خانه
1.81M

من و آشپزی

  • ۱۳:۱۲   ۱۳۹۴/۳/۱۶
    avatar
    کاپ عکاس برتر 
    دو ستاره ⋆⋆|2582 |2251 پست
    این اندازه برای یک عدد شیر کسیه ای 1.5 لیتری هست
    5 قاشق آرد
    نسکافه آماده 1 عدد
    پودر کاکائو ، شکر و وانیل به میزان دلخواه
    بسکوئیت پتی بور کاکائویی ، که این هم بستگی به مقدار مواد و ظرف داره
    .
    .
    .

    آرد و پودر کاکائو و نسکافه رو توی شیر قشنگ هم میزنیم که گلوله نداشته باشه (نسکافه رو میتونین بعدا هم اضافه کنین) بعد روی گاز میزاریم با شعله متوسط مدام هم میزنیم اصلا نباید ولش کرد چون بلا فاصله ته میگیره وقتی کم کم غلیظ شد شکر و وانیل رو اضافه میکنیم .بعد باز هم میزنیم تا مثل فرنی بشه البته نباید به غلظت فرنی باشه . بعد که به نظرتون حاضر شد ظرفتون رو حاضر میکنین (ترجیحا ظرفتون مستطیل یا مربع باشه که بیسکوئیتا رو راحت بچنین توش) اول یک لایه بسکوئیت بعد یک لایه مایع مون رو میریزیم همینجور ادامه میدیم (من خودم 4 لایه بیسکوئیت میچینم به نظرم کافیه) لایه آخر هم مایع مون رو میریزیم میزاریم تو یخچال هرچقدر بیشتر تو یخچال بمونه خوش مزه تر میشه .

    نکته :

    1- اگه مایع رو رقیق تر از فرنی بگیرین و داغ بریزین رو بیسکوئیت ها قشنگ به خورد بسکوئیت میره و عین کیک میشه ولی باید بیشر تو یخچال بمونه .
    2- میتونین لا به لایه بیسکوئیت ها موز و گردو هم بزارین اونم خیلی عالیه .
    3- اگه مثلا مهمون دارین میخواین مثلا 2 روز زودتر درست کنین بعد از این که خنک شد رو ظرفتون سلیفون بکشین.
    4- مدت تو یخچال بودنش همه جا نوشتن 24 ساعت ولی پیش اومده که من 3 ساعت قبل درست کردم و استفاده کردم.
    ولی کلا هرچی بیشتر بمونه خوشمزه تر میشه .من همین که عکسشو گزاشتم از 2 روز قبل برا مهمونام درست کردم.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان