بفرمایید سحر جان اینم دستور اِردَک، خیلی راحت هست
اول خمیر مایه رو آماده میکنیم (یک قاشق چ شکر داخل نصف لیوان آب ولرم یک ق چ خمیر مایه، 5دقیقه جای گرم) یک لیوان شیر، یک لیوان شکر، کمی زردچوبه و کمی زعفران آب شده داخل کاسه میریزیم، کاملا هم میزنیم و بعد خمیر مایه عمل اومده رو اضافه میکنیم و دیگه هم نمیزنیم. آرد رو کم کم اضافه میکنیم تا جایی که خمیر به دست نچسبه، بعد یک ظرف پیرکس رو کمی با دستمال چرب میکنیم و بعد خمیر رو داخلش میگزاریم روش رو با نایلون میپوشنیم و برای مدت یک تا یک ساعت و نیم در جای گرم قرار میدیم. بعد از این مدت ازخمیر به اندازه چونه های کوچیک برمیداریم با وردنه به شکل دایره باز میکنیم و با چاقو دوتا برش میدیم و چهارتا تکه میشه، و در نهایت در روغن داغ سرخ میکنیم. من در آخر کمی پودر و دارچین روی نونها الک کردم.
ممنون اسمان خانوم