۱۳:۲۴ ۱۳۹۲/۴/۶
ریتا اپنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|5673 |5315 پست
گوشت چرخی و با پیاز رنده شده که آبش و گرفتم مخلوط کردم به همراه نمک وادویه و یه قاشق آرد نخودچی مخلوط کردم
یه تیکه فویل و چرب کردم و گوشت و روش پهن کردم اما خیلی باز نکردم و برای مواد میانی تخم مرغ آبپز و زرشک و گردو و پیاز داغ گذاشتم و رول کردم به کمک فویل
روغن و با کره داغ کردم و رول و توش گذاشتم و دور تا دورشو تفت دادم بعد دو قاشق رب و پیاز داغ اضافه کردم وقتی یکم تفت خورد یه لیوان آب ریختم با آلو خورشتی گذاشتم تا جا بیوفته ولی خیلی نیاز به زمان نداره همین که یه مقدار سسش غلیظ شه کافیه.........نوش جان