیه ترافل خرما, آموزش تصویری ترافل خرما

  • ۱۲:۵۴   ۱۳۹۵/۳/۱۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    شله زرد قالبی

    🔷مواد لازم :

    برنج: 1 لیوان

    شکر :2و1دوم لیوان

    آب :4 لیوان

    پودر ژلاتین :3 ق غ

    خلال بادام: 1 دوم لیوان

    زعفران دم کرده: 1 چهارم لیوان

    کره :2 ق غ

    🔶طرزتهیه:

    🔹برنج را از چند ساعت قبل با گلاب و 2 لیوان خیس کنید.

    🔹برای تهیه شله زرد 2 لیوان آب را داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا به جوش بیاید سپس برنج را مخلوط با گلاب را به ان اضافه کنید پس از اینکه کمی جوشید کف روی ان را با قاشق بگیرید و شعله را ملایم کنید تا برنج بپزد.

    🔹پس از اینکه برنج نیم پز شد زعفران و کره و شکر و خلال بادام را به ان اضافه کنید و سریع و مداوم هم بزنید تا ته نگیرد .

    پودر ژلاتین را با مقداری اب سرد مخلوط کنید و روی حرارت بخار اب قرار دهید و هم بزنید تا شفاف شود .

    🔹در اواخر پخت ژلاتین را به شله زرد اضافه کنید و پس از چند دقیقه جوشیدن شله زرد را داخل قالبی که چرب کرده اید بریزید و 4 ساعت داخل یخچال قرار دهید تا سرد وسفت شود. پس از ان را برگردانید و با پودر پسته و دارچین تزیین کنید .

    💢نکته💢

    🔹از برنج ایرانی برای تهیه سله زرد استفاده کنید . روش جدا کردن شله زرد از قالب همانند روش جدا کردن ژل

    مخصوص ماه رمضون

  • ۱۲:۵۷   ۱۳۹۵/۳/۱۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    ایده ای نو برای تزیین شله زرد

    🔹یه مقدار شله زرد رو باکمی دارچین وپودر کاکائو مخلوط کنیدبعد در قیف بریزید میتونید باهاش این شکلهای زیبا رو طراحی کنید.

    ایده ای نو برای تزیین شله زرد

    به همین راحتی

    مخصوص ماه رمضون

  • ۱۲:۵۸   ۱۳۹۵/۳/۱۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    حلوای خرما

    🔷مواد لازم:

    پودر گردو: 2قاشق غذاخوری+میزان لازم برای تزیین

    پودر نارگیل: 2قاشق غذاخوری

    آرد :250گرم

    روغن: 200گرم

    پودر پسته: 2قاشق غذاخوری

    خرما: نیم كیلو

    دارچین: 1قاشق غذاخوری

    🔶طرز تهیه :

    🔹ابتدا مقدار بسیار كمی نمك به آرد زده و آن را 3بار الك میكنیم تا كاملا هواخورده و سبك شود.سپس آن را با روغن مخلوط كرده و داخل ظرف نچسب ریخته و روی حرارت قرار میدهیم و آن را مثل حلوای معمولی سرخ میكنیم تا رنگ آن قهوه ای روشن شود.توجه داشته باشید كه آرد خیلی زود میسوزد و مدام باید هم زده شود.

    🔹خرما را هسته گرفته و در صورت امكان پوستش را میگیریم و با چنگال كاملا له میكنیم و آن را به آرد سرخ شده اضافه میكنیم و خوب هم میزنیم تا خرما با مواد مخلوط شود.سپس دارچین را اضافه كرده و شعله را بسیار كم میكنیم و مدام هم میزنیم .

    🔹وقتی حلوا قوام آمد آن را از روی حرارت برداشته و پودر پسته،نارگیل و گردو را به آن اضافه كرده و در دیس میچینیم.

    💢نكات 💢

    1⃣در صورت تمایل مقداری گلاب هم به مواد اضافه كنید(در اواخر پخت.

    2⃣بهتر است پودر پسته و گردو را خودتان تهیه كنید و آنها را ابتدا یك شب داخل گلاب و شكر خیس كرده و در یخچال بگذارید و بعد پودر كرده یا ریز كنید.

    3⃣میتوانید به جای روغن از كره استفاده كنید.

    مخصوص ماه رمضون

  • leftPublish
  • ۱۳:۰۰   ۱۳۹۵/۳/۱۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    ایده تزیین رولت پنیر برای افطار

    🔶طرزتهیه :

    🔹برای تزیین رولت پنیر شکل بالا پنیر صبحانه و پنیر خامه ای رو ریز رنده کنین و بعد با همزن بزنین تا نرم و یکدست بشه.

    فویل رو خیلی کم چرب یا مرطوب کنین و پنیر نرم شده رو به ضخامت نیم سانت یا کمی بیشتر روش یکدست باز کنین و به همین حالت بذارین یکی دو ساعت توی یخچال بمونه.

    🔹در این فاصله سبزیجات معطر رو ریز خرد کنین. در صورت تمایل بهش گوجه فرنگی خشک شده خرد شده یا تربچه ریز خرد شده اضافه کنین. گردو هم فراموش نشه.

    🔹این مواد رو یکدست روی پنیر پخش کنین و و به دقت رول کنین. داخل فویل بذارین توی یخچال یکساعت دیگه هم بمونه و بد آروم قلش بدین توی ظرف سرو! و با برگ سبزیجات ، تربچه های گل شده و ... تزئین کنید.

    مخصوص ماه رمضون

  • ۱۳:۰۲   ۱۳۹۵/۳/۱۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    شله زرد 

    🔷مواد لازم :

     

    برنج : 2 لیوان

    شکر : 4 لیوان

    گلاب : 1 لیوان

    کره : 5 تا 6 قاشق سوپ خوری

    خلال بادام : سه چهارم لیوان

    زعفران  : به اندازه ی لازم

    آب سرد : ٨ ليوان 

    دارچين ، پودر نارگيل و ترافل شكوفه  برای تزئين  به اندازه ی لازم

    🔶طرز تهیه :

    در ابتدا برنج را قبل از استفاده حتما خوب با آب گرم بشویید و چند بار آب آن را تخلیه کنید، بعد از این روی آن آب گرم ریخته و به مدت چهار تا پنج ساعت قرار دهید خوب خیس بخورد.

    🔹آب برنج را تخلیه کنید بعد برنج را همراه با ٨ لیوان آب داخل قابلمه بریزید و قرار دهید جوش بیاید، پس از به جوش آمدن بلافاصله حرارت زیر اجاق گاز را کم کنید و قرار دهید به آرامی پخته شود. در صورتی که حرارت زیر اجاق گاز زیاد باشد برنج به ته قابلمه خواهد چسبید و ته دیگ خواهد شد. کافی است برنج و آب به آرامی بجوشد. وقتى كمى برنج لعاب انداخت خلال بادام و كره را اضافه كنيد 

    🔹بعد کمی زعفران به برنج و آب اضافه کنید تا همراه با آنها تا مرحله آخر بجوشد. مقدار زعفران برای شله زرد بر اساس سلیقه و میل شماست تنها کم کم زعفران را اضافه کنید و هم بزنید و قرار دهید چند دقیقه ای خوب بجوشد، اگر مقدار آن کم بود مقدار دیگری به آن اضافه کنید به صورتی که رنگ شله زرد شما (زرد رنگ) شود.

    نكته : حتما شكر را با مقدار كمى آب بجوشانيد تا قوام بياد 

    كره را داغ كنيد و به برنج اضافه كنيد ...

    مخصوص ماه رمضون

  • ۱۳:۰۳   ۱۳۹۵/۳/۱۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    فرنی پرتقالی ، دسری خوشمزه

    🌙🌟 برای ماه رمضان🌟🌙

    🔷مواد لازم:

    شیر :۱ لیوان

    آرد برنج :۲ قاشق سوپخوری

    زرده تخم مرغ :۱ عدد

    وانیل :کمی

    کره :۲۵ گرم

    شکر: ۴ قاشق سوپخوری

    آب پرتقال :(با تکه های پرتقال) نصف پیمانه

    🔶طرز تهیه :

    🔹همه مواد را به غیر از آب پرتقال با هم مخلط کنید تا به غیر از کره همه با هم یکی شوند بعد روی حرارت میگذاریم و مداوم هم میزنیم تا مواد سفت شود بعد از روی حرارت بر می داریم و آب پرتقال را اضافه می کنیم و هم میزنیم

    🔹در ظرف مورد نظرتان بریزید و با دارچین و پودر نارگیل تزئین کنید .

    مخصوص ماه رمضون

  • ۱۳:۰۴   ۱۳۹۵/۳/۱۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    تهیه زولبیا

    🔷مواد اولیه :

    آب :(برای شربت) 300 گرم

    شکر :(برای شربت) 1 کیلو

    جوش شیرین: مقداری

    روغن مایع: 1 ق غ

    آرد گندم :1 ق غ

    ماست: (ترجیحا پر چرب) 250 گرم

    نشاسته گندم: 200 گرم

    جوهر لیمو :نصف ق چ

    گلاب :نصف استکان

    🔶طرزتهیه:

    🔹اول شکر و آب رو داخل قابلمه ریخته و حرارت میدیم تا جوش بیاد سپس جوهر لیمو رو اضافه کرده و چند تا قل که زد زیرشو خاموش میکنیم و گلاب رو اضافه و میزاریم خنک بشه بحدی که انگشت رو نسوزونه

    دقت کنید که شربتمون نه سرد باشه و نه گرم

    🔹حالا نشاسته و ماست و آرد و روغن مایع رو مخلوط کرده و حسابی هم میزنیم تا مایه یکدست بشه اگر سفت بود کمی آب بهش اضافه میکنیم تا جاییکه براحتی از سوراخ قیف مخصوص زولبیا خارج بشه اما شل هم نباشه

    🔹بهتره اولش مایه سفت باشه و وقتی داخل قیف ریختیم اگر راحت خارج نشد اونوقت بهش آب اضافه کنیم اونم قطره قطره

    اگر احیانا مایه شل شد میتونیم بهش آرد اضافه کنیم

    خب به مایه کمی استراحت میدیم و بعد به اندازه نک قاشق چایخوری جوش شیرین اضافه میکنیم و داخل قیف میریزیم

    تابه رو روی اجاق گذاشته و به اندازه 1 سانت داخلش روغن میریزیم و صبر میکنیم تا روغن داغ بشه

    این مرحله فوت کوزه گری زولبیاست روغن نه داغ باشه و نه سرد

    برای امتحان یک قطره از مایع رو داخل روغن ریخته چنانچه سریع پف کرده و به روی روغن اومد حرارت مناسبه و شروع میکنیم به ریختن مایه به شکل دایره در هم داخل تاوه و صبر میکنیم تا خشک بشه

    🔹زولبیا رو از روغن خارج کرده و بلافاصله داخل شربت انداخته و با وسیله ای مثل کفگیر چند ثانیه زیر شربت نگه میداریم تا شربت بخوردش بره و سریعا از شربت خارج میکنیم

    مخصوص ماه رمضون

  • ۱۳:۰۵   ۱۳۹۵/۳/۱۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    تهیه حلوا

    مواد لازم :

    زعفران :(ساییده) 2قاشق چایخوری

    شکر: 2پیمانه

    آرد :4پیمانه

    آب :1پیمانه

    روغن: 2پیمانه

    هل :(پودر) 3قاشق چایخوری

    کره :100گرم

    گلاب :نصف پیمانه

    🔶طرز تهیه:

