خانه
1.81M

من و آشپزی

  • ۲۰:۱۸   ۱۳۹۴/۱۱/۱۷
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست
    زیباکده
    ASEMAN : 
    طرز تهیه کالباس خانگی👇👇
    ًمواد لازم: سینه مرغ بدون استخوان ... 1 عدد متوسط
    سیر 3 حبه
    زرده تخم مرغ 1 عدد
    آرد ذرت: 1 قاشق غذاخوری
    فلفل سیاه 1 قاشق مرباخوری سر خالی
    نمک 1 قاشق چایخوری پر
    زنجبیل یک پنجم قاشق مرباخوری رنده شده یا پودر
    هل ساییده نصف قاشق مرباخوری
    روغن مایع 1 قاشق غذاخوری
    هویج کوچک پخته و ریز شده مکعبی 1 عدد
    قارچ پخته و ریز شده مکعبی 2 عدد متوسط
    سینه مرغ رو همراه با سیر 2 بار چرخ می کنیم. آرد ذرت رو الک کرده و مواد خشک رو بهش اضافه میکنیم. بعد مرغ رو با مواد خشک کمی ورز میدیم. زرده تخم مرغ و روغن مایع رو اضافه کریده و بقدری ورز می دیم تا خمیر یکدستی داسته باشیم. قارچ و هویج رو اضافه کرده و به اندازه ای که به طور مساوی در خمیر پخش بشه مخلوط می کنیم. یک کیسه فریزر رو شکافته مواد رو به صورت استوانه ای با قطر نهایتا 10 سانت روی اون گذاشته و شکلات پیچ میکنیم. سپس به مدت 80 دقیقه بخار پز میکنیم. بعد از اتمام پخت کیسه رو درمیاریم و بعد از کمی خنک شدن توی یخچال می گذاریم تا کاملا سرد بشه. اینم کالباس خونگی خوشمزه و سالم.
    زیباکده

    من کالباس خونگی دقیقا از روی همین دستور درست کردم خیلی خیلی خوشمزه اما فقط بدیش اینه که ب اندازه  یک وعده باید درست کنی چون اگه بزاری توی فریزر برای دفعه ی بعدی هم خورد میشه هم طعمش خیلی برمیگرده.

     ولی واقعا خوشمزه حتما امتحان کنید

    ویرایش شده توسط رهام 💙دنیز💕 در تاریخ ۱۷/۱۱/۱۳۹۴   ۲۱:۲۸
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان