سها :
سلام
من اگه بخوام برا 30نفرحلوادرست کنم به صورت رول که درست میکنید چقدباید ارد وشکراستفاده کنم ریتاجون الهه خانم میشه کمکم کنید؟اسم نان هاچیه وازکجامیشه تهیه کرد؟من حلوا که درست میکنم شکروارد وبرابرمیگیرم ولی خیلی شیرین میشه لطفا راهنمایی کنید حلوا خوب دربیاد ابرو داری کنم تشکر
سها جان
راستش من دستم هیچ وقت به کم نمیره برا همین میزان دقیق رو نمیدونم که چقدر دقیقا برای چند نفر بسه
اسم اون نونها نون میکادو هست که لوازم قنادی ها دارن ... بسته هاش بزرگن ... بسته چهل تایی و 50 تایی داره
من همیشه از دستور خاله ام استفاده میکنم و همیشه حلوام خوب درمیاد
آرد 1 لیوان ... شکر 1 لیوان .. روغن حداکثر نصف لیوان ... گلاب یک استکان .. زعفران و هل هم بدلخواه
ارد رو سه بار الک میکنم ..آرد سنگک استفاده میکنم .. بعد روی حرارت میذارم تا خامی اش گرفته بشه و رنگش عوض بشه .. شکر و آب رو میجوشونم و وقتی جوش اومد زعفرون و گلاب رو هم میزنم و 5 دقیقه بعد خاموشش میکنم .. ارد رو با روغن تست میکنم( تو یه ظرف دیگه) ... وقتی دیدم رنگ آردم خوبه آرد رو بر میدارم از روی حرارت و باز سه بار الک میکنم تا همه گلوله هاش باز بشه ... بعد دوباره تو ظرف میریزم و بهش روغن میزنم ..من همیشه روغن مایع میریزم ... بعد که به اندازه مناسبم تفت خورد شهد رو اضافه میکنم ..اولش خیلی شل میشه و آدم میترسه نکنه شهدش زیاده ولی جمع میشه ... البته من بازم شهد رو تو چند مرحله میریزم چون اردا با هم فرق دارن .. بعد که آب شهد جمع شد حلوا رو گهواره میکنم ..البته برای رولت حلوا گهواره کردنش خیلی ضرورت نداره ..اگه خواستی رولی درست کنی پشت یه سینی یه کیسه فریزر بنداز و بعد نون رو روش بذار و حلوا رو روی نون پهن کن و رولش کن ... اگه کیسه نذاری به خاطر داغی حلوا نون به سینی میچسبه و برات دردسر میشه ... رول ها رو بذار تو فریزر ... حداقل چند ساعتی بمونن و با چاقو لیزری ببر ... حلوا رو با مدت طولانی تو ظرف در بسته تو فریزر میشه نگه داشت
این بود انشای من