خانه
1.81M

من و آشپزی

  • ۱۳:۱۸   ۱۳۹۲/۳/۱۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|5673 |5315 پست

    سلام

    تو این تاپیک میخوام تصاویر آشپزیمو برای دوستای زیباکده ایم بذارم تا اولا : نظرتونو بدونم و به عیب و نقص کارهام پی ببرم  و ثانیا : اگه چیزی و پسندیدین ,با کمال میل و در اسرع وقت دستورشو براتون بذارم دوستای خوبم

    راستی یه تشکر ویژه از نانایی جون

  • leftPublish
  • ۱۵:۲۰   ۱۳۹۵/۴/۲۲
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست
    عاليه بانوي هنر مند
    پس لطفا حتما دستورش رو بگذاريد برامون
  • ۲۰:۲۷   ۱۳۹۵/۴/۲۲
    avatar
    مرجان بانوکاپ آشپزی 
    کاربر فعال|425 |266 پست
    آسمان جان منم خیلی خوشم اومد دیگه جور دیگه درست نمیکنم فقط ذغالی مونا جون دستورشو میزارم حتما
  • ۲۱:۲۹   ۱۳۹۵/۴/۲۲
    avatar
    مرجان بانوکاپ آشپزی 
    کاربر فعال|425 |266 پست

    مواد لازم برای ۲ نفر:

    مرغ : ۴ تکه

    سس مایونز : یک قاشق غذاخوری

    آب : ۲ لیوان

    نمک ، فلفل و زردچوبه : به میزان لازم

    روغن : به میزان لازم

    زعفران : نصف استکان

    پیاز : ۲ عدد بزرگ

    زغال: ۲ عدد

    طرز تهیه: 

    ابتدا مرغها رو با نمک، فلفل و زردچوبه مزه دار کنید و یک ساعت بگذارید استراحت کنه.

    در یک ظرف روغن بریزید و بگذارید داغ بشه

    حالا مرغها رو با شعله کم سرخ کنید.

    شعله کم به این علته که مرغ علاوه بر سرخ شدن مغز پخت هم بشه.

    سس مایونز و  آب رو با هم مخلوط کنید و زعفران دم کشیده رو بهش اضافه کنید.

    سس آماده شده رو کنار بگذارید.

    پیازها رو بصورت کبریتی خلال کنید .

    بعد از این که مرغها سرخ شد و تموم شد پیاز ها رو در همون روغن سرخ کنید و روغن رو دور بریزید.

    مرغها رو کف ماهی تابه بچینید و پیازها و سس رو روش بریزید.

    گاز رو روشن کنید و صبر کنید تا سس غلیظ بشه و حدود دو سه قاشق ازش باقی بمونه.

    روی یک نعلبکی یا پیاله فویل بکشید و بگذارید وسط ماهی تابه

    دو عدد ذغال بزرگ رو بزارید روی گاز خوب سرخ بشه و بگذارید روی فویل نعلبکی

    دو سه قطره از روغن مرغ رو بریزید روی ذغال ها و به محض دود کردن سریع درب ماهی تابه رو بگذارید و اجازه بدید مرغها حسابی ذغالی و دودی بشن.

    نکته:

    مقدار سس مایونز و آب بستگی به تعداد مرغها داره، هر چی مرغ بیشتر بشه طبعا از سس و آب و زعفران بیشتری استفاده میشه. قانونش برای ۴ تکه مرغ یک قاشق سس مایونز هست.

  • ۰۹:۵۰   ۱۳۹۵/۴/۲۳
    avatar
    سحرa
    کاربر جديد|47 |88 پست
    زیباکده
    ASEMAN : 

    نان محلی روغنی (اِردَکErdak)

    من و آشپزی
    زیباکده

    سلام ببخشید اسمان بانو

    میشه دستورشم بزارید ؟ممنون

  • ۱۰:۱۵   ۱۳۹۵/۴/۲۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست
    زیباکده
    مرجان بانو : 

    مواد لازم برای ۲ نفر:

    مرغ : ۴ تکه

    سس مایونز : یک قاشق غذاخوری

    آب : ۲ لیوان

    نمک ، فلفل و زردچوبه : به میزان لازم

    روغن : به میزان لازم

    زعفران : نصف استکان

    پیاز : ۲ عدد بزرگ

    زغال: ۲ عدد

    طرز تهیه: 

    ابتدا مرغها رو با نمک، فلفل و زردچوبه مزه دار کنید و یک ساعت بگذارید استراحت کنه.

    در یک ظرف روغن بریزید و بگذارید داغ بشه

    حالا مرغها رو با شعله کم سرخ کنید.

    شعله کم به این علته که مرغ علاوه بر سرخ شدن مغز پخت هم بشه.

    سس مایونز و  آب رو با هم مخلوط کنید و زعفران دم کشیده رو بهش اضافه کنید.

    سس آماده شده رو کنار بگذارید.

    پیازها رو بصورت کبریتی خلال کنید .

    بعد از این که مرغها سرخ شد و تموم شد پیاز ها رو در همون روغن سرخ کنید و روغن رو دور بریزید.

    مرغها رو کف ماهی تابه بچینید و پیازها و سس رو روش بریزید.

    گاز رو روشن کنید و صبر کنید تا سس غلیظ بشه و حدود دو سه قاشق ازش باقی بمونه.

    روی یک نعلبکی یا پیاله فویل بکشید و بگذارید وسط ماهی تابه

    دو عدد ذغال بزرگ رو بزارید روی گاز خوب سرخ بشه و بگذارید روی فویل نعلبکی

    دو سه قطره از روغن مرغ رو بریزید روی ذغال ها و به محض دود کردن سریع درب ماهی تابه رو بگذارید و اجازه بدید مرغها حسابی ذغالی و دودی بشن.

    نکته:

    مقدار سس مایونز و آب بستگی به تعداد مرغها داره، هر چی مرغ بیشتر بشه طبعا از سس و آب و زعفران بیشتری استفاده میشه. قانونش برای ۴ تکه مرغ یک قاشق سس مایونز هست.

    زیباکده

    ممنون عزيزم حتما امتحان ميكنم 8

  • leftPublish
  • ۱۰:۲۱   ۱۳۹۵/۴/۲۳
    avatar
    مرجان بانوکاپ آشپزی 
    کاربر فعال|425 |266 پست
    مونا جون یبار درست کنی خوشت میاد
  • ۱۱:۴۰   ۱۳۹۵/۴/۲۳
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5562 |3448 پست

    صبح همگی بخیر 

    بفرمایید مربای شاتوت 

    من و آشپزی
  • ۱۱:۴۲   ۱۳۹۵/۴/۲۳
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5562 |3448 پست

    بفرمایید سحر جان اینم دستور اِردَک، خیلی راحت هست  


    اول خمیر مایه رو آماده میکنیم (یک قاشق چ شکر داخل نصف لیوان آب ولرم یک ق چ خمیر مایه، 5دقیقه جای گرم)
    یک لیوان شیر، یک لیوان شکر، کمی زردچوبه و کمی زعفران آب شده داخل کاسه میریزیم، کاملا هم میزنیم و بعد خمیر مایه عمل اومده رو اضافه میکنیم و دیگه هم نمیزنیم. آرد رو کم کم اضافه میکنیم تا جایی که خمیر به دست نچسبه، بعد یک ظرف پیرکس رو کمی با دستمال چرب میکنیم و بعد خمیر رو داخلش میگزاریم روش رو با نایلون میپوشنیم و برای مدت یک تا یک ساعت و نیم در جای گرم قرار میدیم.
    بعد از این مدت ازخمیر به اندازه چونه های کوچیک برمیداریم با وردنه به شکل دایره باز میکنیم و با چاقو دوتا برش میدیم و چهارتا تکه میشه، و در نهایت در روغن داغ سرخ میکنیم. من در آخر کمی پودر و دارچین روی نونها الک کردم.

    ویرایش شده توسط ASEMAN در تاریخ ۲۳/۴/۱۳۹۵   ۱۱:۴۷
  • ۱۱:۴۷   ۱۳۹۵/۴/۲۳
    avatar
    مرجان بانوکاپ آشپزی 
    کاربر فعال|425 |266 پست
    زیباکده
    ASEMAN : 

    صبح همگی بخیر 

    بفرمایید مربای شاتوت 

    من و آشپزی
    زیباکده

    عالیه عزیزم نوش جان18

    ویرایش شده توسط مرجان بانو در تاریخ ۲۳/۴/۱۳۹۵   ۱۱:۵۰
  • ۱۱:۴۸   ۱۳۹۵/۴/۲۳
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5562 |3448 پست
    ممنون مرجان بانوی عزیز 🙏🙏🙏
  • leftPublish
  • ۱۱:۵۸   ۱۳۹۵/۴/۲۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست
    زیباکده
    مرجان بانو : 
    مونا جون یبار درست کنی خوشت میاد
    زیباکده

    حتما عزيزم من به طعم مرغ حساسم 

    حتي بخاطر اين موضوع يه تاپيك زده بودم و از دوستان خواستم تا تجربياتشون رو در مورد بهتر شدن طعم مرغ در اختيارم قرار بدن 

    اين دستو رهم امتحان ميكنم مطمئنا عالي ميشه ممنونم عزيزم

  • ۱۰:۰۹   ۱۳۹۵/۴/۲۴
    avatar
    سحرa
    کاربر جديد|47 |88 پست
    زیباکده
    ASEMAN : 

    بفرمایید سحر جان اینم دستور اِردَک، خیلی راحت هست  


    اول خمیر مایه رو آماده میکنیم (یک قاشق چ شکر داخل نصف لیوان آب ولرم یک ق چ خمیر مایه، 5دقیقه جای گرم)
    یک لیوان شیر، یک لیوان شکر، کمی زردچوبه و کمی زعفران آب شده داخل کاسه میریزیم، کاملا هم میزنیم و بعد خمیر مایه عمل اومده رو اضافه میکنیم و دیگه هم نمیزنیم. آرد رو کم کم اضافه میکنیم تا جایی که خمیر به دست نچسبه، بعد یک ظرف پیرکس رو کمی با دستمال چرب میکنیم و بعد خمیر رو داخلش میگزاریم روش رو با نایلون میپوشنیم و برای مدت یک تا یک ساعت و نیم در جای گرم قرار میدیم.
    بعد از این مدت ازخمیر به اندازه چونه های کوچیک برمیداریم با وردنه به شکل دایره باز میکنیم و با چاقو دوتا برش میدیم و چهارتا تکه میشه، و در نهایت در روغن داغ سرخ میکنیم. من در آخر کمی پودر و دارچین روی نونها الک کردم.

    زیباکده

    ممنون اسمان خانوم8

  • ۱۵:۳۲   ۱۳۹۵/۴/۲۶
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5562 |3448 پست

    باقالی پلو با ران بوقلمون 

    ران بوقلمون رو به روش پخت ماهیچه پسران کریم درست کردم که خیلی لذیذ شد. 

    دوتا پیاز بزرگ رو خلالی کردم بعد در روغن تفت دادم، زردچوبه، زعفران زدم بعد تکه های بوقلمون رو که نمک و فلفل پاشیده بودم روی پیازها گذاشتم. شعله رو کم کردم تا بوقلمون با آب پیاز پخته شد. تقریبا دوساعت زمان برد.نصف لیوان زعفرون هم دم کردم و هربار که گذرم به اشپزخونه میفتاد یکی دوقاشق روی گوشتها میریختم. 😉

    من و آشپزی
  • ۱۳:۵۳   ۱۳۹۵/۴/۲۷
    avatar
    مرجان بانوکاپ آشپزی 
    کاربر فعال|425 |266 پست
    به به آسمان عالیه
  • ۱۴:۱۱   ۱۳۹۵/۴/۲۷
    avatar
    elham khajoi
    دو ستاره ⋆⋆|3355 |2818 پست
    زیباکده
    ASEMAN : 

    باقالی پلو با ران بوقلمون 

    ران بوقلمون رو به روش پخت ماهیچه پسران کریم درست کردم که خیلی لذیذ شد. 

    دوتا پیاز بزرگ رو خلالی کردم بعد در روغن تفت دادم، زردچوبه، زعفران زدم بعد تکه های بوقلمون رو که نمک و فلفل پاشیده بودم روی پیازها گذاشتم. شعله رو کم کردم تا بوقلمون با آب پیاز پخته شد. تقریبا دوساعت زمان برد.نصف لیوان زعفرون هم دم کردم و هربار که گذرم به اشپزخونه میفتاد یکی دوقاشق روی گوشتها میریختم. 😉

    من و آشپزی
    زیباکده

    خیلیم عالی آسمان جان 18

  • ۲۳:۱۰   ۱۳۹۵/۴/۲۷
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5562 |3448 پست

    میخواستم این کتلت رو بزارم توی مسابقه اما بازم یادم رفت لوگوی زیباکده رو بنویسم 😔

    برای همین گذاشتم اینجا 

    من و آشپزی
  • ۰۹:۵۰   ۱۳۹۵/۴/۲۹
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5562 |3448 پست

    کیک ژنواز (بدون بیکینگ پودر و شیر)

