ASEMAN :
عزیزم ناراحتی نداره، مهمه طعمش هست که معلومه خوش طعمه، پیش میاد، منم بعضی وقتها کوفته هام وا میرفت...
چندتا نکته که خودم بهشون رسیدم در مورد کوفته برات میگم شاید بدردتون بخوره.
اول اینکه مایع کوفته اصلا نباید شل باشه اگه شل باشه صدر صد وا میره، اضافه کردن چند قاشق پودر سوخاری میتونه مایع رو جمع کنه.
وقتی کوفته رو توی دست گرد میکنیم حتما باید چندین بار کوفته رو توی دست بچرخونیم تا صاف بشه یا بقولی درز ها کاملا ناپدید بشه به نوعی ماله کشی باشد خوب صورت بگیره وگرنه از همون درزها کوفته وا میره. برای اطمینان میتونید کوفته رو توی این مرحله یه کوچولو سرخ کنید تا وا نره.
و نکته بعدی اینکه آب یا سس کوفته باید کاملا در حال جوش باشه وتا 30 دقیقه زیر قابلمه رو کم نکنیم و در قابلمه رو هم نزاریم با این دو کار کوفته بسته میشه و جمع میشه، بعد از این مدت در قابلمه رو گذاشته و کم میکنیم تا مغز پخت بشه.
عزيزم نسبت گوشت به مواد خيلي بيشتر بود در ضمن توي 123 هم ميكسش كردم تا ديگه خيالم راحت باشه اما نمي دونم چرا اينجور شد شايد بخاطر تعداد زياد كوفته ها بوده
اما پودر سوخاري رو امتحان نكرده بودم و سوراخ كردن كوفته رو
جالب بود ممنون عزيزم
حالا من جايي خودم كه آب كوفته بايد از حالت جوش افتاده باشه بعد كوفته رو اضافه كرد اما الان شما گفتيد در حال جوش باشه
ايبار با روش شما امتحان ميكنم
شرمنده عزيز وقتتون رو گرفتم ولي اگر ميزان مواد و نسبت ها شو بهم بگيد ممنونتون ميشم