۰۰:۳۵ ۱۳۹۳/۹/۳
ریتا اپنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|5673 |5315 پست
ندا جان
اول مرغ و تمیز بشور و شکمشو خالی کن
برای مواد داخلش من گردو ٬ رب انار و رب الوچه ٬ آلو ٬ سبزی معطر ( سبزی مرغ ترش ) ٬ سیر و.....کلا نگاه میکنم چه موادی در دسترسمه شکمشو پرمیکنم و میدوزم و ترجیحا دوتا پاشو با نخ میبندم بهم
هم میشه تو فر گذاشت هم قابلمه
نوع قابلمه ایش بنظرم خوشمزه تره
یکم پیاز و رب گوجه رو با روغن تفت میدم و بهش یکم رب انار و اب اضافه میکنم و هویج خرد شده
حالا مرغ و میذارم داخل قابلمه با نمک و زعفران تاخوب بپزه
اواخر پخت بهتره مرغ زیر و رو بشه
خیلی عالی میشه