خانه
49K

میوه آرایی های خودمون

  • ۱۵:۳۳   ۱۳۹۳/۷/۲۹
    avatar
    کاربر فعال|511 |424 پست
    این تزئین و می توانید برای صبحانه و عصرانه استفاده کنید


    میوه آرایی های خودمون
  • leftPublish
  • ۲۲:۱۷   ۱۳۹۳/۷/۲۹
    avatar
    نوشین
    کاربر فعال|1830 |614 پست
    مرسی باران جان

    قشنگ بودن
  • ۰۹:۳۹   ۱۳۹۳/۷/۳۰
    avatar
    باران22
    کاربر فعال|511 |424 پست
    خواهش می کنم نوشین جان و چند کاربر دیگه که پیغام گذاشتن.
    میوه آرایی های خودمون
  • ۰۹:۴۴   ۱۳۹۳/۷/۳۰
    avatar
    باران22
    کاربر فعال|511 |424 پست
    میوه آرایی های خودمون
  • ۰۹:۴۵   ۱۳۹۳/۷/۳۰
    avatar
    باران22
    کاربر فعال|511 |424 پست
    میوه آرایی های خودمون
  • ۰۹:۴۶   ۱۳۹۳/۷/۳۰
    avatar
    باران22
    کاربر فعال|511 |424 پست
    میوه آرایی های خودمون
  • leftPublish
  • ۰۹:۴۷   ۱۳۹۳/۷/۳۰
    avatar
    باران22
    کاربر فعال|511 |424 پست
    میوه آرایی های خودمون
  • ۰۹:۴۸   ۱۳۹۳/۷/۳۰
    avatar
    باران22
    کاربر فعال|511 |424 پست
    میوه آرایی های خودمون
  • ۰۹:۴۹   ۱۳۹۳/۷/۳۰
    avatar
    باران22
    کاربر فعال|511 |424 پست
    میوه آرایی های خودمون
  • ۰۹:۵۰   ۱۳۹۳/۷/۳۰
    avatar
    باران22
    کاربر فعال|511 |424 پست
    میوه آرایی های خودمون
  • ۰۹:۵۱   ۱۳۹۳/۷/۳۰
    avatar
    باران22
    کاربر فعال|511 |424 پست
    میوه آرایی های خودمون
  • leftPublish
  • ۰۹:۵۳   ۱۳۹۳/۷/۳۰
    avatar
    باران22
    کاربر فعال|511 |424 پست
    میوه آرایی های خودمون
  • ۰۹:۵۵   ۱۳۹۳/۷/۳۰
    avatar
    باران22
    کاربر فعال|511 |424 پست
    میوه آرایی های خودمون
  • ۰۹:۵۶   ۱۳۹۳/۷/۳۰
    avatar
    باران22
    کاربر فعال|511 |424 پست
    میوه آرایی های خودمون
  • ۱۰:۰۱   ۱۳۹۳/۷/۳۰
    avatar
    باران22
    کاربر فعال|511 |424 پست

    مواد اولیه برای  8 نفر:


     پیازچه 1 عدد (خرد شده)

    گوجه فرنگی1 عدد (خرد شده)

    پنیر چدار 1 فنجان (رنده شده)

    سس سالسا 1 فنجان

    سس آووکادو 1.5 فنجان

    سس 28 گرم

    خامه ترش 450 گرم

    کنسرو لوبیا 1 عدد

    لیوان 8 عدد (لیوان پلاستیکی شیشه ای)

    زیتون 60 گرم (زیتون سیاه - خرد شده)

    چیپس تورتیلا به مقدار لازم


    طرز تهیه:

    با دقت دو قاشق غذاخوری از لویبا را داخل هریک از لیوان ها بریزید و با پشت قاشق روی لوبیا ها را صاف کنید تا اینکه لایه دوم را روی آن قرار دهید.


    خامه ترش و سس را با یکدیگر ترکیب کنید و روی لوبیا های داخل لیوان بریزد.


    برای لایه سوم آووکادو و در ادامه سالسا را قرار دهید.


    روی هر کدام یک قاشق غذاخوری پنیر، گوجه، پیازچه و در آخر زیتون ها را قرار دهید و تا موقع سرو آن ها را داخل یخچال قرار دهید و با چیپس تورتیلا سرو کنید.


    میوه آرایی های خودمون
  • ۱۰:۰۷   ۱۳۹۳/۷/۳۰
    avatar
    باران22
    کاربر فعال|511 |424 پست

    مواد اولیه :


    بستنی وانیلی 2عدد (لیوانی)


     پودر ژله به میزان لازم (5رنگ)


    طرز تهیه:


    توجه داشته باشید که برای زیباتر شدن ژله بهتره از 6رنگ حتما استفاده کنید و توع رنگ اونها هم کاملا با رنگین کمان یکی باشه یعنی:

    انگور یا شاتوت(برای بنفش-بلوبری،تمشک آبی(برای آبی)-لیمو یا کیوی(برای سبز)-موز یا آناناس(برای زرد)-پرتقال(برای نارنجی)-آلبالو یا انار(برای قرمز).


    اولین رنگ(بنفش):

    میزان هر بسته ژله 10 قاشق غذاخوریه.نصف پودر یعنی 5 قاشق رو با نصف لیوان آب جوش حل کنید.برای شفاف تر شدن کمی روی حرارت قرار بدین تا بجوشه.(بهتره 30ثانیه داخل مایکروویو بذارید).


    بعد حدود 4تا5 قاشق از اونو کنار بذارید و به بقیه 2تا3 قاشق آب یخ اضافه کنید و در قالب چرب شده ژله بریزید.

    البته قبلش ظرف ژله رو با آب سرد بشورید و حدود 1 دقیقه در فریزر بذارید...


    و در یخچال به مدت 45تا60 دقیقه بذارید داخل یخچال تا خودشو بگیره(شاید زودتر از این زمان هم سفت بشه)

    فقط توجه داشته باشین نباید ژله ها خیلی سفت بشه چون در پایان لایه های ژله از هم جدا میشن...

    بقیه ژله رو (اگه سفت شده بود کمی حرارت بدید) با دوقاشق بستنی که در دمای اتاق شل شده مخلوط کنید و روی ژله بنفش بریزید. و حدود 20تا30 دقیقه زمان بدید تا سفت بشه...


    رنگ نیلی

    مرحله 2 رنگ نیلی رنگه که ترکیبش شامل 3 قاشق پودر ژله بلوبری و 2 قاشق پودر ژله بنفشه.

    این پودرها رو با نصف لیوان آب جوش حل کرده و باز هم 5 قاشق کنار بذارید و به بقیه 3 قاشق آب یخ اضافه کرده بذارید کمی سرد که شد به آرامی روی لایه دوم بریزید(این کار رو آرووووووووم انجام بدید و زمان بدید تا خودشو بگیره)

    و باز هم طبق مرحله قبل 2 قاشق بستنی آب شده به بقیه ژله اضافه کرده و روی لایه بعدی بریزید.


    بقیه مراحل دقیقا مثله همیناست که گفته شد...


    6 قاشق ژله آبی رو با یه خورده از نصف لیوان بیشتر آب جوش حل کنید.6 قاشق رو کنار بذارید برای مخلوط کردن با بستنی و بقیه رو با 4 قاشق آب یخ مخلوط کنید و طبق مراحل قبل روی لایه ها بریزید.لایه بستنی باز هم با دوقاشق بستنی مخلوط میشه.




    7 قاشق رنگ سبز با کمی بیشتر از نصف لیوان آب جوش مخلوط بشه و 6 قاشق رو کنار بذارید و با بقیش.5 قاشق آب یخ مخلوط کنید و ...ادامه بدید...باز هم میزان بستنی 2 قاشقه.




    8 قاشق ژله زرد با کمی بیشتر از آب جوش مرحله قبل حل کرده و 7 قاشق رو کنار بذارید و مثل مراحل قبل عمل کنید.باز هم با همون 2 قاشق بستنی...

    9 قاشق ژله نارنجی رو با یک لیوان آب جوش حل کرده و 7 قاشق رو کنار بذارید و با 1/4 لیوان آب سرد مخلوط کنید و ...ادامش مثل مراحل قبل...میتونید اینبار به جای 2 قاشق 3 قاشق بستنی بذارید.من دیگه بستنیم تموم شده بود برای همین تو عکس بین نارنجی و قرمز خیلی مرزی دیده نمیشه...

    تمام پودر ژله انار رو با یه لیوان آب جوش حل کنید و با 1/4 آب سرد مخلوط کنید.و به آرامی روی مواد بریزید و بذارید حدود یک روز در یخچال بمونه(کمترش هم باشه اشکال نداره...)


    بعد با استفاده از سشوار ظرف رو گرو کنید و اونو به آرامی توی بشقاب برگردونید.البته قبلش با کارد کناره های ژله رو جدا کنید.

    یا میتونید ظرفتون رو توی آب جوش فرو ببرید و 1001 ،1002 ،1003 بشمارید و ظرف رو برگردونید.


    ژله رنگین کمانی زیبا به سبک مجلسی! +عکس




    طرز تهیه:


    توجه داشته باشید که برای زیباتر شدن ژله بهتره از 6رنگ حتما استفاده کنید و توع رنگ اونها هم کاملا با رنگین کمان یکی باشه یعنی:

    انگور یا شاتوت(برای بنفش-بلوبری،تمشک آبی(برای آبی)-لیمو یا کیوی(برای سبز)-موز یا آناناس(برای زرد)-پرتقال(برای نارنجی)-آلبالو یا انار(برای قرمز).


    اولین رنگ(بنفش):

    میزان هر بسته ژله 10 قاشق غذاخوریه.نصف پودر یعنی 5 قاشق رو با نصف لیوان آب جوش حل کنید.برای شفاف تر شدن کمی روی حرارت قرار بدین تا بجوشه.(بهتره 30ثانیه داخل مایکروویو بذارید).


    بعد حدود 4تا5 قاشق از اونو کنار بذارید و به بقیه 2تا3 قاشق آب یخ اضافه کنید و در قالب چرب شده ژله بریزید.

    البته قبلش ظرف ژله رو با آب سرد بشورید و حدود 1 دقیقه در فریزر بذارید...


    و در یخچال به مدت 45تا60 دقیقه بذارید داخل یخچال تا خودشو بگیره(شاید زودتر از این زمان هم سفت بشه)

    فقط توجه داشته باشین نباید ژله ها خیلی سفت بشه چون در پایان لایه های ژله از هم جدا میشن...

    بقیه ژله رو (اگه سفت شده بود کمی حرارت بدید) با دوقاشق بستنی که در دمای اتاق شل شده مخلوط کنید و روی ژله بنفش بریزید. و حدود 20تا30 دقیقه زمان بدید تا سفت بشه...


    رنگ نیلی

    مرحله 2 رنگ نیلی رنگه که ترکیبش شامل 3 قاشق پودر ژله بلوبری و 2 قاشق پودر ژله بنفشه.

    این پودرها رو با نصف لیوان آب جوش حل کرده و باز هم 5 قاشق کنار بذارید و به بقیه 3 قاشق آب یخ اضافه کرده بذارید کمی سرد که شد به آرامی روی لایه دوم بریزید(این کار رو آرووووووووم انجام بدید و زمان بدید تا خودشو بگیره)

    و باز هم طبق مرحله قبل 2 قاشق بستنی آب شده به بقیه ژله اضافه کرده و روی لایه بعدی بریزید.


    بقیه مراحل دقیقا مثله همیناست که گفته شد...


    6 قاشق ژله آبی رو با یه خورده از نصف لیوان بیشتر آب جوش حل کنید.6 قاشق رو کنار بذارید برای مخلوط کردن با بستنی و بقیه رو با 4 قاشق آب یخ مخلوط کنید و طبق مراحل قبل روی لایه ها بریزید.لایه بستنی باز هم با دوقاشق بستنی مخلوط میشه.




    7 قاشق رنگ سبز با کمی بیشتر از نصف لیوان آب جوش مخلوط بشه و 6 قاشق رو کنار بذارید و با بقیش.5 قاشق آب یخ مخلوط کنید و ...ادامه بدید...باز هم میزان بستنی 2 قاشقه.




    8 قاشق ژله زرد با کمی بیشتر از آب جوش مرحله قبل حل کرده و 7 قاشق رو کنار بذارید و مثل مراحل قبل عمل کنید.باز هم با همون 2 قاشق بستنی...

    9 قاشق ژله نارنجی رو با یک لیوان آب جوش حل کرده و 7 قاشق رو کنار بذارید و با 1/4 لیوان آب سرد مخلوط کنید و ...ادامش مثل مراحل قبل...میتونید اینبار به جای 2 قاشق 3 قاشق بستنی بذارید.من دیگه بستنیم تموم شده بود برای همین تو عکس بین نارنجی و قرمز خیلی مرزی دیده نمیشه...

    تمام پودر ژله انار رو با یه لیوان آب جوش حل کنید و با 1/4 آب سرد مخلوط کنید.و به آرامی روی مواد بریزید و بذارید حدود یک روز در یخچال بمونه(کمترش هم باشه اشکال نداره...)


    بعد با استفاده از سشوار ظرف رو گرو کنید و اونو به آرامی توی بشقاب برگردونید.البته قبلش با کارد کناره های ژله رو جدا کنید.

    یا میتونید ظرفتون رو توی آب جوش فرو ببرید و 1001 ،1002 ،1003 بشمارید و ظرف رو برگردونید.


    ژله رنگین کمانی زیبا به سبک مجلسی! +عکس


    طرز تهیه:


    توجه داشته باشید که برای زیباتر شدن ژله بهتره از 6رنگ حتما استفاده کنید و توع رنگ اونها هم کاملا با رنگین کمان یکی باشه یعنی:

    انگور یا شاتوت(برای بنفش-بلوبری،تمشک آبی(برای آبی)-لیمو یا کیوی(برای سبز)-موز یا آناناس(برای زرد)-پرتقال(برای نارنجی)-آلبالو یا انار(برای قرمز).


    اولین رنگ(بنفش):

    میزان هر بسته ژله 10 قاشق غذاخوریه.نصف پودر یعنی 5 قاشق رو با نصف لیوان آب جوش حل کنید.برای شفاف تر شدن کمی روی حرارت قرار بدین تا بجوشه.(بهتره 30ثانیه داخل مایکروویو بذارید).


    بعد حدود 4تا5 قاشق از اونو کنار بذارید و به بقیه 2تا3 قاشق آب یخ اضافه کنید و در قالب چرب شده ژله بریزید.

    البته قبلش ظرف ژله رو با آب سرد بشورید و حدود 1 دقیقه در فریزر بذارید...


    و در یخچال به مدت 45تا60 دقیقه بذارید داخل یخچال تا خودشو بگیره(شاید زودتر از این زمان هم سفت بشه)

    فقط توجه داشته باشین نباید ژله ها خیلی سفت بشه چون در پایان لایه های ژله از هم جدا میشن...

    بقیه ژله رو (اگه سفت شده بود کمی حرارت بدید) با دوقاشق بستنی که در دمای اتاق شل شده مخلوط کنید و روی ژله بنفش بریزید. و حدود 20تا30 دقیقه زمان بدید تا سفت بشه...


    رنگ نیلی

    مرحله 2 رنگ نیلی رنگه که ترکیبش شامل 3 قاشق پودر ژله بلوبری و 2 قاشق پودر ژله بنفشه.

    این پودرها رو با نصف لیوان آب جوش حل کرده و باز هم 5 قاشق کنار بذارید و به بقیه 3 قاشق آب یخ اضافه کرده بذارید کمی سرد که شد به آرامی روی لایه دوم بریزید(این کار رو آرووووووووم انجام بدید و زمان بدید تا خودشو بگیره)

    و باز هم طبق مرحله قبل 2 قاشق بستنی آب شده به بقیه ژله اضافه کرده و روی لایه بعدی بریزید.


    بقیه مراحل دقیقا مثله همیناست که گفته شد...


    6 قاشق ژله آبی رو با یه خورده از نصف لیوان بیشتر آب جوش حل کنید.6 قاشق رو کنار بذارید برای مخلوط کردن با بستنی و بقیه رو با 4 قاشق آب یخ مخلوط کنید و طبق مراحل قبل روی لایه ها بریزید.لایه بستنی باز هم با دوقاشق بستنی مخلوط میشه.




    7 قاشق رنگ سبز با کمی بیشتر از نصف لیوان آب جوش مخلوط بشه و 6 قاشق رو کنار بذارید و با بقیش.5 قاشق آب یخ مخلوط کنید و ...ادامه بدید...باز هم میزان بستنی 2 قاشقه.




    8 قاشق ژله زرد با کمی بیشتر از آب جوش مرحله قبل حل کرده و 7 قاشق رو کنار بذارید و مثل مراحل قبل عمل کنید.باز هم با همون 2 قاشق بستنی...

    9 قاشق ژله نارنجی رو با یک لیوان آب جوش حل کرده و 7 قاشق رو کنار بذارید و با 1/4 لیوان آب سرد مخلوط کنید و ...ادامش مثل مراحل قبل...میتونید اینبار به جای 2 قاشق 3 قاشق بستنی بذارید.من دیگه بستنیم تموم شده بود برای همین تو عکس بین نارنجی و قرمز خیلی مرزی دیده نمیشه...

    تمام پودر ژله انار رو با یه لیوان آب جوش حل کنید و با 1/4 آب سرد مخلوط کنید.و به آرامی روی مواد بریزید و بذارید حدود یک روز در یخچال بمونه(کمترش هم باشه اشکال نداره...)


    بعد با استفاده از سشوار ظرف رو گرو کنید و اونو به آرامی توی بشقاب برگردونید.البته قبلش با کارد کناره های ژله رو جدا کنید.

    یا میتونید ظرفتون رو توی آب جوش فرو ببرید و 1001 ،1002 ،1003 بشمارید و ظرف رو برگردونید.


    ژله رنگین کمانی زیبا به سبک مجلسی! +عکس

    میوه آرایی های خودمون
  • ۰۸:۴۵   ۱۳۹۳/۸/۱
    avatar
    آزِِِِیـــــــــــنـاااا
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13810 |7289 پست
  • ۰۲:۵۶   ۱۳۹۳/۸/۲
    avatar
    ziba
    دو ستاره ⋆⋆|3877 |2332 پست
  • ۱۰:۴۱   ۱۳۹۳/۸/۲
    avatar
    نوشین
    کاربر فعال|1830 |614 پست
    مررررررررررررررررررسی باران جون
  • ۱۹:۴۶   ۱۳۹۳/۸/۲
    avatar
    سها
    کاربر جديد|140 |53 پست
  • ۱۴:۲۰   ۱۳۹۳/۸/۳
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    اینا که میوه آرایی نیستن

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان