بهزاد لابی :
به به آفرین آسمان خانم چه کردیا. همه کارا خیلی خوبن
من خیلی دوست دارم کیک مرغ بخورم اما فک کنم نخوردم یا مثلا یکی دو بار تو تولدی جایی خوردم که حواسم نبوده. باید باحال باشه. کیک گوشتم داریم؟
ممنون آقا بهزاد
بللللللله کیک گوشت هم داریم، فقط اون گرم سرو میشه ولی کیک مرغ سرد مثل الویه، طعمش شبیه الویه هست البته کمی متفاوت تر 😉
یک عدد سینه مرغ رومیپزیم بعد از اینکه سرد شد با یک دسته پیازچه و چندتا دونه خیار شور میریزم داخل میکسر یا غذاساز یا مولینکس بعد بهش سس مایونز و ماست چکیده و کمی نمک و فلفل میزنیم، بعد روی نون تستی که لبه هاش رو بریدیم میمالیم، میتونیم، تا چند لایه این کار رو انجام بدیم، بعد دیواره ها رو هم سس میمالیم و داخل یخچال میگذاریم تا دو سه ساعت که مواد به خورد نونها بره بعد نوش جان میکنیم