۱۴:۲۲ ۱۳۹۳/۷/۸
ronak nپنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
عـطـرهـای خـوردنـی در بررسی بسیاری از عطرها با الفاظی نظیرخوشمزه یا حتی "خوش طعم" برخورد داشته اید که این کلمات اشاره به گروه جدیدی از عطرها به نام Gourmand یا "عطرهای خوراکی" دارند ... ترکیبات به کار رفته در ساخت این عطرها شامل مواد و اسانس هایی است که در زمان استفاده یادآرو خوراکی هایی خوشمزه خواهد بود. مربا، انواع آبنبات ها، شکر، کارامل ، وانیل ، انواع شکلات و دسرها نظیر پاناکوتا همگی بخشی از ترکیبات این عطرها را تشکیل می دهند و آنها را به دلربایی خوشمزه تبدیل می کنند. اغلب این ترکیبات در عطرهای زنانه مشاهده می شود چرا که با حس و حال زنانه مطابقت دارند و در موارد بسیاری این تولیدات مورد پسند آقایان واقع می شوند. عطر Angel ازبرند Mugler ، در حدود 20 سال پیش با رایحه کارامل و شکر سوخته به شهرت رسید و پایه عطرهای خوراکی را بنیان گذاری کرد.