    من و آشپزی
  • ۰۹:۵۰   ۱۳۹۵/۴/۲۹
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5562 |3448 پست
    #کیک_ژنواز
    (کیک بدون بیکینگ پودر و شیر)
    این کیک جزکیکهای پایه هست و در کشور فرانسه بجای کیک اسفنجی از این کیک استفاده میشه.
    5عدد تخم مرغ رو با 1/2پ و2ق غ شکر مخلوط میکنیم. در قابلمه ایی آب میریزیم تا بجوش بیاد. ظرف حاوی تخم مرغ و شکر رو بر روی قابلمه در حال جوش میگذاریم. و شروع به همزدن میکنیم تا حدی که تخم مرغ ها گرم بشن و شکر حل بشه بعد از چند دقیقه که تست کردیم و دیدیم شکر بین دو انگشت حس نمیشه، کاسه حاوی تخم مرغ رو زیر همزن قرار میدیم و دور بالا هم میزنیم تا جایی که حجمش 4برابر بشه.
    6ق س کره آب شده باضافه ا ق چ وانیل رو در ظرفی میریزیم و یک پیمانه از تخم مرغ همزده شده رو به اون اضافه میکنیم، هم میزنیم و کنار میگذاریم.
    2/3پ آردقنادی و1/2 پ نشاسته ذرت رو روی تخم مرغ همزده الک میکنیم و به آرامی فولد میکنیم و در آخر کره و تخم مرغ همزده رو اضافه میکنیم. بعد از فولد کردن در قالب چرب شده میریزیم و در فر از قبل گرم شده با دمای 180به مدت 30 دقیقه میگذاریم.
    این کیک بافت فوق‌العاده سبک و اسفنجی داره و مناسب برای خامه کشی هست.
  • ۱۰:۱۰   ۱۳۹۵/۴/۳۱
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5562 |3448 پست
    مامان و بابا داشتند تلویزیون تماشا می کردند که مامان گفت: "من خسته ام و دیگه دیر وقته، میرم که بخوابم".

    مامان بلند شد، به آشپزخانه رفت و مشغول تهیه ساندویچ های ناهار فردا شد، سپس ظرف ها را شست،
    برای شام فردا از فریزر گوشت بیرون آورد، قفسه ها را مرتب کرد، شکرپاش را پرکرد، ظرف ها را خشک کرد و در کابینت قرار داد و کتری را برای صبحانه فردا از آب پر کرد. بعد همه لباس های کثیف را در ماشین لباسشویی ریخت، پیراهنی را اتو کرد و دکمه لباسی را دوخت. اسباب بازی های روی زمین را جمع کرد و دفترچه تلفن را سرجایش در کشوی میز برگرداند. گلدان ها را آب داد، سطل آشغال اتاق را خالی کرد و حوله خیسی را روی بند انداخت. بعد ایستاد و خمیازه ای کشید، کش و قوسی به بدنش داد و به طرف اتاق خواب به حرکت درآمد، کنار میز ایستاد و یادداشتی برای معلم نوشت، مقداری پول را برای سفر شمرد و کنارگذاشت و کتابی را که زیر صندلی افتاده بود برداشت. بعد کارت تبرکی را برای تولد یکی از دوستان امضا کرد و در پاکتی گذاشت، آدرس را روی آن نوشت و تمبر چسباند؛ مایحتاج را نیز روی کاغذ نوشت و هر دو را در نزدیکی کیف خود قرارداد. سپس دندان هایش رامسواک زد.

    باباگفت: "فکرکردم گفتی داری میری بخوابی"
    و مامان گفت: "درست شنیدی دارم میرم."
    سپس چراغ حیاط را روشن کرد و درها را بست. پس از آن به تک تک بچه ها سر زد، چراغ ها را خاموش کرد، لباس های به هم ریخته را به چوب رختی آویخت، جوراب های کثیف را در سبد انداخت، با یکی از بچه ها که هنوز بیدار بود و تکالیفش را انجام می داد گپی زد، ساعت را برای صبح کوک کرد، لباس های شسته را پهن کرد، جا کفشی را مرتب کرد و شش چیز دیگر را به فهرست کارهای مهمی که باید فردا انجام دهد، اضافه کرد. سپس به دعا و نیایش نشست.

    در همان موقع بابا تلویزیون را خاموش کرد و بدون اینکه شخص خاصی مورد نظرش باشد گفت: "من میرم بخوابم"
    و بدون توجه به هیچ چیز دیگری، دقیقاً همین کار را انجام داد!

    زويا پيرزاد
  • ۱۳:۴۹   ۱۳۹۵/۵/۲
    avatar
    elham khajoi
    دو ستاره ⋆⋆|3355 |2818 پست
    آسمان جان چه خوبه انقدر به آشپزی علاقه داریو پیگیرش هستس از طرفی واقعا با سلیقه درست میکنی . این علاقت فکر میکنی از چی ناشی میشه ؟ در ضمن کتلتاتم خیلی خوب بودن کاش میذاشتی توی مسابقه حتما برنده میشدی .
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان