ASEMAN :
الهه جون اول اینکه خسته نباشی دوم اینکه این مرغ حلزونی چه جوری پخته میشه؟
ممنون آسمان جون
برای مرغ حلزونی باید از فیله مرغ استفاده کنی ... من فیله رو بازم برشش دادم و از درازا سه قسمتش کردم .. یعنی طوری که سه تا نوار باریک و بلند داشتم ... اب پیاز رو با نمک و فلفل و زردچوبه و یه کمی کاری و روغن زیتون قاطی کردم ..چون فیله خیلی ترده نمیشه زیاد جابجاش کرد ..مواد مرینیت کردن رو روی فیله ها ریختم و روش رو سلفون کشیدم و تو یخچال گذاشتم ..من توی موادم ماست نزدم چون مرغ باید سرخ بشه مطمئن نبودم با ماست خوب میشه ... مرغها رو رول کردم و توش یه خلال زدم ... یه مایع خیلی غلیظ از زغفرون درست کردم .هههه خودم رو ورشکست کردم با زعفرون و بهش حدود 40-50 گرم کره زدم و گذداشتم تو مکروفر تا کره آب بشه ... تک تک مرغها رو توی مخلوط کره و زعفرون دم شده میزدم و توی روغن سرخ کردم .... وقتی سرخ شد هم گذاشتم روی حوله کاغذی که روغن اضافیش بره ..چون زعفرونم خیلی بود خوب رنگ گرفت و نیازی به کره و زعفرون دوباره نبودش