خانه
1.81M

من و آشپزی

  • ۱۳:۱۸   ۱۳۹۲/۳/۱۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|5673 |5315 پست

    سلام

    تو این تاپیک میخوام تصاویر آشپزیمو برای دوستای زیباکده ایم بذارم تا اولا : نظرتونو بدونم و به عیب و نقص کارهام پی ببرم  و ثانیا : اگه چیزی و پسندیدین ,با کمال میل و در اسرع وقت دستورشو براتون بذارم دوستای خوبم

    راستی یه تشکر ویژه از نانایی جون

  • leftPublish
  • ۱۸:۰۷   ۱۳۹۶/۵/۳
    avatar
    آهوبرترین های سال 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|51237 |36302 پست
    زیباکده
    mona mona : 

    خب عزيزم ميتوني مقداري سبزي بگيريد بدون شنبليله يا فقط تره و جعفري  و جداگانه بگذاريد هر سري يه مقدار ازين سبزي رو به اون سبزيتون اضافه كنيد 

    تنها راهي كه به ذهنم ميرسه همينه 479

    زیباکده

    آره مونا جون این فکر به ذهن خودمم رسید منتها گفتم شاید راه حل راحت تری هم وجود داشته باشه مثلا مثه وقتی که غذا شور میشه توش سیب زمینی میریزیم وقتی تلخ میشه هم شاید بشه یه چیزی توش ریخت که تلخیشو بگیره 49

  • ۱۸:۲۳   ۱۳۹۶/۵/۳
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست
    زیباکده
    آهو : 
    زیباکده
    mona mona : 

    خب عزيزم ميتوني مقداري سبزي بگيريد بدون شنبليله يا فقط تره و جعفري  و جداگانه بگذاريد هر سري يه مقدار ازين سبزي رو به اون سبزيتون اضافه كنيد 

    تنها راهي كه به ذهنم ميرسه همينه 479

    زیباکده

    آره مونا جون این فکر به ذهن خودمم رسید منتها گفتم شاید راه حل راحت تری هم وجود داشته باشه مثلا مثه وقتی که غذا شور میشه توش سیب زمینی میریزیم وقتی تلخ میشه هم شاید بشه یه چیزی توش ریخت که تلخیشو بگیره 49

    زیباکده

    11

  • ۰۸:۵۷   ۱۳۹۶/۵/۴
    avatar
    مامان مانیا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|20254 |8895 پست
    آهو جون من بعنوان ی طرفدار همیشگی قورمه سبزی و آَشنا به کلیه فنون پختش راه حلتو میدونم چیه عزیزم...
    اولا اینکه ازین به بعدسبزی خورشتی ک میگیری حتمن بگو برات اسفناج شوید و پیازچه هم بزاره...البته به نسبت کمتری از تره جعفری...همیشه هم مقدار شنبلیله رو خیلی کم بگیر...بقیه شو خشک کن بزارتو شیشه مراحل آخر پخت قورمه سبزی باندازه ی قاشق اضافه کن که هم بوی فوقالعاده ای میگیره هم تلخش نمیکنه اصلن...
  • ۰۸:۵۹   ۱۳۹۶/۵/۴
    avatar
    مامان مانیا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|20254 |8895 پست
    دوم اینکه الان که احساس میکنی سبزیت تلخ شده برو اسفناجو پیازچه بگیر خورد خورد کن...موقعی که میخوای درست کنی همراه با پیازداغت ی تفت بهشون بده با سبزیت..کاملا تلخیه سبزیت از بین میره طعم فوقالعاده ایم میگیره که مطمئنا نظرتو نسبت به قورمه سبزی عوض میکنه.
  • ۰۹:۰۲   ۱۳۹۶/۵/۴
    avatar
    مامان مانیا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|20254 |8895 پست
    برای اینکه قورمه سبزی جا بیافته یک ساعت آخر پختتون که دیگه میخاید چاشنی هارو اضافه کنید ی قاشق غذا خوری رب انار بهش بزنیدو بعد هر چاشنی که دوس دارین اضافه کنید...اینطوری خیلی خوب جا میفته و آبکی نمیشه...
    آخرشم که سه چهارتا دونه یخ میندازین داخلش که حسابی روغنی بشه و مجلسی...
  • leftPublish
  • ۰۹:۰۳   ۱۳۹۶/۵/۴
    avatar
    مامان مانیا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|20254 |8895 پست

    آهو ...مونا...
    من هفته ای یکبارو حتمن درست میکنم...بعد تازه ازش برمیدارم میزارم فریزر که دوباره بخورم...ینی عاشقشمااا..بوش بهم میخوره حالم خوب میشه

    ویرایش شده توسط مامان مانیا در تاریخ ۴/۵/۱۳۹۶   ۰۹:۰۳
  • ۱۰:۱۱   ۱۳۹۶/۵/۴
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39378 پست
    اتفاقا مونا منم سالهاست از قرمه سبزی بدم اومده و فقط وقتی نمیدونم چی درست کنم قرمه سبزی میزارم
  • ۱۳:۱۶   ۱۳۹۶/۵/۴
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست
    زیباکده
    مامان مانیا : 

    آهو ...مونا...
    من هفته ای یکبارو حتمن درست میکنم...بعد تازه ازش برمیدارم میزارم فریزر که دوباره بخورم...ینی عاشقشمااا..بوش بهم میخوره حالم خوب میشه

    زیباکده

    نوش جونت گلم ولی من قرمه سبزی رو بیشتر بخاطر اینکه خیلی چربه دوست ندارم چون توی خونه ما قرمه سبزی باید سیاه و با یه وجب روغن باشه بدم نمیاد اما غذای دلخواهم نیست

  • ۱۳:۵۴   ۱۳۹۶/۵/۴
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5562 |3448 پست
    زیباکده
    مامان مانیا : 
    آهو جون من بعنوان ی طرفدار همیشگی قورمه سبزی و آَشنا به کلیه فنون پختش راه حلتو میدونم چیه عزیزم...
    اولا اینکه ازین به بعدسبزی خورشتی ک میگیری حتمن بگو برات اسفناج شوید و پیازچه هم بزاره...البته به نسبت کمتری از تره جعفری...همیشه هم مقدار شنبلیله رو خیلی کم بگیر...بقیه شو خشک کن بزارتو شیشه مراحل آخر پخت قورمه سبزی باندازه ی قاشق اضافه کن که هم بوی فوقالعاده ای میگیره هم تلخش نمیکنه اصلن...
    زیباکده

    ای ول مونا جون کاملا مشخصه استاد پخت قرمه سبزی هستید 👏👏👏

    آهو جون منم فکر میکنم راه حل مونا از همه بهتر باشه ...

    من به شخصه سبزی قرمه سبزی رو اصلا فریز نمیکنم بنظرم توی طعمش تاثیر داره ،غذایی هست که دوست دارم اما دوماه سه ماه یکبار ،معمولا مقدار سبزی که میگیرم برای دو وعده میشه ،یه ناهار یه شام همون روز 😊بعد دیگه میره تا دوسه ماه بعد ..

    قرمه سبزی نوستالژي عجیبی داره فکر میکنم همه یجورایی بهش ارادت دارند 😍

    در مورد لوبیا چشم بلبلی هم باید بگم که توی اردبیل با این لوبیا درست میکنند منم گاهی بیاد مادر همسر خدابيامرزم با لوبیا چشم بلبلی درست میکنم ،توی طعمش زیاد تاثیری نداره اما خواصش بیشتر از لوبیا قرمز هست .

    آقا بهزاد

    سهم شما محفوظه مطمئن باشید 😃

    دیگه چی بگم ....آهان ،قرمه سبزی باید چرررررررب باشه برای همین من پلورو کاملا بدون روغن درست کردم ،سس سالادهم صد درصد ماست هست با سرکه سیب زیاد تا کمی اثر اون چرررررررب بودن کم بشه .

    در مورد سبزی هم شنبلیله کم داخل سبزی میریزم و از شنبلیله خشک در آخرش اضافه میکنم ،یکی از همکارانم میگفت اگر از تخم شنبلیله آسیاب شده بجای شنبلیله خشک استفاده کنید عطرش دو چندان میشه ،البته هنوز من تست نکردم ببینم درسته یا نه

  • ۲۲:۰۸   ۱۳۹۶/۵/۴
    avatar
    آهوبرترین های سال 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|51237 |36302 پست
    زیباکده
    مامان مانیا : 
    آهو جون من بعنوان ی طرفدار همیشگی قورمه سبزی و آَشنا به کلیه فنون پختش راه حلتو میدونم چیه عزیزم...
    اولا اینکه ازین به بعدسبزی خورشتی ک میگیری حتمن بگو برات اسفناج شوید و پیازچه هم بزاره...البته به نسبت کمتری از تره جعفری...همیشه هم مقدار شنبلیله رو خیلی کم بگیر...بقیه شو خشک کن بزارتو شیشه مراحل آخر پخت قورمه سبزی باندازه ی قاشق اضافه کن که هم بوی فوقالعاده ای میگیره هم تلخش نمیکنه اصلن...
    زیباکده

    مرسی مونا جون این نکاتی که شما گفتی رو من اصلا نمیدونستم ممنون 11

  • leftPublish
  • ۱۳:۰۱   ۱۳۹۶/۵/۵
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5562 |3448 پست

    دوپیازه

    حالا چرا بهش میگن دو پیازه الله علم 😊

    من و آشپزی
  • ۱۳:۰۳   ۱۳۹۶/۵/۵
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5562 |3448 پست

    اینم یه کیک خوشمزه که بردم مدرسه برای همکارام

    من و آشپزی
  • ۱۳:۲۳   ۱۳۹۶/۵/۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست
    عاليه آسمان جان
  • ۱۳:۲۳   ۱۳۹۶/۵/۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست
    زیباکده
    ASEMAN : 

    دوپیازه

    حالا چرا بهش میگن دو پیازه الله علم 😊

    من و آشپزی
    زیباکده

    ميشه دستور پخت بگيد كدبانو 9

  • ۱۶:۳۲   ۱۳۹۶/۵/۵
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5562 |3448 پست

    ممنون مونا جان
    به تعداد افراد سیب زمینی میگذاریم آب پز بشه و بعد پوستش رو میگیریم و حسابی له میکنیم.
    پیاز داغ درست میکنیم (من برای چهارتا سیب زمینی یدونه پیاز متوسط استفاده کردم) زردچوبه کمی فلفل و یک قاشق غذا خوری نعنا خشک رو تفت میدیم، شعله ور خاموش کرده و سیب زمینی له شده رو به مخلوط پیاز داغ اضافه میکنیم و حسابی زيرورو میکنیم تا کاملا یکدست بشه، غذایی ما حاضره، به همین راحتی.
    این غذای ساده و راحت توی تابستونی با گوجه و خیار وماست و توی زمستون با ترشی میچسبه 👍و معمولا هم باب میل همه اعضا خانواده ست.
    راستی بعلت خشک بودن این غذا بخاطر بافت سیب زمینی باید غذا چرب باشه، اگر ممنوعیتی ندارید از کره استفاده کنید آما من ازروغن کنجد استفاده کردم

    ویرایش شده توسط ASEMAN در تاریخ ۵/۵/۱۳۹۶   ۱۶:۳۳
  • ۱۸:۵۰   ۱۳۹۶/۵/۵
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست
    ممنون آسمان جان عاليه عزيزم
  • ۰۸:۲۸   ۱۳۹۶/۵/۷
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5562 |3448 پست

    بشقاب استیک

    کدو گریل شده، پوره سیب، سبزیجات پخته و استیک با سس قارچ

    من و آشپزی
  • ۱۱:۳۶   ۱۳۹۶/۵/۷
    avatar
    بهزاد لابیکاپ آشپزی کاپ قدمت 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|26987 |15942 پست
    وای وای وای! اومدم بپرسم دو پیازه دیگه چیه که این عکس آخری رو دیدم و هوش از سر و دامن از کفم بدر رفت
    به به این یکی دیگه سفارشی بودا آسمان خانم، ایول
    پوره سیب زمینی خیلی با استیک باحال میشه و سُس قارچ هم که عالیه. من اسنپ گرفتم
  • ۱۳:۱۱   ۱۳۹۶/۵/۷
    avatar
    آهوبرترین های سال 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|51237 |36302 پست
    زیباکده
    بهزاد لابی : 
    وای وای وای! اومدم بپرسم دو پیازه دیگه چیه که این عکس آخری رو دیدم و هوش از سر و دامن از کفم بدر رفت
    به به این یکی دیگه سفارشی بودا آسمان خانم، ایول
    پوره سیب زمینی خیلی با استیک باحال میشه و سُس قارچ هم که عالیه. من اسنپ گرفتم
    زیباکده

    15 دامنت کجا رفت؟ 16

  • ۱۳:۳۶   ۱۳۹۶/۵/۷
    avatar
    ASEMAN
    سه ستاره ⋆⋆⋆|5562 |3448 پست
    زیباکده
    بهزاد لابی : 
    وای وای وای! اومدم بپرسم دو پیازه دیگه چیه که این عکس آخری رو دیدم و هوش از سر و دامن از کفم بدر رفت
    به به این یکی دیگه سفارشی بودا آسمان خانم، ایول
    پوره سیب زمینی خیلی با استیک باحال میشه و سُس قارچ هم که عالیه. من اسنپ گرفتم
    زیباکده

    جای شما خالی 😊

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان