۱۷:۴۵ ۱۳۹۵/۳/۱۲
ASEMANسه ستاره ⋆⋆⋆|5562 |3448 پست
#پیروک
150گرم کره رو با یک پ پودر قند با همزن میزنیم تا رنگش روشن بشه و حجمش دوبرابر، 1/4 ق چ وانیل اضافه کرده باضافه یک عدد تخم مرغ کامل و یک زرده تخممرغ دوباره هم میزنیم. 2/5 پ آرد با 2 ق چ bpو یک پنس نمک رو باهم الک کرده و به مخلوط بالا در سه مرحله اضافه میکنیم، در بین که آرد رو اضافه میکنیم 1/2پ شیر رو هم اضافه میکنیم، نیاز به ورز دادن نیست همین که خمیر جمع شد کافیه، نیمی از خمیر رو کف ظرفی که کمی چرب کردیم پهن میکنیم، مارمالاد مورد نظر رو روی خمیر میریزیم، (من از مارمالاد توت فرنگی استفاده کردم) به ما بقی خمیر یکی دو قاشق آرد اضافه میکنیم تا کمی سفت بشه و بصورت لوله در میاریم و روی مارمالاد میگذاریم، در آخر سفیده ایی رو که داشتیم با کمی پودر قند و زعفران روی لوله ها با فرچه میمالیم وبه دلخواه کمی مغز روش میپاچیم (من از فندق استفاده کردم) و در نهایت در فر از قبل گرم شده با دمای 175 درجه به مدت 30 دقیقه و در آخر 5دقیقه گریل.
بعد از کمی خنک شدن برش میدیم و نوش جان میکنیم.