بچه ها از خود تعریف نباشه این جوجه چینی محشره
من یه دستور من درآوردی دارم که برگرفته از چندین دستور جوجه چینی هست و خیلی طعم و پف خوبی داره البته بدون استفاده از جوش شیرین که تو رستورانها استفاده میکنند
با این دستوری که براتون میذارم جوجه چینی و خودتون تو خونه درست کنید و ازش لذت ببرید راستی جوجه چینی من تو مسابقه آشپزی اول شد
تخم مرغ 1 عدد
مائ شعیر یک دوم پیمانه
شیر یک چهارم پیمانه
بکینگ پودر یک دوم قاشق چ
روغن زیتون یک تا دوقاشق غ
زعفران و نمک وفلفل به مقدار لازم
آرد
زرده تخم مرغ و با مواد دیگه مخلوط کرده و. کم کم آرد و اضافه میکنیم تا به غلظت ماست برسه
سفیده رو جدا انقدر میزنیم با همزن تا سفت و سفید بشه و از ظرف نریزه
بعد آروم به بقیه مواد اضافه میکنیم و آروم هم میزنیم تا یکدست بشه
وقتی فیله مرغ و تو روغن میذاریم روغن باید داغ داغ باشه
بعد حرارت و کم میکنیم تا مغز پخت شن
(بهتره هر فیله مرغ دو یا سه قسمت شه تا نازک تر باشه)