۱۱:۴۱ ۱۳۹۲/۳/۱۲
ریتا اپنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|5673 |5315 پست
باران جون شما کیک و خواسته بودی
من از کیک اسفنجی استفاده میکنم برای خامه کشی
خامه هم آماده از قنادی میگیرم ولی یه بار با پودر خامه خودم درست کردم هم خیلی خوب شد
کیک اسفنجی من 4 تخم مرغیه که برای این اندازه کیک موادشو دو برابر کردم
بعد از پخت از وسط بریدم و دولایه کیک دراوردم که وسطشو خامه و موز و گردو گذاشتم
اگه توضیح بیشتر خواستی بگو عزیزم
رنگ کیک هم که فکر کنم مشخصه زعفرون و کاکائو هست] برای دورگیری هم شکلاب اب شده به روش بن ماری تو قیف ریختم و دور گیری کردم