سالاد تربچه
مواد لازم
روغن زیتون مولیناری 2 قاشق
کاهو 1 عدد
تربچه ورقه شده 350 گرم
پنیر موزارلای خلال شده 150 گرم
پنیر فتا حبه ای 100 گرم
فلفل سبز خلال شده 1 عدد
خیار شور ورقه شده 4 عدد
کشمش سبز 2 قاشق سوپخوری
سرکه 3 قاشق سوپخوری
جعفری خرد شده 2 قاشق سوپخوری
طرز تهیه
تربچه ها را در کاسه ای بریزید، سرکه را اضافه کرده کمی هم بزنید تا تربچه ها به سرکه آغشته شوند .سپس نمک و کمی جعفری اضافه مخلوط نمایید.
پنیر موزارلای خلال شده را با کمی سرکه و روغن زیتون مزه دار نمایید. بعد از آن پنیر فتا را هم حبه ای برش نموده روی آن بریزید، سطح ظرف مورد نظر را با کاهوی خرد شده پوشانده و مواد فوق را روی بستری از کاهو بریزید سپس سس آماده را روی سالاد تربچه ریخته و با جعفری خرد شده تزیین و سپس سرو نمایید.