afshineh_m:
https://telegram.me/afshine#خورشت_داوود_پاشا
خیلی وقت بود که میخواستم این خورش رو امتحان کنم ولی هر بار یکم تردید داشتم یه خورشت ترکیه ایه که مدتیه متداول شده کمی طعم فسنجون رو داره البته با عطر نعناع و اونقدر خوشمزه شد که اهالی منزل بسیارر پسندیدن البته از لحاظ قیافه خیلی شبیه اناربیج یا کوفته هلو هستش ولی ترکیب این خورشت کمی فرق داره
مواد لازم برای سه نفر:
گوشت چرخ کرده سیصد گرم مخلوط گوسفندی و گوساله_پیاز متوسط دو عدد _پودر نعنا خشک دوقاشق غذاخوری پر_ رب انار ملس سه قاشق غذاخوری _آب حدود یک لیوان
نمک، فلفل و ادویه کاری و دارچین_روغن کنجد مقداری
طرز تهیه :
در ظرف مناسبی گوشت چرخ کرده رو با یک عدد پیاز رنده شده، تمام ادویه جات و نمک خوب مخلوط کرده ورز بدید، بعد قلقلی هایی به اندازه گردو درست کنین گوشت های قلقلی را در یک ظرف گذاشته و داخل یخچال نیم ساعت بذارین تا خودشونو بگیرن
مقداری روغن کنجد در یک تابه بریزید البته با روغن مایع هم میشه جایگزین کرد و روی حرارت گذاشته اون یکی پیاز را رنده کرده داخل تابه بریزید و کمی تفت بدین بعد از اینکه پیاز کمی طلایی شد داخل پیاز کمی زردچوبه و نمک بریزین و قلقلی ها را داخل تابه خوب سرخ کنید حالا پودر نعنا خشک را به قلقلی ها اضافه کرده و اونو همراه با گوشت ها کمی تفت دهیدزیاد تفت ندین چون میسوزه و تلخ میشه رب انار رو در یک لیوان آب خوب حل کنید بعد آن را هم به مواد اضافه کرده و به آرامی هم بزنید تا مواد به خورد گوشت برود. در آخر صبر کنید تا مواد جوش بیاید و نیم ساعت حسابی جا بیفته
https://telegram.me/afshineاینستاگرام:👇👇👇👇👇👇
https://www.instagram.com/p/BQaxm9rBq8_/