پودینگ زعفرانی با پودینگ شکلاتی(البته من پودینگ شکلاتیم انقده شفاف نمیشه)
مواد لازم: نشاسته(گل مشهد) 150 گرم شکر 80 گرم شیر 5/1کیلو کره یا خامه 50گرم نمک 2/1قاشق چای خوری زعفران آبگرفته غلیظ 2قاشق شکلات تخته ای رنده شده 80گرم خامه فرم گرفته 150گرم برای تزئین خلال بادام و پسته جمعا2قاشق غذاخوری طرز تهیه: نشاسته را با کمی شیر حل می کنیم ؛ شکر، بقیه شیر، کره و نمک را می گذاریم جوش بیاید و نشاسته حل شده را به آن اضافه می کنیم و می گذاریم کمی بجوشد ؛ مواد را به دو نیم تقسیم کرده ودر یک ظرف زعفران غلیظ آبگرفته می ریزیم تا زرد شود و در ظرف دیگر شکلات رنده ای آب شده می ریزیم و هم می زنیم . مجددا هر کدام را روی حرارت قرار می دهیم تا غلیظ و یک دست شوند؛ هم می توانید لایه به لایه بریزیم و هم می توانیم در ظرفهای جداگانه بریزیم اول در ظرف مورد نظر دسر قهوه ای را میریزیم و میگذاریم کمی خودش را در یخچال ببندد و بعد دسر زعفرانی را روی حرارت کمی گرم کرده و روی دسر شکلاتی می ریزیم و مجددا در یخچال قرار می دهیم تا بسته شوند و با خامه فرم گرفته و خلالهای پسته و بادام روی دسرها را تزئین می کنیم.
