خانه
1.81M

من و آشپزی

  • ۲۲:۰۸   ۱۳۹۶/۵/۴
    avatar
    برترین های سال 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|51237 |36302 پست
    زیباکده
    مامان مانیا : 
    آهو جون من بعنوان ی طرفدار همیشگی قورمه سبزی و آَشنا به کلیه فنون پختش راه حلتو میدونم چیه عزیزم...
    اولا اینکه ازین به بعدسبزی خورشتی ک میگیری حتمن بگو برات اسفناج شوید و پیازچه هم بزاره...البته به نسبت کمتری از تره جعفری...همیشه هم مقدار شنبلیله رو خیلی کم بگیر...بقیه شو خشک کن بزارتو شیشه مراحل آخر پخت قورمه سبزی باندازه ی قاشق اضافه کن که هم بوی فوقالعاده ای میگیره هم تلخش نمیکنه اصلن...
    زیباکده

    مرسی مونا جون این نکاتی که شما گفتی رو من اصلا نمیدونستم ممنون 11

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان