۲۲:۰۹ ۱۳۹۲/۳/۱۱
ریتا اپنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|5673 |5315 پست
کرپ ژامبون :
یک و نیم پیمونه شیر و با نصف پیمونه آرد مخلوط کردم و خوب هم زدم تا کاملا ارد حل شه
سه تا تخم مرغ زده شده رو با نمک و فلفل بهش اضافه کردم
یه ماهیتابه مستطیل و مقداری چرب کردم و روی حرارت یه لایه از مواد ریختم وقتی خودشو گرفت و پخت برداشتم تا یکم خنک شه
برای مواد میانی دوتا سیب زمینی پخته شده و رنده شده با جعفری خورد شده وخیار شور و مقداری سس مایونز و یک قاشق ماست مخلوط کردم تا حالت چسبندگی پیدا کنه
بعد روی کرپ یک قاشق مایونز مالیدم و یک لایه ژامبون چیدم
روی زامبون از مخلوط سیب زمینی گذاشتم و رول کردم
حداقل باید دو ساعت تو یخچال بمونه تا خودشو بگیره بعد برش بزنید