سالاد تن ماهی با زیتون
۲۰۰گرم لوبیا سبز پخته
۲ عدد گوجه فرنگى متوسط
۱ عدد پیاز کوچک حلقه شده
۳ عدد تخم مرغ آب پز
دوسوم پیمانه زیتون سیاه
۴۲۵ گرم ماهى تن
یک چهارم پیمانه روغن زیتون
۱ قاشق سوپخورى سرکه سفید
۱ حبه سیر کوبیده
1قاشق غذاخوری روغن زیتون مولیناری
نصف قاشق چایخورى خردل
طرز تهیه:
هر یک از تخم مرغ ها را به ۴ قسمت تقسیم کنید و آنها را با گوجه فرنگى ها که هر یک را ۸ قسمت برش داده اید، پیاز، لوبیا سبز، زیتونو روغن زیتون و تن ماهى در ظرف گود بزرگى بریزید.روغن زیتون، سرکه، سیر و خردل را در یک شیشه کوچک در دار بریزید و خوب تکان دهید. این سس را روى سالاد بریزید و خوب مخلوط کنید. سالاد آماده سرو است.