    🔹ابتدا در ظرفی مناسب و نچسب آرد را ریخته و روی حرارت ملایم قرار میدهیم و مرتب هم میزنیم تا تفت داده شده و خرمایی رنگ شود، بعد زیر آن را خاموش و الک می‌کنیم تا گلوله نشود و آرد یک دست باشد. سپس روغن و کره را افزوده و روی حرارت تفت می‌دهیم تا بوی خامی آن از بین برود. حرارت را خاموش کرده و شربت و پودر هل را اضافه می‌کنیم و مرتب هم می‌زنیم تا سفت شود، اگر شل بود فقط برای چند ثانیه آن را روی حرارت می‌گذاریم.

    🔷طرز تهیه شربت:

    🔸در ظرفی مناسب و نچسب شکر، آب و زعفران را روی حرارت می‌گذاریم تا شکر حل شود، کافی است در آخر گلاب را اضافه کنیم. و آن را از روی حرارت برداریم

    مخصوص ماه رمضون

  • leftPublish
  • ۱۳:۰۶   ۱۳۹۵/۳/۱۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    حلوای شیره انگور

    🔷مواد لازم:

    آرد :2 پیمانه

    روغن :(یا کره) 3/4 پیمالنه

    شیره انگور: 1/5 پیمانه

    گلاب :نصف پیمانه

    زعفران حل شده: 1/4 فنجان غلیظ

    هل آسیاب شده :1/4 قاشق غذاخوری

    🔶طرزتهیه:

    🔹اول آرد رو الک کرده و تفت میدیم تا خامیش بره

    دوباره الکش می کنیم و بر می گردونیم تو ظرف و روغن رو بهش اضافه می کنیم و مخلوطش می کنیم

    🔹از رو حرارت بر می داریم و مدام هم میزنیم ..شیره انگور و گلاب رو اضافه می کنیم و هم می زنیم

    زعفران و هل رو هم اضافه می کنیم

    بعد روی نان میکادو می مالیم و لایه لایه می کنیم

    🔹بستگی به مقدار حلواتون داره که چند لایه در بیاد .... با چاقو اره ای بزرگ به اندازه های دلخواه برش می زنیم

    🔹من اول اطرف نا مرتب نان ها رو جدا کردم بعد مکعبی برش زدم

    روشونو با باقی مانده حلوا شکوفه زدم و با خلال پسته و بادام پرک تزیین کردم

    حلوا رو با یک قاشق گلاب رقیق کردم و بعد شکوفه زدم اینطوری حلوا راحتتر از ماسوره میزنه بیرون

    مخصوص ماه رمضون

  • ۱۳:۰۷   ۱۳۹۵/۳/۱۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    فرنی کاکائویی

    🔷مواد اولیه :

    شير :نيم ليتر

    آرد برنج و نشاسته :از هر کدام يك قاشق سوپخوري

    شكر :چهار قاشق سوپخوري

    پودر كاكائو :يك تا دو قاشق مرباخوري

    گلاب :به ميزان لازم

    🔶طرز تهيه:

    🔹 آرد برنج، نشاسته و پودر كاكائو را در شير حل كنيد بعد شكر و در صورت تمايل گلاب را بيفزاييد. مايه را در ظرف لعابي ريخته روي حرارت ملايم قرار داده و مرتب هم بزنيد. وقتي جوش آمد و غليظ شد فرني آماده است.

    مخصوص ماه رمضون

  • ۱۳:۱۲   ۱۳۹۵/۳/۱۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    حلوای آلبالو

    🔷مواد لازم :

    آرد سفید: 200 گرم

    آرد سنگک :75 گرم

    کره :225 گرم

    روغن مایع: 80 میلی لیتر

    آب :350 میلی لیتر

    شکر :300 گرم

    آلبالوی بدون هسته: 300 گرم

    شربت آلبالو: 200 میلی لیتر

    جوهر لیمو :1 قاشق چایخوری

    🔶تهیه شربت 

    🔹در قابلمه ای آب، شربت ، شکر ، آلبالو، جوهر لیمو را مخلوط کرده و می گذاریم تا به جوش بیاید.

    آرد سنگک را تفت می دهیم تا کمی طلایی شود و کنار می گذاریم.

    سپس آرد سفید را تا حدی تفت می دهیم که خامی آن گرفته شود.

    🔹داخل تابه ای کره را ذوب می کنیم و آرد ها را از الک رد کرده و در کره تفت می دهیم.روغن مایع را اضافه کرده و حدود یک دقیقه تفت می دهیم.سپس با ملاقه از شربت درست شده بر میداریم و به آرامی به آردها اضافه می کنیم و هم می زنیم تا حلوا بافت نرم و لطیفی پیدا کنه و از روی حرارت برمیداریم.

    مخصوص ماه رمضون

  • ۱۳:۱۳   ۱۳۹۵/۳/۱۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

     فرنی موزی

    مواد لازم :

    کره :دو ق چ

    آرد برنج: دو ق غ

    شیر: دو لیوان

    موز :یک عدد

    شکر :دو ق غ

    🔶طرزتهیه:

    🔹شیر و شکر وارد برنج را در ظرفی روی حرارت بگذارید.مرتب هم بزنید تا غلیظ شود. یکی از موز ها را پوست کنده با چنگال له کنید . موز له شده را به مواد اظافه کنید .فرنی را از روی اجاق برداشته و به ان کره اضافه کنید.فرنی را در ظرف مناسبی ریخته و با موز و دارچین تزیین کنید.

    می توانید به جای موز از گردو استفاده کنید.

    مخصوص ماه رمضون

  • ۱۳:۱۴   ۱۳۹۵/۳/۱۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    فرنی توت فرنگی

    🔷مواد لازم :

    شیر:1 و 1/4 فنجان

    آرد برنج :4 ق غ

    شکر :(باتوجه به ذائقه) 2 ق غ

    توت فرنگی: (پوره شده یا رنده یا ریز خورد شده) 4ق غ

    بادام: (یا خلال بادام برای تزیین) مقداری

    هل :(در صورت تمایل) کمی

    🔶طرزتهیه:

    🔹آرد برنج و شکر را در شیر سرد حل می کنیم و روی حرارت متوسط هم می زنیم تا شیر به جوش بیاد و کم کم فرنی غلیظ بشه.( در صورت تمایل /در این مرحله هل اضافه میکنیم)

    🔹از روی حرارت برمیداریم توت فرنگی رو که قبلا" با کمی شکر مخلوط کردیم با فرنی مخلوط می کنیم و خوب هم میزنیم و در ظرف دیگری ریخته در یخچال میگذاریم تا سرد بشه.

    مخصوص ماه رمضون

  • ۱۳:۱۷   ۱۳۹۵/۳/۱۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    حلوا گردویی

    🔷مواد لازم :

    شکر :1لیوان

    اردبرنج: 1لیوان

    گردوی آسیاب شده: 1لیوان

    اب :8لیوان

    🔶طرزتهیه :

    🔹ابتدا گردورابامولینکس یا چرخ گوشت به صورت پودر درآورده سپس آردبرنج وشکروپودرگردو را در ظرفی با هم مخلوط کنید سپس اب را به مواد افزوده وروی

    حرارت ملایم قرار دهید حرارت باید ملایم باشد ودایم هم بزنید تا مواد گوله نشود وته نگیرد اگر حرارت را زیاد کنید با این تصور که زود به نتیجه برسید رنگ حلوای شما کرم مانده وگردو رنگ نمی دهد لطفا در این مرحله صبورباشید تا نتیجه دلخواه حاصل شود با حرارت ملایم حدود دوساعت نیم زمان لازم است

    مخصوص ماه رمضون

  • ۱۳:۱۷   ۱۳۹۵/۳/۱۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    حلوای هویج رولتی

    🔷مواد لازم :

    روغن مایع: 100گرم

    شکر: 200گرم

    گلاب: 2/3پیمانه

    آرد سفید: 125گرم

    هویج :(خردشده) 500گرم

    پودر هل سبز: 1قاشق مرباخوری

    نان میکادو: 2تا3عدد

    🔶طرزتهیه:

    🔹ابتداهویج هارا درظرف مناسب ریخته وباشیر یا آب کاملا میپزیم مقدارآن باید به حدی باشد که روی هویج ها را بگیرد وقتی کاملا پخت وشیر یا آب به خورد هویج ها رفت از روی حرارت برداشته ومیکس میکنیم باید کاملا به شکل پوره دربیاید سپس آرد را درظرفی دیگرکه بهتراست ماهیتابه باشد تا حرارت بهتربه آن برسد تفت میدهیم فقط باید خامی آردگرفته شود نباید تغییر رنگ دهدبعد از این مرحله آرد را از روی حرارت برداشته و هویج پوره شده را روی حرارت قرارمیدهیم حالا باید آردرا اضافه کرده کمی مخلوط کنیم سپس بقیه موادکه شامل شکر،گلاب،هل وروغن است رااضافه وکاملا مخلوط می کنیم بهتراست حرارت ملایم باشد تا مواد ته نگیرد آنقدرهم میزنیم تا روغنی که روی مواد ایستاده کاملا به خوردهویج برودحال نان میکادو راداخل یک سینی قرار داده وموادرا که بایدکاملا داغ باشد روی آن میریزیم حرارت موادباعث نرم شدن وانعطاف پذیری نان می شودکمی ازلبه ها راخالی گذاشته و موادرا روی نان پخش میکنیم سپس آن را رول کرده ودریخچال میگذاریم تا خنک شودوبعدآن را برش میدهیم برای تزیین میتوان از پودر نارگیل یاپسته استفاده کرد.

    مخصوص ماه رمضون

  • ۱۳:۱۹   ۱۳۹۵/۳/۱۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    زولبیا و بامیه

    🔷مواد لازم :

    نشاسته: دويست گرم

    ماست: دويست گرم

    آرد: بيست گرم

    روغن جامد: يك قاشق چايخوري

     جوش شيرين: نصف قاشق چايخوري

     آب يا در صورت تمايل گلاب: يك قاشق سوپخوري

    🔶طرز تهيه:

     ابتدا بايد نشاسته و ماست را با يكديگر مخلوط كنيم، پس از چند دقيقه كه نشاسته در ماست حل شد، آرد را به آن افزوده و با همزن خوب هم مي‌زنيم تا مايع مورد نظر صاف شود. آن‌گاه روغن جامد را به آن اضافه مي‌كنيم و دوباره شروع به همزدن مي‌كنيم، سپس به مايع درست شده، آب و يا گلاب را به همراه زعفران و جوش شيرين اضافه كرده و هم مي‌زنيم. سپس مايع را در قيف مخصوص مي‌ريزيم و روي روغن داغ، فرم مي‌دهيم، پس از اين كه كمي سرخ شد، آنها را پشت و رو مي‌كنيم و داخل شربت قرار مي‌دهيم و پس از يك ربع از شربت خارج مي‌كنيم. توضيح: براي تهيه شربت يك كيلو شكر را در 300 گرم آب مي‌جوشانيم و به آن مقدار كمي جوهرليمو، هل و 10 گرم باتقا (مايه‌اي كه قنادها از آن استفاده مي‌كنند) اضافه مي‌كنيم. بـامـيــه مواد لازم براي شش نفر تخم‌مرغ: سه عدد روغن جامد: يك قاشق مرباخوري شكر: نيم كيلو آرد: دويست گرم آب: به مقدار لازم نمك: يك سوم قاشق چايخوري آب‌ليمو: دو قاشق سوپخوري گلاب: به مقدار لازم طرز تهيه: ابتدا آب را جوش مي‌آوريم، با شعله ملايم آرد را اضافه مي‌كنيم و هم مي‌زنيم تا خمير نسبتا سفتي به دست آيد. سپس روغن را به آن اضافه مي‌كنيم و مرتب هم مي‌زنيم (حدود دو الي سه دقيقه) به طوري كه خمير به صورت سفت در بيايد. پس از اين كه خمير كمي سرد شد، تخم‌مرغ‌ها را يكي‌يكي به آن اضافه مي‌كنيم تا خمير خوب ورز بخورد و نرم شود. براي اينكه باميه رنگ زيباتري به خود بگيرد، بهتر است از شربت باميه يك قاشق سوپخوري به خمير باميه اضافه كرده و با خمير مخلوط كنيم. سپس خمير را در قيف مي‌ريزيم و به صورت دايره دايره در ظرف روغن داغ مي‌ريزيم. به ياد داشته باشيد كه باميه‌ها را هنگام سرخ شدن، بايد مرتب هم بزنيد تا به هم نچسبند و يك دست سرخ شوند. باميه‌ها را در همان حال كه داغ هستند، به شربت گرم اضافه مي‌كنيم تا شربت را خوب به خود جذب كنند.در غير اين صورت باميه‌ها، شربت را جذب نخواهند كرد. به ياد داشته باشيد اگر باميه پس از چند ساعت شربت خود را از دست داد، علت آن رقيق بودن شربت است و دليل ديگري ندارد.

    مخصوص ماه رمضون

  • ۱۳:۳۱   ۱۳۹۵/۳/۱۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    کشک بادمجون

    همه بادمجون ها رو به قطعات تقریبا بزرگ تو یه قابلمه بزرگ خرد کرده وبا یه استکان آب و یه نصف استکان روغن و نمک و فلفل و زردچوبه دم بذارید تا بادمجونها کم کم سبک و نرم شن... البته تو استفاده از نمک کمی احتیاط کنید چون قرار که بعدش از کشک هم استفاده کنیم.

    بعد که بادمجونها پختند در قابلمه رو برداشته و شروع به هم زدنش میکنیم. این کارو به دفعات انجام میدیم تا رنگ بادمجون عوض بشه و حالت سرخ شده به خودش بگیره و بعد هم برحسب ذائقه و سلیقه کشک و نعنا داغ و پیاز داغ رو بهش اضافه میکنیم. بهتون قول میدم با این روش کشک بادمجونی به خوشمزگی کشک بادمجون سرخ شده خواهید داشت با کمترین میزان روغن مصرف شده 

    اگه دوست داشتید میتونید ۲-۳ عدد از بادمجونها رو سرخ کنید و قاطی بقیه بادمجونها کنید...

    مخصوص ماه رمضون
  • ۱۳:۴۲   ۱۳۹۵/۳/۱۷
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    شامی_نخودچی

    ❤️ #ویژه_افطار❤️

    مواد لازم 

    گوشت چرخ کرده

    ۳۰۰ گرم

    پیاز درشت

    ۱ عدد

    آرد نخود چی

    ۳۰۰ گرم

    نمک و فلفل و زردچوبه

    به میزان لازم

    آببه میزان لازم روغن جهت سرخ کردن به میزان لازم تخم مرغ

    ۳ عدد زعفران۱/۲قاشق چایخوری

    طرز تهیه :

    گوشت چرخ کرده را با پیاز و تخم مرغ و آرد نخودچی و زعفران و نمک و فلفل و زردچوبه مخلوط کرده آب را اضافه می کنیم تا مایه نسبتاٌ شلی مانند ماست سفت بدست آید . سپس روغن را داغ کرده و با ملاقه یا قاشق کمی از مایه را در روغن انداخته می گذاریم یک طرف آن طلایی شود و بر می گردانیم سپس طرف طرف دیگر را سرخ می کنیم .

    مخصوص ماه رمضون

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان