خانه
1.81M

من و آشپزی

  • ۱۶:۳۵   ۱۳۹۲/۳/۱۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    سوپ قارچ

    مواد لازم:

    کره: 60 گرم

    پیاز کوچک: یک عدد؛ خرد شود.
    کرفس: 4 ساقه؛ خرد شود.
    تره فرنگی: یک عدد؛ ریز شود.
    قارچ: 200 گرم؛ درشت خرد شود.
    آرد: 3 قاشق غذاخوری
    شیر: 340 میلی‌لیتر
    آب مرغ: 460 میلی‌لیتر
    نمک و فلفل: در حد لازم


    مرحله اول: کره را آب کنید.
    درون یک قابلمه کره بریزید و روی حرارت کم، بگذارید آب شود.

    مرحله دوم: سبزی‌جات را اضافه کنید.
    پیاز، کرفس، تره‌فرنگی و قارچ را به ظرف اضافه کنید و 5 دقیقه آن‌ها را درون کره بپزید.

    مرحله سوم: آرد را اضافه کنید.
    وقتی سبزی‌جات درون کره نرم شدند آرد را به آن‌ها اضافه کرده و کاملا با هم مخلوط کنید.

    مرحله چهارم: شیر و آب مرغ را اضافه کنید.
    شیر و آب مرغ را به محتویات ظرف اضافه کرده و آن‌ها را با هم مخلوط کنید.

    مرحله پنجم: نمک و فلفل را به سوپ اضافه کنید.
    قبل از این که بگذارید سوپ بپزد به مقدار لازم نمک و فلفل به آن اضافه کنید.

    مرحله ششم: 25 دقیقه آن را بپزید.
    به مدت 25 دقیقه بگذارید سوپ بپزد و در این مدت هر چند وقت یک بار آن را هم بزنید.

    مرحله هفتم:‌سوپ را درون مخلوط کن بریزید.
    پس از 25 دقیقه سوپ را درون مخلوط کن بریزید و آن را به صورت پوره در آورید.

    مرحله هشتم: سوپ را بچشید و در صورت لزوم نمک و فلفل لازم را به آن اضافه کنید.

    سوپ قارچ را درون ظرف‌های مناسب بریزید و آن را همراه با تکه‌ای نان ترد میل کنید.
     
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان