خانه
1.81M

من و آشپزی

  • ۱۶:۳۲   ۱۳۹۶/۵/۵
    avatar
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5562 |3448 پست

    ممنون مونا جان
    به تعداد افراد سیب زمینی میگذاریم آب پز بشه و بعد پوستش رو میگیریم و حسابی له میکنیم.
    پیاز داغ درست میکنیم (من برای چهارتا سیب زمینی یدونه پیاز متوسط استفاده کردم) زردچوبه کمی فلفل و یک قاشق غذا خوری نعنا خشک رو تفت میدیم، شعله ور خاموش کرده و سیب زمینی له شده رو به مخلوط پیاز داغ اضافه میکنیم و حسابی زيرورو میکنیم تا کاملا یکدست بشه، غذایی ما حاضره، به همین راحتی.
    این غذای ساده و راحت توی تابستونی با گوجه و خیار وماست و توی زمستون با ترشی میچسبه 👍و معمولا هم باب میل همه اعضا خانواده ست.
    راستی بعلت خشک بودن این غذا بخاطر بافت سیب زمینی باید غذا چرب باشه، اگر ممنوعیتی ندارید از کره استفاده کنید آما من ازروغن کنجد استفاده کردم

    ویرایش شده توسط ASEMAN در تاریخ ۵/۵/۱۳۹۶   ۱۶:۳۳
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان