مامان مانیا :
آهو جون من بعنوان ی طرفدار همیشگی قورمه سبزی و آَشنا به کلیه فنون پختش راه حلتو میدونم چیه عزیزم...
اولا اینکه ازین به بعدسبزی خورشتی ک میگیری حتمن بگو برات اسفناج شوید و پیازچه هم بزاره...البته به نسبت کمتری از تره جعفری...همیشه هم مقدار شنبلیله رو خیلی کم بگیر...بقیه شو خشک کن بزارتو شیشه مراحل آخر پخت قورمه سبزی باندازه ی قاشق اضافه کن که هم بوی فوقالعاده ای میگیره هم تلخش نمیکنه اصلن...
ای ول مونا جون کاملا مشخصه استاد پخت قرمه سبزی هستید 👏👏👏
آهو جون منم فکر میکنم راه حل مونا از همه بهتر باشه ...
من به شخصه سبزی قرمه سبزی رو اصلا فریز نمیکنم بنظرم توی طعمش تاثیر داره ،غذایی هست که دوست دارم اما دوماه سه ماه یکبار ،معمولا مقدار سبزی که میگیرم برای دو وعده میشه ،یه ناهار یه شام همون روز 😊بعد دیگه میره تا دوسه ماه بعد ..
قرمه سبزی نوستالژي عجیبی داره فکر میکنم همه یجورایی بهش ارادت دارند 😍
در مورد لوبیا چشم بلبلی هم باید بگم که توی اردبیل با این لوبیا درست میکنند منم گاهی بیاد مادر همسر خدابيامرزم با لوبیا چشم بلبلی درست میکنم ،توی طعمش زیاد تاثیری نداره اما خواصش بیشتر از لوبیا قرمز هست .
آقا بهزاد
سهم شما محفوظه مطمئن باشید 😃
دیگه چی بگم ....آهان ،قرمه سبزی باید چرررررررب باشه برای همین من پلورو کاملا بدون روغن درست کردم ،سس سالادهم صد درصد ماست هست با سرکه سیب زیاد تا کمی اثر اون چرررررررب بودن کم بشه .
در مورد سبزی هم شنبلیله کم داخل سبزی میریزم و از شنبلیله خشک در آخرش اضافه میکنم ،یکی از همکارانم میگفت اگر از تخم شنبلیله آسیاب شده بجای شنبلیله خشک استفاده کنید عطرش دو چندان میشه ،البته هنوز من تست نکردم ببینم درسته یا نه