سالاد ماکارونی دانمارکی
مواد لازم:
روغن زیتون مولیناری 2 قاشق
ماکارونی شکلی نصف بسته
شوید خشک 1 قاشق غذاخوری
نمک /1 قاشق چایخوری
کالباس خرد شده 250 گرم
زرده تخم مرغ سفت شده 4 عدد
سس خردل 1 قاشق چایخوری
خامه 1 فنجان
فلفل 4/1 قاشق چایخوری
خیارشور خرد شده مقداری
طرز تهیه:
ماکارونی را در آب جوش و نمک به مدت 12 دقیقه جوشانده و سپس آبکش میکنیم، مراقب باشید ماکارونی ها به یکدیگر نچسبند.
زرده تخم مرغ را با چنگال کاملا له می کنیم، خردل را به آن اضافه کرده سپس مایونز، خامه و نمک و فلفل و روغن زیتون را به آن می افزاییم.
مخلوط به دست آمده را با ماکارونی مخلوط می کنیم. کالباس، شوید و خیارشور را نیز بدان می افزاییم و خوب بهم می زنیم تا کاملا مخلوط شوند. این سالاد بهتر است سرد سرو شود.