ممنون مونا جان
به تعداد افراد سیب زمینی میگذاریم آب پز بشه و بعد پوستش رو میگیریم و حسابی له میکنیم.
پیاز داغ درست میکنیم (من برای چهارتا سیب زمینی یدونه پیاز متوسط استفاده کردم) زردچوبه کمی فلفل و یک قاشق غذا خوری نعنا خشک رو تفت میدیم، شعله ور خاموش کرده و سیب زمینی له شده رو به مخلوط پیاز داغ اضافه میکنیم و حسابی زيرورو میکنیم تا کاملا یکدست بشه، غذایی ما حاضره، به همین راحتی.
این غذای ساده و راحت توی تابستونی با گوجه و خیار وماست و توی زمستون با ترشی میچسبه 👍و معمولا هم باب میل همه اعضا خانواده ست.
راستی بعلت خشک بودن این غذا بخاطر بافت سیب زمینی باید غذا چرب باشه، اگر ممنوعیتی ندارید از کره استفاده کنید آما من ازروغن کنجد استفاده کردم