یه سالاد لبنانی به اسم تبوله
● مـواد لازم
▪ بلغور گندم پخته/ ۲ لیوان/ جعفری و نعناع (خردشده)/ گوجه فرنگی/پیازچه/ لیموترش
▪ نمک و فلفل
▪ روغن زیتون ۳ قاشق غذاخوری
● طـرز تـهـیـه
ابتدا بلغورها را بعد از پخت به مدت ۳۰ دقیقه در آبلیمو بخیسانید. بعد جعفری، نعناع، پیازچه و گوجه فرنگی را اضافه کرده و ادویه و روغن زیتون را بیفزایید.
قبل از مصرف، تبوله آماده شده را به مدت ۲۰ دقیقه در یخچال گذاشته و آنگاه آن را سرو کنید. این پیش غذا هنگام خوردن در برگ های تازه کاهو پیچیده و سپس میل می شود.