مامان مانیا :
آهو جون من بعنوان ی طرفدار همیشگی قورمه سبزی و آَشنا به کلیه فنون پختش راه حلتو میدونم چیه عزیزم...
اولا اینکه ازین به بعدسبزی خورشتی ک میگیری حتمن بگو برات اسفناج شوید و پیازچه هم بزاره...البته به نسبت کمتری از تره جعفری...همیشه هم مقدار شنبلیله رو خیلی کم بگیر...بقیه شو خشک کن بزارتو شیشه مراحل آخر پخت قورمه سبزی باندازه ی قاشق اضافه کن که هم بوی فوقالعاده ای میگیره هم تلخش نمیکنه اصلن...
مرسی مونا جون این نکاتی که شما گفتی رو من اصلا نمیدونستم ممنون